Wszystko o Avonie - cz. 24 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-22, 18:16   #1021
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24

Cytat:
Napisane przez Nana93klb Pokaż wiadomość
wrr, a ja od wczoraj probuje sciagnac mini katalog i zawsze w tym samym momencie blad...a wszystko przez to ze za malo miejsca na komputerze... ech, już chcę święta, wtedy sprawie sobie nowy
to usuń trochę starych plików, np starych katalogów z dysku

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Dostałyście zaproszenie na Dzień Zapachu w COKu?

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Koszulka nocna jest boska
oj tak, ja chcę i córka też.. będe chyba kombinować aby wziąć 2 rozmiary

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
jak mogę zmienić swoje dane?? muszę wypełniać jakiś formularz albo coś??
napisać i wysłać ksero do Wawy.. albo tylko wysłać ksero z dopiętą fiszką z nr personalnym i poleceniem, żeby zmienili dane na koncie i Cię odnajdą

Cytat:
Napisane przez viola tricolor Pokaż wiadomość
hmm jeszcze nigdy nic nie brałam z minikatalogu jako konsultantka - stąd pytanie
ale na rzeczy nie kosmetyczne - i tak max. jest 20% czy się mylę (nawet jak wypracuje w katalogu 35%)?
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 19:07   #1022
taka jedna
Zakorzenienie

Minikatalog jest nawet fajny, ciekawe jak klientki zareagują. Ale ceny z kosmosu trochę :/

Edytowane przez taka jedna
Czas edycji: 2011-10-22 o 19:11
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 19:33   #1023
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Minikatalog jest nawet fajny, ciekawe jak klientki zareagują. Ale ceny z kosmosu trochę :/
U mnie nigdy nikt nie zamawia z minikatalogu

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 19:35   #1024
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
U mnie nigdy nikt nie zamawia z minikatalogu
u mnie na trzy lata raz się zdarzyło, że ktoś zamówił jedną rzecz
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 19:41   #1025
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
wiem, że któraś z dziewczyn miała wrzucić zdjęcia naszyjnika sowy, ale sobie zapomniała chyba, ponawiam prośbę o fotki bo się waham, a w poniedziałek w nocy albo wtorek rano składam
Naszyjnik sowę polecam, widziałam w coku i jest fajny, jedynie na żywo jest trochę ciemniejszy i mniej błyszczący niż w katalogu... magia Photoshopa ale tak to ładny, ładny.
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 19:41   #1026
sysia_91
Przyczajenie

wstawcie linka do katalogowego, bo mi się zapodział. proszę
sysia_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 19:45   #1027
olciunnnia
Raczkowanie

Dziewczynki przepraszam jeśli przeoczyłam, ale o co chodzi z tą biżuterią Aparta? Jakie kody są na nie? i Ceny? przejrzałam Strefę ale nie znalazłam.

"Za często chcemy tego, czego nie możemy mieć. Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie może rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

"Prawda o prawdzie jest taka... że rani. Więc kłamiemy."
olciunnnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 19:51   #1028
sysia_91
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
myślę, że tak
musisz wysłać to w postaci paczki lub listu na swój koszt
sorki, mało wiem jak to zrobić, bo ja zwroty osobiście odwożę do COK (mam niedaleko, wprawdzie to dodatkowa wyprawa, ale nie muszę martwić się pakowanie itp)
może któraś z dziewczyn, która robi zwroty i wysyła pocztą napisze ci więcej na ten temat
jak w COKu zrobić zwrot? po prostu zanieść te rzeczy, które chcę zwrócić+wypełniony formularz czy coś jeszcze?

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Napisane przez sysia_91 Pokaż wiadomość
wstawcie linka do katalogowego, bo mi się zapodział. proszę
już mam
sysia_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 19:57   #1029
cebulkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
wiem, że któraś z dziewczyn miała wrzucić zdjęcia naszyjnika sowy, ale sobie zapomniała chyba, ponawiam prośbę o fotki bo się waham, a w poniedziałek w nocy albo wtorek rano składam
to ja, fotki zrobiłam ale zapomniało mi się - przepraszam - nie bijcie... na usprawiedliwienie mam przygotowania do megaremontu... zaraz wrzucam

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 20:07   #1030
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
jak w COKu zrobić zwrot? po prostu zanieść te rzeczy, które chcę zwrócić+wypełniony formularz czy coś jeszcze?

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

już mam
Coki nie mają obowiązku (to tylko od uprzejmości pracowników zależy) przyjmowania zwrotów. W Bydgoszczy nie przyjmują paczek ze zwrotami.

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 20:08   #1031
maddd
Wtajemniczenie

Cytat:

zwrot w COK?: pierwsze słysze szczerze mówiąc... Kiedyś jak chciałam zrobić u nich zwrot, to powiedzieli, że można to zrobić jedynie wysyłając dany produkt do Garwolina Wkurzające to jest, bo trzeba niestety z własnej kieszeni za przesyłkę płacić... Chyba, że coś się zmieniło w kwestii zwrotów? Jak tak to proszę o uświadomienie

Co do minikatalogu świątecznego - fajne rzeczy na prezenty Dziękuję osobie która go udostępniła:r oza: Szkoda tylko, że nie będzie można jeszcze z niego zamawiać razem z katalogiem 16 (bo chyba nie będzie jeszcze można?) Bo na mikołajki byłyby już prezenty

Chociaż z niektórymi cenami to przegięli... kuferek na biżuterię albo szlafroczek.... i ten słodki kubek
maddd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 20:43   #1032
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
nie w każdym COKu niestety można zrobić zwrot
ja akurat mam to szczęście , że zwracam na Słowiczej w Wawie (jedyny COK w Warszawie (na 3), który przyjmuje zwroty) - chociaż musze specjalnie tam pojechać
wystarczy zanieść w jakiejść torebce zworty wraz z wypełnionym drukiem i już
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 21:05   #1033
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dawid odebrał paczuchę Pierwszy raz zamówiłam na paczkomat i jestem jak najbardziej za tą opcją. A byłam taka na nie...
Stary 2011-10-22, 21:08   #1034
Mayasmum
Raczkowanie

Hej dziewczyny,
powiedzcie mi proszę, bo zapomniałam, jak używać kuracji glikolowej z Anew? Na noc? na dzień? pod krem czy solo ? (na dzień używam kremu matującego solutions a na noc kremu clearskin professional - mogę tą kurację stosować z tymi specyfikami czy musialabym z czegoś zrezygnować?).

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Dawid odebrał paczuchę Pierwszy raz zamówiłam na paczkomat i jestem jak najbardziej za tą opcją. A byłam taka na nie...
Ja zawsze biorę na paczkomat, zwykle na następny dzień po złożeniu zamówienia mam już paczuszki w domu.

Edytowane przez Mayasmum
Czas edycji: 2011-10-22 o 21:10
Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 21:15   #1035
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
Ja zawsze biorę na paczkomat, zwykle na następny dzień po złożeniu zamówienia mam już paczuszki w domu.

odkąd weszły paczkomaty , zaczęłam zamawiać na paczkomat
i fajnie było , bo czy w sobotę jechać do COKu czy wieczorem paczkoamt w sobotę - to w sumie wszystko jedno - chodzi o pierwszy dzien odbioru paczek z nowego katalogu
no ale niestety ostatnio za częło się tak zdarzać, że nowy katalog a paczka w paczkoamcie dopiero w poniedziałek i to baaardzo późno
więc dziś znowu odwiedziłam COK
no ale cóż, może się porawią
i znowu w paczkomacie bedzie w sobotę do dobioru
Stary 2011-10-22, 21:16   #1036
carolynnez
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
powiedzcie mi proszę, bo zapomniałam, jak używać kuracji glikolowej z Anew? Na noc? na dzień? pod krem czy solo ? (na dzień używam kremu matującego solutions a na noc kremu clearskin professional - mogę tą kurację stosować z tymi specyfikami czy musialabym z czegoś zrezygnować?).

no co ty, ja tylko na paczkomat i jestem bardzo zadowolona, tzn. pierwsze zamówienie przyszło mi bez zarzutu, ale drugie, tak jak mówiłam, chyba avonowi się coś w systemie porypało i wysyłali smsy z kodem na jakiś z hmm.. nikąd wzięty numer, więc dostałam paczkę z dwutygodniowym opóźnieniem ale tak poza tym to bez zarzutu, mam nadzieję, że tym razem już nic nie pokręcą
carolynnez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 21:16   #1037
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Czas edycji: 2011-10-22 o 21:17
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 21:16   #1038
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Naszyjnik sowę polecam, widziałam w coku i jest fajny, jedynie na żywo jest trochę ciemniejszy i mniej błyszczący niż w katalogu... magia Photoshopa ale tak to ładny, ładny.
ja dziś również widziałam naszyjnik i kolczyki Sowa, ale niestey nie przypadły mi do gustu
Stary 2011-10-22, 21:16   #1039
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
torebeczka jest boska juz nie moge sie jej doczekac a dopiero bede ja miec we wtorek
Stary 2011-10-22, 21:25   #1040
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
ja już drugi raz z kolei brałam na Oddział InPost i jestem zadowolona. żałuję, że od razu się nie przekonałam, tylko płaciłam za kuriera (bo chciałam paczuchę jak najszybciej)
Stary 2011-10-22, 21:27   #1041
Nana93klb
Zakorzenienie

GG do Nana93klb

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
to usuń trochę starych plików, np starych katalogów z dysku

gdyby to bylo takie proste nie mam juz nic co by bylo niepotrzebne. musze oddac komputer zaprzyjaznionemu informatykowi zeby mi zrobil z nmim porzadek i co najwazniejsze pozgrywal zdjecia na plyty.
Nana93klb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 21:34   #1042
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maddd Pokaż wiadomość
Chociaż z niektórymi cenami to przegięli... kuferek na biżuterię albo szlafroczek.... i ten słodki kubek
Minikatalog ciekawy, ale niektóre ceny, to zgadzam się, że są lekkim przegięciem. Zwłaszcza tego kuferka...

Cytat:
a ja nadal nie jestem przekonana. Do najbliższego paczkomatu mam około 20 km więc nie wiem czy się przestawię z kuriera. Chyba, że u mnie w mieście będzie to w tedy przemyślę to

U mnie zamówienie znów spore, bo ponad 300zł moje zamówienie to prawie połowa hehe. Same zielone kropy, na fakturze wszystko jest, chyba, że w paczce okaże się inaczej.

Zazdraszczam, że niektóre z Was mogą sobie już pomacać paczuchę

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 21:43   #1043
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
a ja nadal nie jestem przekonana. Do najbliższego paczkomatu mam około 20 km więc nie wiem czy się przestawię z kuriera. Chyba, że u mnie w mieście będzie to w tedy przemyślę to
Ja mam dużo więcej km do najbliższego paczkomatu. Ale mam oddział Inpost i tam odbieram, ale niestety można tylko w godzinach otwarcia, a nie tak jak z paczkomatem, że może odebrać każdy w każdej chwili.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 21:51   #1044
cebulkaa
Wtajemniczenie

sówki na katalogowym - jeszcze raz za opóźnienie

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 21:54   #1045
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja mam dużo więcej km do najbliższego paczkomatu. Ale mam oddział Inpost i tam odbieram, ale niestety można tylko w godzinach otwarcia, a nie tak jak z paczkomatem, że może odebrać każdy w każdej chwili.
to ja nie wiedziałam, że można.
Wgl teraz pytam męża czy u nas jest oddział Inpostu, a on mi mówi, że tak, nawet koło domu jego rodziców hehe to w takim układzie wszystko się wyjaśniło
Dziękuję za info

a Mogłabyś jeszcze powiedzieć jak to się wybiera, żeby odebrać w tym oddziale Inpostu? przepraszam, bo może dla niektórych wyda się to głupie pytanie, ale ja nie orientowałam się tak dogłębnie w tym temacie, więc stąd moja niewiedza tematu wybaczcie!

Stary 2011-10-22, 21:59   #1046
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
a Mogłabyś jeszcze powiedzieć jak to się wybiera, żeby odebrać w tym oddziale Inpostu? przepraszam, bo może dla niektórych wyda się to głupie pytanie, ale ja nie orientowałam się tak dogłębnie w tym temacie, więc stąd moja niewiedza tematu wybaczcie!
jak składasz zamówienie to przy wyborze dostawy bierzesz Paczkomat/Odział Inpost/COK później dokładny adres Oddziału InPost wybierasz pod koniec zamówienia w zakładcce Wybierz adres dostawy. chyba o to Ci chodziło?

Edytowane przez loveve
Czas edycji: 2011-10-22 o 22:01
Stary 2011-10-22, 22:00   #1047
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
mam zamówienie na 3 wody Outspoken - muszę jeszcze kogoś skusić
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

jak mogę zmienić swoje dane?? muszę wypełniać jakiś formularz albo coś??

sama się nie skusisz na jedną flaszkę outspoken Intense ? ja bym pewnie brała sobie

żeby zmienić dane na strefie w PLIKACH DO POBRANIA są formularze i tam jest m.in jeden do zmiany danych osobowych czy coś
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 22:04   #1048
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cebulkaa Pokaż wiadomość
Boskie, dzieki !

Cytat:
Minikatalog ciekawy, ale niektóre ceny, to zgadzam się, że są lekkim przegięciem. Zwłaszcza tego kuferka...

Mnie się z tego minikatalogu podobają tylko te świąteczne rzeczy - mikołaj na butelke, rękawice na sztućce i te bałwanki słodkie. Niestety, ceny już tak nie cieszą. Pozostałe rzeczy też wg mnie są drogie (no, może poza paletką i Spotlight)

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
A z tymi paczkomatami to jest tak, że zwykle składam zamówienie wcześnie rano (przy moim obecnym trybie życia zamówienie z K14 skladałam przed 5 rano ) i smsa dostaje na drugi dzień już ok 15, 16 czasem później. Paczkomat mam 12 km od domu, ale w mieście gdzie pracuje mój TŻ więc jeśli sms trafi się przed 15:00 to jedzie i odbiera paczuche, a jak nie to na następny dzień już musowo, chyba, że kosmetyki muszą być na "wczoraj" to jedzie po nie specjalnie

Ponawiam pytanie o kurację glikolowa z Anew, pomóżcie pls
Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 22:12   #1049
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
jak składasz zamówienie to przy wyborze dostawy bierzesz Paczkomat/Odział Inpost/COK później dokładny adres Oddziału InPost wybierasz pod koniec zamówienia w zakładcce Wybierz adres dostawy. chyba o to Ci chodziło?
tak o to w sumie nie zwróciłam na to uwagi, że pisze tam też o oddziale Inpostu. teraz już wiem. Dziękuję

A długo się czeka na paczuchę zamawiając do oddziału Inpostu? tak mniej więcej...

Stary 2011-10-22, 22:13   #1050
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cebulkaa Pokaż wiadomość
ładneale kurcze te kolczyki coś malutkie się wydająja swoje będę mieć w piątek dopiero, naszyjnika nie zamawiałam, bo już i tak za dużo zamówiłam i przekładam jego zamówienie na 16

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości