|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ****Balsam Chloe****Wrzesien!
Posiadam poza wątkiem:
-odżywke wzmacniającą z joanny -oliwkę do skórek -ponad 250ml biovaxa włosy wypadające -32 tampony -odleweczka radicala Może coś z tych rzeczy?
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli ode mnie : Sand Chery ok. 1g w słoiczku (nie mogę znaleść zdjęcia) Tusz Super Extend Avon - nowy użyty max 2 razy-na obudowie ślady ząbków KALLOS MASKA PLACENTA Z ŁOŻYSK - odlewka 300 ml Może być? |
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
nic nie widzę, dziękuje
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Ok |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm nie odpisałaś mi
Specjalnie,bo nic nie widzisz?Oczywiście nie mówię o wszystkich kremach
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Loczku balsamik wolę wymienić na coś innego - sama nie wiem na co chyba na coś co mnie rzuci![]() Co do reszty wybranej wolna i z chęcią oddam
Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-10-25 o 11:17 |
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm np.
![]() -Bioderma Sebium Al - 2 sztuki -Bioderma Sebium AKN- 2 sztuki lakierek wzięła wizażanka,a i dodam zdjęcie ![]()
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Ok,nafty zdjęcia już nie dodaję,bo jest u mnie zużycie widoczne
![]() To poproszę o zwiększenie ilość AKN na dodatkowe 3? Zresztą nie wiem,jak to policzyć,bo pełnowymiarowy krem w aptece tej pierwszej biodermy kupuję za 42 zł ,a nie chcę,żebyś Ty się czuła ogołocona
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
na razie nic ale kozaki na razie nie są w negocjacjach więc przeczytają moją listę, jak coś Ci wpadnie daj znać. |
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Wolałabym :
Bioderma Sebium Al - 2 sztuki Bioderma Sebium AKN- zamiast 3 sztuk - 4 sztuki ![]() Wtedy bym nie musiała kremu na zimę kupować
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, nic nie znalazłam
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za:
3.Paleta błyszczyków Avon 8 in 1 6.Smooth minerals kolor nude Pozostało ok. 3/4 opakowania Mam także rzeczy poza wątkiem, więc pytaj śmiało )https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=mariaa15 |
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
coś za:
Gosh cover me up mousse. Kolor 04 Champagne Z wymiany, dla mnie zbyt ciemny Ubytek niewielki -NYX, Concealer Jar (Korektor kryjący w słoiczku) 7g Używany w minimalnym stopniu pędzelkiem
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
nic
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
hej, mi się podoba to:
6.Smooth minerals kolor nude Pozostało ok. 3/4 opakowania Zdjęcie 1 i 2 Biguine Makeup Poudre de Teint Les Galactic's 7313 -puder rozświetlająco-brązujący do twarzy i ciała- Zdjęcie 9 -Bioderma Sebium Al-sztuk 18 po 5 ml Data ważności 11/13r. -Bioderma Sebium AKN- sztuk 13 po 5 ml Data ważności 10/13r. Zdjęcie 7 -NYX, Concealer Jar (Korektor kryjący w słoiczku) 7g Używany w minimalnym stopniu pędzelkiem najbardziej nyx i biodermy
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
nic nie znalazłam,za puder szukam najchętniej pudru ale dobrze kryjącego i odpowiadającego wrażliwej cerze
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Hmm zastanawiam się nad tym pudrem..do jakiej jest karnacji?
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Bardziej wpada w żółć czy w róż? ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Jeżeli u mnie interesował Cie puder La Prairie to za Twój puder będę musiała coś jeszcze dobrać..nie ukrywam że wpadł mi jeszcze w oko balsam Chloe ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- a co by Cie interesowalo? moze probki perfum ktore mam w watku? ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- no niestety nie posiadam niczego co wymienilas ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- z błyszczyków posiadam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...if.html&next=1 |
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
to jest formuła matt
wypisze ci wszystko co mi u ciebie wpadlo w oko i jakos mysle ze sie dogadamy z wymianka na czerwono podkresle rzeczy na ktorych mi w pierwszej kolejnosci zalezy ![]() Zdjęcie 7 -NYX, Concealer Jar (Korektor kryjący w słoiczku) 7g Zdjecie 3 Pudełko metalowe na podpaski Zdjęcie 4 i 5 L'oreal Matifying Minerals 01 transluscent Zdjęcie 9 -Bioderma Sebium Al-sztuk 18 po 5 ml Data ważności 11/13r. -Bioderma Sebium AKN- sztuk 13 po 5 ml Data ważności 10/13r. Zdjęcie 7 Gosh cover me up mousse. Kolor 04 Champagne Z wymiany, dla mnie zbyt ciemny Ubytek niewielki Zdjęcie 1 i 2 Biguine Makeup Poudre de Teint Les Galactic's 7313 -puder rozświetlająco-brązujący do twarzy i ciała- 6.Smooth minerals kolor nude Pozostało ok. 3/4 opakowania ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- tak chcem wszystkie mi pasuje wymiana
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

,,Całe życie to wieczne zaczynanie od nowa.'' 

: ) Tusz Super Extend Avon - nowy użyty max 2 razy-na obudowie ślady ząbków

na czerwono podkresle rzeczy na ktorych mi w pierwszej kolejnosci zalezy