|
|
#3751 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
biedactwo ![]() Cytat:
może na tej diecie anytuszczowej schudnę tak ze 4kg bym chciałai zaczęłam też chodzić na dłuższe i szybsze spacery z psem, ciekawe tylko ile wytrzymam ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
ale od 10-30 lat po 30 już nie aż tak fajne, ale jeszcze fajne po 35 nie zawsze fajne po 40 często nie fajne po 50 czasem tylko fajne po 60 zdecydowanie nie fajne Cytat:
to aż tak ![]() drogi zegarek nie kupuj
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-10-23 o 18:18 |
||||
|
|
|
#3752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ceny ![]() ja mam zegarki no name za 40-60 zeta i sobie chwalę ![]() Ostatnio w jednym wymieniałam baterię: zegarmistrz-podsiwiały dziadzio fajnie patrzył na tarczę z czachą Cytat:
nie zdąży taki drogi, to jej ukradną razem z urżniętą ręką
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-23 o 18:09 |
||
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
za to w katowicach, promocji od groma, na wsjo , ja sobie kupiłam blixniacze sweterki na wyprzedaży za oba dałam 56 zł
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szafhauzeny zawsze były drogie
|
|
#3755 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Na Mydeal za całe 25 zł
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3756 |
|
BAN stały
|
Właśnie wróciłam z Węgier, gdzie żywiłam się w Burger Kingu i odgrzałam sobie leczo ze słoika. A na początek relacji... |
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w Krakowie, to nie dziwne, że nie ma promocji. ![]() ![]() Maja, ale z czachom to se kupić nie mogem. Za staram na czachem.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja to nie? ![]() ale spoko - tarcza jest schowana pod taką zapinaną skórzaną "klapką" nabijaną nitami )
|
|
#3759 | |||
|
Zakorzenienie
|
Uuufff mogę ważyć 50 kg a nie 46
Cytat:
![]() Cytat:
, a właśnie jak sylwetka ok to se można i 69,347 ważyć albo 78, 666 Pośpiewać Kochana się mówi, pośpiewać ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3760 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do zegarków, to mam dwa. Jeden Casio na bransoletce za sto parę zł, a drugi Atlantic, za jakieś sześć stówek, ale to prezent od firmy. Sama bym tyle za niego nie dała. I żadnego nie noszę ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3761 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
kużwa nie moge wystawic komentarzy z allegro , ma ktos tak ?
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3764 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale potrzebuję czegoś "łodpowiedniego" na rozmowy businessowe. ![]() Jedyne co zapamiętałam z zajęć na temat "po czym poznać dobrego kontrahenta/biznesmena", to było pióro, zegarek, buty i teczka. ![]() Pióro mam, buty mam, teczkę i torebkę mam, ale zegarek się wziął i rozpadł. Wypadło pokrętło i nic się z nim zrobić nie da, bo zegarek był wiekowy. Cza nabyć nowy, ale to co mnie się podoba jest koszmarnie drogie, i nawet gdybym miała kilka milionów to i tak bym nie kupiła takich drogich, a to co ewentualnie mogłabym kupić - jest brzydkie albo do mnie nie pasuje.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3767 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wogle to doszłam do wniosku, że zaczęłam się sypać po 35 , może to nie tylko wiek, bo akurat wtedy miałam straszny okres życiowy , ale fakt pozostaje faktem. Od tego momentu nie jest już tak fajnie Cytat:
![]() ad1. ad2. na diecie wytrzymam , bo muszęale biegało mi te spacery ![]()
|
|
|
#3768 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewuś - pliiiiiis składam reklamację serialionline, jak zrobić żeby mi się oglądały bo nic mi się nei uaktywnia poza jakomś stroną z płaceniem nic mi nie chodzi - co robię nie tak - bo tylko klikam i nic - ciągle przekierowanie na stronę zapłać za konto VIP srutu tutu Cytat:
![]() toz to jest kawałek metoryta - będę mówić ze mam z kosmosu - świetny - taki industrial i nie ugładzony eeeej my Ciem też ale smęć smęć do woli - chętnei posłucham czyiś smętów coby nie myśleć o swoich ( alem podua) ale jak amsz ochotę gadać to wal bez obaw |
||
|
|
|
#3770 |
|
Wpisz tu zomzing
|
zjadłam makrelaka
|
|
|
|
#3771 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kasy brak zarówno wolnej jak i zajętej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tym bardziej poka ouda, łydy, pupę, brzuch Cytat:
a ja tak naprawdę to nie wiem za ile kg bym wyglądała nieźle, bo już nie pamiętam kiedy tak wyglądałam i czy w ogóle, moja pamięć sięga wagi 57-58 kg Wtedy to miałam płaski ładny brzuch i i tak grube oudy i łydy (choć na pewno chudsze niż teraz ).![]() ![]() Cytat:
np czy jej się kość nie złamie albo czy jak dotknę tych jej kości to nie będzie ją to bolało Seryjnie takie coś mi się włączało ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Klawiaturę zmieniwszy i otworzyłam se wirtualną.
|
|
|
#3773 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
ad 1 Oj nie, spytaj Mić albo Flo o szczegóły
![]() ad 2 Raczej kwestia fasonu- bo mam w domu dwie pary z Orsay, obie 38 i jedne luźne, a drugie dopasowane ![]() A wczoraj kupiłam dziecku kurtkę w HMie, przecenioną ze 150 zł na 60 zł
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
ejjjj no co Ty
ja tam na wystawę nie jadę jakie zobaczę ![]() kto jeszcze będzie mnie oglądał ![]() ![]() cześć Rejcz, jak szkoła
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
też dasz radę. Przecie spacery, nawet szybkie, to sama przyjemność
![]()
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klikam w niebieski play, potem w jakieś nowootwarte okienko Mirror 1 i mi otwiera odcinek w videobb ![]() uffa, kiedyś na tym portalu mieli odcinki na serwerze anyfiles bez limitu, to pokasowali ![]() Ne rosumem... http://www.kwejk.pl/obrazek/592723/logika.html ja jednako unikam pokazywania się w jednym i drugim
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-23 o 18:51 |
|
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3779 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3780 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie iwem, nie wchodziłam, tylko napisior na szybie widzialam-to był chyba orsay na florianskiej ![]() Cytat:
po co dzieciu 2 pary kozaków? Cytat:
byłam dzis w hm w kraku i ani grama wyprzy tzn był jeden wieszak przecen na ktorym niec nie było
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

tak ze 4kg bym chciała

, widzialam tylko promo na swetry ze jak kupisz jedem to drug za pół ceny phi 

a byłam tuż przed 50-tką