Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-22, 13:42   #871
00karolina020
Przyczajenie

Dot.: Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII

Jak dla mnie najgorsze były poszukiwania sukni , ale w końcu ją mam. Po salonach chodziłam z mamą i 8 miesiecznym synkiem oczywiscie w wozku i spotkała mnie przykra sytuacja , poniewaz pani w jednym z salonów nie pozwoliła wejść dziecku z wózkiem ze wzgledu na to że może pobrudzić suknie i lepiej iech ktos z dzieckiem poczeka na polu a padał deszcz.
00karolina020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 13:42   #872
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
U mnie dziś spotkanie moi rodzice i rodzice TŻ-ta - aż się boję jak to będzie
Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Rozumiem Cię bo ja też się boję tego spotkania i odwlekam go jak tylko mogę, ale wiem, ze w końcu się muszą spotkać i najlepiej by było, żeby spotkali się jak najszybciej i ustalili co kto i kiedy...
Dziołchy głowa do góry, strach ma wielkie oczy Ja tez myślałam że jak już dojdzie do spotkania to każdy będzie miał inne oczekiwania odnośnie sali, wódki i reszty rzeczy i obyło się bez sprzeczek że ja z mama to chce tą sale a rodzice Tz inną. Sami razem wywnioskowaliśmy która będzie najlepsza. I jak przyszło co do czego to nawet nie sadziłam ze wybierzemy ostatecznie ta która mi się tak bardzo podobała.
Stary 2011-10-22, 13:43   #873
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Zdecydowałam, że u kosmetyczki zakupię sobie taki pakiet dla Panny Młodej:
-dwa tygodnie przed zabieg oczyszczanie kawitacyjne twarzy
-tydzień przed regulacja brwi,makijaż próbny, zabieg na dłonie GRATIS
-2 dni przed ślubem manicure, pedicure ślubny lub tipsy ślubne
-dzień ślubu makijaż ślubny

Koszt pakietu 280zł

Cena bardzo kusząca Dostałam maila z odpowiedzią, że mogę się zapisać już i jak tylko otworzą gabinet o 9 to dzwonię i rezerwuję
Jaki korzystny pakiet! Ja tez taki chcę!!!!!

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny Jestescie tak fajnie zorganizowane i zgrane ze bardzo fajnie mi sie Was czasami podczytuje
Ja tez w 2012 załoze ślubną sukienke tylko jeszcze nie wiem jaką,mam do Was pytanie o sukienke czy znacie ten model http://www.peridress.com/catalog/Dem...8-p-23397.html co o nim sadzicie?Dostałam propozycje zakupu tej sukienki ale nie potrafie podjąc decyzji....bardzo podoba mi się ten fason z falbanami ,wczesniej spodobała mi sie http://www.foryoudresses.com/La-Spos..._321086_0.html ale jest to bardzo droga sukienka i musiałabym duzo sobie odmówic zeby na nią nazbierac,buszuje na allegro i na we dwoje ale nie moge jej znalezc....
Wy jestescie zorientowane pomozecie???Co sadzicie o tej pierwszej Demetrios???
Prosze o szczerośc
Pozdrawiam
Heej Mi się bardziej ta pierwsza suknia podoba Bardzo ładna i ciekawa jest!!

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Mamy dzisiaj 350 ddś

Cytat:
Makijażystkę mam w dniu ślubu na 10:30 umówioną razem z mamą 3 miesiące mam się wcześniej zgłosić, żeby ustalić dni i godziny pozostałej części pakietu Następna rzecz którą można odchaczyć w terminarzyku.
Tak więc gratuluję załatwienia tej sprawy

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość

Zapomniałabym... 11 miesięcy do ślubu

Paulinka ja też miałam dziś sen związany ze ślubem i dla mnie był to koszmar.... i też miałam wyprostowane włosy, bo zapomniałam zamówić fryzjera i makijaż sobie sama robiłam... Masakra! I goście nie byli mną zainteresowani, zespół dał dupy, sala nie moja, bardzo ciasna, miejsce do tańczenia było na schodach. I myśmy się zmyli w trakcie wesela na bazar szukać innej sukni ślubnej dla mnie, bo ta którą miałam bardzo mi się nie podobała. I goście strasznie narzekali, marudzili i żałowali że przyszli na to wesele

Już schizuję totalnie!!!! Podświadomie chyba się boje efektu końcowego mojego wesela, za bardzo mi zależy żeby wszystko było zgrane, by wszystkim się podobało i by wszyscy byli bardzo zadowoleni z naszej imprezy.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 13:43   #874
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Hej laski

Witam nowe Pmki

U nas jest taka sytuacja, ze mojego Tz rodzice mieszkaja w Londynie i poznanie z moimi rodzicami czy ze mna nie wchodzi w gre. Choć juz nie raz mieli sie spotkac to zawsze cos wypadło i pewnie poznamy ich dzien przed slubem..
To ja moich teściów znam. Teść nawet mówi do mnie synowa już A spotkania się obawiam bo moja mama jest strasznie konserwatywna i ma swoje halo, a znów mama Tż jest bardziej "wyluzowana" i obawiam się, ze mogą isę nie dogadać.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 13:46   #875
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 00karolina020 Pokaż wiadomość
hej dołaczam sie to wątku
mój ślub odbędzie się w 21.01.2012
Witaj To już niedługo Co masz załatwione?

Cytat:
Madzia ogarnięta czeka na TŻ
No widzisz jak szybko poszło

Cytat:
U nas jest taka sytuacja, ze mojego Tz rodzice mieszkaja w Londynie i poznanie z moimi rodzicami czy ze mna nie wchodzi w gre. Choć juz nie raz mieli sie spotkac to zawsze cos wypadło i pewnie poznamy ich dzien przed slubem..
Tak dziwnie trochę, że tesciów poznasz dopiero przed samym ślubem no ale jak nie ma jak się spotkać to trudno. Będzie podwójny stres.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 13:48   #876
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
To ja moich teściów znam. Teść nawet mówi do mnie synowa już A spotkania się obawiam bo moja mama jest strasznie konserwatywna i ma swoje halo, a znów mama Tż jest bardziej "wyluzowana" i obawiam się, ze mogą isę nie dogadać.
A ja znów się obawiamy spotkania naszych ojców bo Tż jest wybuchowy a mój podobnie...Znów Tż mama jest też taka sobie a moja wyluzowana..więc będzie ciekawie :p. Ja ich miałam poznać 3 lata temu ale zawsze tak wychodziło, ze albo ja nie mogłam przyjechać (uroki związku na odległość) a w tym roku miałam z Tż polecieć do Londynu i w dzień wyjazdu babcia miała udar i zostałam...

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 13:48   #877
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
po prostu wykończona jestem. W domu bałagan, ja nieogarnięta... Najchętniej dalej bym spała.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

za dni

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
U mnie dziś spotkanie moi rodzice i rodzice TŻ-ta - aż się boję jak to będzie
Wiem co czujesz nasi rodzice tez jeszcze się nie spotkali i też się boje jak to będzie , ale nie martw się będzie wszystko ok

Cytat:
Witaj opowiadaj coś o was
To już niedługo będziesz mieć ślub
Stary 2011-10-22, 13:50   #878
00karolina020
Przyczajenie

Ja mam sukienke, sale, obrączki,fotografa,zespół i juz prawie wszystko
Stary 2011-10-22, 13:51   #879
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam sukienke, sale, obrączki,fotografa,zespół i juz prawie wszystko
Pokaż kiecke

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 13:51   #880
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Dziołchy głowa do góry, strach ma wielkie oczy Ja tez myślałam że jak już dojdzie do spotkania to każdy będzie miał inne oczekiwania odnośnie sali, wódki i reszty rzeczy i obyło się bez sprzeczek że ja z mama to chce tą sale a rodzice Tz inną. Sami razem wywnioskowaliśmy która będzie najlepsza. I jak przyszło co do czego to nawet nie sadziłam ze wybierzemy ostatecznie ta która mi się tak bardzo podobała.
Akurat nasi rodzice do sali, zespołu itd się nie mieszają. Im zostawiliśmy jedzenie i ciasto. W sumie nie myślę o tym, że się nie dogadają co do wesela tylko bardziej, że w ogóle się nie dogadają na jakikolwiek temat.

Laura

Stary 2011-10-22, 13:51   #881
00karolina020
Przyczajenie

Z moim TZ jesteśmy 3 lata i mamy 8 miesięcznego synka, który teraz śpi i dzieki temu tu jestem
Stary 2011-10-22, 13:54   #882
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
A ja znów się obawiamy spotkania naszych ojców bo Tż jest wybuchowy a mój podobnie...Znów Tż mama jest też taka sobie a moja wyluzowana..więc będzie ciekawie :p. Ja ich miałam poznać 3 lata temu ale zawsze tak wychodziło, ze albo ja nie mogłam przyjechać (uroki związku na odległość) a w tym roku miałam z Tż polecieć do Londynu i w dzień wyjazdu babcia miała udar i zostałam...
No to nieciekawie. Nasze mamy w sumie się poznały bo jak w wakacje pilnowałam bratanice Tż to jego mama ja odbierała i kiedyś mała jadła obiad i teściowa musiała wejść na górę. Nie było tragedii ale ja z wrażenia nawet ich nie przedstawiłam tylko same musiały.

Laura

Stary 2011-10-22, 13:54   #883
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Z moim TZ jesteśmy 3 lata i mamy 8 miesięcznego synka, który teraz śpi i dzieki temu tu jestem
Żeby nas zadowolić pokaż zdjęcia sukni i opowiedz wiecej

Stary 2011-10-22, 13:55   #884
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
jagata jakbyś mogła popraw swoją wypowiedź bo drugą cytowaną wypowiedź pisała chyba kasia a nie niuto
zaraz spróbuję poprawić. Chociaż weryfikowałam czy są wszystkie początki i zakończenia cytowania (quote)

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Tak, ale 2tysiące euro to ponad 8tysięcy złotych. Chodzi mi o wycenę usługi. Jestem przewrażliwiona ogólnym: Zrobię za✂✂✂iste wesele/ślub i wszystko jak najtańszym kosztem. Często się zdarza, że Para młoda sobie nie zdaje sprawy z kosztów a później wychodzi, że budżet 15tysięcy to za mało.

Bardzo często wydaje mi się, że jak za zespół,to można wywalić kupę kasy, na inne bajery bo będą goście widzieć i będą gadać. Tak jak pisała Tenebrosa ostatnio, że ma alkohole różne. Alkohole kupię, bo goście widzą ale na zdjęciach zaoszczędzę. ( Tylko przykład atrakcji , nie wciągam z to Tenebroski i żeby nie było, Tenebrosa nie oszczędza na foto )

Ale kupuję tę suknię bo chce mieć ładną, nową i oryginalną. Można przecież suknie mieć za 500zł z allegro. Można mieć o fotografa za 1000zł a i wujka Zenka poprosić to cyfrówką pyknie przysięgę.

Denerwuje mnie powszechne oszczędzanie na weselu. Albo się ma i się je robi, albo się nie ma i nie robi, a jak się ma określony budżet to trzeba się dostosować. Przecież w każdej kwestii można znaleźć tańszy zamiennik. Pytanie, czy będzie dobry czy tanią podróbą.

I dziewczynki, proszę tego nie brać jako atak Wyraziłam swoje zdanie odnoście OGÓŁU nie Was forumowych PM Po za tym sama zmądrzałam, bo stwierdziłam, że nie dam 7tysięcy za suknię, uszyję ją a wolę polecieć na lepszą podróż poślubną z plenerem za granicą
Z tego co pisałaś wcześniej odniosłam wrażenie, że denerwuje Cię oszczędzanie na dobrych zdjęciach. Każdy ustala sobie priorytety i dla jednych ważna będzie wymarzona suknia i nie zawaha się wydać na nią 6 tys. zł a dla innych będzie to fotograf.
Co do ceny za usługę - znów przeliczyłaś na złotówki. I dla Ciebie (dla mnie też) mieszkającej w Polsce taka kwota wydaje się być wysoka, ale czy za granicą też tak uważają? Czy dla nich 2tys. Euro jest tak jak dla nas 8 tys. zł czy 2 tys. zł? Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
Natomiast nieświadomość kosztów organizacji wesela to inna para kaloszy. Nie wiem czy oglądałaś taki program "nie mów pannie młodej" - mi po drugim odcinku nóż w kieszeni się otworzył...

Cytat:
witaj
Stary 2011-10-22, 13:55   #885
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje dzidziusia. Też bym już chciała takiego mieć

Laura

Stary 2011-10-22, 13:56   #886
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
No to nieciekawie. Nasze mamy w sumie się poznały bo jak w wakacje pilnowałam bratanice Tż to jego mama ja odbierała i kiedyś mała jadła obiad i teściowa musiała wejść na górę. Nie było tragedii ale ja z wrażenia nawet ich nie przedstawiłam tylko same musiały.
No ładnie to ja już się boje co to będzie widocznie nie było nam pisane się poznać wcześniej...ale i tak pewnie będę miała ich dość bo mamy u nich zamieszkać na pare miesięcy po to aby dorobić na mieszkanie.

Stary 2011-10-22, 13:57   #887
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
po prostu wykończona jestem. W domu bałagan, ja nieogarnięta... Najchętniej dalej bym spała.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

klask i:

witam nową PM ooo to już tylko 3 msc do ślubu a skąd jesteście
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 13:57   #888
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Akurat nasi rodzice do sali, zespołu itd się nie mieszają. Im zostawiliśmy jedzenie i ciasto. W sumie nie myślę o tym, że się nie dogadają co do wesela tylko bardziej, że w ogóle się nie dogadają na jakikolwiek temat.
Nie s*ajcie tak żarem, wiedzą przecież ze to wasze wesele wiec będą chcieli się dogadać To że ktoś z rodziców jest wybuchowy nie oznacza od razu że przy dopiero co poznanych rodzicach tej drugiej strony będzie pokazywał na co go stać. Każdy będzie chciał się pokazać z tej najlepszej strony. Oczywiście nie we wszystkich przypadkach tak musi być ale zazwyczaj tak jest jak piszę.
Stary 2011-10-22, 13:58   #889
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

http://www.peridress.com/catalog/Dem...8-p-23397.html
to wklejam jeszcze raz
No jeszcze jej nie mam wiec nie zaprezentuje sie,pytam o kolor i fason bo sukienka jest śmietankowa...mi bardzo sie podoba ale boje sie ją kupic bo mysle ze za wczesnie...a wy widze ze sukienki juz macie....musze pomyslec ogólnie ten fason bardzo mi sie podoba ale boje sie czy bedzie sie podobac innym no i smietanka?
Hmm..opowiedzieć o nas...to moze tak w skrócie
Jestesmy ze sobą dokładnie 9 lat i 18 dni...świezo po kolejnej już rocznicy
Ze względu na długi staż ,moje kochanie postanowiło w drugie świeto Bozego Narodzenia się oświadczyc...zaskoczył wszystkich a zwłaszcza mnie no bo po tylu latach i w drugie świeto....(szczerze to co roku w wigilie na to liczyłam)a tu niespodzianka
Zaraz po nowym roku ustalilismy date,porobilismy nauki przedmałzenskie,wpłacilis my zaliczke w restauracji(140 zł od osoby),wybralismy zespół(2900 zł bez poprawin),fotograf w rodzinie wiec plener i kosciół umówiony,pozostał jeszcze tylko kamerzysta ale ciezko nam sie zdecydowac
Od tamtego czasu namiętnie pracujemy i zbieramy na nasz wielki dzień który juz we wrześniu
Stary 2011-10-22, 14:01   #890
00karolina020
Przyczajenie

okolice rzeszowa
Stary 2011-10-22, 14:02   #891
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
http://www.peridress.com/catalog/Dem...8-p-23397.html
to wklejam jeszcze raz
No jeszcze jej nie mam wiec nie zaprezentuje sie,pytam o kolor i fason bo sukienka jest śmietankowa...mi bardzo sie podoba ale boje sie ją kupic bo mysle ze za wczesnie...a wy widze ze sukienki juz macie....musze pomyslec ogólnie ten fason bardzo mi sie podoba ale boje sie czy bedzie sie podobac innym no i smietanka?
Hmm..opowiedzieć o nas...to moze tak w skrócie
Jestesmy ze sobą dokładnie 9 lat i 18 dni...świezo po kolejnej już rocznicy
Ze względu na długi staż ,moje kochanie postanowiło w drugie świeto Bozego Narodzenia się oświadczyc...zaskoczył wszystkich a zwłaszcza mnie no bo po tylu latach i w drugie świeto....(szczerze to co roku w wigilie na to liczyłam)a tu niespodzianka
Zaraz po nowym roku ustalilismy date,porobilismy nauki przedmałzenskie,wpłacilis my zaliczke w restauracji(140 zł od osoby),wybralismy zespół(2900 zł bez poprawin),fotograf w rodzinie wiec plener i kosciół umówiony,pozostał jeszcze tylko kamerzysta ale ciezko nam sie zdecydowac
Od tamtego czasu namiętnie pracujemy i zbieramy na nasz wielki dzień który juz we wrześniu
Kolejna która ślubuje tego dnia co ja Gratuluje

Stary 2011-10-22, 14:02   #892
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Nie s*ajcie tak żarem, wiedzą przecież ze to wasze wesele wiec będą chcieli się dogadać To że ktoś z rodziców jest wybuchowy nie oznacza od razu że przy dopiero co poznanych rodzicach tej drugiej strony będzie pokazywał na co go stać. Każdy będzie chciał się pokazać z tej najlepszej strony. Oczywiście nie we wszystkich przypadkach tak musi być ale zazwyczaj tak jest jak piszę.
Wiem, że jakoś to będzie, ale i tak nie zmniejsza to mojego stresu. Mój Tż mówi, że najwyżej nie przypadną sobie do gustu i tyle.

Laura

Stary 2011-10-22, 14:02   #893
00karolina020
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
klask i:

witam nową PM ooo to już tylko 3 msc do ślubu a skąd jesteście
okolice rzeszowa
Stary 2011-10-22, 14:05   #894
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Kasiu bo Ty patrzysz na to z drugiej strony
No ale nie powiesz mi, że 2 -3tysiące za fotografa to nie jest dużo? Myślę o tym w ten sposób, że tyle ludzie zarabiają w ciągu całego miesiąca (a niektórzy przecież mniej), a tutaj fotograf/kamerzysta dostają tyle za ok 12h+ obrabianie. Rozumiem, że to jest czasochłonne, ale choćby to tydzień robił to ma 2-3 tysiaki za tydzień pracy.
"Tak" się zarabia
ZUS to 1000 zł na mc
Księgowa 200 zł na mc
Podatki 19%
Koszty czyli tylko dojazd/album/odbitki/ to min. 350 zł
Nie liczę kosztów stworzenia strony, opłat za nią, reklamy i wielu innych kosztów.

Sprzęt fotograficzny 30 tyś zł, który co jakiś czas trzeba wymieniać bo się psuje.
Oraz nie w każdą sobotę jest praca a także jest martwy sezon.

I niestety nie zarabia się w tydzień tyle co inni w miesiąc.
Mi by wystarczało 700 zł na czysto na tydzień przy założeniu, że w każdą sobotę pracuje.

Edytowane przez Emir1994
Czas edycji: 2011-10-22 o 14:10
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 14:06   #895
00karolina020
Przyczajenie

Cytat:
Pokaż kiecke

http://www.komisslubny.pl/index.php?...=0&limit_do=21
Stary 2011-10-22, 14:10   #896
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
witaj! to juz tak blisko! bedziesz chyba pierwsza PMka 2012 na wątku! a skad jestes?

Cytat:
Hej laski

Witam nowe Pmki

przez ponad 4 lata nie poznalas swoich przyszlych tesciow? Dziwnie:P ja to bym namawiala od poczatku TZta zeby wsiasc w samolot i jechac do Londynu poznac Jego rodzicow ale co sie odwlecze to nie uciecze
zapoznanie Rodzicow naprawde nie jest straszne. Tak jak Malwus napisala, kazy bedzie chcial sie pokazac z jaknajlepszej strony:0 pogadają i tyle
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Paulinka ja też miałam dziś sen związany ze ślubem i dla mnie był to koszmar.... i też miałam wyprostowane włosy, bo zapomniałam zamówić fryzjera i makijaż sobie sama robiłam... Masakra! I goście nie byli mną zainteresowani, zespół dał dupy, sala nie moja, bardzo ciasna, miejsce do tańczenia było na schodach. I myśmy się zmyli w trakcie wesela na bazar szukać innej sukni ślubnej dla mnie, bo ta którą miałam bardzo mi się nie podobała. I goście strasznie narzekali, marudzili i żałowali że przyszli na to wesele

Już schizuję totalnie!!!! Podświadomie chyba się boje efektu końcowego mojego wesela, za bardzo mi zależy żeby wszystko było zgrane, by wszystkim się podobało i by wszyscy byli bardzo zadowoleni z naszej imprezy.
o widze, ze maszpodobniej jak u mnie! :P ja mam coraz czesciej takie sny... meczy mnie juz to. Budze sie z taka ulgą, ze to tylko byl sen a wgole Ty chyba kiedys mialas taki sen, ze Ci wesele nie wyszlo i myslalas co napiszesz nam teraz na forum? Ja wlasnie mialam dzisiaj tak we snie, ze mialam te proste wlosy i sobie mysle co Wy na to powiecie jak Wam zdjecia pokaze, ze mam taka zwyklą fryzure i ze fatalnie wygladalam ale mam na bani
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 14:10   #897
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Ładna

Laura

Stary 2011-10-22, 14:13   #898
00karolina020
Przyczajenie

musze spadac bo mały szaleje
Stary 2011-10-22, 14:14   #899
Lubcia
Zadomowienie

Hej dziewczyny maliny

Ja właśnie oglądałam powtórkę z wczorajszego programu "Nie mów pannie młodej" okazało się że miasto w którym akcja się toczyła to Wrocław. Najzabawniejsze jest to że ja też będę miała wesele w ZOO tak jak ta para z programu i po raz kolejny się przekonuje, że podjeliśmy bardzo dobry wybór co do miejsca naszego wesela

Witam nowe Pm czujcie się jak najlepiej z nami i życzę owocnych przygotowań do waszych ślubów

Ja też chcę mieć z wami kontakt na Fb lub Nk
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 14:16   #900
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
witaj! to juz tak blisko! bedziesz chyba pierwsza PMka 2012 na wątku! a skad jestes?

przez ponad 4 lata nie poznalas swoich przyszlych tesciow? Dziwnie:P ja to bym namawiala od poczatku TZta zeby wsiasc w samolot i jechac do Londynu poznac Jego rodzicow ale co sie odwlecze to nie uciecze
zapoznanie Rodzicow naprawde nie jest straszne. Tak jak Malwus napisala, kazy bedzie chcial sie pokazac z jaknajlepszej strony:0 pogadają i tyle

o widze, ze maszpodobniej jak u mnie! :P ja mam coraz czesciej takie sny... meczy mnie juz to. Budze sie z taka ulgą, ze to tylko byl sen a wgole Ty chyba kiedys mialas taki sen, ze Ci wesele nie wyszlo i myslalas co napiszesz nam teraz na forum? Ja wlasnie mialam dzisiaj tak we snie, ze mialam te proste wlosy i sobie mysle co Wy na to powiecie jak Wam zdjecia pokaze, ze mam taka zwyklą fryzure i ze fatalnie wygladalam ale mam na bani
Ale weź pod uwagę to, że ja miałam wtedy mature na głowie a on kończył studia...(2 lata) później opieka nad jego babcią i kursowanie między Opolem a Lublinem i moje studia ( 2 lata)

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2011-10-22 o 14:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości