![]() |
#2281 |
Rozeznanie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6
Witam niedzielnie
![]() pospałam sobie zjadłam śniadanko ,a na naszym forum widze że też niedzielnie. Tż w szkole-ale powiedział że wróci w miare wczesnie . Kurcze ale napiłabym się kawy ,ale nie pije od poczatku ciąży więc nie bede szokować organizmu . ten komplecik świateczny fajny : http://www.modne-dziecko.pl/komplet-...er-s-k212.html ubranka carter's są super-świetnej jakości
http://www.suwaczki.com/tickers/mhsvj44jjchbjht4.png Edytowane przez lina84 Czas edycji: 2011-10-23 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w sumie wkurzające jest brak wyobraźni większości ludzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ciśnienie dzisiaj po przebudzeniu 140x83, godzinę temu 131x76. Także spadło... Ale będę kontrolować.... ![]() My z tż po śniadanku. Objadłam się placuszkami z jabłuszkiem ![]() Idę nadrobić Was, bo od wieczora wczoraj nie wiem co się u kogo działo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zadomowienie
|
mniam uwielbiam takie placuszki, ja wczoraj zjadłam pół szarlotki <wstyd!!!>
mówicie, że od 35tc waga nie rośnie, u mnie na odwrót ![]() a co do leżenia to mnie kazano do końca 37tc, bo wtedy maluszek jest już bezpieczny, ale lekarz powiedział, że najlepiej rodzić między 38 a 40tc... a co do cc to mówił o jakichś badaniach, ze powinno być o ile to możliwe w ukończonym 39tc, bo wtedy jest jakaś tam najlepsza furtka dla płucek dziecka, które rodzi się w ten sposób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Wtajemniczenie
|
Basiula wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy
![]() Myszeczko strój mikołaja boski ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny,macie jakie pomysły co dać na gwiazdkę dziewczynce 4-5 letniej??
będę wdzięczna za jakies pomysły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2287 | |
Rozeznanie
|
Witam!
Wstala i zaraz przyszlam cytac czy jakies wiesci z porodowek, a tu nic! Czekamy dalej.... ![]() Potem chcialam sobie poczytac lekture,ale tak mnie kregoslup boli, ze nie moge sobie wygodnej pozy znalezc. W rezultacie bardziej skupialam sie na tym ze jest mi niewygodnie, anizeli na ksiazce ![]() Jade do rodzicow, wroce popoludniu. A, i jeszcze chcialam Wam powiedziec, ze w najnowszym Twoim Stylu jest artykul o doulach ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
Wiesz co, corka mojego kuzyna rok temu szala za takimi laleczkami, jak mini Barbie, nazywaly sie Polly cos tam, pewnie znajdziesz w Smyku. Kupilam jej kilka takich, nie sa drogie i jakies akcesoria jej do tego dokupilam, zwierzaczki, ubranka itp. Tylko nie wiem, czy to juz czasem nie jest passe.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Wtajemniczenie
|
Seona, ale mieliście przebojową noc
![]() Darusia ja też zaliczyłam ze dwa tyg temu taki wstręt. Ale sama nie wiem, czy to była tylko jego wina, czy też hormony i zbliżający się poród miał wpływ...Ale miałam ochotę go udusić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
sooza- no własnie lalek wolałabym nie kupować bo ma ich dużo,tylko tak bardziej coś rozwijającego
![]() jak ja się za nią stęskniłam,chciałabym się z nia zoabczyć przed porodem ![]() ![]() już wiem czemu oczy mnie bolą-pieką bo płakałam wczoraj przed snem ![]()
#2290 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Ja mam samych chrześniaków -także nie pomogę . Zawsze wydawało mi się ze z dziewczynkami jakoś łatwiej ,a z tymi moimi urwisami to ja co roku mam problem
![]() |
#2292 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Seona no to miałaś przednią pobudkę Ggoraa napisała: Cytat:
Strasznie wolno postępuje ten poród, jestem w szoku ze lekarze nie reagują. Szkoda dziewczyny - tak mi Ggory żal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Wtajemniczenie
|
Dygotko nie płakuniaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Elf-a nic się nie stało
![]() ![]() ![]() Lina-niby łatwo kupic prezent,ale ja nie chce kupić lalki czy czegos takiego-tylko coś dzieki czemu dziecko może sie rozwijaća jednocześnie się bawić i zawsze mam problem ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Princessko jest wszystko dobrze ![]() Ale mi Ggory szkoda,straszie ja tam męczą-chyba chca sprawdzić jak duzo kobieta jest w stanie wytrzymać... ![]()
#2295 |
Zadomowienie
|
dygotka może na allegro pooglądasz zabawki edukacyjne. Wszytko też zależy ile chcesz na prezent wydać. Ale myślę, ze powinnaś tam coś wypatrzeć co powinno rozwijać dziecko i jest nie banalne - kupić mozęsz w sklepie, bo w Wawie większe możliwości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Wtajemniczenie
|
Jak ma zaciecie lekarskie to na all widziałam takie modele gdzie rózne narzady sa pokazane gdzie co jest.Fajne ja swojej 3letniej siostrzenicy chce kupic bo ona jak mama chce byc lekarzem
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Rozeznanie
|
biedna ta nasza Ggora, szkoda, że nie idzie to szybciej
a ja tu sobie oglądam Voice of Poland i patrze a tu z naszej kapeli z wesela babeczka Karolina Leszko ![]()
#2298 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie co sądzicie o tej ofercie? http://allegro.pl/5el-zestaw-120x90-...871435833.html Myślę o wzorze "Różowe misie w kółkach". Jest możliwość dokupienia do kompletu przybornika za 29zł. Cena za całość 120zł przy przesyłce pobraniowej - chyba nie dużo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie chce prorokowac ale jak tak dalej bedzie to Ggora i dziecko beda tak zmeczeni ze skonczy sie cc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Zadomowienie
|
Dziękujemy ślicznie ![]() ja dzisiaj nie moge chodzić zaraz jka wstane brzuch jak kamień boli i wogóle mielismy iść do kościółka ale odpuściliśmy sobie....może Mikołaj niespodzianke nam chce na rocznice zrobić ![]() o matiko nie wiedziałam, że aż tyle mogą trzymać z porodem biedna gora.....
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie
![]() wczoraj kolega stwierdzil, ze pojade dzisiaj rodzic, jak wykracze, to kupuje mlodemu pieluchy ![]() zasiedzielismy sie do 2 rano, zasnelam zanim sie polozylam dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() No wiecie co, trzeci dzien na porodowce i dalej nic? Kto to widzial tyle meczyc kobiete ![]() ![]() ggoraa trzymaj sie, mam nadzieje, ze to juz niedlugo ![]() rojku ja tydzien temu ogladalam Must be the music, patrze, a tu z mojego miasteczka zespol (ten co pierwszy spiewal ![]() ![]() Seona zaszokowalam sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zadomowienie
|
Witajcie z rana mamuśki
![]() Wczoraj się nie odzywałam ale Lilka nam dała w kość w nocy a później chodziłam jak zombie a wieczorem odsypiałam ![]() ![]() To sobie ponarzekałam ![]() Szkoda mi ggory strasznie ją wymęczą dlaczego jej coś nie dadzą na wywołanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Wtajemniczenie
|
Hej brzuchatki....
wybaczcie ze sie tak wtracam ....ale mam pytanko do mamusiek ktore sa UK....mam do sprzedania pare ciuszkow typu body , spiochy z Nexta .....sa juz za male na moja Olivie i molabym je sprzedac.... ![]() ![]() POzdrawiam wszystkie ![]()
#2304 |
Zakorzenienie
|
Aniu mimo nieprzespanych nocy i tak ci zazdroszcze, ze juz jestescie we trojke
![]() ale sie wczoraj z tych chlopakow nasmialam, kolega opowiadal tztowi jak byl przy porodzie swojej cory, najpierw karetka co po jego zone przyjechala sie zakopala, potem on nie mogl zajarzyc, w ktorym szpitalu ona rodzi i latal po miescie szukal, a jak lekarz zapytal czy przetnie pepowine, to byl w takim szoku, ze nie pamieta jak to zrobil ![]() ![]() a na koniec opowiada o rodzeniu lozyska i mowi, ze szczegolow oszczedzi, bo moj nie pojdzie ![]() ![]() ale na koniec powiedzial, ze przy drugim tez by byl na porodowce, chociaz szok by byl na pewno taki sam jak ostatnio ![]() ciekawie w sumie bylo tak z boku posluchac, jak to wyglada od ''meskiej'' strony, jak sobie wyobrazali/wyobraja porod itd ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Wtajemniczenie
|
Moj Tz własnie konczy malowanie pokoju
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie ma co się szokować ani śmiać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale mi szkoda Ggory ![]() ![]() ![]() Aniu, współczuję nocki. Ciekawe jak Bienioka, bo też nie odzywała się długo? Dalia, ale miałaś szalony wieczór ![]() ![]() Basiula, może coś się zaczyna ![]() Ela, ja też teraz jakoś lepiej pod sam koniec się czuję. Rojku, nie oglądałam wczoraj Voice of Poland ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Zadomowienie
|
muffinka, zebys wiedziala doczekac sie nie moge, kiedy bede mogla normalnie funkcjonowac i coraz bardziej sie ciesze, bo coraz blizej do spotkania naszego z juniorkiem
![]() gora biedna jestes, przesylamy pozytywne fluidki, zebys dala rade urodzic sn i zeby i Ciebie i malenstwa za duzo nie wymeczyli |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Rozeznanie
|
muffinka patrz jak świat mały. Mnie to się zawsze wydawało, że tyle tych ludzi startuje w teleturniejach, że ciężko kogoś z nich znać. A tu co chwila ktoś wyskakuje
![]()
#2310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nigdy moj tz nie byl przesadny, wiec do konca nie wiem o co chodzi mu z rozkladaniem lozeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.