Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-21, 23:13   #1351
julianna-p
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej
Dziś tyle rzeczy robiłam padam z nóg
Teraz trochę się pospamowałam a jutro umaluję włosy szamponetką i pojadę na zakupy sh bo -50% jutro może złowię coś fajnego i upiekę ciasteczka z płatków kukurydzianych
A Wy jakie plany macie na jutro?
robie pizze, a wieczorkiem do znajomych, a wczesniej - pewnie sprobuje sie ogarnac bo mnie rozkladaja zatoki i jakos nie moga ani w jedna ani w druga strone, juz wole pochorowac i miec to z glowy, a tak ani mi ok ani normalnie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
dziekuje

dzieki suknia jest juz w moim albumie, ale zdjecie na modelce jest bodajze w kolorze cappuccino, a moja jest biala i jeszcze ladniejsza
wow

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 23:20   #1352
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o krem z L'biotica to ja go uzywam od 2 miesiecy i jestem bardzo zadowolona
mam nadzieję, że ja też będę zadowolona)
Cytat:

ja tak samo ale jestem do tylu przez ten wyjazd praktycznie od drugiego odcinka juz nie ogladalam...

dziewczyny, musze sie wam pochwalic, bylam dzis przymierzac suknie slubna u pewnej dziewczyny i kupilam ale sie ciesze, sliczna jest, niestety bede musiala zwezac sporo ale bylam na to przygotowana bo z moimi wymiarami bardzo ciezko cos dobrego znalezc.. ale cena byla przyzwoita wiec na dopasowanie moge sobie teraz spokojnie pozwolic do tego dostalam welon, kwiatek do wlosow i rekawiczki (ale chyba ich nie zaloze, jakos nie jestem przekonana do rekawiczek na slubie..) wiec jestem mega zadowolona poki co suknia idzie do szafy, przed weselem bede zwezala, no i znowu kolejna rzecz z glowy ale pobladzilismy! jechalismy na nawi ale ona troche zeswirowala i zawozila nas w calkiem inne miejsca nie wiem co sie stalo bo zawsze dzialala bezblednie.. cos sie musialo zepsuc.

Ide spac bo czeka mnie dwa dni zabawy milego weekendu
suuper) I zazdroszczę

A ja dziś spa sobie darowałam tylko szybką kapiel i do łózka
Stary 2011-10-21, 23:25   #1353
karolcia198506
Zakorzenienie

party_girl7 piękna suknia
Stary 2011-10-21, 23:29   #1354
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
super, pokazesz??. udanej zabawy

no to jest jasne, ja sobie nie wyobrazam kladzenia rozjasniacza, a wiele fryzjerek to robi. moja znajoma placila fryzjerce, ktora co 4 tygodnie palila jej wlosy rozjasniaczem z woda 18. dodam, ze byla srednia/ciemna blondynka i wystarczylo cos zupelnie innego, a dziewczyna miala na glowie siano.
a myslalas moze o szamponie usuwajacym zolty odcien?? na watku o profeskach melina polecala jakis szampon, widzialam fotki i daje swietny efekt. nie wiem czy dobrze pamietam, ale to byl jakis tani szamponik
moja mama uzywala kiedys takiego fryzjerskiego to jej mega ochlodzilo. mozesz tez sprobowac tej serii do blondu z rossa sheer blonde - kosztuje kolo 35 zl , ale podobno jest ok

Mam taki szampon z Marion, ale ostatnio coś licho działa. Lepszy był z Joanny i chyba go kupie ponownie.

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
Może dobierz kolorki z innych i w taki sposób stworzysz makijaz ładny. Ja tak robie jeden z jednej potem zaraz znowu z innej i ładnie mi sie komponuje.

Zawsze przy makijazu uzywam mniej wiecej, trzech roznych paletek.
Masz racje, wiecej optymizmu. Dzis dzien mnie strasznie wykonczyl i dlatego tak czarno na to patrze
Na pewno cos pokombinuje.
Dzieki Ramoncia [/QUOTE]

Nie ma za co dziekowac, wiele jest mozliwości kolorystycznych. Ja się zawsze maluje takimi kolorami jaki mam humor. Jak mam wesoły to mam kolorowo, a jak smutno to bardziej szaro. Wszystko zalezy od nastroju.

Ja tez pospamowałam

kąpiel w pianie
demakijaz
żel peelingujący na twarz
maska na twarz Bielanda złote nici
balsam nawilżajacy
masło na biust ziaji (w czarnym opakowaniu)
krem Perfekta na twarz
acnefan na twarz
Stary 2011-10-21, 23:29   #1355
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że ja też będę zadowolona)

suuper) I zazdroszczę

A ja dziś spa sobie darowałam tylko szybką kapiel i do łózka

juliannna, karolcia ciesze sie ze sie podoba

dobra, juz naprawde sie klade, dobranoc
Stary 2011-10-21, 23:33   #1356
karolcia198506
Zakorzenienie

Ja też zmykam spać jutro muszę o 7 zawieść tatę do pracy bo auto ma popsute już mi się wstać nie chce
Stary 2011-10-21, 23:35   #1357
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
A to ja nią robiłam, Kiedyś chyba z 3 lata temu ale wiesz ja robiłam nia zaraz po rozjaśnianiu kiedy niedoświadczona byłam i na żółtko nakładałam . I nie wzieło mi nic. Ale moze teraz sie skusze na nią, bo innej w zanadżu nie mam..
a kiedy chcesz farbowac?
Cytat:
no tylko boje sie ze nie wyjdzie

kurcze mam nadzieje ze wlosy mi nie oklapna bo wtedy nie bedzie juz co ogladac ehh

ja tak samo ale jestem do tylu przez ten wyjazd praktycznie od drugiego odcinka juz nie ogladalam...

dziewczyny, musze sie wam pochwalic, bylam dzis przymierzac suknie slubna u pewnej dziewczyny i kupilam ale sie ciesze, sliczna jest, niestety bede musiala zwezac sporo ale bylam na to przygotowana bo z moimi wymiarami bardzo ciezko cos dobrego znalezc.. ale cena byla przyzwoita wiec na dopasowanie moge sobie teraz spokojnie pozwolic do tego dostalam welon, kwiatek do wlosow i rekawiczki (ale chyba ich nie zaloze, jakos nie jestem przekonana do rekawiczek na slubie..) wiec jestem mega zadowolona poki co suknia idzie do szafy, przed weselem bede zwezala, no i znowu kolejna rzecz z glowy ale pobladzilismy! jechalismy na nawi ale ona troche zeswirowala i zawozila nas w calkiem inne miejsca nie wiem co sie stalo bo zawsze dzialala bezblednie.. cos sie musialo zepsuc.

Ide spac bo czeka mnie dwa dni zabawy milego weekendu
to super, juz suknie masz z glowy
Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
no to jest jasne, ja sobie nie wyobrazam kladzenia rozjasniacza, a wiele fryzjerek to robi. moja znajoma placila fryzjerce, ktora co 4 tygodnie palila jej wlosy rozjasniaczem z woda 18. dodam, ze byla srednia/ciemna blondynka i wystarczylo cos zupelnie innego, a dziewczyna miala na glowie siano.
a myslalas moze o szamponie usuwajacym zolty odcien?? na watku o profeskach melina polecala jakis szampon, widzialam fotki i daje swietny efekt. nie wiem czy dobrze pamietam, ale to byl jakis tani szamponik
moja mama uzywala kiedys takiego fryzjerskiego to jej mega ochlodzilo. mozesz tez sprobowac tej serii do blondu z rossa sheer blonde - kosztuje kolo 35 zl , ale podobno jest ok
i pomimo zniszen, ktore kolezanka widziala, nigdy nie pytala jakiego oxy uzywa fryzjerka? przy takim poziomie natury i rozjasniaczu z oxy 18 miala biale wlosy wiem, bo sama mialam niemal biale a nawet moze biale przy 9... Szkoda, ze nie zapytala. Ale z drugiej strony- komu jak komu, ale fryzjerce sie zwykle ufa. Nie rozumiem w tym momencie dzialan fryzjerki

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 23:43   #1358
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a kiedy chcesz farbowac?

to super, juz suknie masz z glowy

i pomimo zniszen, ktore kolezanka widziala, nigdy nie pytala jakiego oxy uzywa fryzjerka? przy takim poziomie natury i rozjasniaczu z oxy 18 miala biale wlosy wiem, bo sama mialam niemal biale a nawet moze biale przy 9... Szkoda, ze nie zapytala. Ale z drugiej strony- komu jak komu, ale fryzjerce sie zwykle ufa. Nie rozumiem w tym momencie dzialan fryzjerki
no wlasnie tak slepo ufala, ze jak to mowila "moglabym 2 tygodnie nie myc wlosow i sie nie tluszcza".. najgorsze jest, ze miala sliczne loki , a po 2 latach doslownie siano, a tak wierzyla, ze fryzjerka wie co robi . mysle, ze w duzej mierze wynikalo to stad, ze jest ode mnie o 12 lat starsza i chyba miala takie poczucie , ze fryzjerki sa nieomylne( za malo netu w pielegnacji). a z bialego zrobily sie szarawe dziwaczne

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 00:00   #1359
ramoncia217
Wtajemniczenie

buahhot no nie wiem, myslę że tak odczekam jeszcze 2 tyg. Sprubuję chociaż.
Stary 2011-10-22, 08:36   #1360
nieidealna91
Raczkowanie

Dzień dobry Po wczorajszych porządkach jakoś tak mam mało wszystkiego.. Ale najwięcej mam balsamów do ciała, mimo, że to są kosmetyki, których najrzadziej używam Ale z okazji projektu denko i wzmożonej pielęgnacji, będę używałą co najmniej 2 razy dziennie i będę się cieszyła piękną skórą
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 11:25   #1361
snowhitee
Zakorzenienie

Party śliczna suknia

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 13:31   #1362
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje

dzieki suknia jest juz w moim albumie, ale zdjecie na modelce jest bodajze w kolorze cappuccino, a moja jest biala i jeszcze ladniejsza
śliczna sukienka

u mnie słoneczko świeci, a zimno jak nie wiem...

ale ide pospamować zaraz na pewno ćwiczenia , potem peeling i maseczki na twarz

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 14:48   #1363
Lainathiel
Wtajemniczenie

Dzien dobry wszystkim Ale leniwy mam ten tydzien, nie jestem w stanie do niczego się zmobilizować...

Cytat:
Dzień dobry Po wczorajszych porządkach jakoś tak mam mało wszystkiego.. Ale najwięcej mam balsamów do ciała, mimo, że to są kosmetyki, których najrzadziej używam Ale z okazji projektu denko i wzmożonej pielęgnacji, będę używałą co najmniej 2 razy dziennie i będę się cieszyła piękną skórą
Chyba muszę zacząć brać przykład i również ogłosić u siebie projekt denko Mam kilka balsamów, żadnego nie użwam a mam ochotę kupić następny
Stary 2011-10-22, 14:59   #1364
Kitka:)
CABIN CREW

hej Dziewczyny

dziś mam twarde postanowienie- mimo masakrycznego doła i problemów musze wrócić do regularnego spamowania i postaram sie znowu częsciej udzielać
dziś zrobiłam krok dla poprawy nastroju, byłam w naturze i kupiłam carmexa w sztyfcie i będę leczyć moje usta...a i byłam na solarium (kurczę już nie pamiętam jak dawno nie byłam, prawie rok) - potrzebowałam trochę tego ciepła i światła

party super że masz już sukienkę- bardzo mi się podoba

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 15:17   #1365
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Chyba muszę zacząć brać przykład i również ogłosić u siebie projekt denko Mam kilka balsamów, żadnego nie użwam a mam ochotę kupić następny
Ja chyba najczesciej kupuje wlasnie balsamy do ciała, mimo, że najrzadziej używam Ale teraz mam mocne postanowienie i zużyje wszystko co mam i wyrzucę to co nie będzie mi pasowało

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny

dziś mam twarde postanowienie- mimo masakrycznego doła i problemów musze wrócić do regularnego spamowania i postaram sie znowu częsciej udzielać
dziś zrobiłam krok dla poprawy nastroju, byłam w naturze i kupiłam carmexa w sztyfcie i będę leczyć moje usta...a i byłam na solarium (kurczę już nie pamiętam jak dawno nie byłam, prawie rok) - potrzebowałam trochę tego ciepła i światła

Lubię leżeć na solarium, to ciepełko
Ale nie chcę mieć zmarszczek i nie ładnie wyglądam jak się opalę, więc nie chodzę xD
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 15:22   #1366
ParoleParole
Zakorzenienie

Party boska sukienka:love :

wzięłam lapka do łózka bo juz wariuje;p

ja już dawwno projekt denko ogłosiłam;p pozostawiałam jedno masło, balsam, krem i odżywkę do włosów a reszta czeka na swoją kolej w głębi pólki
Stary 2011-10-22, 15:27   #1367
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Kupiłam gąbkę fryzjerską do koka i chyba nie umiem jej użyć
na youtube pewnie są jakieś filmiki
też mam takie coś ale nie używam

właśnie wymalowałam pazurki neonowym różem,
dosuszam włosy po myciu, oczywiście zrobiłam pełną pielęgnację (przed chwilą jeszcze spsikałam mgiełką podnoszącą z Avonu i będę prostować)

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 15:36   #1368
CABIN CREW

Cytat:
Ja chyba najczesciej kupuje wlasnie balsamy do ciała, mimo, że najrzadziej używam Ale teraz mam mocne postanowienie i zużyje wszystko co mam i wyrzucę to co nie będzie mi pasowało

Lubię leżeć na solarium, to ciepełko
Ale nie chcę mieć zmarszczek i nie ładnie wyglądam jak się opalę, więc nie chodzę xD
ja kiedyś sporo chodziłam, dwa lata temu nawet potrafilam raz w tygodniu... i od jakiegoś roku totalnie sobie odpuściłam- ani to zdrowe ani tanie- jedynie co właśnie przyjemne... a że teraz mam jesienno-depresyjny nastrój to potrzebowałam trochę światła i ciepełka....

plusem ostatnich nerwowych tygodni jest to że nie mam za dużego apetytu... więc zmniejszyłam sobie porcje posiłków i fajnie bo żołądek się przyzwyczaja więc mam nadzieje że może schudne troche

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-10-22, 15:44   #1369
buahhot
Marcelover ♥♥♥

tata wlasnie pomalowal mi pokoj, oczywiscie pomoglam mu troszke

bylam wczoraj w tk maxxx... powiem Wam, ze mi to troche przypomina sh no ale widzialam torebkę versace za 1699zl okazja hehehe

teraz musze zadbac o pazurki bo od tego sprzatania pokoju lakier mi odprysł...

Stary 2011-10-22, 15:48   #1370
CABIN CREW

buahhot zagłosowałam na Ciebie oczywiście 5
a co do TK.. mam takie samo wrażenie- jakiś taki rozgardiasz tam jest

ZALATANA......
Stary 2011-10-22, 15:53   #1371
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

juliannna, karolcia ciesze sie ze sie podoba

dobra, juz naprawde sie klade, dobranoc
fajna suknia
na pewno będziesz cudownie wyglądać

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 15:58   #1372
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot zagłosowałam na Ciebie oczywiście 5
a co do TK.. mam takie samo wrażenie- jakiś taki rozgardiasz tam jest
dziekuje
no dokaldnie, wczoraj jak weszlam to sie zdziwilam- jeden wielki balagan juz pominmy balagan, kazdy ciuch jest inny, dzinsy-kazde maja inny model, naprawde jak w sh z jednej strony dobrze, bo mozna trafic na perelki, ale ten balagan wokol mnie przerazal buty mieli ladne, z naturalnej skory, ale co z tego skoro niewygodne- twarde...

aaaa udalo mi się dzis kupic Vive z kalendarzem fajny jest, w sopocie nie moglam go nigdzie dostac, u mnie tez nie bylo, a znalazlam w kiosku na obrzezach miasta

juz zuzylam 1/3 odzywki do paznokci z verony, ale chyba nie dziala oczywiscie zuzyje do konca zanim pokusze sie o nowa. O ile to zrobie, bo moze zaczne lykac spowrotem cynk, ale to sie wiaze z absolutna abstynencja alkoholowa co prawda dlugo juz nie pilam, ale w najblizszym czasie bedzie kilka okazji do swietowania, wiec chyba odpuszcze na razie ten cynk

Stary 2011-10-22, 16:01   #1373
CABIN CREW

Cytat:
dziekuje
no dokaldnie, wczoraj jak weszlam to sie zdziwilam- jeden wielki balagan juz pominmy balagan, kazdy ciuch jest inny, dzinsy-kazde maja inny model, naprawde jak w sh z jednej strony dobrze, bo mozna trafic na perelki, ale ten balagan wokol mnie przerazal buty mieli ladne, z naturalnej skory, ale co z tego skoro niewygodne- twarde...

aaaa udalo mi się dzis kupic Vive z kalendarzem fajny jest, w sopocie nie moglam go nigdzie dostac, u mnie tez nie bylo, a znalazlam w kiosku na obrzezach miasta

juz zuzylam 1/3 odzywki do paznokci z verony, ale chyba nie dziala oczywiscie zuzyje do konca zanim pokusze sie o nowa. O ile to zrobie, bo moze zaczne lykac spowrotem cynk, ale to sie wiaze z absolutna abstynencja alkoholowa co prawda dlugo juz nie pilam, ale w najblizszym czasie bedzie kilka okazji do swietowania, wiec chyba odpuszcze na razie ten cynk
wow, nigdy o tym nie słyszałam ....a dlaczego? jakie interakcje zachodzą ??

ZALATANA......
Stary 2011-10-22, 16:06   #1374
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
wow, nigdy o tym nie słyszałam ....a dlaczego? jakie interakcje zachodzą ??
Tzn na zwyklym cynku, np tym z walmarku nic nie jest napisane. Ale mam cynk z wieksza dawka Zincteral i tam jest napisane ze nie nalezy spozywac alkoholu podczas przyjmowania leku. Ciagle przekladam to przyjmowanie, bo mysle sobie, ze a, moze bedzie jakas okazja, a tu lipa, nie pije od sluzszego czasu i jednoczesnie nie biore cynku

Stary 2011-10-22, 17:41   #1375
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
hej Dziewczyny

co się dzieje?

Cytat:
tata wlasnie pomalowal mi pokoj, oczywiscie pomoglam mu troszke

bylam wczoraj w tk maxxx... powiem Wam, ze mi to troche przypomina sh no ale widzialam torebkę versace za 1699zl okazja hehehe

teraz musze zadbac o pazurki bo od tego sprzatania pokoju lakier mi odprysł...
ja też nie lubię tego sklepu

Dbam o siebie

Stary 2011-10-22, 17:56   #1376
ramoncia217
Wtajemniczenie

Hej

Ja dzis miałam boska okazję i zarobiłam 200 zł, ale jak to z kasą zaraz poleciałam na zakupy zywieniowe i odłozyłam 100 zł na opał i juz nie ma . Hehe

Dziś spamowanko
Stary 2011-10-22, 17:59   #1377
CABIN CREW

snow a wszystko po kolei nie funkcjonuje, dużo by mówić... w każdym razie staram sie od dziś z tym walczyć żeby jeszcze bardziej się nie wpędzać w ten beznadziejny nastrój

ZALATANA......
Stary 2011-10-22, 18:01   #1378
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
snow a wszystko po kolei nie funkcjonuje, dużo by mówić... w każdym razie staram sie od dziś z tym walczyć żeby jeszcze bardziej się nie wpędzać w ten beznadziejny nastrój
przykro mi mam nadzieję, że wszystko szybko się ułoży

Dbam o siebie

Stary 2011-10-22, 18:02   #1379
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:

Kitko trzymaj sie kochana
Stary 2011-10-22, 18:41   #1380
Shadii
Wtajemniczenie

Heeeeej
Przeczytałam wszystko, jestem na bieżąco nie udzielam się, bo nie zabieram laptopa do Krk na studia, jeśli uda mi się kupić jeszcze jeden niedługo to będę zaglądać, jeśli nie, na razie będę Was czytać tylko w weekendy
W każdym razie dbam o siebie, wszystko jest ok

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Aa, kupiłam sobie dzisiaj olejek rewitalizujący do włosów Himalaya Herbals, nałożę go na noc

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości