|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Pobrali zamówienie i robią tą fakturę i robią
|
|
|
|
#14582 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
podpowiedzcie mi: piszecie tutaj o podglądzie fakturki, żeby dowiedzieć się co przyjdzie a co nie.... napiszcie mi, prosze, gdzie to sprawdzić ![]() bo ja nie wiem....albo jeszcze tego nie znalazłam,albo po prostu przeoczyłam - jestem początkująca ![]() Co myślicie o tym zestawie z 13 katalogu "błyszczyk + lakier gratis"? opłaca się? Czy błyszczyk jest fajny? bo o tych lakierach nie słyszałam wielu pozytywów:| Pozdrawiam, z góry dzięki za odpowiedź
|
|
#14583 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny proszę pomóżcie! Mam niezapłaconą fakturę(termindo 29.10.2006)Czy mogę złożyć zamówienie z k13? Zrealizują mi je jeśli zapłacę dziś wieczorem lub juto w COK-u???????????
|
|
|
|
#14584 |
|
Konto usunięte
|
ja te błyszczyki lubię, lakieru nie miałam, ale ma bardzo kiepskie opinie
![]() a podgląd faktury masz w Dane Finansowe
|
|
|
|
#14585 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam dwa odcienie metalicznego,jestem bardzo zadowolona
Z 13 stki biorę na spółkę z koleżanką błyszczyk i lakier, tzn. ja akurat lakier dostanę. Też słyszałam o nim negatywne opinie, ale chcę się sama przekonać "na własnej skórze" jaki on jest, tym bardziej , że wyniesie mnie grosze w tym układzie
|
|
|
|
#14586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepiej zaplac dzis albo jutro w COKu bo oni od razu ksieguja kwote na koncie |
|
|
|
|
#14587 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wreszcie podgląd faktury...
Dobra passa się skończyła i już mam atomizery też w brakach ![]() Odżywka peelingująca do paznokci też w brakach...i etui na okulary z netto. Przyjdzie za to kącik wspomnień który wiem, że wiele osób miało w brakach i zaległa kosmetyczna z demo z tego zestawu SSS też przyjdzie ![]() Moja mama używa lakierów z Avonu i nie narzeka no długo schną, ale to trzeba być cierpliwym, albo kupić preparat przyśpieszający wysychanie
|
|
|
|
#14588 |
|
Zakorzenienie
|
takajedna-atomizerkow juz raczej nie dostaniemy
a etui na okularki z netto ja akurat dostałam - ale zamawialam w 1 terminie edit - odzywki, tez mi przyszly, ale widac sporo osob se na nie rzucilo i nie wyrobili z zamowieniami
|
|
|
|
#14589 |
|
Zadomowienie
|
Też mam juz fakture i w brakach :
ATOMIZER INDIVIDUAL BLUE F/HIM EDT NE ODZYW.WYGL.-PEEL. PAZNOK PESETA FW TARKA DO STOP - ta rózowa za 14,90 ta z wyprzedazy dostane
|
#14590 |
|
Zakorzenienie
|
jeny...dobrze, ze skladałam zamowienie na 1 termin, bo widze, ze sporo rzeczy, ktore klientki zamawialy mialabym w brakach
nie tylko atomizerki, ale i ta odzywka peelingujaca do paznokci by mi nie przyszla, wody indywidual blue, to etui na okularki - a tak mi tylko po raz kolejny atomizerek nie przyszedl![]() mam nadzieje, ze wszystko bedzie jak zloze zamowienie z K13 ![]() ![]()
|
|
|
|
#14591 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie się zastanawiam, co będzie z zamówieniami z MINI KATALOGU, czy w ogóle warto się łudzić, że coś dostaniemy...
|
|
|
|
#14592 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Właśnie obejżałam podgląd fakturki K12 II termin i w brakach mam: -zestaw za 19,90 "intense repair" -baza i podkład 2w1 od K11 Przyjdzie zaległe Celebre |
|
|
|
#14593 |
|
Raczkowanie
|
Dla siebie z K12 wzięłam złociście połyskujący cień do powiek bronze...
Już nie mogę się doczekać jak przyjdzie i zobaczę ten kolorek na własnych powiekach. A może któraś z Was go ma? Co o nim sądzicie? Może macie fotki? |
|
|
|
#14594 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz już jej nie używam, ale moja sister chyba korzysta Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#14595 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba nie zamówię jednak z kat. 13 Extraordinary
![]() Mam teraz ważniejszy wydatek(krem Effaclar K) i niestety moje ostatnie 50 zł na ten krem właśnie przeznaczam
|
#14596 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14597 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie wrocilam z zakopow i za chwilke wrzuce zdjecia=)
|
#14598 |
|
Raczkowanie
|
zdjęcia były robione telefonicznym aparatem, po cichu i po kryjomu więc nie są świetnej jakości
![]()
|
#14599 |
|
Zadomowienie
|
Składałam zamówienie wczoraj, dziś bladym świtem edytowałam. Pobrali do realizacji późno - chyba koło 14tej, ale dalej nie mogę się doczekać faktury. Niby odbiór w COKu mam dopiero we wtorek, ale chciałabym zobaczyć jakie mam braki...
|
|
|
|
#14600 |
|
Konto usunięte
|
Vanilla, nie przesuną Ci terminu. Zapłać jutro w COK-u najlepiej.
Zanim pobiorą do realizacji zamówienie to minie troche czasu, bo jest to zamówienie z K13 A pieniądze będą już w dniu, w którym zapłaciłaś ![]() Więc się nie martw Ja zawsze tak robię
|
|
|
|
#14601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego chcę tą szczotę
|
|
#14602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam któś może szminke diamentową Twilight Twig bo kusi mnie w 13 tce ? Pozatym chę zamówic: Passion dance extraordynary Biżuterie Brena serum na koncówki antyperspirant w kremie Błyszczyk +lakier szminkę metallic Mink ![]() Ale lista sie na pewn zmieni
|
|
#14603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14604 |
|
Zakorzenienie
|
|
#14605 |
|
Zakorzenienie
|
moja siostra bierze misia, bardzo jej sie podoba, bo ona jest zmarzluch straszny i powiedziała,że bedzie spac z termoforem w nogach i z ciepłym misiem pod pachą
|
|
|
|
#14606 |
|
Zakorzenienie
|
Oplułam monitor ze śmiechu
Basiuni naleza sie podziękowania za trud ![]() |
|
|
|
#14607 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dziękuję za zdjęcia
ale uroczy moja mama go na pewno bierze, a dzisiaj jedna klientka zamówiła 2 miśki
|
#14608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zanim pobiorą do realizacji zamówienie to minie troche czasu, bo jest to zamówienie z K13 A pieniądze będą już w dniu, w którym zapłaciłaś ![]() Więc się nie martw Ja zawsze tak robię [/quote]Dzięki zaraz zabieram się za składanie zamówionka![]() ![]() |
|
|
|
|
#14609 |
|
Rozeznanie
|
a ja widziałam miśka dziś w cok i musze powiedzieć, że jeog głowa jest proporcjonalna do ciała - ale jest boski
![]() mam pytanko: w ulotce netto jest : rozświetlający puder sypki do ciała i twarzy - co o nim sądzicie i czy warto zamawiać a jesli tak to który kolor. koleżanka chce a ja nie używam takich wynalazków i nie wiem co jej powiedziec |
|
|
|
#14610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobra dziewczynki a teraz mi powiedzcie co myślicie o tym kolorku SHEER NUDE? dodaje fotke off_wietrzki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

Z 13 stki biorę na spółkę z koleżanką błyszczyk i lakier, tzn. ja akurat lakier dostanę. Też słyszałam o nim negatywne opinie, ale chcę się sama przekonać "na własnej skórze" jaki on jest, tym bardziej , że wyniesie mnie grosze w tym układzie

nie tylko atomizerki, ale i ta odzywka peelingujaca do paznokci by mi nie przyszla, wody indywidual blue, to etui na okularki - a tak mi tylko po raz kolejny atomizerek nie przyszedl

Ja zawsze tak robię