|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Nosku, wydaje mi się, że obudowana lodówka zalezy przede wszystkim od pozostałych mebli. Np. moja ciocia ma białe meble a'la prowansalskie, kuchenkę ma zrobioną stylizowaną na kaflową i w takiej kuchni nie wstawi się białej czy chromowanej bo nie pasuje. Jedynie kupić taką do obudowania.
W sumie to my tez się zastanawialiśmy nad taką, ale skoro obecnie bardziej skłaniamy się ku tymi gotowymi meblami, to kupimy chromowaną, bo meble mają takie okucia ![]() Zupełnie nie mam pomysłu na przedpokoj i salon
|
#542 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakie?
![]() Super Cytat:
Na pewno następnym razem się uda.
|
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam puder prasowany Giordani Gold z Ori
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama muszę sobie jakiś nowy sprawić. I też "elegantsze" buty jesienne by mi się przydały, bo przez ich brak jestem zmuszona chodzić ciągle na sportowo. ![]() Hosenka, luska, nosek - super czyta się te posty o urządzaniu domu czy mieszkania. W dzieciństwie sporo czasu spędziłam w marketach budowlanych, później w sklepach meblowych, z zapałem oglądałam różne gazetki o budowaniu i wnętrzach itd. Od dziecka jestem w temacie, więc wiem ile to wszystko wymaga wysiłku, pracy, cierpliwości i przede wszystkim kasy. ![]() Miałam zaktualizować sobie listę kosmetyków, ale mi się nie chce.
|
|
#547 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#548 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny poszukuje dobrego korektora pod oczy i pudru w miare przystępnej cenie . Polecicie coś ?
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zazdroszcze wam tego urządzania "po swojemu" własnego m a jednocześnie chylę czoła, bo ja bym pewnie miesiącami nie mogła wybrać i ciagle zastanawiałabym się te czy tamte, a sama w pracy wkurzam się jak mi klient duma godzine ta czy tamta bateria do wanny
U mnie wczoraj małe zużycia: -odżywka do włosów panteen 75 ml -maseczka z zieloną glinką mincer 7,5ml -krem nivea 10 ml |
|
|
|
#550 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ja zużyłam Rossmann, Rival de Loop, Anti - Age Pflegekapseln (Tygodniowa kuracja przeciwzmarszczkowa w ampułkach), ale kupiłam w tym miesiącu następne opakowanie, więc to jakby nie-zużycie :P
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko gratuluje zakupionej podlogi
![]() luskap ty to pewnie szalejesz teraz po wszystkich stronach z meblami i wystrojami wnetrz Teraz jest taki wybor, ze nic tylko miec kase Tesciowie maja takie stylizowane meble tylko ze brazowe, ale wszystko jest bardzo klasyczne, mi sie osobiscie nie podoba. No wlasnie, wyglada troche jak w muzeum a dom jest po to zeby w nim mieszkac. Jak widze np te piekne krzesla na ktorych nikt nie siada to Odnosnie tematu, to konczy mi sie baza pod lakier i top coat.. ale jeszcze troche jest a nie moge sprawdzic ile bo buteleczki nie sa przezroczyste.Ł@siczk@ gratulacje mega zuzycia ![]() porzeczko a jak tam samopoczucie?Agniesia zuzycie wyzerowane |
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... dziękuje że pytasz, jestem zmęczona i bardzo nerwowa. Najchętniej bym z łóżka nie wstawała bo wszystko jest bezsensu dla mnie teraz. Taka jestenna deprecha mnie dopadła połączona ze zmęczeniem
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam, bo sama jestem nimi zainteresowana. Może będą w jakiejś promocji niedługo. ![]() Przez ostatni czas namiętnie "How I met your mother?", ale już doleciałam do aktualnych odcinków i jestem na bieżąco. Teraz czas wypełnia mi "Dr House", dopiero 4. sezon zaczynam. Jak mi się znudzi, to sięgnę po coś innego, jeszcze nie wiem co. ![]() Użyłam dzisiaj pierwszy raz Biedronkowego peelingu do stóp i jestem zachwycona. Zapach średnio fajny - niby cytrusowy, ale dla mnie pachnie jak kostka do WC albo mleczko CIF, ale stopy takie gładkie, że mmm!
|
|
#555 |
|
Konto usunięte
|
Też oglądam seriale w każdej wolnej chwili
![]() Na bieżąco jestem z Housem i Dexterem, czekam na nowe sezony Kości, Spartacusa, Teen Wolfa i Czystej Krwi, a aktualnie zaczęłam Herosów
|
|
|
|
#556 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Luskap, Nosek, Hosenka: piszcie o tym urządzaniu domu, super się to czyta. Podobają mi się te Wasze pomysły, wszystko jest takie ładne. Gdyby mieszkania były tańsze to bym jeszcze może coś planowała, ale tak jak teraz.... Nie za bardzo widzę wyjście z sytuacji. ![]() Cytat:
Nie masz się czym martwić. ![]() Cytat:
|
|
#557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej w tv oglądałam CSI Miami i Kości. Obejrzałam wszystkie sezony Przyjaciół, Lie to me (szkoda, że skończyli na trzech sezonach ) i większość Ostrego Dyżuru. Dr House jakoś mnie nie zachwycił...Który to peeling? ![]() Cytat:
![]() Koniecznie rzuć okiem, bo bossski Jak lubisz Przyjaciół, to na pewno to też Ci przypadnie do gustu ![]() Siedzę dziś znów w pracy 12h, bo koleżanka ma jakieś sprawy rodzinne i mnie poprosiła. Za to czwartek mam wolny. A jutro idę na World Press Photo Dziś wraca z Kanady moja przyjaciółka, wreszcie się z nią zobaczę po 3 miesiącach |
||
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30115945]Też oglądam seriale w każdej wolnej chwili ![]() Na bieżąco jestem z Housem i Dexterem, czekam na nowe sezony Kości, Spartacusa, Teen Wolfa i Czystej Krwi, a aktualnie zaczęłam Herosów [/QUOTE]Ja uwielbiam dextera- to mój ulubiony serial. Wcześniej oglądałam wszystkie sezony różowych lat 70-tych, californication (ale przestałąm), no i polskie:39 i pół, klub szalonych dziewic, Majkę, Magdę M., Teraz albo nigdy, Usta usta-wszystkie na komputerze. a ja znów jestem chora- gardło i straszny katar. Nienawidzę tego
|
|
#559 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
z seriali oglądam pretty little liars
|
|
#560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Napisz jak wrażenia po World Press Photo.
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam dezodorant spray Pani Walewska Gold 75ml i saszetke kremu do twarzy Avon Rejuvenate.
Kremu nie polecam, roluje mi sie na nim podklad :/
|
|
#562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Interesujący tytuł, nie słyszałam nigdy o nim ![]() Cytat:
Jak mam zły humor, to czasem sobie włączam któryś odcinek - losowy, bo każdy poprawia mi humor ![]() A na WPP jednak idę w czwartek, ale na pewno dam znać
|
||
|
|
|
#563 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
jak na razie dopiero 3 odcinki były, czwarty będzie jutro
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
zużyłam jeden szampon
Nabyłam 2 szampony, puder, korektor pod oczy Przy okazji zdobyłam 2 kremy w gratisie. Znalazłam przez przypadek sztyft ochronny do ust, który mam teraz zamiar zużyć. Zaczęłam też zużywać prezent od mamy czyli kosmetyki w mini dawkach IVR Na pierwszy ogień poszedł krem pod oczy z witaminami C i E. W ogóle teraz jakoś intensywniej zużywam kremy. Mam obecnie na wykończeniu 2 kremy do twarzy i 2 kremy pod oczy. Przystopowało zdecydowanie zużycie kolorówki i perfum Mam zamiar wrócić do malowania się na co dzień żeby troszkę kolorówki też ubyło. Tylko trochę nie chce mi się wcześniej wstawać po to,żeby zdążyć się umalować. ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
Sama kupiłam właśnie puder Yves Rocher bo w sklepie bardzo przypadł mi do gustu. W Yves Rocher korektor też jest całkiem ok. Z droższych dobre są korektory Deborah, YSL i HR Magic Concealer. ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- To gratuluję zużycia Tego typu kosmetyki długo schodzą więc za zużycie tym bardziej należy się pochwała.Ciekawe kiedy ja zużyję jakiś puder? Jeszcze nigdy w życiu żadnego nie zużyłam bo dotąd albo nie używałam albo sporadycznie sięgałam po puder mamy. Właśnie kupiłam mój pierwszy pełnowymiarowy puder i jestem ciekawa jak długo zajmie mi zużycie go. ![]() A Wam ile czasu zajmuje zużywanie pudru? |
|
|
|
|
#565 |
|
Konto usunięte
|
A ja zużyłam pastę do zębów i perełki do kąpieli
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na razie nic się nie skończyło
A do zużycia głównie:- masło makadamia Eveline - krem do stóp z MM Avon - żel pod prysznic arbuzowy Avon - dezodorant w kulce Avon i chyba tyle ![]() Kupiliśmy meble do kuchni (tzn. wczoraj zarezerwowaliśmy a dziś lub jutro jedziemy po nie) Inne niż wcześniej wypatrzyliśmy. Takie http://jardmeble.istore.pl/pl/promoc...-antracyt.html Dokupimy jeszcze szafkę okapową, 2 szafki 20cm z otwartymi półkami i na dół szafka 40cm + blat, który pójdzie od tej szafki, pod okno na ok 1,5 metra.
|
#567 |
|
|
U mnie też coś zużyć za bardzo nie ma, ale mam nadzieję, że jeszcze będą. Ważne, że raczej nie kupuję nic z pielęgnacji.
Dopada mnie jakiś jesienny dół. Chodzę ciągle niewyspana i rozdrażniona. Hosenko fajne meble, bardzo podobają mi się takie kuchnie w jednym pasku.
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam odzywke do wlosow Isana 500ml
|
|
#569 |
|
|
Poszedł żel pod prysznic TBS papaja
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko fajna kuchnia
![]() U mnie poszedl top coat i baza pod lakier
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.

I też "elegantsze" buty jesienne by mi się przydały, bo przez ich brak jestem zmuszona chodzić ciągle na sportowo.

Zapach średnio fajny - niby cytrusowy, ale dla mnie pachnie jak kostka do WC albo mleczko CIF, ale stopy takie gładkie, że mmm! 
) i większość Ostrego Dyżuru. Dr House jakoś mnie nie zachwycił...
A do zużycia głównie: