Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013 cz.6! - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-24, 10:52   #4501
aga512152
Rozeznanie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

Witam...
nie było mi 3 dni, wiec musze Was trochę nadrobić ;p wrzucam do kubu obiecane fotki domku;0 w końcu;p co do ręki już jakoś się przyzwyczaiłam, trochę cieżko mi ale muszę dać radę....
pogoda do bani. strasznie zimno i w ogole nie faaajnie

ok.zabieram się za nadrabianie..
Stary 2011-10-24, 11:16   #4502
malinka_070190
Zakorzenienie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
dziś chyba taki dzien jest ja też się z moim pokłóciłm i napisałam mu coś czego nie powinnam i teraz mi z tym okropnie źle pogodzilismy się niby, ale i tak beznadziejnie sie z tym czuję
To tak jak u mnie n ale porozmawialiśmy sobie przez tele i wyjaśniliśmy sobie wszystko

Cytat:
Napisane przez aleksmaslanka Pokaż wiadomość
u mnie dokładnie tak samo ;p

buziaki dla was ślicznotki. Każdemu zdarza się popełnić błąd i jestem pewna ze TŻty to zrozumieją. Ja też mam tendenję do dramatyzowania. Zobaczycie ze za chile zapomnicie że tak w ogóle było .

Trzymajta się i dobranoc

Rozmowa bardzo dużo daje Dzieki

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Kochana. Powiem tak: rozumiem co czujesz, ale też troszkę Tobą zamierzam potrząsnąc.

On tam pojechał dla was, dla Ciebie. Myślisz, że to jego największe marzenie byc daleko, pracowac całymi dniami itd? NIE. Jemu też jest bardzo ciężko, o ile nie ciężej, bo jest w obcym kraju. Będziesz tęsknic, ale na co dzień musisz jego wspierac i on Ciebie, a nie smęcic o tym jak jest źle smutno i jak chce Ci się płakac. Ani sobie tym humoru nie poprawisz, ani jemu nie pomożesz.

Ponadto z powodu Twojego nastroju ostatnio ciągle wybuchają między wami kłótnie i awantury. I to już poważniejszy problem. Bo tak, on Cię kocha, on tam pojechał dla was, on chce z Tobą spędzic życie. Jednak nic nie jest w życiu stałe i jeśli będziesz traktowała partnera jak worek do wyładowania swojego smutku, żalu, frustracji i złości na sytuację, to może się, któregoś dnia okazac, że tego partnera już nie masz. A tego chyba nie chcesz.

Dlatego nie wiem, zorganizuj sobie czas ze znajomymi, zapisz się może na jakiś kurs. Zajmij sobie po prostu czas. To nie sprawi, że przestaniesz tęsknic (bo to jest zrozumiałe), jednak jakoś Cię zajmie. Nie będziesz tyle myślała i tyle przeżywała bo siłą rzeczy będziesz się musiała na czym skupic. A to wyjdzie i Tobie na dobre, i waszej relacji.

Wiesz przytulanie i grzanie siebie nawzajem najlepsze na zgodę

Fajnie masz, tym bardziej mi żal pupę ściska bo... Mam problem.

Po 6 miesiącach przyjmowania tabletek czuję się ok wszystko jest spoko poza jedną rzeczą. Moje libido leży na dnie. Na samiusieńkim dnie i nawet nie ma podrygów...

I nie wiem... Boję się wrócic do gumek przed ślubem (2 lata używaliśmy, a ja teraz mam jakiś irracjonalny strach, że wpadniemy przed ślubem). Tabletki też sprawiają, że mam bezbolesne okresy (a to była masakra), no i (chociażby pod kątem ślubu) jeśli w jakiś konkretny dzień okres jest bardzo niepożądany to mogę ten okres przesunąc... (o wysokim zabezpieczeniu przed ciążą nie wspominam bo to oczywiste).

Nie wiem... To moje drugie tabsy i kończy się tak samo. Już nie wiem czego spróbowac. Koleżanka radzi nouva ringi... A ja już jestem po prostu dobita. Bo nie chcę rezygnowac na dzień dzisiejszy z tabletek... a jednocześnie jeśli chodzi o ochronę przed ciążą przestały mi byc potrzebne bo nie mam ochoty na seks I tęsknię za moim temperamentem

Tak się musiałam wyżalic;(

Ach kochana no to naprawde nie jest za ciekawie...
Ja jak brałam tabsy to przez ok 3 pierwsze miesiace moje libido wynosiło chyba zero... Potem już było w miare oki, ale i tak zrezygnowałam z tabletek...
Mam nadzieje, ze jednak sie wszystko jakoś ułozy i poprawi

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
no ja na początku pisałam te smsy po 20gr
a teraz mam od Orange pakiet 400 smsów i mi prawie wystarcza na cały miesiąc

andzia myślę że warto zmienić tabletki. Może trafisz na takie które podniosą Twoje libido w dna

Hej piękne
mam dziś korki - mam przygotowac dziewczynę do rozszerzonej matury i się boję czy dam radę....

Dasz rade

Cytat:
Napisane przez anuleczek19 Pokaż wiadomość
andzia - ja mialam libido masakrycznie niskie jak bralam novynette, a od 2 miesiecy lekaz zmienił mi na naraya i jest masakrycznie duze

Witam kochane po weekendzie! W zimny poniedziałek;/
Wczoraj rodzice mieli impreze na 30 lat po slubie do tej pory w głowie mi się kręci
No i wczoraj tez z TŻ zapisaliśmy sie na impreze sylwestrową
Akurat szukam kiecki na allegro No i mam kolejny powód do stracenie kg i wyrzeźbienia sylwetki , no i dzis 5 dzien shreda
Ja dizs zaliczyłam 15 dzien

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
cześć u mnie też zimno strasznie... wczoraj po kłótni z Tżtem złamałam swoją diete... jadłam słodycze.... no ale trudno... z Tżtem już lepiej.. a napięta atmosfera była już od piątku... i wczoraj jakoś wszystko wyszło... ale zaczeliśmy się ciskać o wszystko.... ja tez uciekam na zajęcia... Milego dnia
To dobrze, ze już jest w miare oki

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 11:19   #4503
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
Witam...
nie było mi 3 dni, wiec musze Was trochę nadrobić ;p wrzucam do kubu obiecane fotki domku;0 w końcu;p co do ręki już jakoś się przyzwyczaiłam, trochę cieżko mi ale muszę dać radę....
pogoda do bani. strasznie zimno i w ogole nie faaajnie

ok.zabieram się za nadrabianie..

Oki zaraz popatrze na zdjecia
Ach biedna ty z tą ręką

Hej piękne
Ja już sobie pocwiczyłam a na 14 dzis do pracy
Z tż jest już dobrze, jak zwykle rozmowa bardzo pomogła

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 11:37   #4504
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny ! Ja wczoraj wróciłąm z weselicha. Było fajnie, może nie jakoś rewelacyjnie, ale się wybawiłam Mało w ogóle osób tańczyło, bo w porywach było może 10 par na parkiecie, ale super. Msza w kościele, zwłaszcza kazanie było genialne. Ksiądz jakiego w życiu nie słyszałam - naprawdę. Sama bym chciała tak piękne kazanie na własnym ślubie Moja kuzynka wyglądała ślicznie Tylko zespół był średni. Grali ok, ale przerwy robili co 5-6 piosenek i beznadzieja, bo co się ludzie roztańczyli i wpadli na parkiet to oni - przerwa :/ Mój TŻ zabłysnął przed całą moja familją Wszyscy mi go gratulowali. Złapał krawat na oczepinach i musiał śpiewać itd. Nadrobię Was stopniowo dziś i jutro A póki co lecę się wykąpać i do lekarza Miłego dnia

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 12:15   #4505
dahna1990
Zakorzenienie

Witam
Idę dzisiaj upolować suszarkę do włosów z biedronki I myślę czy nie kupić sobie tego nowego podkładu w żelu Rimmel Match Perfection Gel, ma któraś z was?
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 13:15   #4506
andzia1989r
Zakorzenienie

Ale mam dzisiaj dzień... Dzień pt: o jak mi się nic nie chce.

Więc siedzę i nic nie chcę. O. Czekam aż coś (cokolwiek...) mi się zachce.
Było: 83 kg
Jest: 75,5 kg
Będzie: 58 kg
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 13:50   #4507
aleksmaslanka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny ! Ja wczoraj wróciłąm z weselicha. Było fajnie, może nie jakoś rewelacyjnie, ale się wybawiłam Mało w ogóle osób tańczyło, bo w porywach było może 10 par na parkiecie, ale super. Msza w kościele, zwłaszcza kazanie było genialne. Ksiądz jakiego w życiu nie słyszałam - naprawdę. Sama bym chciała tak piękne kazanie na własnym ślubie Moja kuzynka wyglądała ślicznie Tylko zespół był średni. Grali ok, ale przerwy robili co 5-6 piosenek i beznadzieja, bo co się ludzie roztańczyli i wpadli na parkiet to oni - przerwa :/ Mój TŻ zabłysnął przed całą moja familją Wszyscy mi go gratulowali. Złapał krawat na oczepinach i musiał śpiewać itd. Nadrobię Was stopniowo dziś i jutro A póki co lecę się wykąpać i do lekarza Miłego dnia
to super że tak sie udało wesele A jak TŻ złapał krawat, to wiesz... Wedle tradycji musicie sie chyba pospieszyć

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Witam
Idę dzisiaj upolować suszarkę do włosów z biedronki I myślę czy nie kupić sobie tego nowego podkładu w żelu Rimmel Match Perfection Gel, ma któraś z was?
niestety nie miałam ;/

Cytat:

fajnie chociaż że możesz sobie pozwolić na nicnierobienie... ja muszę spadać na uczelnię, ale nie narzekam bo dopiero na 14.30 dzis mam
aleksmaslanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:02   #4508
dudusiu
Wtajemniczenie

cześć Wam wpadłam tylko na chwilę, bo tylko na chwilę wpadłam do mieszkania tkwię ciągle w martwym punkcie, bo znowu szukam ludzi do mieszkania. jak nie znajdę, to przenoszę się do kawalerki. chociaż wolałabym z kimś mieszkać, przynajmniej jest do kogo gebe otworzyć...

1 dzień shreda dzisiaj, zobaczymy jak to będzie mam tyle słodyczy w mieszkaniu po wizycie mamy, że masakra bo tak, to ani pół batonika nie przynosiłam ze sobą

lecę jeszcze dokończyć zadanie na ćwiczenia i uciekam z mieszkania będę wieczorem, miłego dnia

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:13   #4509
dastin
Zakorzenienie

Nie wiem już kogo cytować bo tyle tego jest coś się ostatnio ociągam az mi wstyd
Może chociaz te najważniejsze.

Malinko musisz się jakoś trzymać! Nie mysl tyle o tęsknocie do tż-ta bo zwariujeszNajlepi ej by było gdybys się czymś zajęła.

hm... kto tu jeszcze
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:14   #4510
anuleczek19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Fajnie,że wesele sie udało No i Tż sie postarał:P

A.H

anuleczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:15   #4511
dastin
Zakorzenienie

kurde musze już kończyć bo nie jestem sama w pokoju. Odezwę się po pracy
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:17   #4512
anuleczek19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Witam

Oj nie miałam

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:

Ja taki dzień miałam w czwartek

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
cześć Wam wpadłam tylko na chwilę, bo tylko na chwilę wpadłam do mieszkania tkwię ciągle w martwym punkcie, bo znowu szukam ludzi do mieszkania. jak nie znajdę, to przenoszę się do kawalerki. chociaż wolałabym z kimś mieszkać, przynajmniej jest do kogo gebe otworzyć...

1 dzień shreda dzisiaj, zobaczymy jak to będzie mam tyle słodyczy w mieszkaniu po wizycie mamy, że masakra bo tak, to ani pół batonika nie przynosiłam ze sobą

lecę jeszcze dokończyć zadanie na ćwiczenia i uciekam z mieszkania będę wieczorem, miłego dnia
Ja akurat skończyłam ćwiczyć, jestem po 5 dniu
A już czuję się dużo lepiej i "chudsza" hehe

A.H

Stary 2011-10-24, 14:19   #4513
aga512152
Rozeznanie

Dahna to ten co teraz reklamują w TV z niebieską nakrętką?? jak tak to ja osobiście nie polecam, jak dla mnie to on jest "taki wodny" nojj chodzi mi o to że strasznie się świeci na twarzy, oddałam go koleżance i miala to samo....

opinie na kwc
poczytaj

a ja właśnie zabieram sie za poprawianie pracy mojego kuzyna, tzn z niemieckiego a tak mi się nie chce....

ogólnie przez tą rękę to czuję taka niemoc artystyczną że porażka...

tak kusicie tymi ćwiczeniami, że gdy tylko ściągną mi gips to zabieram się za shreda

mala_biegaczka to teraz czas na Was super że wesele fajne tylko szkoda że zespół trochę nietrafiony.... widomo jak zespół super to i ludzie się bawią

Edytowane przez aga512152
Czas edycji: 2011-10-24 o 14:21
aga512152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:31   #4514
andzia1989r
Zakorzenienie

Co do zespołu... U znajomych była tragedia!

Szumnie nazwane zespół i dj.

Dj jak zespół "nie śpiewał" puszczał cicho muzyczkę ot do kotleta....

Pomijam, że jak młodzi pojechali zespół zrobił sobie labę i od 14 do 17.... zagrali 2 piosenki (a raczej wywyli i nie nadawało się to do zatańczenia. Bo z całym szacunkiem, dziwny jest ten świat, Niemena... no Litości. Przez duże L).

A ich śpiewanie i granie polegało na tym, że DJ puszczał z komputera melodię (często gęsto nie mieli nawet wersji karaoke tylko normalnie z głosem wokalisty) a panna z panem sobie śpiewali do mikrofonów... Normalnie dramat.

Za 1 dzień od godziny 13 do godziny 2 zainkasowali za to coś... 3,5 tys... (gdzie ja np. przy świetnej orkiestrze, wiem bo bawiłam się z nią na 3 weselach i 1 sylwestrze, płacę 3,5 tyz za 2 dni..... ).

Po prostu jedna wielka masakra... Sami młodzi żałowali, i stwierdzili, że ten znajomy co tą orkiestrę wielce polecał musi miec chyba od tego płacone, bo to chłam jakich mało a nie orkiestra na wesele.
Było: 83 kg
Jest: 75,5 kg
Będzie: 58 kg

Edytowane przez andzia1989r
Czas edycji: 2011-10-24 o 14:53 Powód: Poprawiłam kwotę bo .źle napisałam
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:52   #4515
aga512152
Rozeznanie

Cytat:
Co do zespołu... U znajomych była tragedia!

Szumnie nazwane zespół i dj.

Dj jak zespół "nie śpiewał" puszczał cicho muzyczkę ot do kotleta....

Pomijam, że jak młodzi pojechali zespół zrobił sobie labę i od 14 do 17.... zagrali 2 piosenki (a raczej wywyli i nie nadawało się to do zatańczenia. Bo z całym szacunkiem, dziwny jest ten świat, Niemena... no Litości. Przez duże L).

A ich śpiewanie i granie polegało na tym, że DJ puszczał z komputera melodię (często gęsto nie mieli nawet wersji karaoke tylko normalnie z głosem wokalisty) a panna z panem sobie śpiewali do mikrofonów... Normalnie dramat.

Za 1 dzień od godziny 13 do godziny 2 zainkasowali za to coś... 3,5 tys... (gdzie ja np. przy świetnej orkiestrze, wiem bo bawiłam się z nią na 3 weselach i 1 sylwestrze, płacę 2,5 tyz za 2 dni..... ).

Po prostu jedna wielka masakra... Sami młodzi żałowali, i stwierdzili, że ten znajomy co tą orkiestrę wielce polecał musi miec chyba od tego płacone, bo to chłam jakich mało a nie orkiestra na wesele.

coś na ten temat też mogę powiedzieć
u kuzynki TŻ był zespół, choć ja bym tego tak nie nazwała.... który nie dość ,że po 2 godzinach byli nawaleni w trzy du&&py to tak wyli, zapominali tekstu pisenek. tak strasznie wyglądało to na płycie .. ten zespół to taki weselny koszmarek nie poleciłabym go nikomu....
Stary 2011-10-24, 15:03   #4516
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Chciałoby się
Idziesz do pracy, że tak wcześnie?
wcale nie tak wcześnie bo na 8 miałam, ale za to o 7 musze wychodzić z domu bo korki są o tej porze do . Wlekę się z 40 min do pracy wtedy

Cytat:
kłotnia o to była tylko wczoraj.. i to nie mega awantura.. po prostu mi jest zle ze się pokłóciliśmy na odległość.. tak, to się nie kłócimy więc problemu poważnego nie ma.. Poza tym, czewmu każda z Was uważa, że on pojechał tam dla nas? CO ja będę z tego mieć? Właściwie nic. więc nie, nie pojechał tam dla nas.
jak nie dla Was ? A na wesele z czego będziecie mieli? Chyba raczej całej kwoty nie macie..

andzia1989r, co do tabletek: ja brałam (będzie chyba ze 2 lata - tak na oko) i odstawiłam je bo sensu nie było jak libido wynosiło zero a nawet mniej. Dlatego też na razie żyję bez nich i jest mi z tym ciężko, bo wygoda to była za✂✂✂ista

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
a co się stało że szukasz nowych?
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 15:04   #4517
anuleczek19
Zadomowienie

Kurcze ale ten wątek sie ciągnie..

a co do zespołu to u mojej kuzynki było tak samo , za zespół zapłacili 5500zł i była kicha jak nie wiem, mało os sie bawiło, więcej mieli przerw niż grali, no ale o tym juz pisałam

A.H

Stary 2011-10-24, 15:15   #4518
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

zostawiłam wiadomość w Klubie
Stary 2011-10-24, 15:26   #4519
anuleczek19
Zadomowienie

odpisane

A.H

Stary 2011-10-24, 15:30   #4520
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

ale tu ostatnio są pustki . Gdzie się podziewa reszta dziewcząt?
Stary 2011-10-24, 15:38   #4521
anuleczek19
Zadomowienie

No własnie ja tez jestem w szoku. Ten wątek bardzo się ciągnie;/

A.H

Stary 2011-10-24, 15:49   #4522
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

aż za bardzo .Mobilizuje Was kobiety
Stary 2011-10-24, 16:13   #4523
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksmaslanka Pokaż wiadomość
Malinko, z tego co rozumiałam to Twój TZ pojechał za granicę do dobrze płatnej pracy aby zarobić pieniądze na wasz ślub i wspólne życie. Chyba że nie ma zamiaru się dzielić łajdak dlatego myślimy ze pojechał tam dla was.
I jemu na pewno jest jeszcze trudniej bo jest całkiem sam... Myslę że rzeczywiście jakiś kurs czy nowe zajęcię chociaz odrobinkę by Ci pomogło.
Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
A nie pojechał tam, żeby po części zarobić na Wasze wesele i późniejsze wspólne życie? Bo jeśli tak to pojechał tam dla Was. Martwi Cię to, że ślub w 2013 roku się oddala, a on właśnie chce tę perspektywę przybliżyć. No chyba, że pojechał nie biorąc pod uwagę tego, że część z zarobionych przez niego pieniędzy odłoży na ślub, to co innego
nigdzie nie napisałam, że pojechał zarabiać na ślub i na nasze wspólne życie.. pojechał, bo miał okazję i chciał.. a zarobione pieniądze przeznaczy na inny cel... ślubu pewnie nie bedzie w 2013 właśnie przez ten wyjazd.. wcześniej było to bardziej pewne niż po wyjezdzie...
Stary 2011-10-24, 16:15   #4524
Molise
Zakorzenienie

Czeeeść

Cały dzień na NIE. Przeziębienie mnie bierze, a w piątek ta impreza. Do tego Ciacho chyba wolnego nie dostanie na piatek ! Pójdę sama prawdopodobnie... No ale cóż, takie uroki pracy za granicą ;/

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 16:18   #4525
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
nigdzie nie napisałam, że pojechał zarabiać na ślub i na nasze wspólne życie.. pojechał, bo miał okazję i chciał.. a zarobione pieniądze przeznaczy na inny cel... ślubu pewnie nie bedzie w 2013 właśnie przez ten wyjazd.. wcześniej było to bardziej pewne niż po wyjezdzie...
kochana nie unoś się . Popatrz też na to, że wiele z dziewczyn myślało że taki właśnie m.in był cel. Jakoś widać dało się to wywnioskować z Twoich wypowiedzi wcześniejszych, ale jeśli jest inaczej to już nie wnikamy, przynajmniej ja

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Czeeeść

Cały dzień na NIE. Przeziębienie mnie bierze, a w piątek ta impreza. Do tego Ciacho chyba wolnego nie dostanie na piatek ! Pójdę sama prawdopodobnie... No ale cóż, takie uroki pracy za granicą ;/
szkoda . No ale odbijecie sobie to innym razem. Chociaż może jeszcze Cię Ciacho zaskoczy i zepnie się żeby dostać wolne
Stary 2011-10-24, 16:24   #4526
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Brzmisz jakbyś miała o to do niego żal. A nie powinnaś.

Malinko., Ty się denerwujesz, a ja nie jestem złośliwa. Jakbyś mi latała koło nosa, to bym to olała. Ja was tutaj na tym wątku traktuję trochę jak przyjaciółki i po prostu zwracam Ci uwagę zanim się całkiem nie zapędzisz. Może mu nie marudzisz dzień w dzień i się starasz. Może się ŚWIADOMIE nie wyładowujesz, jednak kłótnie przed wyjazdem, kłótnie teraz (gdzie ledwo co wyjechał) świadczą o tym, że jednak Twój nastrój ma spory na nie wpływ (gdzie rozumiem, że dawniej się nie kłóciliście tak często.

Ja całkowicie rozumiem to, że Ci ciężko, że tęsknisz itd. Jednak zatracanie się w płakaniu i smutku i zakładanie: mi i tak nie będzie lepiej więc po co czymkolwiek się zając, jest drogą do nikąd. Powoduje tylko jeszcze podlejszy Twój humor, a on ciągłe spięcia z Tż.

Sądzę, że jesteś w tej kwestii niesprawiedliwa. I twojemu Tż byłoby bardzo przykro gdyby coś takiego się dowiedział.
masz rację, mam do niego lekki żal.. bo umowa i obietnica była inna.. nikt mnie nie pytał czy ja się zgadzam na takie coś.. bez żadnej poważnej rozmowy zdecydował sie.. uważasz że to jest fair?

ale przed wyjazdem też była tylko 1 kłótnia i też nie związana z tym... nie klócimy sie teraz częściej... ogólnie kłotnie u nas są rzadkie.. ok wczoraj trochę bez powodu się posprzeczaliśmy i oboje o tym wiemy.. ale ogólnie bez powodu się nie wyłdowywujemy na sobie i nasze humory mają na to minimalny wpływ.

pisałam przecież, że ciągle szukam sobie zajęcia, żeby tyle nie myśleć i żeby było łatwiej.. a to, że płaczę to chyba lepsze to niż żebym miała TŻtowi pisać "WRACAJ." I czasem jest tak, że tylko to pomoże rozładować emocje..

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
kochana nie unoś się . Popatrz też na to, że wiele z dziewczyn myślało że taki właśnie m.in był cel. Jakoś widać dało się to wywnioskować z Twoich wypowiedzi wcześniejszych, ale jeśli jest inaczej to już nie wnikamy, przynajmniej ja
nie unoszę si.. tylko po prostu od poczatku pisałam, że pojechał tam w innym troche celu..

Edytowane przez malinka9191
Czas edycji: 2011-10-24 o 16:27
malinka9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 16:25   #4527
anuleczek19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Czeeeść

Kurcze szkoda, moze jednak da jakos radę z tym wolnym
A ty kochana kuruj się

A.H

Stary 2011-10-24, 16:27   #4528
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
nie unoszę si.. od poczatku pisałam, że pojechał tam w innym troche celu..
niestety ale odnoszę inne wrażenie . Bo unosisz się na dziewczyny, a każda chce Ci tylko doradzić, jakoś pomóc
Stary 2011-10-24, 16:35   #4529
anuleczek19
Zadomowienie

Uciekam.. zajrzę później, bo pustki straszne.

A.H

Stary 2011-10-24, 16:36   #4530
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuleczek19 Pokaż wiadomość
Uciekam.. zajrzę później, bo pustki straszne.
pa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości