|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz.VIII
dobra, idę do łóżka. Film się zaczął. dobranoc
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz.VIII
Me too.. Do juterka
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Natalka - mam zakaz mierzenia temp- gin nie pozwoliła mówiąc po co Ci to?!
Uroczyście chowam termometr- do połogu![]() Dziękuję za gratulację ale proszę zaczekajcie jeszcze 8 miesięcy ![]() Mam też zakaz wyczytywanie różnych rzeczy na necie ale zaniepokoiła mnie ulotka duphastonu. Słyszałyście o czymś takim jak "spodziectwo"? Duphaston może to spowodować...A miałam zapisaną luteinę 2x2 ale powiedziałam, że mam lęki jak się wylewa i sprawdzam czy to nie plamienia, w nocy się budzę i światło świecę...I dostałam mniejszą dawkę luteiny + dupek ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Nita! Nita się pojawiła Nie śpisz? Nie karmisz? Jak się czujesz?
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Zagladlam tu was,jestescie cudowne,tyle gratulacji od was,dziekuje.ja czuje sie dobrze,malutka spi.tak teraz podsumowuje,ile stresow kosztowala cala ciaza,w ktora zaszlam niby za wczesnie w dwa tygodniu po zabiegu,potem krwiak ,jakies infekcje,raz ruchy czulam raz schizowalam ,ale warto bylo.ona tu lezy przy mnie wypchnieta z lona wlasnymi silami.i powiem wam ze warto oplacic polozna gdyby nie ona to bym lezala na patologi jeszcze ze 3 dni.no I nie nacinali mnie to tez jej zasluga.juz wstalam o wlasnych silach.malutka juz za cyce lapala,moze sie uda z karmieniem.pozdrawiam I caluje was.trzymam mocno kciuki aby po kolei takie cuda sie zdarzaly
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
WSPANIALE!!!!! NITUŚ GRATULUJĘ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... Edytowane przez Dasti80 Czas edycji: 2011-10-22 o 22:22 |
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
))))))))))))))))ucału malutką od e-ciotek **
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje wam dziewczyny,
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
No to robimy 2 ranking W który dzień ja urodzę
( pamiętajcie że termin porodu to 10.11.11 albo 18.11.11 ) 23.10.11 NITA 24.10 Pani22ka ( mąż 11.11) 25.10 eseska 25.10 bacharybnik 26.10 shehzadi 27.10 elcia85 27.10 DolinaNocy 29.10 cookie24 31.10 ania ania23 31.10 kasiahexe 01.11 flowerbombka 2.11 bella7 10.11 Lucy 18.11 vaniliova11 mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam witam w nowym wątku ( zapomniałam się przywitać ) nita ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- ktoś jeszcze ?? jutro w planach ikea i impreza u siostry w zabrzu ![]() dobrej nocki
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się, to już moja 3 część z Wami
Nitka Rybko bardzo serdecznie gratuluję, spryciula z ciebie Zeberka cieszę się Twoim szczęściem, widzisz? Wszystko gra, więc głowa do góry Berbie gratuluję toporka ![]() Natalia ja obstawiam na 03.11 Cookie kochane ciasteczko dziękuję, że tak pięknie mnie informowałaś o wszystkim
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
NITKA! TAK BARDZO SIE CIESZE!!!!
Ania Ania! - jeszcze raz dziękuje za smska! Od razu wypiłam drinia z tej okazji! I straszanie chciałam wrócic do domu by być z Wami!!! Barbie! - gratulacje przejęcia toporka! TY wiesz ze teraz Ci nie wolno schizować! Dziewczynki! Ja jestem z Wami 1,5 miesiąca (od 6 części) ale tak strasznei się zżyłama, że wydaje mi sie, że juz znacznie dłużej!!!!! Cytat:
A i melduje sie w 8 części!!! |
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry wieczor wariatki!!!
Melduje sie i ja ![]() Dopiero wrocilismy z Hurgady. Wymoczylam dupke na cala zime bylam przy tym wielka atrakcja turystyczna- w swoim burkini posrod bikini hahahahNITKAAAAAAAA GRATULEJSZYN MAMUSKA!!! dawaj zdjeciora malego czlowieka Pasiasta kochana moja. Tak bardzo Ci gratuluje!! Coraz mniej nas zostaje ![]() Niestety nie jestem na biezaco ale mam juz swojego nowego szpiega ![]() Aaaa i witam nowe mamusie. Przykro mi z powodu okolicznosci. Ale widze ze dziewczyny juz was wkrecily w watek ![]() Na razie nie mamy ustalonej daty powrotu. Dobrze nam tu ![]() Nitka sie dopytywala jakntam robienie dzieci- ano po egipsku. Zawsze i wszedzie hahah Nie mierze temperatury, nie wiem jaki sluz w gaciach, nie wiem gdzie obecnie sie podziewa moja szyjka..ba!! Nie wiem nawet ktory dc ) czyli luz blus ![]() Buziam moje czarownice. |
|
|
|
#73 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Chłop wygrał w całej rozgrywce (karcianej), ja przegrałam z kretesem... Także zaniżyłam nam ranking par, ale Nituś wszyscy pili za Twój dzień!!!!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() na szczęście do pracy dojeżdżam, więc w tramwaju mam czas coś nadrobić Chciałabym konkubent z 9 letnim stażem (+ miesiąc dokładnie )Cytat:
Zawsze mnie rozbawisz ![]() ale emocjonujący dzień. A Nita się wczoraj zarzekała, że jeszcze nie pora Nitka, macie imię? Jak Nicolka? A zagipsowany mąż??? |
||||
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Ele mele dutki pierwsza jestem
tzn jestesmy bo musze mala w ciagnac w wizaz imie?chyba bedzie klaudia. narazie lezy tu obok i mruczy jak maly kociaczek. |
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłego dnia ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- No to robimy 2 ranking W który dzień ja urodzę ( pamiętajcie że termin porodu to 10.11.11 albo 18.11.11 ) 23.10.11 NITA 24.10 Pani22ka ( mąż 11.11) 25.10 eseska 25.10 bacharybnik 26.10 shehzadi 27.10 elcia85 27.10 DolinaNocy 29.10 cookie24 31.10 ania ania23 31.10 kasiahexe 01.11 flowerbombka 2.11 bella7 3.11 emilka_j 10.11 Lucy 18.11 vaniliova11
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#77 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Teraz takie cuda będą się zdarzać często. W tym roku jeszcze Natalię czeka ten cud a po nowym roku w styczniu aż trzy a później co miesiąc ktoś doświadczy tego wspaniałego uczucia. Ja już nie mogę się doczekać kiedy ja będę trzymała w ramionach mojego drugiego synusia ![]() Cytat:
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Nita cuuudownie! Super, że mogłaś liczyć na położną ![]() Natalia no to ja obstawię.... 5.11 ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- U mnie zaczynają się problemy ze snem... Budzę się po 2 na wc i lipa, nie śpie ze 2 godziny, wiercę się strasznie... A jak już zasnęłam dzisiaj ok 4-tej, to miałam okropny koszmar! Śniło mi się, że rodziłam, ale w trakcie straciłam przytomność i obudziłam się już po wszystkim... i tak leżę zastanawiam się, czy siłami natury, czy cesarskim cięciem i czuję w klatce piersiowej jakieś rwanie... Zaglądam pod koszulkę i oczom nie wierzę!! Miałam mega szew w kształcie kotwicy leciał od brzucha w górę zakręcając nad piersiami Dotknęłam brzucha na dole, ale nie miałam szwów, więc wywnioskowałam, że urodziłam naturalnie. Zaczęłam wołać mamę i ona mi powiedziała, że była wycieczka studentów medycyny sądowej i szukali kogoś chętnego do pokazu a że ja byłam nieprzytomna, to wzięli mnie i patomorfolog na mnie pokazywał cięcie, no kumacie?! Jazda na całego. Zaczęłam w śnie się drzeć, że mnie oszpecili, że bez mojej zgody, że ich do sądu podam ale nie mogłam głośno krzyczeć, bo te szwy mnie rwały strasznie! Co za koszmar! A się niedawno zastanawiałam, że nic mi się nie śniło tyle czasu.... no i masz!
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielkie gratulki raz jeszcze![]() Czesc dziewczyny ja juz po pandowaniu Tz wczoraj zaniemógł i dzis odrobił zanim wstałam juz miałam ochote ,szybko zadziałał![]() Ale go chyba jeszcze trzyma bo teksty wali mało sie nie posikałam ![]() Jego dzisiejszy tekst: jakbys połknęła to by nie wyleciało i bys mogła sobie stac normalnie by zleciało tam gdzie trzeba" ![]()
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Natalia ja obstawiam ze sie tu jeszcze dzis spotkamy.
my w szpitalu chyba we wtorek wyjdziemy. mala pluje wodami plodowymi. pani posle ci mms ze zdjeciem to wstawisz bo ja nie mam tu jak z telefonu. sofcia ale koszmar, sheh-musisz dokonac analizy snu zapomnialam - totek ale ci tam dobrze co? |
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry melduję się na nowym wątku
![]() Brawo Nita!!!
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale nie wstawię, bo mój komórek jest Gupi Jak długo trwał sam poród?? ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- śliczna!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#84 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dzień doberek Nituś tak się ciesze że wszystko dobrze że masz już dzidziusia przy sobie ucałuj małą od e-ciotki i wyściskaj, Boże też mogłam już urodzić ale cóż ... jak to dobrze że mam moją kruszynkę bo inaczej bym zbzikowała chyba ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Natalia ja obstawiam 7.11 a co do plam to jakby mniej widoczne dziś były może woda mi tam nie podpasowała albo nie wiem co może jutro zginie
a teraz serca mam dwa... Edytowane przez akeneki Czas edycji: 2011-10-23 o 09:43 |
||
|
|
|
#85 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mój pierwszy synek też pluł wodami płodowymi, Wypoczywajcie. No i jak wspominasz ten poród - lepszy od pierwszego??? ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- A tak w ogóle to dzień doby. Kto się wyspał? bo ja nie. Kacperek coś popłakiwał w nocy, pewnie go brzuszek bolał - tylko z czego? A mnie tak w kościach łupie.... |
||||
|
|
|
#86 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzien doberek
![]() Cytat:
*****8Cytat:
nie odpuszczaj wizazu ani na chwile ![]() Klaudia śliczne imie *********************
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
mam zdjęcie i już pracuje nad tym
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.

Uroczyście chowam termometr- do połogu

))))))))))))))))
**

ale mam juz swojego nowego szpiega
Ahmed 10.05.2011
I tak sie zastanawiam czy wieksza ilsoc alkoholu zaszkodzi?
Dotknęłam brzucha na dole, ale nie miałam szwów, więc wywnioskowałam, że urodziłam naturalnie. Zaczęłam wołać mamę i ona mi powiedziała, że była wycieczka studentów medycyny sądowej i szukali kogoś chętnego do pokazu a że ja byłam nieprzytomna, to wzięli mnie
Wielkie gratulki raz jeszcze