|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Hej
![]() Justyna formy z ikei są do |
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z cukrem to tak się właśnie domyślałam z muffin pina colada
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dzisiaj cicho .
|
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
hi piczony
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Hej PiczOla
|
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi a opłaca się kupić foremki w kształcie np. kwiatka?
Bo ja np. mam patelnię w kształcie misia i jak się smaży omlet/naleśnik mało co widać kształt. |
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Mam normalne, więc nie pomogę.
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
A nasza impreza była do d... i byłam w domu o 19.30 ![]() ![]() ![]() ![]() I na co mi to było?I tak nie dostanę podwyżki![]() ![]() ![]() A wy miałyście fajną imprezkę.Zazdroszczę:pros i: |
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja za kilka chwil idę do domu
się ustawiłam, bo zrobiłam w pracy co miałam zrobić, przepracowałam część dnia, więc będą pieniążki i wykorzystam dziś wolne, więc pozostałe dni mogę pracować już bez przerwy ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
czemu tak krótko??
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1542 |
|
MBZ♥
|
ndrobiłam, odpisałam i mi posta skasowało
![]() ![]() ![]() także dzień dobry ![]() lecę z psem |
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Capri, kciukam
|
|
|
|
#1545 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Micha mi się cały czas cieszy. Miałysmy bardzo sympatyczny wieczór z Magdą ![]() W ogóle cały weekend był super Dziękuję za komplementy. Ja też Was strasznie polubiłam. O Magdzie pisać nie będę Ale się dogadujemy myślę całkiem ... świetnie![]() Jestem zauroczona Carmel ![]() Naj, jesteś dokładnie taka jak sobie wyobrażałam. Do tego stopnia, że jak Cię zobaczyłam, to poczułam jakbyśmy już wcześniej się widziały i nieźle znały. Taka oczywista oczywistość ![]() Zresztą identycznie w stosunku do Kawy i Justyny ![]() Starsznie się dobrze czułam w Waszym towarzystwie ![]() Med ma obłędną figurę ![]() Tośka próbowała mnie przegadać, ale się nie dawałam i dzielnie stałam na placu boju ![]() Frezi, ze swoją kreatywnością (gdzie ja to schowam ) i ze swoim optymizmem i też oczywiścieMaya, cudna osoba, mam nadzieję, że skoro jesteśmy prawie sąsiadkami, będziemy się częściej widywać ![]() Aleks jest dużo bardziej otwarta niż ją sobie wyobrażałam. Znowu bardzo pozytywnie. Z Choji i Smerfetką mało rozmawiałam, pewnie za dużo mówiłam i nie dopuszczałam innych do głosu ![]() A i Nowa też fajna, nawet sie jakoś odnalazła ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ej, powiedzcie mi co ja mam teraz robić z tymi moimi nagromadzonymi ciepłymi uczuciami? I jeszcze jedno przemyślenie: te które mało piszą - dużo mówią
|
||
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś przekochana, wiesz? ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- A Ty jakaś taka przybita jesteś
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() [BZwies[/B] ja ogólnie nie zdejmuję pierścionka. Cały czas ma te same kolczyki i właśnie ten jeden pierścionek. Nie lubię zbyt dużo. I ostatnio chciałam,ale nie dało rady. Na szczęście zwykły pierścionek ![]() a ja średnio piszę, a jestem tak wstydliwa,że wole słuchać
|
#1552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ad. 1. Mogę Tobie, chcesz?
Poprawi Ci humor?Ad. 2. Patrz niżej ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, ale możesz mi mówić częściej Głównie o Tobie i o sobie pomyślałam tworząc moją teorię
|
|
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ostatnio przy okazji zakupów z kolegą pooglądali pierścionki. Tż mówi do mnie:- Ale widziałem śliczny pierścionek z rubinem, spodobał by Ci się. Ja: Tż: Daj spokój, on 3 tysiące kosztował. Także Nie chce mi się wracać do Rzeszowa, BYou obiecałaś kiedyś mnie spakować ![]() A tak poza tym to dzień dobry |
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Dżastina bo było niefajnie,nudno i niemrawo.Odebrałam nagrodę i się zmyliśmy. No ale pokazać się trzeba było...
A wy za to miałyście fajną zabawę ![]() Ale w ogóle zostało ogłoszone oficjalnie,że podwyżek nie będzie. Szukam czegoś nowego.Człowiek się stara a co ma?Jajo... |
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia obejrzę dopiero jak będę w domu.Już się nie mogę doczekać
![]() A wiecie co wymyśliła moja Teściowa? ![]() ![]() Nawet nas jeszcze o tym nie poinformowała,tylko moją Mamę. Zaprosiła ją na spacerek w celu oglądnięcia działek,bo zamierza kupić dużą działkę,żebyśmy my i oni (Teściowie) razem mieli na niej dwa domki... No fucking way!!!! |
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1559 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
beznadziejny jest ból pleców Cytat:
cieniasy, cieniasy, cieniasy lalalala ![]() Cytat:
Cytat:
a przypinkę nie chowaj, tylko dumnie noś i pokazuj dzień w dzień TŻowi... tak jak robi rasowa wymuszaczka ![]() a pozytywne emocje wyładuj na TŻcie ![]() podziel się ![]() dziękuję |
|||||
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że Ci mama chociaż powiedziała o tym wszystkim... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.

czemu tak krótko??

) i ze swoim optymizmem i też oczywiście
Poprawi Ci humor?

podziel się