TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-23, 01:57   #4081
Ankafanka
Raczkowanie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Witajcie Dziewczęta!
Od tygodnia ćwiczę BBL-program 3, ale wczoraj poczytałam o Turbo Fire i teraz się zastanawiam...czy zrobić do końca BBL, a później Turbo Fire, czy przerwać BBL i zacząć Turbo Fire?

Zależy mi na schudnięciu, nie chcę rozbudować sobie mięśni. Przez ten tydzień już schudłam kg, ale nie wiem...po prostu nie chcę rozbudować sobie ud za bardzo itd....co radzicie?

PS. Leandro jest ŚWIETNY i w sumie nie chciałabym narazie się z nim rozstać

— Adam Neste

Uzależniona od muzyki z Pachnidła...
Ankafanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 10:13   #4082
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Cytat:
Napisane przez Ankafanka Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczęta!
Od tygodnia ćwiczę BBL-program 3, ale wczoraj poczytałam o Turbo Fire i teraz się zastanawiam...czy zrobić do końca BBL, a później Turbo Fire, czy przerwać BBL i zacząć Turbo Fire?

Zależy mi na schudnięciu, nie chcę rozbudować sobie mięśni. Przez ten tydzień już schudłam kg, ale nie wiem...po prostu nie chcę rozbudować sobie ud za bardzo itd....co radzicie?

To cwicz do konca bbl a za 3tyg zaczniesz tf, problrm z glowy

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 10:24   #4083
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ankafanka Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczęta!

A dlaczego przerywac BBL ?? Przeciez po tym programie nie rozbudujesz sobie ud baaa żeby to było takie łatwe i w 4tygodnie uda sie rozbudowały to trzeba wrecz cudu ja najpierw zrobiłam BBL tez 3 program - wyniki kilka cm mniej z całego ciała z ud take - o rozbudowaniu nie moze byc nawet mowy bo raz ze nie cwiczysz z obciazeniem a jak juz to minimalnym, dwa aby rozbudowac miesnie trzeba odpowiedniej diety i bilans + a jesli chcesz schudnąć to pewnie pilnujesz tego co jesz i przede wszystkim potrzeba duzo duzo czasu.
Kończ szybko BBL i zacznij TF taka kolejność jest chyba najlepsza bo po TF BBL bedzie moze zbyt mało intensywne w tym sensie że tam są raz krótsze dwa łatwiejsze aeroby - o ile mozna je tak nazwać, za to siłowe tj sculpt jest cięzszy od "siłowych" w TF

“Do your best and forget the rest!”
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 13:27   #4084
Narek
Zakorzenienie

Wczoraj, mimo przygotowań do imprezy, zaliczyłam Core 20 i Stretch 40 i powiem Wam, że jakoś lepiej szło mi rozciąganie Dzisiaj za to Fire 45 i już mi się nie chce ruszyć tyłka

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 13:37   #4085
Ankafanka
Raczkowanie

Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź.

— Adam Neste

Stary 2011-10-23, 14:21   #4086
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Ankafanka: Witajcie Dziewczęta!
Hejo
Rób do końca BBL. Jeżeli wcześniej nie miałaś zbyt dużej aktywności fizycznej to BBL będzie dobrą rozgrzewką przez TF. Wyrobisz sobie odrobinę kondycji i wytrzymałości. Żaden z tych programów nie rozbuduje Tobie ud. Do rozbudowy potrzebna jest bardzo porządna dieta i ciężkie trening siłowe. Nawet jeżeli wydadzą się tobie większe, to będzie to kwestia puchnięcia mięśni, a nie ich rozbudowania. I polecam bardziej zwracać uwagę na zmiany wizualne i mierzalne, a niekoniecznie na wagę, ponieważ ta bywa myląca
Podsumowując przez najbliższe 3 tygodnie poszalej z Leosiem, a potem zapraszamy do Nas

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 18:58   #4087
izabelka_007
Zadomowienie

Ja czasami robie sobie z BBL h&t. Dla mnie są w sam raz.
Oprócz tego 2 razy w tygodniu chodzę na basen i robię regularnie Tamilee Web program na pośladki. Cieszę się że stan zdrowia pozwala mi na jakąkolwiek aktywność fizyczną.
Jak na razie przytyłam 4 kg, myślę że źle nie jest jak na prawie półmetek ciąży. Jutro zaczynam już 19 tydzień
Tak wogóle to w moim brzuchu chowa się dziewczynka
Pozdrówka!

izabelka_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 19:06   #4088
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Izabelka: Ja czasami robie sobie z BBL h&t. Dla mnie są w sam raz.
Oprócz tego 2 razy w tygodniu chodzę na basen i robię regularnie Tamilee Web program na pośladki. Cieszę się że stan zdrowia pozwala mi na jakąkolwiek aktywność fizyczną.
Jak na razie przytyłam 4 kg, myślę że źle nie jest jak na prawie półmetek ciąży. Jutro zaczynam już 19 tydzień
Tak wogóle to w moim brzuchu chowa się dziewczynka
Pozdrówka!
Hejo hejo
Gratuluje dziewczynki Oj będziecie mieli kogo rozpieszczać
I dobrze, że zdrówko w porządku i że możesz sobie poćwiczyć
Pozdrawiam.

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2011-10-23, 21:30   #4089
imway
Raczkowanie

A ja dziś robiłam hiit 15+ tone 30 i fire 45 ez + stretch 10 w nagrodę za to, że w piątek byłam na imprezie i w sobotę zaniemogłam :P Mam nadzieję, że jutro będę w stanie wstać z łóżka
imway jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 23:41   #4090
Ankafanka
Raczkowanie

Izabelka_007---GRATULUJĘ! Ciąża to coś niesamowitego...choć nie dane mi było jeszcze tego doświadczyć, ale uwielbiam dzieci, a mój TŻ mówi,że najpiękniejsze kobiety to właśnie te w ciąży
Jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi.
A jutro Sculpt z mężczyzną,który sprawia,że dostaję "dreszczy"

— Adam Neste

Stary 2011-10-24, 11:40   #4091
kasia_no87
Zakorzenienie

Ja dzisiaj hiit25 i stretch10 zaliczone
To juz 2 dzien 3 tygodnia. Powiem szczerze, ze jestem w szoku jak niektore z was maja efekty juz po 1-2tyg. Ja nie mam jeszcze nic, ale tez mam chora tarczyce wiec zdaje sobie sprawe, ze to cale chudniecie moze u mnie dluzej portwac
Aczkolwiek 2 lata temu w ciagu 2 miesiacy bardzo ladnie mi cm polecialy.

exAparatka
Stary 2011-10-24, 16:05   #4092
Narek
Zakorzenienie

U mnie były wczoraj Fajery 45 i powiem Wam, że w życiu nie byłam tak spocona, nawet kiedy biegałam Pot spływał mi strużkami do oczu, włosy kleiły się do ciała, a dzisiaj powtórka z rozrywki

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 16:29   #4093
megi533
Rozeznanie

Ja właśnie zrobiłam fire45ez , jeszcze jutro core20 i koniec miesiaca 4....
Mam jakos doła od wczoraj nic mi sie nie chce... nawet ćwiczenia nie pomagają tylko sie snuje po domu i co rusz cos podjadam.... ehh chyba sie za bardzo cieszyłam ze w tym roku bedzie inaczej i nie dopadnie mnie kryzys jesienno/zimowy... ehhh dajcie mi kopa w ...e żebym wzieła się w garść...

Stary 2011-10-24, 16:34   #4094
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
megi: ehhh dajcie mi kopa w ...e żebym wzieła się w garść...
Ej weź, już tyle za Tobą i tak niewiele do końca, a Ty teraz tak się dasz leniowi i jakimś smutasom ? Weź z buta potraktuj lenia i zjedz coś porządnie czekoladowego żeby odegnać smutasy i idź ćwiczyć

I TO JUŻ

Stary 2011-10-24, 17:25   #4095
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Ej weź, już tyle za Tobą i tak niewiele do końca, a Ty teraz tak się dasz leniowi i jakimś smutasom ? Weź z buta potraktuj lenia i zjedz coś porządnie czekoladowego żeby odegnać smutasy i idź ćwiczyć

I TO JUŻ
Heh o ćwiczenia martwić się nie musicie bo na pewno nie zaprzestane ćwiczyć TF tym bardziej że do końca został mi mieisąc... ale ćwicząc dzisiaj robiłam to "bo musiałam" bez entuzjazmu i polotu bo trzeba .... a co z tego ze ćwicze jak zaraz podjem coś śmieciowego i całe ćwiczenia na marne ehhhdo dupy z takim podejsciem, mzoe jakby sie troche ociepliło i wyszło słoneczko to jakies nowe chęci by we mnie wstąpiły a tak szaro buro i już
Dzieki za "kopa" oby pomógł moze jutro bedzie lepiej w końcu jutro bedzie nowy dzień a jaki początek taki cały dzionek ahh ta cholerna jesień czy u nas nie moze byc ciągle ciepło i słonecznie jestem chyba uzależniona od dobrej pogody jak jest tak jak teraz to odechciewa mi sie wszystkiego buuu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-24, 17:26   #4096
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj hiit25 i stretch10 zaliczone
To juz 2 dzien 3 tygodnia. Powiem szczerze, ze jestem w szoku jak niektore z was maja efekty juz po 1-2tyg. Ja nie mam jeszcze nic, ale tez mam chora tarczyce wiec zdaje sobie sprawe, ze to cale chudniecie moze u mnie dluzej portwac
Aczkolwiek 2 lata temu w ciagu 2 miesiacy bardzo ladnie mi cm polecialy.
Kobieto, ja mam minimalne efekty po dwóch miesiącach, ale najważniejsze, że są, a po drugie, lepiej mieć efekty powoli a trwale. Bo jak ciało się zmienia powoli to jest większe prawdopodobieństwo, że się spala tłuszcz, a nie wytapia wodę.

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
Ja właśnie zrobiłam fire45ez , jeszcze jutro core20 i koniec miesiaca 4....
Mam jakos doła od wczoraj nic mi sie nie chce... nawet ćwiczenia nie pomagają tylko sie snuje po domu i co rusz cos podjadam.... ehh chyba sie za bardzo cieszyłam ze w tym roku bedzie inaczej i nie dopadnie mnie kryzys jesienno/zimowy... ehhh dajcie mi kopa w ...e żebym wzieła się w garść...
Ja też robiłam dziś TF ja też !! CO prawda hiit 15 i sculpt, ale robiłam. Od razu mi się chce za dietę wziąć jak tak ćwiczę. Rozumiem doskonale chęć podjadania, (zapewniam: DOSKONALE rozumiem), ale staraj się może podjadać zdrowo? Może jakieś śliweczki? Jabłka? Może jabłko starte na tarce?

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 17:48   #4097
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

A to widziałyście:
http://demotywatory.pl/3520106/Moze-i-mam-male-cycki

a ja mam fajną pupcię i kij tam za małym biustem

i to motywacja na dzisiaj do tego żeby ruszyć cztery literki i porobić przysiady, wykroki i inne cudowne rzeczy na pupę

Stary 2011-10-24, 17:57   #4098
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neitka Pokaż wiadomość
Kobieto, ja mam minimalne efekty po dwóch miesiącach, ale najważniejsze, że są, a po drugie, lepiej mieć efekty powoli a trwale. Bo jak ciało się zmienia powoli to jest większe prawdopodobieństwo, że się spala tłuszcz, a nie wytapia wodę.

Ja też robiłam dziś TF ja też !! CO prawda hiit 15 i sculpt, ale robiłam. Od razu mi się chce za dietę wziąć jak tak ćwiczę. Rozumiem doskonale starte na tarce?
chęć podjadania, (zapewniam: DOSKONALE rozumiem), ale staraj się może podjadać zdrowo? Może jakieś śliweczki? Jabłka? Może jabłko
Ja przez 4miesiace TF schudłam 2kg... ale za to w cm-ach mam pokazniejsze wyniki i mieszcze sie w ubrania w których chodziłam jak miałam z 6-7kg mniej wiec waga to chlerne kłamliwe urządzenie o nawet sie na zarcik wysiliłam...heh
Wiesz do tej pory codziennie trzymałam sie lepiej lub gorzej mojego planu zywieniowego i wychodziło a teraz zjem sniadanie i za chwile juz bym jakeis ciacho szamała albo czekolade....wczoraj poł tabliczki poszło i teraz mam zaparcie jabłko. sliweczka mowisz hehe starałam sie i tak zjadłam grapefruta i za chwile dojadłam berlisso no nic czasami tak sie ma ze trzeba "napełnic" zbiorniczek co by sie przez kilka nastepnych tygodni wyrzekać frykasów....

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
A to widziałyście:
http://demotywatory.pl/3520106/Moze-i-mam-male-cycki

a ja mam fajną pupcię i kij tam za małym biustem

i to motywacja na dzisiaj do tego żeby ruszyć cztery literki i porobić przysiady, wykroki i inne cudowne rzeczy na pupę
hehe oojj powiem że tym zdjęciem chyba tknełaś we mnie jakieś życie za✂✂✂...a dupka i mówie to ja kobieta a tak a propo wy też macie taką jakby szparkę/przerwę pomiedzy nogami jak ta pani?Marzy mi sie taka ale z moja budowa ciała to wręcz niemożliwe...o i juz mam powód do zmartwienianie no zartuje ... ale tygrysku czasami własnei takei detale mogą zdziałać wiele, dzisiaj wieczorem położe się spac, i będe myśleć o tej pupie co by jutro dać z siebie wszytsko i oprzec sie tym wszytskim węglowodaną bo dla takeigo widoku....WARTO

Stary 2011-10-24, 19:17   #4099
*MaYa*
Raczkowanie

GG do *MaYa*

Hej Podczytuję Was i chętnie bym się przyłączyła do ćwiczeń Mogłybyście wysłać mi link skąd pobrać ćwiczenia? Szukałam w necie ale albo nie było wszystkiego albo pliki zostały już usunięte Z góry bardzo dziękuję

Z pasji do gotowania http://dietetycznie-fantastycznie.blogspot.com/
*MaYa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 19:44   #4100
Funghi
Raczkowanie

Ja też bym bardzo prosiła o te linki dziewczyny chce do was dołączyć bo bardzo tego potrzebuje.
Funghi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 23:53   #4101
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
megi: hehe oojj powiem że tym zdjęciem chyba tknełaś we mnie jakieś życie za✂✂✂...a dupka i mówie to ja kobieta a tak a propo wy też macie taką jakby szparkę/przerwę pomiedzy nogami jak ta pani?Marzy mi sie taka ale z moja budowa ciała to wręcz niemożliwe...o i juz mam powód do zmartwienianie no zartuje ... ale tygrysku czasami własnei takei detale mogą zdziałać wiele, dzisiaj wieczorem położe się spac, i będe myśleć o tej pupie co by jutro dać z siebie wszytsko i oprzec sie tym wszytskim węglowodaną bo dla takeigo widoku....WARTO
Nie, nie mam takiej szpary. Do tej szpary to potrzeba po prostu takiej budowy Mi tam brak tej szpary nie przeszkadza A tyłeczek to akurat jak najbardziej można sobie wypracować Więc do dzieła

Stary 2011-10-25, 09:39   #4102
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
Ja przez 4miesiace TF schudłam 2kg... ale za to w cm-ach mam pokazniejsze wyniki i mieszcze sie w ubrania w których chodziłam jak miałam z 6-7kg mniej wiec waga to chlerne kłamliwe urządzenie o nawet sie na zarcik wysiliłam...heh
Wiesz do tej pory codziennie trzymałam sie lepiej lub gorzej mojego planu zywieniowego i wychodziło a teraz zjem sniadanie i za chwile juz bym jakeis ciacho szamała albo czekolade....wczoraj poł tabliczki poszło i teraz mam zaparcie jabłko. sliweczka mowisz hehe starałam sie i tak zjadłam grapefruta i za chwile dojadłam berlisso no nic czasami tak sie ma ze trzeba "napełnic" zbiorniczek co by sie przez kilka nastepnych tygodni wyrzekać frykasów....

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

hehe oojj powiem że tym zdjęciem chyba tknełaś we mnie jakieś życie za✂✂✂...a dupka i mówie to ja kobieta a tak a propo wy też macie taką jakby szparkę/przerwę pomiedzy nogami jak ta pani?Marzy mi sie taka ale z moja budowa ciała to wręcz niemożliwe...o i juz mam powód do zmartwienianie no zartuje ... ale tygrysku czasami własnei takei detale mogą zdziałać wiele, dzisiaj wieczorem położe się spac, i będe myśleć o tej pupie co by jutro dać z siebie wszytsko i oprzec sie tym wszytskim węglowodaną bo dla takeigo widoku....WARTO
Nie wiem, co podpowiedzieć, bo naprawdę rozumiem... Za mną teraz chodzi czekoladowa muffinka. Okres za kilka dni, więc niedługo sobie ją po prostu kupię. A odnośnie szpary między nogami, to nawet najbardziej wychudzone modelki owej nie posiadają. Tzn jest przerwa między udami, ale zawsze pośrodku, nigdy na górze.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 101231_b7g.jpg (64,7 KB, 26 załadowań)

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 11:32   #4103
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neitka Pokaż wiadomość
Nie wiem, co podpowiedzieć, bo naprawdę rozumiem... Za mną teraz chodzi czekoladowa muffinka. Okres za kilka dni, więc niedługo sobie ją po prostu kupię. A odnośnie szpary między nogami, to nawet najbardziej wychudzone modelki owej nie posiadają. Tzn jest przerwa między udami, ale zawsze pośrodku, nigdy na górze.
No właśnie ja też mam ostatnie 4tabl anty i okres więc moze to to w tym miesiacu wczesniej bo brałam antybiotyk i może sie coś tam przyspieszyc....Mmm ta szpara fajna ale własnie tylko tak na górze a pośrodku to tak średnio wygląda ale cóż ja z moją wąska dupką i masywnymi udami nigdy takowej mieć nie będę
Dzisiaj jest ze mna ciut lepiej, tj po przebudzeniu było tak samo jak wczoraj ale od samego rana spadło na mnie mase rzeczy do zrobienia i nawet nie mam kiedy mysleć o tym ze mam doła Słoneczko wyszło i to na plus
Co do mojego treningu to dzisiaj sobie tak obmyśliłam że ostatni dzień meisiaca 4 czyli core i stretch10 połącze z pierwszym dniem miesiaca5 - hiit15+upper bo dośc mam "słabych: ćwiczen tzn krótkich i mało wyczerpujących a na mój nastroj potrzebuje kopa wiec mam nadzieje ze go dostane tyleczka za duzo nie pocwicze dzisiaj ale zawsze cos tam przy hiicie porobie myslac o tyłku z foto tygryska

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-25, 12:17   #4104
imway
Raczkowanie

co do tych efektów, to też zależy chyba ile kto chce schudnąć? ja bym chciała ok. 10kg, jeszcze zależy jak się będę ze sobą czuła w międzyczasie, a od prawie miesiąca waga stoi w miejscu, tylko centymetry spadają. w sumie liczyłam bardziej na to, że właśnie kg spadną, no ale jak nie chcą, to nie, ważne że tyłek mi wreszcie wchodzi w ciaśniejsze spódnice, chociaż są trochę mało apetycznie opięte na tymże :P w sumie jeszcze zależy co kto lubi ^^
Stary 2011-10-25, 12:28   #4105
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
imway: co do tych efektów, to też zależy chyba ile kto chce schudnąć? ja bym chciała ok. 10kg, jeszcze zależy jak się będę ze sobą czuła w międzyczasie, a od prawie miesiąca waga stoi w miejscu, tylko centymetry spadają. w sumie liczyłam bardziej na to, że właśnie kg spadną, no ale jak nie chcą, to nie, ważne że tyłek mi wreszcie wchodzi w ciaśniejsze spódnice, chociaż są trochę mało apetycznie opięte na tymże :P w sumie jeszcze zależy co kto lubi ^^
Waga nie jestem najlepszym wyznacznikiem zmian w ciele. Lepsze są cm i po prostu efekty, które widać czy to patrząc w lustro czy po prostu mogąc założyć coś w co jakiś czas temu się nie wchodziło Poza tym to, że gdzieś tam chcemy dobić do jakiejś magicznej wagi wcale nie musi być zdrowe dla Nas i organizmu, bo może się okazać, że ta magiczna wymarzona waga będzie mieć naprawdę niefajnie skutki.

Stary 2011-10-25, 12:55   #4106
kasia_no87
Zakorzenienie

Ja na wage wogole nie wchodze, no moze raz w miesiacu mi sie przypomni. Chce schudnac 5cm w 'boczkach' i po 3-4 w udach, reszta mi zwisa. Oby tylko w biuscie zostalo tak jak jest

exAparatka
Stary 2011-10-25, 17:11   #4107
megi533
Rozeznanie

WOW tego było mi trzeba konkretnego dugiego zmęczenia a nie ćwiczeń przez 20 minut połączyłam 2dni i dzisiaj zrobiłam hiit15+core+upper heh boski wycisk, hiit całkiem miły zauważyłam że wciąż sie meczę choc juz nie tak jak kilka tygodni temu za to poprawiła mi się technika i "siła" wykonywanych ćwiczeń, robiłam wszystko dokładniej i mocniej fajnie czyli jednak z miesiaca na miesiac kondycja rośnie z potem ściekającym po twarzy po hiicie zrobiłam core a potem upper ojjj mięsnie drgały oj drgały i to jest to tego mi brakowało az od razu poczułam sie lepiej WOW mega pupo przybywaj
Aaaa chciałam jeszcze podkreslic że zaczełam dzisiaj OSTATNI miesiac TF

Stary 2011-10-25, 17:32   #4108
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
megi: Aaaa chciałam jeszcze podkreslic że zaczełam dzisiaj OSTATNI miesiac TF
No to gratulacje Już tyle za Tobą i tylko miesiąc przed Tobą A co potem, już się zdecydowałaś ?

U mnie dzisiaj w planach któryś z dłuższych fajerków

Stary 2011-10-25, 18:10   #4109
megi533
Rozeznanie

Cytat:
No to gratulacje Już tyle za Tobą i tylko miesiąc przed Tobą A co potem, już się zdecydowałaś ?

U mnie dzisiaj w planach któryś z dłuższych fajerków
Tak zdecydowałam sie już na 99,9% na CE w pierwotnej podstawowej wersji bez żadnych hybryd...chce teraz trochę popracować siłowo.Zobaczymy czy mi przypadnie do gustu Teraz ostatni miesiąc i beda i długie hiity i długie fire-ry

Polecam (choc sama wiesz) fire60 jest amazing

Stary 2011-10-25, 18:23   #4110
imway
Raczkowanie

Cytat:
Waga nie jestem najlepszym wyznacznikiem zmian w ciele. Lepsze są cm i po prostu efekty, które widać czy to patrząc w lustro czy po prostu mogąc założyć coś w co jakiś czas temu się nie wchodziło Poza tym to, że gdzieś tam chcemy dobić do jakiejś magicznej wagi wcale nie musi być zdrowe dla Nas i organizmu, bo może się okazać, że ta magiczna wymarzona waga będzie mieć naprawdę niefajnie skutki.
Dlatego uznałam, że moja waga kłamie, jest głupia i nie zamierzam się więcej dołować tym, że się ewidentnie popsuła Ja w sumie nie wiem ile chcę ważyć tak naprawdę, to 10kg jest takie orientacyjne, ale jak schudnę 5kg i będę się sobie podobać w lustrze, to niech i tak będzie

Edytowane przez imway
Czas edycji: 2011-10-25 o 18:25
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości