|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Karo ja nie zrobie teraz bo mi tel nie wyjdzie w sztucznym swietle a aparatu nie mam
ale chyba mam podobny do Ciebie
|
|
#3692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to dokładnie było? angina? na żywo nieco bardziej pomarańczowy![]() Cytat:
to Ci chyba nie pomogę ![]() ![]() Lecę do klubu...i uciekam spać...co się ze mną dzieje ![]() Dobranoc
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-10-22 o 22:25 |
||
|
|
|
#3693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Co myślicie o tym? Amelka uwielbia skakać po naszym łóżku i już sprężyny słychać
podwórka nie mamy więc może taka by jej dała radę ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
o mamciu ![]() śpij dobrze
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
My już pierwszą pobudkę mamy za sobą, nadrobię jutro, a teraz muszę lecieć
Śpijcie dobrze
|
|
#3695 |
|
Wtajemniczenie
|
Amelka też budzi się co chwilę, dobranoc
|
#3696 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze że to tylko warga, za szybkie wygojenie ![]() a czym robiłaś? fajny kolorek tylko szkoda że tego blondu nie uwieczniłaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cześc ![]() aleście sie rozszalały ja zawsze u fryzjerki swojej robie i tak co 3 m-ce ale teraz się zastanawiam czy bym w domku sobie nie zrobiła, tyle że nia ma mi kto zrobic :/ Cytat:
zaciskam kciuki za wyniki no i żeby w końcu się wykaraskała z tych chorób ![]() acha, karo, tak, w pracy mam jazdę ... ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Dobranoc
|
|
#3697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedny Marcelek, mam nadzieje, ze nocka bedzie w maire, a jutro juz lepiej. Cytat:
Cytat:
![]() Czeko, o was tez bede myslec, mam nadzieje, ze nocka bedzie spokojniejsza
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() chyba jak u wiekszosci chorowitkow nocka u nas nieprzespana ![]() pomimo ze podalam jej ten flavamed ost.raz o 15 to zwymiotowala-nie wiem czy nie pasuja jej te syropy czy jak,cala noc kaszlala i flegma sie odrywa ale oczywiscie ja polyka i do tego ten katar ja meczy,dzisiaj ma stan podgoraczkowy kurcze ze tez niedziela jest i musimy czekac do jutra Cytat:
![]() a co do trampoliny to u nas swietnie sie sprawdzila pilka do skakania ktora Werka dostala na urodziny- sama na nia siada i szaleje
|
|
#3699 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
my sie wczoraj z tz przygotowalismy na mily wieczor, zrobilam sobie drinka, miske popcornu, mielismy obejrzec film......tz poszedl do sklepu po pepsi a maly w tym czasie sie obudzil i nie chcial juz w ogole spac ![]() mordowal sie do polnocy albo i dluzej, w koncu polozylismy sie do lozka i juz przysypialismy a on siedzial pomiedzy nami i bawil sie brumkami ![]() no co za wieczor ![]() dobrze, ze odbilismy sobie rano jak maly bajki ogladal ![]() uszko na szczescie nie bolalo
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam wam nic ciekawego do powiedzenia wiadomo jaki weekend w szpitalu jest ![]() ale pomacham wam,zebyscie wiedzialy ze jestem i zagladam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3702 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
Kasiu, współczuję tego oczekiwania...szczególnie , że Laurka w domu...zaciskam mocno kciuki Svi, Czeko współczuję nocek... U nas też masakra mała w nocy kilka razy porządnie zwymiotowała, myślę, ze to przez spływający katar, bo od rana już się nie powtórzyło... Wykończona po dwóch nieprzespanych nockach tylko na rękach u mnie wisi, chociaż temperatura już mniejsza... zobaczymy w jakim stanie po drzemce będzie, ewentualnie dzwonimy po naszą Panią doktor, chociaż myślę, że do jutra damy radę... ehhh
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
kiepsko
Cytat:
u was tez kiepsko ![]() ja dzisiaj podalam flavamed o 10 i zdecydowanie mniej kaszle niz wczoraj wiec licze ze i nocka bedzie spokojniejsza ![]() Martynka tez tak boi sie wymiotów?bo Wera jak kaszle tak mocno to az oddech wstrzymuje i za kazdym razem placz bo sie boi ze bedzie wymiotywac, u nas tez wymioty tylko w nocy bedzie dobrze-ucaluj Martynke
|
|
#3704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3705 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę,że w większości nocki nieprzespane ![]() Zdrówka życzę wszystkim chorującym Kasia trzymam żeby wreszcie coś ruszyło.megi witaj |
|
|
|
#3706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Angina niestety lubi wracać Jak Przyjaciółki synek raz zachorował tak mu wracało kilka miesięcy My też po anginie...mam nadzieję że nie wróci![]() ![]() Cytat:
![]() Zwykła sklepowa farba...mogę poszukać jeśli chcesz ![]() Uwiecznie następnym razem ![]() Co się dzieje? Cytat:
chyba sobie wykrakałaś i będzie ten 25, 26![]() Trzymam cały czas ![]() Zdróweczka dla Naszych Choróbek ![]() A u Nas dziś super dzień....od rana bieganina, zakupy, pieczenie, sprzątanie etc...później przyjechała koleżanka z pracy z córeczkami (1 i 3 latka)...Zuza zakochała się w młodszej...wciąż ją przytulała, głaskała i chciała na ręce brać ![]() Jak dziewczyny pojechały to poszłyśmy na spacer, Zu wiaderko, łopatki i foremki wzięła i baby robiła![]() ![]() Później wspólna długa kąpiel...a teraz już śpi ![]() Gdzie jesteście Ciotki?
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-10-23 o 19:38 |
|||
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowia dla watkowych chorowitkow
|
|
#3708 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, no pisałam, że bliźniaki ![]() Będę trzymać kciuki ![]() Cytat:
, Kuba też skacze po łóżku jak szalony, swoje ma dobite, że szkoda gadać ![]() Cytat:
, więc dalej Cytat:
, Blanka w końcu musi wyjść, czekamy na Nią Cytat:
![]() Cytat:
, jak teraz Wercia?*** Wczoraj, jak poszłam, to Kuba jednak się nie obudził, przez sen coś tam mówił, popłakiwał. Obudził się 10 po 1-ej, jak wstałam do toalety, nos miał zapchany na maksa, 2 godziny walczyliśmy o odetkanie, taki był dzielny ![]() Niestety ja mam stan podgorączkowy (u mnie rzadkość) i boli mnie gardło
|
|
|
#3709 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Siema
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
współczuję nocki, oby ta była lepsza ![]() Mamy taką piłkę, ale Amela się jej boi kazała nawet zakleić je oczy bo takie wielkie ma, ale i tak się nie przekonała ![]() Cytat:
![]() Super, że z uchem lepiej Cytat:
Cytat:
bidulka mała za przespaną nockę![]() Cześć ciotka ![]() Cytat:
![]() Cholerstwo ta angina ![]() Super dzień Cytat:
dla Kubaska za współpracę przy katarku, Amela w życiu nie da ![]() Zdrówka dla was obojga ![]() U nas nocka też do bani. Spałam z Amelką na jej łóżku i obudziłam się połamana. Kaszlała bardzo, w dzień katar jej spory spływał
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#3711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie nie chce dać, a pani w przedszkolu ładnie wydmuchuje
|
|
#3712 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dla Amelki również Cześć Karo
|
||
|
|
|
#3713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymajcie się Cytat:
![]() ![]() baaaardzo ![]() Mam nadzieje że dziś będzie lepiej ![]() hihihihi Cześć Sylka ![]()
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-10-23 o 21:38 |
||
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*** Do jutra
|
|
|
#3715 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Jak chłopaki?? Cytat:
![]() nie dziękuję co by nie zapeszyć ![]() Cytat:
kuruj się Ja też idę lulu
|
|
#3716 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z tą flegmą to moge Ci tylko podpowiedziec sól fizjol taka zwykła do zakrapiania, ja mam ciągle z tym problemy i to mi troszke pomaga Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() koniecznie ![]() miałam w klubie napisac ale tak mi schodzi że jeszcze nie napisałam a dziś już poźno w każdym bądź razie chodzi o te moje jazdy do innego oddziału ateraz jeszcze bardziej kombinują.... ale fajnie, Zuza ma trochę za mało kontaktu z dziecmi ![]() a ja dziś byłam na zakupach, pojechaliśmy po buty dla męża i dla Zuzy, a kupiłyśmy my dwie, ja to tak przypadkowo przez siore bo gdzieś wylukała fajne i jak już je założyłam to nie miałąm ochoty zdejmowac ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() dla Was obu
|
|
#3717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idziecie do lekarza jutro? jeszcze ty zdrowkaCytat:
![]() oby ta nocka byla lepsza
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2011-10-23 o 22:07 |
||
|
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
Megi, Miramej zdrowia dla Waszych Pociech
|
#3719 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dobranoc
i spokojnej nocy
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziwczynki, chciałam nadrobić i poczytać dokłądnie, ale Bartuśtak się wściekał przed spaniem, ze położyłam się z nim i zasnęłam :/ obudziłam się pół godziny temu nieprzytomna
![]() przeczytałam pobieżnie, ale wiem, ze prawie cały watek choruje zdrówka dzieciaczki Kasiu my po imprezowym weekendzie ... Bartuś od wczoraj był u babci /mojej teściowej/ i podobno suuuper sie tam bawił nawet o mamie nie wspominał lecę do łóżka dobranoc |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

a co to dokładnie było? angina? 

NIE LUBIĘ TROLLI

, tyle z mojego detoksu słodyczowego 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

trzymam
dla Kubaska za współpracę przy katarku, Amela w życiu nie da