|
|
#871 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Herbatoholiczki :)
Witam herbatoholiczki
![]() też kocham herbatki ostatnio zakochałam się w herbatce marki Teavalley Acai i winogrono, smaków jest więcej można pooglądać sobie TU mam też smak mango i czarna porzeczka, ale ta mi średnio podchodzi..
|
|
|
|
|
#872 |
|
Wtajemniczenie
|
kupiłam wczoraj w biedronce herbatke o smaku grzanego wina z owocami-
pyszna i rozgrzewajaca
|
|
#873 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
p.s. wiecie może, gdzie można kupić TEEKANNE World of Fruits "Winter Time"- kompozycja dojrzałych w słońcu owoców i wyśmienitego aromatu cynamonu i herbatników migdałowych. Brzmi obiecująco
|
|
|
#874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak dla mnie obie sa takie siakie ale ogolnie najlepsze herbatki to teekanne
|
|
|
#876 |
|
Konto usunięte
|
A ja się ostatnio rozsmakowałam z zwyczajnej miętówce z paroma kroplami świeżego soku z cytryny
![]() Niesamowicie rozgrzewa, ale i orzeźwia, nie sądziłam, że takie połączenie jest w ogóle możliwe
|
|
|
|
|
#877 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30111249]A ja się ostatnio rozsmakowałam z zwyczajnej miętówce z paroma kroplami świeżego soku z cytryny
![]() Niesamowicie rozgrzewa, ale i orzeźwia, nie sądziłam, że takie połączenie jest w ogóle możliwe [/QUOTE]Ja mam z Herbapolu, z serii Zielnik Polski - Mięta Z Pomarańczą. Jest rewelacyjna
|
|
#878 |
|
Konto usunięte
|
Z miętą takich gotowych herbat też mam parę - zielona z miętą, zielona z miętą i grejpfrutem (moja własna kompozycja zamówiona ze strony BioActive) i miętowa z jabłkiem, ale właśnie ta czysta mięta z dodtakiem cytryny tak mnie ostatnio urzekła
|
|
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja ostatnio choruje robie sobie herabte z kwiatu lipy, imbiru, z herbata z grejfrutem
|
|
|
|
|
#880 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
niedawno piłam King's Crown Himbeer-Vanille (dostępne w Rossmannie). Moim zdaniem paskudztwo
Ale to nie dziwne, skoro w składzie na pierwszym miejscu hibiskus, którego nie lubię
|
|
#881 |
|
Konto usunięte
|
ja się zakochałam w wiśniowo-migdałowej Dilmah.
oczywiście jest też kilka stolików
|
|
|
|
|
#882 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobrze że na promocji kupiłam
|
|
|
|
|
|
#883 | |
|
Rozeznanie
|
Witam bratnie dusze
![]() Swego czasu byłam wielką fanką herbat, miałam kiedyś ok 40 różnych rodzajów na raz i niedawno sobie przypomniałam jak ja to lubiłam i znowu zaczęłam "chorować" na herbaty ![]() Obecnie mam ok. 20 paczuszek (mało...!!), wczoraj uzupełniłam kolekcję o: - imbiorową z cytryną - melisa z pomarańczą - zielona herbata z melonem i trawą cytrynową - zielona herbata z owocami leśnymi - melisa z gruszką (pomógł wypad do domu i rodzina która zna moją sympatię do herbat, szczególnie sisotra która pracuje w aptece ![]() Dzisiaj dokupiłam jeszcze BioActive - Pinacoladę, zapach cudny, właśnie stygnie czekam żeby spróbować, ale TŻ próbował i mówi, że niezbyt smaczna zobaczymy...Większą częśc mojej kolekcji póki co stanowią herbaty ziołowe (uwielbiam miętowe <3) i rogrzewające z cynamonem i grzańce, mam nadzieję, że niedługo będzie wiosna i będę mogła je zastąpić orzeźwiającymi ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#884 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
moje ostatnie odkrycie to Bio-Active Herbata czarna z pieprzem, kardamonem i cynamonem
|
|
#885 |
|
Konto usunięte
|
Wy już pewnie wiecie, ale wśród biedronkowych hitów, czyli herbat Feel Green, jest nowa, jaśminowa - świetna!
|
|
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31965738]Wy już pewnie wiecie, ale wśród biedronkowych hitów, czyli herbat Feel Green, jest nowa, jaśminowa - świetna!
[/QUOTE]Taak? Muszę jutro na nią zapolować
|
|
|
|
|
#887 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
kupujecie czasami przez Allegro herbaty na wagę? polecacie / odradzacie kogoś? Ja przed Świętami zrobiłam spore zakupy u użytkownika ALE_RAJ rewelacja. Bardzo miła obsługa, herbaty i kawy pyszne. Najlepsza była herbata czarna PIERWSZA GWIAZDKA, ale niestety już jej nie mają w sprzedaży
|
|
#888 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
Chyba po prostu herbatki owocowe są nie dla mnie
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu wątek milczy od dwóch lat?
Herbatoholiczki, wracajcie. Ja w sumie ostatnio odkryłam, że jestem trochę taką herbatoholiczką, bo ciągle jakieś nowe kupuje. Właśnie piję lipę z miodem i cytryną, tzn. za chwilę będę pić, bo na razie zaparza się.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

pyszna i rozgrzewajaca
Ale to nie dziwne, skoro w składzie na pierwszym miejscu hibiskus, którego nie lubię
zobaczymy...
Chyba po prostu herbatki owocowe są nie dla mnie