|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() I dobrze, że mi przypomniałaś przy okazji, że też muszę się umówic do lekarza i porobic badania, a po nowym roku się też staramy. Cytat:
Mogłaś udawac , że Cię nie ma ![]() Też lubię "Przepis.." |
||
|
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
! Właśnie mama otworzyła drzwi, jak byłam w łazience, niestety :p.
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz wyśle wam zdjęcia, kocham je![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- dzisiaj jadę do miasta na wykłady z tego prawa jazdy, odbieram drugą kopię płyty z wesela i muszę ten kwas sobie kupić bo ostatnio mąż nie kupił takiego co chciałam, ogółem porażka bo poniedziałek jest:/
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
zapisałas sie na prawko?
ja łykałam folik,ale mi sie skończył i na razie nic nie łykam, a ty jaki chcesz?
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
tak zapisałam się, ja chcę pregnafolic
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- przepraszam chyba trochę zagalopowałam się ze zdjęciami:P
|
#3097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój TŻ już robi od stycznia bodajże i nie może skończyć, bo ciągle coś.. ![]() w ogóle to zapomniałam Wam powiedzieć - w sobotę oddzwoniła do mnie ta pani, u której byłam ostatnio na rozmowie o pracę i się umówiłyśmy na jutro
|
|
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilę... ostatnio mam kiepski okres, a dzisiaj niestety już się tak skumulowało, że wysiadam...
Mąż ma dziś urodziny, a oczywiście rodzina znalazła mu zajęcie... mieliśmy plany wyskoczyć chociaż do kina, ale właśnie się dowiedziałam, że mój Tata wylądował w szpitalu nie mogę nawet do niego jechać, bo Michał robi rundę po supermarketach w mieście szukając gdzie jest najtaniej marchewka !!! Bo teściowa się łaszczy na 10 groszy!!! Szwagierka całe dnie spędza u nas z mężem, który ma urlop komentując ciągle Filipa i porównując ze swoją cudowną genialną córką. Teściowa wpeiprza się nam we wszystko. Filip od prawie 3 tygodni nie może wyjść z kataru, doszedł paskudny kaszel, nie mogę zbić gorączki, marudzi całe dnie, nie pamiętam kiedy spał w łóżeczku albo kiedy przesypiał noce, ciągle na ręce a i tak płacze Teraz ubrałam się ładnie dla męża i zostałam mówiąc krótko od cycków do stóp dosłownie... Znikam więc na jakiś czas, mam nadzieję, że jak najkrótszy, wrócę jak trochę się uspokoi w tym moim życiu. Buziaki
|
#3099 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno sie uda!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za rozmowe!! Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Mąż o mało nie złamał ręki w pracy.... pewnie ma porządne stłuczenie ale jego do lekarza wołami nie zaciągnie.... ![]() Miłego dnia
|
|||||
|
|
|
#3100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Piękne zdjęcia, super wyglądałaś
Cytat:
!Cytat:
... To się nałożyło. Moja teściowa też ma fioła na punkcie niby oszczędności . Mam nadzieję, że zaraz Twój mąż wróci i jeszcze spędzicie miły dzień, a Filipek szybko wróci do formy. No i dużo zdrowia dla taty! Będzie dobrze!!!!!!!!! ![]() Cytat:
!
|
|||
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Aga
Agula do lekarza go wysyłaj i to prędko!
|
#3102 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a męża wysyłaj do męża naprawdę. Może odszkodowanie z pracy go przekona? Cytat:
![]() Alonka, przepiękne zdjęcia! Ślicznie wyglądaliście i przystrojenie kościoła mi się bardzo podoba
Edytowane przez monnilp Czas edycji: 2011-10-24 o 11:33 |
|||
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Alonka cuda zdjęcia, są przepiękne!
Ślicznie wyglądaliście! Fajne to zdjęcie jak Cię Tż podniósł na plenerze, wyglądasz tak jakbyś miała jego plecy jako swoją klatkę piersiową i jego nogi były Twoimi heheSuper !
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
alonka woow śliczne zdjęcia
|
#3105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymaj się kochana Zdrówka dla Filipka i Taty. Wszystkiego najlepszego dla męża. Edytowane przez siacha_ck Czas edycji: 2011-10-24 o 11:42 |
||
|
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Alonka - ślicznie wyglądaliście
Aga - trzymaj się dzielnie Dziewczynki ma któraś z Was może PS Move? Bo TŻ strasznie chce, a ja się zastanawiam czy warte to jest tych pieniędzy
|
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ się też rozchorował, ma stan podgorączkowy i oczywiście jest bardzo biedny, jak to przeziębiony facet
.
|
|
|
|
#3109 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam z uczelni, jem pierożki i przyszłam się Wam pochwalić, że dostałam 5 z mojego pierwszego kolosa na nowej uczelni! ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Alonka! |
||
|
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Alonka, zdjęcia piękne
|
|
|
|
|
#3111 |
|
sajkolidżist
|
Przyszłam skomentować zdjęcia Alonki
Mieliście pięknie przystrojony kościół, a to zdjęcie, na którym przechodzicie na pasach przez jezdnię jest mega za✂✂✂iste Bardzo mi się podoba też to gdzie stoisz sama, odwrócona tyłem
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!
|
|
|
|
|
#3114 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Dziewczyny!
jestem tutaj nowa ![]() ślub z Narzeczonym mamy zaplanowany na 1 września 2012 roku :0 mam nadzieję, że mnie przygarniecie tym bardziej, że jestem trochę no lekko mowiąc zła ;/ w Narzeczonego rodzinie my jesteśmy ostatnią parą, która bedzie mieć ślub w 2012 roku, tzn przed nami byly 2 ale ostatnio się dowiedzieliśmy, że Tża siostra wymyslila sobie slub razem z chlopakiem na maja, nic ich raczej nie ponagla, a co ciekawe znaja sie dopiero 3 miesiace... troche jest nam przykro, ze tak sie wcisneli przed wszystkimi... jeszcze chcieli zespol taki jak my ale na szczescie wypersfadowalismy im ten pomysl. Powinnismy sie cieszyc, ze chca slubu itp ale po prostu nas to troche wkurzylo! musialam sie tu wygadac! pocieszcie mnie dziewczyny ![]() ja z drugiej str sie ciesze, bo gdy ona sie wyprowadzi to bedziemy mogli sobie remontowac cala gore u tesciow i juz po slubie wprowadze sie na gotowe. ale caly czas meczy mnie to;/
|
|
|
|
#3115 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() przytulam mocno ! Cytat:
![]() Cytat:
gratuluje Co sie strasznie spieszy z weselem ta siostra TZeta
|
|
|
#3116 |
|
Wtajemniczenie
|
no w ciazy raczej nie jest zeby mieli powd tak szybko... tym bardziej, ze w sumie jej sie jeszcze tak na powaznie nie oswiadczyl itp, ja go widzialam z 3 razy tz tak samo ;d Nasi kuzyni mieli juz ustalone daty i nie wpychalismy sie przed nimi, moglismy bo wszyscy wiedza, ze bedzie slub bo jestesmy ze soba dobre 6 lat, wiec jak powiedzielismy o slubie to nikt sie nie zdziwil i mowili ze wreszcie
ale za To o siostre tza wrzy ;p
|
|
|
|
#3117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Maskra... Znać się tak krótko i już planować ślub . Mogli choć w 2013 się pobrać, żeby się przed Was nie wciskać, co za ludzie . Swoją drogą, jak tak krótko są ze sobą, to jeszcze wiele się może zdarzyć . Oczywiście, nikomu źle nie życzę. Ale dobrze, że widzisz pozytywy- w końcu góra będzie Wasza . To teraz powiedz, ile macie lat, jak długo ze sobą jesteście, co macie załatwione, itp .![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
.
|
||
|
|
|
#3118 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz mowilam mojemu Narzeczonemu, ze jeszcze nie przeszli klotni, bo wiadomo, ze na poczatku jest super i w ogole, moze a noz sie nie beda klocic itp :0 juz mamy po 6 latach klotnie wieksze, mniejsze, ale juz wiemy jak sobie z nimi radzic itp
![]() Mamy juz zalatwione: - sale, - kucharke, -zespol, -wystroj sali, zastanawiamy sie nad fotografem i kamerzysta i nie wiemy czy w ogole wziazc kamerzyste... ale dzis ogladam filmiki z zagranicznych slubow i jest pelno inspiracji, jak chcecie to moge wam przeslac link ![]() co jeszcze dziewczyny juz mozna zalatwiac itp? |
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. My nie mieliśmy kamerzysty, bo woleliśmy poświęcić tę kasę na lepszego fotografa . Ale gdybym miała kasy jak lodu i gdyby to ode mnie zależało, to MPM studios, lub Machej, itp filmowaliby nasz wielki dzień . Jak chcesz to wrzuć linka . A za suknią już się rozglądałaś- masz jakieś typy? Z jakiej części PL jesteś?
|
|
|
|
|
#3120 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jestem z WLKP ![]() a jesli chodzi o lata to: ja w sniu slubu bede miala 22 ![]() Narzeczony 24 podobaja mi sie sukienki w stylu księżniczki, ale nie wiem czy dobrze bede wygladac bo nosze rozmiar 40/42;/ chce do slubu zrzucic zbedne kg, ale nie wiem czy m isie uda
Edytowane przez Kathe Czas edycji: 2011-10-24 o 19:04 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

kiedyś się na niego natknęłam ale zapomniałam o nim

... Nawet nie zdążyłam wcześniej nic sprawdzić na kompie, dopiero teraz poszedł....
Mogłaś udawac , że Cię nie ma 

nie mogę nawet do niego jechać, bo Michał robi rundę po supermarketach w mieście szukając gdzie jest najtaniej marchewka !!! Bo teściowa się łaszczy na 10 groszy!!! Szwagierka całe dnie spędza u nas z mężem, który ma urlop komentując ciągle Filipa i porównując ze swoją cudowną genialną córką. Teściowa wpeiprza się nam we wszystko. Filip od prawie 3 tygodni nie może wyjść z kataru, doszedł paskudny kaszel, nie mogę zbić gorączki, marudzi całe dnie, nie pamiętam kiedy spał w łóżeczku albo kiedy przesypiał noce, ciągle na ręce a i tak płacze
mówiąc krótko od cycków do stóp dosłownie...
...
na pewno sie uda!

Zakończone: 2
!
.