|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Gothko z moim zdrowiem już lepiej, choć cały czas jestem poziębiona
![]() Miałaś przejścia z Tż, tez tak czasem ze swoim walcze bez sensownie. Dobrze, że się dogadaliście
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1234 |
|
MBZ♥
|
wczoraj leniwie bo TŻ odsypiał imprezę batalionową
dziś ugotował rosołek, 2 danie dochodzi, a potem jedziemy na lody w ramach rekompensaty za wczoraj![]() także sobotę miałam dla siebie
|
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zaraz do "teściowej" się na obiad wybieram ![]() wczoraj byłam na zjeździe, dziś napisałam artykuł, skończyłam jedną prezentację i tworze przez net z koleżanką drugą na jutro ![]() mam nadzieję, ze znajdę jeszcze czas na chwilę z Tż
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj mało co zrobiłam. Dzisiaj jak na razie śniadanie, mąż śpi - chyba chory jest albo udaje.Nastawiłam zupę i próbuję się skoncentrować na tym co muszę zrobić
|
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dooooooobry
![]() Gothka, a w sumie możesz go znać, Daniel, 26 lat, kochany ![]() Simply, super, że już malujecie i będzie kominek! ![]() A mi się relacji pisać nie chce... ale trochę się poświęcę przyjechałyśmy do Carmi z Choji jakoś o 15:30. Choji jest idealnym GPS-em, polecam ją z czystym sumieniem ogromnie się cieszę, że mogłam poznać na żywo kolejne Zazdrośnice! ![]() Stefcia jest super mega sympatyczna, budzi we mnie tak ciepłe uczucia, że micha sama się uśmiecha, jak się jej słucha rewelacyjna kobietka ![]() Aleks jest uśmiechniętą i miłą osóbką i jest taaaaaka drobniutka Tośce buzia się nie zamykała (prawie jak Kawie ), no ale fakt, nic nie zaśpiewała ![]() Smerf jest cichą i spokojną dziewczyną, miałam wrażenie, że przytłoczyłyśmy ją trochę tym naszym głośnym powitaniem ![]() Choji niestety zmyła się wcześniej ale cieszę się, że jechałyśmy razem, bo więcej poplotkowałyśmy ![]() Med ZNOWU miałam wypaśny kolor włosów i super szalik! i cery będę jej zazdrościć forewer Najka, kobieta polonistyki... ![]() Była też jakaś blondynka z długimi włosami, jakoś Remedium czy jakoś tak... dziwne to, nie wiem, jak się znalazła w ogóle z nami! ![]() Kawiszon to jest po prostu ewenement i będę to po kres mych dni utrzymywać, uśmiałyśmy się, no i zrobiła mi piękny makijaż, który nie zmyje się chyba przez tydzień Magda miała Dzień Wtopy i śliczne wygląda bez makijażu ![]() Frezi jest nie do ogarnięcia, słów mi brak, a jak się witałyśmy, to myślałam, że wyskoczę z siebie z radości! ![]() Maya wciąż jest moją najukochańszą ślicznotką pod słońcem! mam nadzieję, że spotkamy się znów NIEBAWEM ![]() Carmi znów mnie kręciła swoim przeprostem nie myślałam, że kiedykolwiek tak mocno się zżyję z "jakąś laską" z "jakiegoś forum", jest najcudowniejsza ![]() Wróciłam do domu pełna emocji, radości, z cudownymi wspomnieniami i BB Creamem w torebce
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2011-10-23 o 14:12 |
|
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nasza kłótnia niepotrzebna była ale trudno, stało się. Przynajmniej kolega wie, że nie potrzebujemy przyzwoitki
|
|
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie reszta zlotowiczek?
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, super!
|
#1242 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
Wyjście do ALMY rlz, nie ukrywajmy ja, zanim napiszę relację jak trzeba, dam tylko znak dziewczynom, które wiedza o co kaman, że moja mama ma rwę kulszową, brat planowo jutro idzie do szpitala, nie wiem jak to ogarnę
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siedziałam najbliżej Ciebie wtedy! ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Chwalę się, chwalę się! Koledze spodobały się zdjęcia robione przeze mnie na ostatnim koncercie (a poza tym kumpel fotograf chyba jest zajęty, ale to nic ) i zapytał, czy chcę iść na kolejny jazzowy koncert za tydzień!
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
A ja napiszę relację wieczorem, jak wrócę do siebie na mieszkanie, bo z chłopakami za plecami się wstydzę
Ej, serio tak widać poprawę cery? To na co ja narzekam ![]() jUziu, fajnie, jazzowe koncerty muszą być super
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-10-23 o 14:40 |
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie bedę się rozpisywać, bo muszę umyć podłogi Zagadałyśmy się ze Stefką, Mayą, Aleks i Magdą i właśnie ode mnie wyjechały. Było jak zwykle bosko Poza tym ma bardzo pozytywnie nastawienie, którym zaraża ludzi. Jak nabawię się przez nią kolejnych zmarszczek mimicznych, to zabiję Aleks jest spokojna, ale wcale nie taka nieśmiała jak ją sobie wyobrażałam. Mam co do niej podobne uczucia co do Med swojego czasu - do zlotu neutralne, a teraz jak najbardziej na plus Tośkę bolało gardło i nie błagałyśmy jej o występ, więc jak na prawdziwą Divę przystało nie wyszła na scenę, gdyż nie otrzymała wystarczających oklasków (żart) Sympatyczna i otwarta dziewczyna ![]() No i .... chcę zlociku
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-10-23 o 14:44 |
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
relacje fajne ale w sumie tego się można było spodziewać
![]() dziwne że nie kojarzycie Remedios swego czasu często z nami pisała a zresztą była wpisana na listę osób które będą na zlocie
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, ja uciekam do mojej młodej, bo brat z żoną gdzieś się wybierają, więc będę przedszkolanką
do później , dzióbki
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1252 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się nie zastanawiaj, tylko rób! Cytat:
Cytat:
Ja tylko dodam, że dziewczyny do Almy wybierały się dłużej, niż w niej były - umalowały sobie usta na czerwono i wyglądały hardkorowo seksi! Widziałam się z siostrą, szkoda, że tak krótko, następnym razem wpadnę do niej na dłużej Wracając, kupiłam sobie w Krakowskiej w Stradivariusie bluzkę i szalik jesienny w panterkę, który był tak piękny, że nie mogłam go sobie odmówić Ach, tęsknię już za Wami, laski... i mam nadzieję, że i wy za mną piszę na biało z dedykacją dla Frezi
|
|||
|
|
|
#1253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sa na TZta komputerze, wiec jak mi przesle to wrzuce na poczte ![]() Cytat:
![]() Dziekuje Czekamy zatem na Frezyjke aby rozwiala watpliwosci co do tej super niespodzianki ![]() Za tydzien pay day i kupuje Mukke
|
|
#1254 |
|
Zadomowienie
|
Hahaha
witam i ja ![]() dziękuję Wam, że mimo mojej "świeżości" mogłam uczestniczyć w zlocie byłam szpiegiem Było świetnie jak zawsze, bardzo wesoło, wyjście do Almy opowiadam wszystkim Nowe dziewczyny super ![]() ![]() pozdrawiam wszystkie i bardzo dziękuję za wczorajszy wieczór! dzięki dzięki Niespodzianka Frezi super! Tylko jak wróciłam, to musiałam szybko ukryć przed TŻ ![]()
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że już się skończyły ale NIE...znowu miałam zaręczynowy sen
Leżeliśmy z TŻtem w łóżku, nie wytrzymałam i powiedziałam mu że wiem o pudełeczku...on na to "no dobra", przyszedł za chwilę, zgasił światło, położył się koło mnie i włożył na palec pierścionek pytając czy za niego wyjdę. Ja przeszczęśliwa, ale jak zapaliłam światło, to okazało sie, że pierścionek jest plastikowy ze sztucznym kwiatkiem Więc byłam załamana i zdezorientowana bo wiedziałam że nadal ma to pudełeczko od jubilera i nie wiedziałam co o tym myśleć...
|
#1256 |
|
Zadomowienie
|
hej ho
![]() Ale miałyście fajowy zlot zadraszczam![]() My za to własciwie zdecydowaliśmy się na zespół, więc jezcze musimy przemyśleć kwestię fotografa i księdza trzeba zaliczyć :P I najpilniejsze rzeczy chyba będą załatwione
|
|
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzasnąć dziada wróciłam bo puścili nas wcześniej, jeszcze chcę odkurzyć |
|
|
|
|
#1258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie chowałam - długo szukałam kryjówki Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie prezent od Frezi umieściłam w bardzo widocznym miejscu - co mi tam!
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
to Wam pokażę moje zakupy:
http://static.e-stradivarius.net/5/p...1520_1_1_3.jpg http://static.e-stradivarius.net/5/p...=1314346567833 Koszulka nic specjalnego, ale kolor mi się podoba, no i nie jest na krótki rękaw To moja pierwsza rzecz w panterkę, więc nie wiem, czy będę nosić. niby już dawno miałam sobie kupić pasek, baletki albo apaszkę, bo uważam, że to wzór, który powinno się mieć w małej ilości ale w końcu o tym zapomniałam, aż wczoraj zobaczyłam apaszkę Carmi i sobie przypomniałam ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
edit: ale obym nie zapomniała schować, nim wróci Kurde, mogłaby Frezi wpaść i wrzucić zdjęcia, a przy okazji zdradzić, co to za prezent
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

w ramach rekompensaty za wczoraj

ale cieszę się, że jechałyśmy razem, bo więcej poplotkowałyśmy

ale usprawiedliwiam się - bylam nieźle nabzdryngolona
)
To na co ja narzekam 
13.03.2008