|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Ja kiedyś miałem polonistkę co dawała niedostatecznego za nadmiar napisanych wypracowań itp :/ stara klępa!
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3812 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3813 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To nawet ja przemoczyłam w życiu parę razy kozaki ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3817 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szczególnie ten szary pył ![]() Cytat:
ad1. ![]() ad2. ![]() nooo od czerwca nie pije ![]() Cytat:
albo nawet dwa za duże ![]() ad2. bo biega mi o to o czym się myśli przy kolenych urodzinach, szczególnie tych okrąglastych ![]() Cytat:
a czy jest śliczny
|
|
|
#3818 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na rozmiary też nie ma co patrzeć bo gdzieniegdzie to ja nadal w 34 wchodzę ![]() jakoś dałam rade z tymi zakupami ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
sprawdziłam aż i u mnie działa Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3820 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
A to śfintuch ![]() Cytat:
![]() W ciągu ostatnich trzech dni : -rozwaliłam dwa stare regały -wybebeszywszy je uprzedni , więc w domu mam bajzel nie do opisania -wyniosłam je po nocy z Młodą w strachu , bo nie wolno pod śmietnikiem nic stawiać -przywieźliśmy nowe regały , przy czym panowie od przeprowadzek ( bo od kogoś ) się spóźnili trzy kwadranse a potem były problemy techniczne -ustawiliśmy - w pośpiechu zrobiłam obiad (poszłam do koleżanki ale to się nie liczy )-dziś na działce zgrabiłąm wszystkie liście -powycinałam i powywalałam wszystko pozwiędywane i poprzemrażane -przekopałam grządki -zaraz ómrem bo ledwo żyjem -ide robić sałatke -ten boski zapach nieistniejących perfum to zapach liści orzecha włoskiego -żegnajcie ![]() Aaaa , i Młoda mi walnęła tekstem , że "W TWOIM WIEKU nie wypada już chodzić w długich glanach" , noooo ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3821 |
|
Nindżopesz
|
Niewątpliwie
![]() Podobno szary, z kapturem, prosty fason. Nawet nienajgorzej. Ale szukam czarnego i zwężanego w talii ![]() Właściwie nie wiem czemu źle bo uciekłam do drugiego pokoju. Chyba chodzi o to, że siada z leżenia na plecach podpierając się ręką zamiast z leżenia na brzuchu. |
|
|
|
#3822 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
? Tak jest najłatwiej i najergonomiczniej ![]() Ale nie dziw się , widziałaś kiedyś siadającego nietoperza
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3823 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() lub szarą bo jusz pono demode ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
Cytat:
i pędzelkiem w ustach jakie te regały? pokażi? no i powiedz Młodej że sie nie zna na modzie, powiedz ze to vintydż - że na papitkę za młodaś liście włoskiego - popieram znów ale topoli tyż - na smutno nutę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-23 o 20:49 |
||
|
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-23 o 20:53 |
|
|
|
|
#3826 | ||
|
Zakorzenienie
|
o!
dzielna Ewusia ![]() ![]() Cytat:
ale obglądne później, bo zgubiłam słuchawki ![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() i mam zrobioną niedzielę
|
|
|
#3827 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
ale nie siada Cytat:
![]() Powiedziałam , że i tak sobie kupię , bo w jeszcze starszym wieku jeszcze bardziej nie będzie wypadało , więc jak nie teraz to kiedy Topolowe tyż ale na wiosnę , na jesień tylko orzech No i doszłam do wniosku , że po co się rujnować na rozmaite paczule za niewiadomoile , skoro wystarczy powiesić sobie na szyi stęchłego kartofla i wychodzi właściwie na to samo , a o ileż oszczędniej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-10-23 o 21:04 |
||
|
|
|
#3828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak czy owak - lubie meblowanko paczać lubię zawsze na nie ano - teraz jesteś muodsza niz późnij - sprytne- ciekawe czy to do neij przemawi ![]() ![]() Cytat:
![]() a masz jakiś zamiennik ambry? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-23 o 21:22 |
||
|
|
|
#3829 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja bym jej dała jakoms kare za gadanie gupot ![]() mam pyt medyczne ![]() młoda moja ma w kącikach ust takie dosyc duze zaczerwienienia w kształcie kółek powiedzmy, ale to nie są "zajady" rzn nie ma pęknięc....smaruje mascia z vit a, nic nie pomaga itak juz 3 tyg... a moze alantan? teraz na to wpadłam ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
|
|
|
#3830 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 gdzie ten milord?
|
|
|
|
|
#3831 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie skojarzyłam - pamiec juz nie ta dzięki Ci Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-23 o 21:44 |
|
|
|
|
#3833 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. nie słuchaj jej, młoda jest i się nie zna ![]() Cytat:
Zdechły kaszalot na sznurku? Kurde, mogłam tego islandzkiego zabrać na wynos. |
||
|
|
|
#3834 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
spadam się ugrzać pod prysznicem i spać
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
teściowa do mnie zadzwoniła
![]() moment, dajcie mi moment, muszę dojś do siebie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.

I bardzo się zdziwiła kiedy stwierdziłam, że raczej będzie za duży

To nawet ja przemoczyłam w życiu parę razy kozaki
) bardzo pochwalił, narżnął jeszcze drwa i pojechał 

nic mi nie chodzi - co robię nie tak - bo tylko klikam i nic - ciągle przekierowanie na stronę zapłać za konto VIP srutu tutu
sprawdziłam aż i u mnie działa
) i nawet mi się kukartka po kilku minutach kombinowania udała