|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII
Cytat:
zubi cieszę się, że się udało z praktykami
|
|
|
|
|
#1322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
stąd moje pytanie o inne zdjęcia
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie łapie was jakaś handra jesienna?? bo mnie tak... ciągle bym jadła i leżała w łóżku:/:/
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie łapie i chyba jest to tez spowodowane brakiem sukni!!!!!!! Ale Wam smęcić tu nie chcę, dlatego dzisiaj siedzę cicho!
|
#1325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj ja tak miałam w tamtym tyg... |
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
yh też nie mam sukni...ani kasy aż tyle, żeby nawybrzydzać... z drugiej strony to mój najważniejszy dzień w życiu...
|
|
|
|
#1327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a z teściem zwykle się wygłupiamy choć i na poważny temat potrafimy porozmawiać. Dziadkowie TŻta traktują mnie jak wnuczkę i w ogóle mam szczęście, że trafiłam na taką rodzinęCytat:
|
||
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochane opłaca się komis sukien ślubnych?? |
|
|
|
|
#1329 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej LASKI!! u mnie dzisiaj 17 stopni i sloonce!!! cos sie chyba temu na gorze pomieszalo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do straty pracy.. strasznie Wam wspolczuje ale mam nadzieje, ze znajdzie cos szybko! ![]() Cytat:
a na przesluchaniu na policji raz bylam. Banda zboczencow:P dla mnie bomba! Cytat:
a TZ jest wszystkozerny tym bardziej jak jest w domu o 20 to nie ma czasy przeciez robic ze mna obiadu, a wlasciwie to juz kolacji Ale ja tez nie codziennie robie obiad, bo mi sie czasami zwyczajnie nie chce, to jakas mrozonka czy zapiekanka z serem i szybką na bulce zreszta sama zobaczysz juz niedlugo jak to jest![]() Cytat:
ona jest taka piekna.... ale mysle wlasnie, ze Ty taka szczuplutka bedziesz w niej pieknie wygladac, bo mnie moze w biodrach poszerzyc i bedzie dupa:PCytat:
|
||||||
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle moja kumpela z roku przyszła dziś po zabiegu przedłużania rzęs metoda 1:1 i powiem wam że wygląda to genialnie a przynajmniej u niej. Aż się zakochałam i takie chyba sobie fundnę na ślub
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kumpela co mialaw pazdzierniku slub tez miala przedluzane ta metoda i tez swietnie to wygladalo! ale ponoc potem wszystkie nasze naturalne rzesy wypadają.. wiec nie wiem czyjest sens ryzykowac,..:/ a ja jeszcze zapytam sie Was odnosnie tych spinek:P myslicie o takich klasycznych?(patrz zalacznik) robicie na nich jakis grawer? jesli tak, to co grawerujecie? |
|
|
|
|
#1332 | ||
|
Zakorzenienie
|
cały dzień w biegu, kompletnie nie miałam czasu na wątek Cytat:
Cytat:
no to poczekaj, aż jej wypadną, oceń stan jej naturalnych rzęs i dopiero wtedy się decyduj. Ja kompletnie zrezygnowałam z tego pomysłu. Wolę doczepione kepki - ten sam efekt (kępki a artdeco trzymają się świetnie - przetestowałam), dużo mniejszy koszt i zerowe osłabienie rzęs |
||
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ją o to pytałam i mówiła że już ma drugi raz i poprzednim razem wypadały bardzo powoli w takim tempie jak normalnie wypadają rzęsy 2-3dziennie i potem w ogóle nie było widać że miała przedłużane a jej rzęsy były w takim stanie jak przed przedłużaniem
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciężko powiedzieć. Może trafimy jakieś eleganckie już z fabrycznymi nacięciami. Tak żeby je można było po ślubie też spożytkować czasami Jak ostatecznie zrobimy, czas pokaże
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm.. moze to zlezy od rzes? nie wiem.. moja siostra jak byla u kosmetyczki to ta kosmetyczka mowila jej wlasnie, ze jak sobie zrobila rzesy 1:1 to pozniej jej wszystkie wypadlu, byla "lysa" i nikomu nie poleca.. |
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też, jeśli już się zdecyduję robić coś z moimi ocznymi 'firankami', to raczej zarzucę sobie kępki
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie.. ja jednak bym chyba wolala bez zadnego graweru.. inicjalow itp. Ja chyba mojego TZta poprostu zapytam jakie Mu sie podobaja
|
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie widocznie zależy. Ta moja koleżanka raczej by nie robiła drugi raz gdyby miały jej wypaść bo i tak rok temu z powodu stresu straciła wszystkie rzęsy więc stara się uważać na to
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie odnośnie wyglądu TŻta
![]() Czy jeżeli kolorem przewodnim jest fioletowy to koszula TŻta też ma być fioletowa Dodam, że garnitur będzie w kolorze stalowym
|
|
|
|
#1340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
koszulę sie dobiera do sukni, a fioletowe powinny byc tylko dodatki: krawat, much, albo tylko butonierka, jeżeli będziesz miała fioletowy bukiet
|
|
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej dobrać koszulę odcieniem do sukni PM i ewentualnie rzucić jakieś dodatki z koloru przewodniego (np. mucha/krawat). Tak mi się wydaje moim skromnym zdaniem
|
|
|
|
|
#1342 |
|
Raczkowanie
|
Ja u siebie będę miała na pewno przyklejane kępki rzęs. Sprawdziłam to przy makijazu, który miałam robiony w sierpniu i tak chcę też na swój ślub. Widziałam efekt po metodzie 1:1 i tak na pewno nie chce.
Jeżli chodzi o gotowanie to mój K też jst wszystkożerny i wszystko mu smakuje i jeszcze mnie przy znajomych i rodzinie zawsze chwali, że świetnie gotuje. A tak naprawdę to uważam, że średnio mi to wychodzi tzn. mam swoje sprawdzone dania i one zawsze wychodzą, gorzej z nowościami, ale np. lasagne Jagodzi zrobiłam i wyszła rewelacyjna. Zaprzestałam juz dań ze szpinakiem bo mimo, że szpinak uwielbiam to nie umiem zrobić dań z nim tak żeby mi smakowały. Widziałam pokazywałyście spinki - a ja chcę chyba swojemu K kupić rowerowe spinki i nawet znalazłam takie tylko kurcze jakoś one takie trochę przydrogawe są tzn. jakieś 85zł. |
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam w ogóle dziwne pytanie. Czy znacie jakieś kwiaty, które nadawały by się na ślubny bukiet i NIE PACHNĄ
Takie durne pytanie alergiczki
|
|
|
|
#1344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- a jesteś uczulona na zapach? czy na pyłki? |
|
|
|
|
#1345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1346 |
|
Zadomowienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;30119157]Hehehe
![]() Ja jestem straszny zmarźlak, ale myślę że czerwiec będzie ładny i nie będzie mi zimno w kościele emocje mnie rozgrzeją![]() a tak apropo obrączek- co macie/będziecie miały wygrawerowane? imię+data czy coś innego? Ja myślałam nad "Na zawsze Twoja imię+data" ale nie wiem czy tyle tekstu mi się zmieści [/QUOTE]Zawsze chciałam grawer, ale teraz nie mam pomysłu. W aparcie i innych salonach mówili, że grawer do 20 znaków. Ale czy wtedy odstęp liczymy jako znak? Ja bym chciała chyba "Tylko Twoja imię i datę". W weekend jedziemy do naszego rodzinnego miasteczka i mam nadzieje ze dowiemy sie co nieco o obraczkach. Tzn czy mozna tanej zrobic ze swoim złotem i może wreszcie cos zamówimy. I może jakiegos fotografa wybierzemy, jednak tu już musimy się bardzo kosztowo ograniczac. Co do wódki my kupiliśmy 192 butelki x 0,5l . Gości będzie 150 proszonych, poprawiny takie przy domu, więc ciekawe ile osób przyjdzie. Raczej najblizsi. Wybraliśmy Sobieskiego, płaciliśmy 18,70 za butelke. Ale mam doła, bo nie mam sukni A bez niej nic nie mogę dalej dobierać i ona mnie blokuje. I tak gdybym miała sukienke to bym buty, bizu, TZ garniak dobrała a tak to nic.I jeszcze non stop myśle o kosztach wesela i jednak nie będzie tak różowo. Dziewczyny, które kupywały używane sukienki, jak je znalazłyście? Jakie stronki polecacie oprócz allegro? A co do gotowania, ja mojemu juz 3 rok gotuje i aż tak źle nie ma. Chociaż jak go zapytać co zrobić to mówi "obojętnie, bo ty wszystko pysznie robisz" i musze sie glowic. A jak on ma cos gotowac(choc rzadko sie zdarza:P) to musze mu powiedziec co. Najgorsze jest wlasnie to wymyslanie, szczególnie jak się wróci późno po pracy do domu. Moja siostra miała przedłużane rzesy i wygladaly super, swoje jej nie wypadly. Nie wiem czy to zalezy od kosmetyczki czy od rzes.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
Edytowane przez marcia45 Czas edycji: 2011-10-24 o 17:58 |
|
|
|
#1347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- a co do graweru, to my mamy na jednej "gdzie ty", a na drugiej "tam i ja" |
|
|
|
|
#1348 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
jakby miał te 2 warstwy to byłoby superCytat:
|
|||
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś robiłam podejście jedno i w sumie nie była zła, jednak chciałabym porównać tamtą z jakimś innym również sprawdzonym przepisem ![]() Kolory- tez uważam ze koszula TŻ nie musi być w kolorze przewodnim.. Ja też zdecyduje się na jedynie dodatki. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- co do rzęs- nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba można też wybrać ilość sztucznych rzes, doczepianych na jedno "oko"- czyli np 50 albo ileś tam. Może niektóre miały po prostu za dużo i normalne że im więcej wypadało. Ale nie wiem- nie byłam :P
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

jak ja patrze jak ja byłam uczesana to teraz w zyciu bym czegos takiego ni chciała na głowie a wtedy byłam zaczywciona moja fryzurą...
stąd moje pytanie o inne zdjęcia 

Ciężko powiedzieć. Może trafimy jakieś eleganckie już z fabrycznymi nacięciami. Tak żeby je można było po ślubie też spożytkować czasami

A bez niej nic nie mogę dalej dobierać i ona mnie blokuje. I tak gdybym miała sukienke to bym buty, bizu, TZ garniak dobrała a tak to nic.I jeszcze non stop myśle o kosztach wesela i jednak nie będzie tak różowo.