![]() |
#931 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
dolorees , carolineo6o , toogether93
mistrzostwo kwiatuszki <3 Prim a ty gdzie się zapodziałaś ? ![]() Poodbno twoje , zachowanie bierze się za sprawą utraconej miłości ? Tęsknota , niby nie widać ale zdecydowanie najgorsze uczucie trzymające dość długo Kiedyś , kiedyś na pewno , nie dziś ale będziesz żałował wiesz ? W jesienne popołudnia dużo wyrazniej widzać , samotność
![]() |
![]() |
#932 |
Rozeznanie
|
Herbata z solą, trampki na obcasach, Ty z nią. To tylko kilka przykładów beznadziejnie dobranych całosci.
momentami nie wytrzymuję, łzy stają się codziennością ukrywaną pod wymuszonym uśmiechem, tylko po to by nikt nie pytał co się dzieje. choć czasem tak idealnie udaję szczęśliwą dziewczynę, dla której życie jest czymś cudownym, to z dnia na dzień kruszę się coraz bardziej, może niepotrzebnie bo przecież, mam wszystko co najważniejsze, ale zrozum, brakuje mi oddechu, Jego oddechu zadedykowanego tylko dla mnie. brakuje mi ciepła tych dłoni, Jego głosu i zapachu, małego 'tęsknię' w wiadomości, dzięki któremu uśmiech na twarzy był przyjemnością.. co Nas łączy? ta pieprzona świadomość, że nigdy nie będziemy dla siebie kimś najważniejszym, uczucia które z dnia na dzień coraz bardziej gasną, wspólna przeszłość, która jest najlepszą rzeczą jaka kiedykolwiek mnie spotkała. kąciki ust uniesione ku górze. co z tego, że mogę powiedzieć Ci prawdę, że powiem jak kocham skoro Ty i tak nigdy nie będziesz w stanie być tylko dla mnie. nie będziesz w stanie kochać jedynie mnie, ogrzewać me zmarznięte ciało i rozpływać się w mych wargach, szepcząc przy tym jakie to szczęście mieć mnie na własność. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Raczkowanie
|
"Sprawiał wrażenie, jakbym była jakimś
uprzykrzonym owadem, a jemu brakowało tylko odpowiednio dużej packi na muchy, żeby mnie trzepnąć." [ Pożeracz snów] "każdy kto nie lubi słodyczy jest złym człowiekiem" [przepis na życie] "Porażało mnie smutne uczucie, że jego serce biło tak blisko mnie, a ja nic z tego nie miałam." [Pożeracz snów] "Lęki nie mają wieku. I pocieszę cię: ludzie cierpiący na lęki są przeważnie bardzo inteligentni mają analityczne umysły. To jest zaleta, a nie wada. Musisz umieć to wykorzystać." [Pożeracz snów] "On jest miły, ale nie jestem zakochana ani zainteresowana. Jestem po prostu niczym. - powiedziałam płaczliwie." [Pożeracz snów] "O ile pamiętam, jechał bez siodła. Galop bez siodła przez rozszalałą nawałnicę- czy właśnie tak wieśniacy spędzają swój wolny czas." [ Pożeracz snów] "Kto jest w stanie kląć, ten nie umiera" [Pożeracz snów]
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2011-10-23 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() _________________ spalę się, moimi rumieńcami wstydu.
nienawidzę żyć w niepewności, a szczególnie wtedy gdy nie wiem, czy ja dla ciebie naprawdę coś znaczę. twoje aksamitne oczy patrzyły w moje, pełne uczuć i zatroskania. szczerzę, to ja nie wierzę, że jaj ze mnie sobie nie robisz!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Raczkowanie
|
do przeszłości się nie wraca.
można się jedynie ewentualnie do niej na chwilę odwrócić i pomachać jej na pożegnanie. i chociaż po cichu, wieczorami, patrząc w nicość oboje przyznajemy się do tego w myślach, to żadne z nas na głos nie powie, że sens straciliśmy. (...) no i ona wtedy z uśmiechem na ustach odpowiedziała, że on na pewno nie pozwoliłby jej odejść, bez najmniejszego drgnienia powieki stwierdziła, że na bank walczyłby o nią do samego końca. zgadnij, kto potem płakał, wstydząc się za tego kretyna? przyjdź i udowodnij, że moje wątpliwości to tylko chore urojenia, nie mające prawa znalezienia odbicia w rzeczywistości. i zamknę oczy. nic ci nie powiedzą. nie zdradzą jak okrutna jestem. dalej będziesz widział we mnie ideał.
![]() |
#936 |
Raczkowanie
|
'Jutro o wszystkim zapomni świat,jutro marzenia rozgoni wiatr' a jedyne światło i ciepło, mam na końcu papierosa. Zawsze pojawiał się tylko na chwilę. Burzył wszystko i znikał. ''ja w sukience nocy powpinam we włosy najjaśniejsze z gwiazd i złapię za rękę księżyc i zatańczę..'' Nie mogła myśleć. Mogła tylko płakać. Był w pobliżu, ale nigdy blisko. chcę przetańczyć całą tą piep**oną sobote ! 'Prosisz mnie o pocałunek i pozostawiasz bez oddechu' " Deszcz stukał o szyby, a ja z kartką i długopisem czekałam na Ciebie. Czas mijał, a ja czekałam. Czas nadal mija, a ja.. nadal czekam. " płakałam do wewnątrz dyskretna po kość.. Oddychasz kłamstwem
![]() |
![]() |
#937 |
Przyczajenie
|
nie wiązałam z Nim jakichś szczególnych nadziei . wiedziałam , że mamy inny charakter , sposób spędzania wolnego czasu , inne zdanie w wielu sprawach . jednak gdzieś na dnie serca zabolało jak odszedł . spędzałam z Nim sporo czasu , chyba nawet przyzwyczaiłam się do Jego obecności w swoim życiu , wiele się od Niego nauczyłam - tych złych i dobrych rzeczy. dziś jest mi smutno bo wiem , że już nigdy nie zobaczę Jego źrenic wpatrzonych w moje . czasami mi Go brakuje, tak po prostu .
![]() |
![]() |
#938 |
Rozeznanie
|
dziękuje
![]() Toogether93, caroline060 - jesteście genialne ♥ chciałabym żebyście Perełki wróciły : Aur0ra, bajkowa, beautiful_lie, Chocolaaate, dresowa, Kochanaa, Martusssia, Nensie, PaniJana, xsxs, notcool ja mam na przykład tak, że gdy coś tracę dopiero czuję w jakiej skali mi zależy i jak głupia byłam puszczając to wolno, a gdy wraca na nowo w sercu czuję codzienność i potrafię ranić. paradoksem jest wracać do siebie gdy spotkanie miało dotyczyć rozstania. papieros tli się w malinowych ustach, a na czarnych rajstopach pojedyncze płatki popiołu wirują. można powiedzieć na nią kobieta niezależna, kobieta znająca swe miejsce, kobieta solidna i silna... z zasadami i godnością lub zwyczajnie człowiek bojący się uczuć. - myślę, że ten niebieskooki brunet miał pokazać mi jak życie potrafi być ulotne, piękne, jak momenty i czyny potrafią ranić, a jednocześnie jak długo trwa nadzieja. Napełnił me ciało wiarą, ale nie wrócił. leżę na łóżku i badam sufit oczami pełnymi miłości. głupim jest człowiek, który cierpień nie doświadczył. wiecznie nieprzygotowany, nierozumny, błądzący po świecie w niewiedzy. niestety kawę kocham bardziej. kobiety mają tą zdolność, że potrafią wybaczyć rok trzymania w ciemnym pokoju bez możliwości wyjścia z miłości - to naiwność. zrób mi kawę z mlekiem, dwoma łyżeczkami cukru w moim ulubionym czerwonym kubku, posprzątaj po sobie bokserki i skarpetki, a czasem gdy będę stać w kuchni złap za tyłek i ucałuj szyję mówiąc, że jestem seksowna... nikt Ci kwiatów kupować nie każe, bo kwiaty więdną, a miłość balsamuje serce. gdy nie wiesz o co chodzi to pewnie chodzi o miłość, głupotę lub jedno i drugie.
![]() |
#939 |
Zadomowienie
|
Jeśli liczysz na płomienny romans to po prosto odejdź.
Rozczaruję Cię. Środek nocy. Opuszczona alejka w starym parku. Wokół cisza. Wiatr cicho przesuwa się po starych ławkach, na których od dawna nikt nie siadał. I ten zapach. Zapach jego perfum. Jeszcze się nie ulotnił. Chociaż on tak dawno nie był tu ze mną. Zostałam z nim. Ten mężczyzna miał zawsze tyle energii. Jego ciepłe, niebieskie oczy spoglądały na mnie z troską. Wiedziałam co myśli. Że sobie nie poradzimy. Ot, dwa maleńkie stateczki rzucone na głęboką wodę. Ale mylił się. Oboje dotknęli ziemi w tym samym momencie. Ziemia delikatnie drgnęła. Ugięła się pod miłością.
![]() |
![]() |
#940 |
Raczkowanie
|
Chcę byc tylko tą jedyną, pomimo wszystko,
rozumiesz? Może i nazwiesz mnie mściwą i wredną, ale mam szczerą nadzieję, że kiedyś jakaś panienka pokaże Ci jak to jest kochac bez wzajemności. To jest jak przymus, jak coś, o czym sam Bóg wiedział od początku i nie miał zamiaru tego zmienic. Coś, tak jakby na wzór pouczenia, toru na resztę życia. Odnoszę wrażenie, jakby te łzy i cierpienie miało mnie gdzieś zaprowadzic... Zawsze byłam taka roześmiana, radosna, kpiłam i żartowałam ze wszystkiego. Potrafiłam to robic z kamienną twarzą, potrafiłam wprowadzac ludzi w błąd, a potem śmiac się z tego. Co więc mam zrobic, abyś naprawdę uwierzył mi, że Cię kocham? Ułamek sekundy, jedno krótkie spojrzenie, jedno szybsze bicie serca, pierwsze zetknięcie ust. Wszystko, co trwa najkrócej, jest rozpamiętywane przez długi, długi czas. Na tą chwilę mogę z czystym sumieniem powiedziec, że tak naprawdę nie wiem jaką rolę pełniłeś w moim życiu. Boję się, bardzo się boję. Czego? Tego, że gdy już będziesz tylko mój, gdy przyjdzie ten upragniony moment, tak naprawdę nic się nie zmieni. I wszystko to, co miało byc zupełnie inne, piękne i nadzwyczajne, pozostanie takie samo.
![]() |
![]() |
#941 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
_________________________ ___________________ życie jest za krótkie by czekać. chciałabym móc Ci powiedzieć, że tęsknię. Najbardziej nienawidzę bezsilności. Tych momentów, gdy jestem gotowa zrobić wszystko, a jedyne co jestem w stanie zrobić to wypić kawę, położyć się pod kocem i jakoś się trzymać. -powiedz czego ode mnie oczekujesz. -nie mogę prosić o miłość. Myślałam. Dużo myślałam. I doszłam do wniosku, że wcale bardzo Cię nie kocham. Ale straciłam już jedną wielką miłość. Straciłam ją z głupoty, bezmyślności i nieświadomości. Nigdy tego nie cofnę. Może nigdy nie będę już kochać tak bardzo. Ale jeśli jest we mnie choćby okruszek miłości do Ciebie, to będę o to walczyć. Bo za dużo już straciłam. Więc stoję tu i walczę. wybrałeś lepiej dla siebie, niekoniecznie dla nas.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Raczkowanie
|
miał dwa metry ale pozostawał nadal małym człowiekiem
nie waż się planować lat, żyj tym co mamy a nie niedorzecznymi przypuszczeniami o przyszłości weź mnie ze sobą, gdziekolwiek i gdybym miała możliwość wybrania kogoś kto pokochałby mnie nad życie, nie skorzystałabym, gdyż mam miłość, którą nawet samotnie w czterech ścianach przyjemnie jest się delektować pozostał smacznym wspomnieniem mówiąc żegnaj odbierasz mi wszystko zadzwoń kiedyś, spytaj co u mnie, poopowiadaj co u Was i znów zapomnij idź, śmiało, udaj tą pewność, pokaż, że jesteś zdecydowana na odejście, zatrzyma Cię chłopcze, w tym biegu za krótkimi spódniczkami zgubiłeś swój honor żłobił we mnie to dziwne uczucie, którego nazwy nie znam "I nieważne, że świat na którym przyszło Ci żyć, lepszym wydawał się być, nieważne."
![]() |
#943 |
Raczkowanie
|
twoje kamienne spojrzenie przeszywa moje ciało na wylot,
dlaczego się nie uśmiechniesz, tylko patrzysz na mnie jak na sukę która nie ma uczuć, dlaczego? we włosy wpięta kokarda radości, na szyi wisi wisiorek miłości, kocham być tak cholernie szczęśliwa i kochana w wzajemnością, niech tak będzie teraz, jutro, niech tak będzie zawsze! niech twoje oczy reprezentują siłę, a nie twoje muskularne ramiona i twarde pięści.
![]() |
![]() |
#944 |
Zadomowienie
|
Paralogiczna - dla ciebie ; )
![]() * * * znowu zbierasz resztki mnie z posadzki i trzymasz w ramionach aż zasnę. nie potrzebuję słów by wiedzieć, że ty mnie też. Nie umiem się nadziwić, namilczeć się temu. Posłuchaj, jak mi prędko bije twoje serce. - Szymborska jestem rozdarta pomiędzy zabiciem siebie a zabiciem wszystkich wokół. o czym zaciskasz usta? o kim marszczysz brwi?
![]() |
![]() |
#945 | |
Zakorzenienie
|
miło mi
![]() Cytat:
![]() wzajemnie ♥ to samo myślę, kiedy czytam Twoje opisy ;*. kontrastowao, parala, latin, asiss, together, abunee, niebanalna, groszek, xxxlolkaxxx. - tak krótko i na temat: ♥ (niepełne nazwy, bo wiecie o kogo chodzi ![]() krótka chwila i wracasz. wczoraj byłam szczęśliwa, odpukać.
![]() |
![]() |
#946 |
Rozeznanie
|
dziękuję
![]() Nic nie mów. Twoje oczy Cię zdradzają. "Słowami też można dotykać. Nawet czulej niż dłońmi." Witaj chłopcze, nie żeby coś, ale masz uśmiech mojego przyszłego męża. I całuj mnie tak, jakbyś mnie nienawidził, a pocałunek mógłby odebrać mi życie. -Kochaj mnie! -Co? -Tak, żebyś nie spał w nocy zastanawiając się czy ja aby na pewno śpię sama. Żebyś skręcał się z zazdrości widząc mój uśmiech skierowany do innego chłopaka. Żebyś czuł... nie, nie radość. Radość to za mało powiedziane. Niewysłowioną ekstazę widząc moje oczy patrzące w Twoją stronę. Kochaj tak, kochaj. Ludzie rozpaczliwie poszukają bliskości.
"odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram." /your blue eyes\ ![]() Edytowane przez Chers Czas edycji: 2011-10-23 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj odwiedziłam pare miejsc. Każde z inna historią.
Innym wspomnieniem, ale każde boli tak samo' Dzisiaj jesteś jeszcze ze mną, zostań, bo na dworze ciemno. "Wtedy też świat się nie zatrzymał. Nawet na najkrótszą chwilę. Znowu Bóg niczego nie zauważył." "Coś się kończy coś się zaczyna." "Są takie noce, przyjacielu, kiedy świat się kończy, świat odchodzi i zostawia nas z rozszerzonymi źrenicami i bezradnie opuszczonymi rękoma." była zawsze tylko chwilą, zawsze nieobliczalną. ''Chodź, to jeszcze tylko parę ulic stąd Kilkanaście chodnikowych dziur Chodź, przyspieszmy kroku bo dogania nas noc A w nocy lepiej losu tu nie kusić''
![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
bardzo jest mi miło
![]() Vice versa bejbe dwa zaszczyty w jednym poście, zaginasz możliwości Kochana ![]() Kochana, jesteś moim mistrzem ________ Płaczesz Ty wpatrzony w moje przeszklone źrenice płaczę ja czując serce Twoje bijące w rękach innej Świat miał nas dwoje na swoim końcu czekaliśmy na wiatr, który zdmuchnie nas w przepaść Jaki mam sens? Widzę jak odchodzisz nie mogę spuścić oczu płonących we łzach Wiem że wszystko, na co liczyliśmy jest tym, co zabrał ze sobą jesienny wiatr Twoje obietnice unoszą mnie do nieba - kiedy obiecałeś zostać przy mnie, zabrał je wiatr [...] zadzwoń znów mówiąc o miłości której nie potrafiłam poczuć zanim odszedłeś Żałowałam wszystkiego czego nie zdążyłam powiedzieć Nie zostanę tu w tej pustce po słowach Odbierz mnie światu który zabiera mi oddech zabierz mnie z tej próżni gdzie nie słychać życia
![]() |
#949 |
Rozeznanie
|
'ta bajka była o kimś kto nie dorósł do miłości Ale tak się złożyło, że pewnego dnia przeznaczenie bezdusznie zmieniło zdanie. - Po co ten uśmiech? - Bo jest dobrze. - Nie prawda. Twoje oczy krzyczą żalem. '
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
łykam słowa zbyt cierpkie zbyt drażniące, znaczenie ich zachowam, może kiedyś w oczach moich dojrzysz ich sens. rzadko potwierdzał moje słowa, częściej milczał i patrzył w moje oczy, a pustka w jego źrenicach myliła mi w głowie.
![]() |
#951 |
Rozeznanie
|
Nigdy nie przepraszaj za to co czujesz. To jak przepraszanie za bycie prawdziwym.
Najbardziej boli, jak zawodzi przyjaźń. Dlaczego nikt o mnie nie walczy ? A kiedy za mną zatęsknisz pamiętaj, że pozwoliłeś mi odejść. Jestem wredna. Lubię to. I nigdy nie mów, że kochasz tylko po to, żeby kogoś pocieszyć. Nigdy nie mów o wspólnych nocach, skoro wiesz, że jednak nie chcesz. Nigdy nie zostawiaj pijanego, skoro wiesz, że sam pijesz. Nigdy nie mów, że Cię nie ma, lecz po prostu powiedz, że nie chcesz rozmawiać. Nigdy nie mów, że wszystko Ci się we mnie podoba, jeśli nie podoba Ci się nic. Nigdy nie mów, że jestem jedyna, wyjątkowa, skoro wiesz, że to gówno prawda. Nigdy nie całuj, jeśli wiesz, że to dla Ciebie nic nie znaczy, bo dla kogoś może to oznaczać bardzo dużo. Nigdy nie mów "zapomnij", skoro wiesz, że i tak tego nie zrobię, bo nie chcę i nie potrafię. Nigdy nie mów, że to nie jest takie trudne, jeśli wiesz, że dla mnie to najtrudniejsza rzecz jaka kiedykolwiek zrobiłam. Nigdy nie chciej wracać do starych czasów, skoro wiesz, że niedługo zostawisz, złamiesz serce i powiesz "spie*dalaj".
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Czasem zachowuje się jak małe dziecko,
któremu wydaje się, że jak zamknie oczy to nikt go nie widzi. Pijana płaczem usnęła z głowa opartą o stertę wspomnień. Nienawidziłam już tylko siebie. Za tę watę w mózgu, za słabość koło serca, za niezdolność walnięcia pięścią w stół. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Raczkowanie
|
' Nic nie robił na siłę,
kiedy czule ją przytulał. ' ' a o miłości powie nam najwięcej codzienność kiedy pretensje zaczną zabijać namiętność. ' ' 50 dróg do ciebie, 50 dróg by być z tobą. ' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i Boże nie pozwól, aby jeszcze któraś z tych kobiet stawiała 'mój' przed jego imieniem nie tyle siły, co nadziei we mnie sens tej przeszłej miłości układała na parapecie starego okna, otulając kocem wszystkie swe zimne myśli, a serce spierzchnięte miała od lodu jaki zostawił - ah, gorąca noc była 4 pocałunki i 3 głębokie spojrzenia w oczy - ot co wniósł w me postarzałe życie jesień, jesień, cóż żeś za jedna, skoro przynosisz zmartwienia? czy zazdrosnaś o lato, które kochamy, Ciebie nie pożądamy?
im więcej jest rzeczy, w które potrafisz wierzyć, tym bardziej interesujące jest życie Edytowane przez impresion Czas edycji: 2011-10-24 o 16:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
przeszłość nie ma prawa zdominować
teraźniejszości i przyszłości nie wykorzystana odwaga gaśnie zaniedbane zaangażowanie ginie nie odwzajemniona miłość maleje
![]() |
![]() |
#956 |
Raczkowanie
|
dziękuje
![]() ... Trzeba coś ze sobą zrobić, coś w sobie znaleźć, czymś się ogrzać, być mniej czekaniem, mniej się rozpadać. Kiedy Paryż spłonie, nie pozostanie nam już nic, nie rozumiesz? Dobrze jest czasami puścić się biegiem; sadzić przed siebie wielkimi susami, rozkładasz ręce i czujesz się jak latawiec, smakujesz wiatr, a słońce pędzi nad twoją głową. Mam w sobie taką konfuzję, zamęt i chaos, że nie rozumiem, jak ludzka dusza może to znieść. Serce mam posiniaczone. Nikomu nie jest dobrze o czwartej nad ranem. I niech przyjdzie piąta, o ile mamy dalej żyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
czy pamiętasz jeszcze sposób w jakim mnie dotykałeś?
gdyż byłam traktowana zbyt źle, zbyt długo, aż stałam się nietykalna. prosto z serca ci obiecuję, dotrwam do końca. nie trzeba zakochiwać się w jednej osobie, skoro cały świat zakochał się w tobie. wódka była tej nocy jak tlen, pozwalała oddychać. wolę iść i upadać, niż żyć na kolanach pełna fałszu. Nigdy nie chciałam być najlepsza. Po prostu wystarczająca dla Ciebie. Wiedziałam, że świat ma wady, no ale bez przesady.
![]() |
![]() |
#958 |
Raczkowanie
|
Niektórzy mówią mi, że powinnam byc lepsza.
Wszystko tak pięknie zwariowało. Powinnam tam teraz byc, wydzierac życiu szczęście wszystkimi możliwymi sposobami, a siedzę tu z kubkiem gorącej, czarnej kawy i nie pozostaje mi nic innego jak wziąc się w garśc i zapomniec. Ranisz mnie swym spojrzeniem, z każdą sekundą robisz w mym sercu coraz większą dziurę, jakby jeszcze było mu mało. ...i wcale nie tęsknię za swym rozumem, który porzuciłam gdzieś dla Ciebie. Nie tyle marzę, co mam nadzieję, że to wszystko kiedyś się wydarzy. I powolutku, krok po kroku układam w swojej głowie ścieżki, którymi mogłabym dojśc do celu. Przecież marzenia to sytuacje, których chcemy w naszym życiu, a chciec, to móc. Może gdyby nie Ty, wszystko byłoby dziś inne.
![]() |
![]() |
#959 |
Raczkowanie
|
słodkie twoje oczy, dotykają spojrzeniem moich ust, lekko ale wyraziście. <3
![]() |
![]() |
#960 |
Raczkowanie
|
Dolorees ogromnie mi miło , ze wzajemnością rzecz jasna
![]() madeleineeee , christerine ♥ wlewka z gipsu w tors niech serce zrasta się. Do tego potrzebny był czas i uświadomienie sobie , że ty zwyczajnie taki już zostaniesz przykro mi , posiadam resztki szacunku do siebie w porównaniu do tych wszystkich kobiet A dziś możesz już nie wracać . Staje sie niezależna , buduję małymi kroczkami coć co już dawno mi odebrano Cóż , gorąca czekolada stała mi się bliższa -Tęsknie za nim wiesz ? - A dokładniej za czym ? , za kłamstwami które były na porządku dziennym , za człowiekiem który nie miał do ciebie szacunku , za kimś kto po tylu latach okazał się być zupełnie obcym , za nocymi telefonami w których słuchałaś o nowo zapoznanej kobiecie i jego fascynacją , za jego problemami typu 'laska mnie nie chce' za tym , że nie mialaś w nim żadnego wsparcia bo dostarczał dzień w dzień stertę problemów , z którymi musiałaś się zmagać . Za tym tęsknisz ?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.