|
|||||||
| Notka |
|
| Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | ||
|
Lena
|
Dot.: Kącik Ice Coffe, smutki różnej wielkości - Motywacja i sens życia górą...!
Cytat:
ooo rety.. ja też mma ciemne.. ale pomimo moich postanowień i marzeń- jeszcze sie nie odważyłam na krok rozjaśniania.. ps. co to za pleśniak.. nie znam.. a może znam tylko pod inną nazwą ![]() Cytat:
musiałby być chyba chory
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kącik Ice Coffe, smutki różnej wielkości - Motywacja i sens życia górą...!
przekopałam się
widzę kuchnię i sypialnie....tylko pokoju boję się otworzyć bo tam straszy straszny śmietnik...ale cóż jeszcze komoda ma dojechać i szafa ma być przestawiona do innego pokoju więc nie mogę na razie nic ruszyć bo to trochę bez sensu...ale kuchnie mam juz prawie użyteczną i sypialnia się wyłania na zrobioną!!!!witam nowo przybyłą przestańcie już o ciastach gadać bo mi język do tyłka ucieka![]() a do upieczenia czegoś swojego to nie tylko spiżarnię muszę mieć zapełnioną ale i brytwankę kupioną!!!
|
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
A ja widziałam wczoraj w tk maxie taką cudną formę na zapiekanki. Bez zastanwoienia bym wzięła, ale po kiego jak dla dwójki to bym chyba na tydzień miała tej zapiekanki
![]() Brzydula czuję się fenomenalnie. Na start coś nowego na poprawę nastroju... Kapukat, zazdroszczę. Nic milszego niż urządzanie chaty i odgruzowywanie jej z pudeł
|
#3454 |
|
Lena
|
dobrze.. Kasia nie będziemy
a zamawiacie, kupujecie komodę, czy ma dojechać z waszego starego mieszkania...? ja ostatnio przeglądałam biblioteczki... jakie one drogie moja jest taka pospolita... kiedys tato mi ją sklecił... ale juz mi sie książki nie mieszczą... jestem chyba uzalezniona od kupowania ksiażek... ![]() ps. ja bym taką formę nawet dla siebie samej kupiła... uwielbiam zapiekanki
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2011-10-22 o 14:43 |
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wszystkie książki mam jeszcze u faceta na chacie. Jak je przywiozę, to chyba pod łóżko wepcham, bo miejsca nie będę miała.
Uwielbiam czytać, ale aktualnie nie kupuje tylko wypożyczam. I to...przygodowe, zeby łepetynę trochę oderwać od problemów ![]() Siedzę w pracy i tak się zbieram do malowania paznokci ale jak znam życie, wejdzie klient jak będę miała jeszcze mokry lakier.
wymiana Edytowane przez Funieczka Czas edycji: 2011-10-22 o 15:02 |
|
|
|
#3456 |
|
Lena
|
ja zazwyczaj też wypożyczam. ale jak wejde do empiku - to bez ksiązki i płyty nie wychodzę.. dlatego te miejsce omijam szerokim łukiem..
![]() i mam trochę książek z prezentów.. znajomi i rodzina wie że na prezent mi tylko ksiazkę- nic innego! co do czytania.. ja ostatnio miałąm taką wenę do książek że psia kość.. siadałam w moim ulubionym fotelu, spokój cosza, czas na relaks.. a ksiazka sobie a ja sobie.. gdzieś patrzyłam w otchłań, myślałam.. i chyba ze dwa miesiące nie dokończyłam żadnej rozpoczynanej przeze mnie ksiażki... ostatnio wzięłam do ręki Danielle Steel- i samo poszło.. w jedno popołudnie.. ps, pozytywnie zazdraszczam mamom czynnym zawodowo.. ja też chce do ludzi i pracy
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2011-10-22 o 15:06 |
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
nie Lenka to wszystko co tutaj zjeżdza to to czego sobie nazbierałam w ciągu 4 lat przebywania w Irlandii..
książki płyty meble garki, własciwie to cały dom jest mój...i tak jest mało miejsca .... ale wszystko powoli, ważne że jest tego coraz mniej do zrobienia
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3458 | |
|
Lena
|
Cytat:
ah.. to wiem co czujesz... ni lubie przeprowadzek.. .. najlepeij to mieć wór pieniędzy i wszystko nowe sobie kupywać na nowe mieszkanie.. ja sie odgruzowywałam po warszawie cały tydzień.. a i tak niektóre rzeczy mam jeszcze w kartonach
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie jeden dzień zeszło jak się do mamy przeniosłam. Ale jeszcze masę rzeczy mam u tż-ta. Przede wszystkim zabiorę zmywarkę. Niech chorcuje buc ręcznie te swoje poprzypalane patelnie i gary po kaszy mannie
![]() Mustique ja siedziałam w domu trzy lata i gdyby przyszło mi dłużej, to bym chyba fioła dostała. Nie nadaję się na kurę domową. Bez urazy, podziwiam kobiety, które spełniają się prowadząc dom. Ja nie potrafię.
|
#3460 | |
|
Lena
|
Cytat:
podoba mi sie twoje podejście tak trzymać.. z uśmiechem... co do pracy.. buuu.. ja już wypadłam z obiegu.. pewno...są młodsze, chętniejsze, bez zobowiązań,... .choć mam jeszcze szansę do pracy z młodzieżą na studiach... w końcu skończyłam odpowiednie fakultety.. ale ja bym chciałą wrócić do szpitala, do medycyny, do pacjentów
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
a to co mężu zrobił że tak się znielubiliście?
![]() no to dupa, koledze popsół się samochód i komody i reszty rzeczy do wtorku przyszłego nie będzie - cholera jasna.... czyli bałagan zostaje do przyszłego tygodnia - zajefajnie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3462 | |
|
Lena
|
Cytat:
wiecie co.. pomału przyzwyczajam sie- za bardzo- że dzieci mnie nie telepią o byle co.. teraz ze wszystkim biegają do tatusia.. mnie prawie nie zauważają.. no tylko Filip- ale on jest wyjątek, bo on mały... ![]() jak teżet wyjedzie.. nie będę mogła wrócić do rzeczywistości.. ![]() tak piszę z wami i robię wielkie porządki... jak przyjdzie wieczorem inspekcja w postaci mojej teściowej-nie chce żeby sie do czegoś przyczepiła...
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2011-10-22 o 15:48 |
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka i tak się przyczepi - nie ma mocnych
a to rozumiem że rodzina kibicuje tej randce?
|
|
|
|
#3464 | |
|
Lena
|
Cytat:
niestety... ale co mi tam.. raz na ruski rok mogę sie rozerwać.. w końcu on w poniedziałek jedzie i kolejny taki wiecxzór moze już sie nie powtórzyć...
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Aż tak ci zależy na zdaniu teściowej? A sio, kury paść.
Małżonek oznajmił, ze nie darzy mnie większym uczuciem, ale żebym czekała, bo może jednak miłość powróci. Poza tym stwierdził, ze lepiej mu beze mnie. A ja stwierdziłam, że chyba nie powinnam mu tego błogiego stanu psuć i się wyniosłam z synem. Poza tym rodzina nie jest jego celem życiowym. Mam zatem pytanie - po jakiego ch*ja tę rodzinę zakładał?
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
no to nieźle.... faceci - jak zwykle okazuje się że ciągle są tylko dziećmi......
KObiety całego świata łączcie się!!! |
|
|
|
#3467 | |
|
Lena
|
Cytat:
Funieczka czy my mamy tego samego męża wszystko sie zgadza.. tylko mój nas kocha, ale mu nie po drodze do szczęścia rodzinnego.. ważniejsza praca, praca, praca... teściowa jest mi obojętna.. zawsze była taka że nijaka... a jak już pojawiła się Majka .. to wogólne nas olała... ma swoją córunię i jej dzicko i jej męża.. my to tacy wiesz... jak trzeba to pomoże, pomarudzi, pokręci..
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sądzę. Takiej mendy to ze świecą szukać
![]() Dlatego z jednej strony mi ciężko a z drugiej cieszę się, ze odeszłam. A wiecie, że minął miesiąc od mojej wyprowadzki a teściowa nawet raz nie zapytała o wnuczka?
|
#3469 | |
|
Lena
|
Cytat:
oni to chyba sie klonują ![]() co sie dziwisz... moja praktycznie wogóle moimi dziećmi sie nie interesuje,.. jeszcze jak ży ł mój ojciec- to stwarzała pozory, ale więcej plotek rozsiewała niż pomagała.. czasem teżet na nią naskoczył.. i jak on ją poprosi to sie zajmie, pomoze.. ale jak ja bym o cos prosiłą... boze broń... ![]() oj.. bratową cos nosi.. słyszę trzaskanie drzwiami.. ![]() oglądnęłam Kuchenne Rewolucje prosto z Tarnowa... i zapragnęłam taką karkówkę jak oni tam robili... ![]() ps. wymalowałam paznokcie- na czarno i oko też zrobiłąm...
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2011-10-22 o 16:20 |
|
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Unikam tego typu programów. I tak mam duża dupę
![]() Ale wkurza najbardziej, ze ona za kazdym razem gdy była deklarowała taką miłość do dziecka. Że tydzień go nie widzi i już tak tęksni. Miesiac minął i nawet raz nie zadzwoniła. Mnie teściowa, a mojemu dziecku taka babcia potrzebna nie jest, ale hipokryzji nie znoszę. p.s. ja w pracy, a ze klientów brak to pazury na czerwono hihihi. Czarnym lakierem zawsze mi smugi i kluchy wychodza.
wymiana Edytowane przez Funieczka Czas edycji: 2011-10-22 o 16:24 |
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Funieczka to co to za praca gdzie klijentów brak i paznokcie na czerwono? ja mam to szczęście że nie mam teściowej i mieć nie będę ani teścia.... chociaż tyle w życiu
|
|
|
|
#3473 |
|
Lena
|
naprawdę nie przejmuj się.. ja to dawno zrozumiała.. obłudę teściowej.. i olewam ją...
Kasia.. ty paskudo.. nie wiesz co tracisz twój teżet nie ma riodziców,.. czy mówisz tak odgórnie...
|
|
#3474 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze mu tak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
moze ja tez pomaluje pazury
|
|
|
#3475 |
|
Lena
|
pomaluj, pomaluj.. przyłacz sie do klubu pazzurrry!
co do mojej pracy.. hm.. praca w szpitalu jest ciężka i czasochłonna,.. musiałabym mieć opiekę nad dziećmi po 12 godzin.. nikt normalny nie odda swoich dzieci na tak długo obcej babie, ani nikt normaly nie zaopikuje sie rozwydrzonymi dzieciakami w ilości sztuk 3! ![]() zostaje mi uczelnia i zmagania sie ze studentami.. o ile przyjmą mnie do pracy!
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
przyjmą przyjmą z takim doświadczeniem
![]() a tak odpowiadając na Twoje pytanie - nie nie ma....trochę mi żal, ale z drugiej strony może dlatego tak bardzo chce mieć swoja rodzinę - kogoś kim może się opiekować ![]() a dołączając się do was = ja zmarnowałam 4 lata, wyszłam z pustym kątem i .... z psychicznym załamaniem - więc mężczyznomm gratuluemy
|
|
|
|
#3478 | |
|
Lena
|
Cytat:
na szczęście nie wszyscy ... ale przykro że większosć kobiet ma podobne do nas doświadczeń..
|
|
|
#3479 |
|
Raczkowanie
|
mam maleństwo ,słodka jest ,już załapała jak wygodnie jest na łóżku i sama próbuje włazić ,szczeka na wiadro które postawiłam przy wannie by przypadkiem nie wlazła pod wanne .
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- gdzie jesteście ? ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- w sumie u mnie pięknie było ale mrożno |
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

nastepnym razem na pewno wyjdzie....
musiałby być chyba chory 
widzę kuchnię i sypialnie....tylko pokoju boję się otworzyć bo tam straszy straszny śmietnik...ale cóż jeszcze komoda ma dojechać i szafa ma być przestawiona do innego pokoju więc nie mogę na razie nic ruszyć bo to trochę bez sensu...ale kuchnie mam juz prawie użyteczną i sypialnia się wyłania na zrobioną!!!!
moja jest taka pospolita... kiedys tato mi ją sklecił... ale juz mi sie książki nie mieszczą...