Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-24, 16:10   #1321
Malenka321
Zakorzenienie

Dot.: Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Obraczki bardzo ładne...

a to zdjecia klezanki... do tego później miała jeszcze welon "kogut" czy cos takiego.... i nie wyglądało żeby było tego za dużo....

Edit: oczywiście zapomniałam zdjęć dodać
mi się ta jej fryzura nie podoba... przećpana kwiatami...

zubi cieszę się, że się udało z praktykami

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 16:12   #1322
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
A możesz powiedzeć o co chodzi z tym gestym welonem bo za bardzo nie rozumiem
pozwolę sobie powielic link kici.... http://moda.allegro.pl/atelier-welon...889145109.html bo o taki mi chodziło...
mam nadzieje że nie bedzie sie gniewać

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Moze na zdjęciu to wyglada okropnia, ale zapewniam że na zywo było całkiem inaczej i na prawde nie było tego za duzo,.... niestety nie mam zdjecia z daleka i z welonem... nie kazdemu musi sie podać
a poza tym ona miała ślub ponad 2 lata temu także wtedy cos innego było w modzie jak ja patrze jak ja byłam uczesana to teraz w zyciu bym czegos takiego ni chciała na głowie a wtedy byłam zaczywciona moja fryzurą...
Wierzę na słowo - jak się przyjrzałam dokładniej zdjęciom, to doszłam do wniosku, że wraz z suknią, welonem PMka mogła uzyskać fajny efekt stąd moje pytanie o inne zdjęcia
Stary 2011-10-24, 16:21   #1323
Malenka321
Zakorzenienie

Dziewczyny nie łapie was jakaś handra jesienna?? bo mnie tak... ciągle bym jadła i leżała w łóżku:/:/

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-10-24, 16:23   #1324
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie łapie was jakaś handra jesienna?? bo mnie tak... ciągle bym jadła i leżała w łóżku:/:/
Mnie łapie i chyba jest to tez spowodowane brakiem sukni!!!!!!! Ale Wam smęcić tu nie chcę, dlatego dzisiaj siedzę cicho!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 16:24   #1325
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Wierzę na słowo - jak się przyjrzałam dokładniej zdjęciom, to doszłam do wniosku, że wraz z suknią, welonem PMka mogła uzyskać fajny efekt stąd moje pytanie o inne zdjęcia
Mam jeszcze coś takiego.... niestety tak jak pisałam z tyłu nie mam zdjęcia...

Cytat:
Oj ja tak miałam w tamtym tyg...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2021.jpg (39,8 KB, 46 załadowań)

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 16:25   #1326
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Mnie łapie i chyba jest to tez spowodowane brakiem sukni!!!!!!! Ale Wam smęcić tu nie chcę, dlatego dzisiaj siedzę cicho!
yh też nie mam sukni...ani kasy aż tyle, żeby nawybrzydzać... z drugiej strony to mój najważniejszy dzień w życiu...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-10-24, 16:25   #1327
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
a powiedzcie mi jak akceptujecie swoje teściowe?? czy wolicie tescia?? z kim lepiej sie gada??
Ja mam świetnych teściów. Z teściową potrafimy rozmawiać na każdy temat, często robimy razem biżuterię lub lepimy coś z gliny (ona jest artystką) a z teściem zwykle się wygłupiamy choć i na poważny temat potrafimy porozmawiać. Dziadkowie TŻta traktują mnie jak wnuczkę i w ogóle mam szczęście, że trafiłam na taką rodzinę

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Ładny welon

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 16:40   #1328
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Ja mam świetnych teściów. Z teściową potrafimy rozmawiać na każdy temat, często robimy razem biżuterię lub lepimy coś z gliny (ona jest artystką) a z teściem zwykle się wygłupiamy choć i na poważny temat potrafimy porozmawiać. Dziadkowie TŻta traktują mnie jak wnuczkę i w ogóle mam szczęście, że trafiłam na taką rodzinę

Ładny welon
to naprawdę pogratulować

kochane opłaca się komis sukien ślubnych??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-10-24, 16:40   #1329
__Paulinka__
Zakorzenienie

hej LASKI!! u mnie dzisiaj 17 stopni i sloonce!!! cos sie chyba temu na gorze pomieszalo

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałam sie przywitać!

Mam lekkiego kacyka

Własnie mama mojego byłego mi napiisała pod zdjęciem na FB, że moj pies fajny, ale jej fajnieszy!!! Oj o co jej chodzi

Zimno jako cholerka..a dla tych co nie maja mojego FB wstawiam tutaj

PROSZĘ SIĘ CZĘSTOWAĆ...
WTF??

Cytat:
Napisane przez halunia86 Pokaż wiadomość

Fajnie że jesteś co do alkoholu to liczy się 0,5 na głowę, ale my zdecydowalismy się nie stawiać wódki, bedzie wino i myślimy o mini barku

A teraz prywatny offtopic
W sobotę Tż stracił pracę, kasa maleje i mam wrażenie ze wszystko idzie na przekór temu naszermu ślubowi- a ja juz się przyzwyczaiłam do msyli slubu w przyszlym roku ale moze sie okazac ze nie bedzie nas na to stac, tak bardzo bym chciala to zmienic- nie chce slubu w 2013 chce z wamii.
Jestem strasznym zmarzluchem i jak wychodze na spacer to juuz marzne-a co bedzie w styczniu
Ale z plusów to Tż wziąl mnie wczoraj do nowej knajpki w naszym miescie i zamowil mi foundie czekoladowe- mmm pycha
kto zajmuje sie aktualizacją kalendarza slubnego u nas na forum??
a jaki jest powod tego, ze nie zdecydowlaiscie sie na wodke? bo moj Tz tez nie chcial na poczatku, ale pozniej zmienil zdanie

a co do straty pracy.. strasznie Wam wspolczuje ale mam nadzieje, ze znajdzie cos szybko!
Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Ejjj kto schował słońce ależ dziś pochmurno i zimno brrrr

No więc, przeżyłam spotkanie rodziców. Mama dostała kwiaty od ojca TŻ-ta, ja dostałam od TŻ-ta. No i tak sobie posiedzieliśmy pogadaliśmy. Tematu wesela w ogóle nie poruszaliśmy, TŻ zaczął ale go uciszono bo rodzice mieli inne ciekawe tematy Mi to nie przeszkadzało tym bardziej że załatwiamy wszystko sami i rodzice za bardzo się nam w to nie wtrącają (no czasami moja mama tylko no ale idzie to przeżyć). Rodzice TŻ-ta planowali wyjść szybciej ale tak się zasiedzieli że jak na zegarek spojrzeli to się zdziwili że to już taka późna godzina. Tak więc spotkanie uznaję za udane i zaś mogę odznaczyć jedną załatwioną sprawę

Pamiętacie jak ostatnio pisałam jak siostrze przerysował jakiś baran zderzak w aucie i odjechał. No i teraz będę się po policji ciągać i w środę mam złożyć im wizytę razem z siostrą jako świadkowie. Pierwszy raz w takiej roli bo kiedyś to się temu przyglądałam z tej drugiej strony jak byłam tam rok na stażu
widzisz nie taki diabel straszny..

a na przesluchaniu na policji raz bylam. Banda zboczencow:P

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Laski, co sądzicie o takowych kolczykach?
dla mnie bomba!

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a tego się właśnie boję po ślubie tzn pytanie co dziś na obiad nie wiem czy mam aż tyle pomysłów na robienie obiadów żeby szybko TŻ się nie znudziło
nie ma sie co stresowac! jak robie sama obiad to robie to na co ja mam ochote a TZ jest wszystkozerny tym bardziej jak jest w domu o 20 to nie ma czasy przeciez robic ze mna obiadu, a wlasciwie to juz kolacji Ale ja tez nie codziennie robie obiad, bo mi sie czasami zwyczajnie nie chce, to jakas mrozonka czy zapiekanka z serem i szybką na bulce zreszta sama zobaczysz juz niedlugo jak to jest

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
I ja mam nadzieję tylko boję sie tego że niektóre suknie podobają mi sie na manekinie a potem na sobie już nie bardzo i że z tą tak będzie ale jestem dobrej myśli, drapowania na górze powieksza biuścik, pas zaznaczony świecidełkami też go jakoś uwypukli i mnie jeszcze bardziej nie poszczupli, bo właśnie ten pas w Hermi'se mnie poszczupla i to jest minus tej sukienki.
jejku juz sie nie moge doczekac az ją przymiezysz!! ja w grudniu jak bede na swieta w domu to na pewno tez pojade do Agnes zeby zobaczyc ją na zywo! ona jest taka piekna.... ale mysle wlasnie, ze Ty taka szczuplutka bedziesz w niej pieknie wygladac, bo mnie moze w biodrach poszerzyc i bedzie dupa:P

Cytat:
Babo, nie smutać mi tu. Rogal na gębę ale już, bo jak nie to

Cytat:
Obraczki bardzo ładne...

a to zdjecia klezanki... do tego później miała jeszcze welon "kogut" czy cos takiego.... i nie wyglądało żeby było tego za dużo....

mi sie wogole nie podoba...
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 17:15   #1330
(kicia)
Zakorzenienie

A w ogóle moja kumpela z roku przyszła dziś po zabiegu przedłużania rzęs metoda 1:1 i powiem wam że wygląda to genialnie a przynajmniej u niej. Aż się zakochałam i takie chyba sobie fundnę na ślub
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 17:18   #1331
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogóle moja kumpela z roku przyszła dziś po zabiegu przedłużania rzęs metoda 1:1 i powiem wam że wygląda to genialnie a przynajmniej u niej. Aż się zakochałam i takie chyba sobie fundnę na ślub

Moja kumpela co mialaw pazdzierniku slub tez miala przedluzane ta metoda i tez swietnie to wygladalo! ale ponoc potem wszystkie nasze naturalne rzesy wypadają.. wiec nie wiem czyjest sens ryzykowac,..:/

a ja jeszcze zapytam sie Was odnosnie tych spinek:P myslicie o takich klasycznych?(patrz zalacznik) robicie na nich jakis grawer? jesli tak, to co grawerujecie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spinki1.jpg (22,2 KB, 12 załadowań)
Stary 2011-10-24, 17:22   #1332
nena1984
Zakorzenienie

cały dzień w biegu, kompletnie nie miałam czasu na wątek

Cytat:

ehh kompletnie mi się nie podoba - nawet na zdjęciu z welonem

Cytat:
łapie ja bym ciągle czekoladę żarła - jutro robię muffinki, a jakże - czekoladowe

Cytat:
no to poczekaj, aż jej wypadną, oceń stan jej naturalnych rzęs i dopiero wtedy się decyduj. Ja kompletnie zrezygnowałam z tego pomysłu. Wolę doczepione kepki - ten sam efekt (kępki a artdeco trzymają się świetnie - przetestowałam), dużo mniejszy koszt i zerowe osłabienie rzęs

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 17:23   #1333
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Moja kumpela co mialaw pazdzierniku slub tez miala przedluzane ta metoda i tez swietnie to wygladalo! ale ponoc potem wszystkie nasze naturalne rzesy wypadają.. wiec nie wiem czyjest sens ryzykowac,
Właśnie ją o to pytałam i mówiła że już ma drugi raz i poprzednim razem wypadały bardzo powoli w takim tempie jak normalnie wypadają rzęsy 2-3dziennie i potem w ogóle nie było widać że miała przedłużane a jej rzęsy były w takim stanie jak przed przedłużaniem

Stary 2011-10-24, 17:25   #1334
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Moja kumpela co mialaw pazdzierniku slub tez miala przedluzane ta metoda i tez swietnie to wygladalo! ale ponoc potem wszystkie nasze naturalne rzesy wypadają.. wiec nie wiem czyjest sens ryzykowac,..:/

a ja jeszcze zapytam sie Was odnosnie tych spinek:P myslicie o takich klasycznych?(patrz zalacznik) robicie na nich jakis grawer? jesli tak, to co grawerujecie?
Jeszcze nie wiem, jak zrobimy ze spinkami. Być, będą na pewno. A czy z grawerem Ciężko powiedzieć. Może trafimy jakieś eleganckie już z fabrycznymi nacięciami. Tak żeby je można było po ślubie też spożytkować czasami Jak ostatecznie zrobimy, czas pokaże
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 17:28   #1335
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie ją o to pytałam i mówiła że już ma drugi raz i poprzednim razem wypadały bardzo powoli w takim tempie jak normalnie wypadają rzęsy 2-3dziennie i potem w ogóle nie było widać że miała przedłużane a jej rzęsy były w takim stanie jak przed przedłużaniem

hmm.. moze to zlezy od rzes? nie wiem.. moja siostra jak byla u kosmetyczki to ta kosmetyczka mowila jej wlasnie, ze jak sobie zrobila rzesy 1:1 to pozniej jej wszystkie wypadlu, byla "lysa" i nikomu nie poleca..
Stary 2011-10-24, 17:28   #1336
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
łapie ja bym ciągle czekoladę żarła - jutro robię muffinki, a jakże - czekoladowe

no to poczekaj, aż jej wypadną, oceń stan jej naturalnych rzęs i dopiero wtedy się decyduj. Ja kompletnie zrezygnowałam z tego pomysłu. Wolę doczepione kepki - ten sam efekt (kępki a artdeco trzymają się świetnie - przetestowałam), dużo mniejszy koszt i zerowe osłabienie rzęs
Czekoladowe - moje ulubione

Ja też, jeśli już się zdecyduję robić coś z moimi ocznymi 'firankami', to raczej zarzucę sobie kępki
Stary 2011-10-24, 17:29   #1337
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie wiem, jak zrobimy ze spinkami. Być, będą na pewno. A czy z grawerem Ciężko powiedzieć. Może trafimy jakieś eleganckie już z fabrycznymi nacięciami. Tak żeby je można było po ślubie też spożytkować czasami Jak ostatecznie zrobimy, czas pokaże

no wlasnie.. ja jednak bym chyba wolala bez zadnego graweru.. inicjalow itp. Ja chyba mojego TZta poprostu zapytam jakie Mu sie podobaja
Stary 2011-10-24, 17:31   #1338
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
hmm.. moze to zlezy od rzes? nie wiem.. moja siostra jak byla u kosmetyczki to ta kosmetyczka mowila jej wlasnie, ze jak sobie zrobila rzesy 1:1 to pozniej jej wszystkie wypadlu, byla "lysa" i nikomu nie poleca..
Właśnie widocznie zależy. Ta moja koleżanka raczej by nie robiła drugi raz gdyby miały jej wypaść bo i tak rok temu z powodu stresu straciła wszystkie rzęsy więc stara się uważać na to

Stary 2011-10-24, 17:38   #1339
Jamee
Zakorzenienie

Pytanie odnośnie wyglądu TŻta
Czy jeżeli kolorem przewodnim jest fioletowy to koszula TŻta też ma być fioletowa Dodam, że garnitur będzie w kolorze stalowym

Stary 2011-10-24, 17:44   #1340
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy jeżeli kolorem przewodnim jest fioletowy to koszula TŻta też ma być fioletowa Dodam, że garnitur będzie w kolorze stalowym
moim zdaniem, to by było za dużo
koszulę sie dobiera do sukni, a fioletowe powinny byc tylko dodatki: krawat, much, albo tylko butonierka, jeżeli będziesz miała fioletowy bukiet
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 17:47   #1341
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Fioletowa koszula to zdecydowanie za dużo. W ogóle ze stalowym gajerkiem byłoby bardzo ciemno.
Najlepiej dobrać koszulę odcieniem do sukni PM i ewentualnie rzucić jakieś dodatki z koloru przewodniego (np. mucha/krawat). Tak mi się wydaje moim skromnym zdaniem
Stary 2011-10-24, 17:48   #1342
Karolina_83
Raczkowanie

Ja u siebie będę miała na pewno przyklejane kępki rzęs. Sprawdziłam to przy makijazu, który miałam robiony w sierpniu i tak chcę też na swój ślub. Widziałam efekt po metodzie 1:1 i tak na pewno nie chce.
Jeżli chodzi o gotowanie to mój K też jst wszystkożerny i wszystko mu smakuje i jeszcze mnie przy znajomych i rodzinie zawsze chwali, że świetnie gotuje. A tak naprawdę to uważam, że średnio mi to wychodzi tzn. mam swoje sprawdzone dania i one zawsze wychodzą, gorzej z nowościami, ale np. lasagne Jagodzi zrobiłam i wyszła rewelacyjna.
Zaprzestałam juz dań ze szpinakiem bo mimo, że szpinak uwielbiam to nie umiem zrobić dań z nim tak żeby mi smakowały.
Widziałam pokazywałyście spinki - a ja chcę chyba swojemu K kupić rowerowe spinki i nawet znalazłam takie tylko kurcze jakoś one takie trochę przydrogawe są tzn. jakieś 85zł.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 17:50   #1343
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Dziewczyny mam w ogóle dziwne pytanie. Czy znacie jakieś kwiaty, które nadawały by się na ślubny bukiet i NIE PACHNĄ Takie durne pytanie alergiczki
Stary 2011-10-24, 17:51   #1344
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Fioletowa koszula to zdecydowanie za dużo. W ogóle ze stalowym gajerkiem byłoby bardzo ciemno.
Najlepiej dobrać koszulę odcieniem do sukni PM i ewentualnie rzucić jakieś dodatki z koloru przewodniego (np. mucha/krawat). Tak mi się wydaje moim skromnym zdaniem
Koziczko napisałyśmy identyczne posty

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Dziewczyny mam w ogóle dziwne pytanie. Czy znacie jakieś kwiaty, które nadawały by się na ślubny bukiet i NIE PACHNĄ Takie durne pytanie alergiczki
a jesteś uczulona na zapach? czy na pyłki?
Stary 2011-10-24, 17:52   #1345
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
moim zdaniem, to by było za dużo
koszulę sie dobiera do sukni, a fioletowe powinny byc tylko dodatki: krawat, much, albo tylko butonierka, jeżeli będziesz miała fioletowy bukiet
Cytat:
Tak też myślałam ale wolałam się upewnić

Stary 2011-10-24, 17:56   #1346
marcia45
Zadomowienie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;30119157]Hehehe

Ja jestem straszny zmarźlak, ale myślę że czerwiec będzie ładny i nie będzie mi zimno w kościele emocje mnie rozgrzeją

a tak apropo obrączek- co macie/będziecie miały wygrawerowane? imię+data czy coś innego? Ja myślałam nad "Na zawsze Twoja imię+data" ale nie wiem czy tyle tekstu mi się zmieści[/QUOTE]

Zawsze chciałam grawer, ale teraz nie mam pomysłu. W aparcie i innych salonach mówili, że grawer do 20 znaków. Ale czy wtedy odstęp liczymy jako znak? Ja bym chciała chyba "Tylko Twoja imię i datę".

W weekend jedziemy do naszego rodzinnego miasteczka i mam nadzieje ze dowiemy sie co nieco o obraczkach. Tzn czy mozna tanej zrobic ze swoim złotem i może wreszcie cos zamówimy. I może jakiegos fotografa wybierzemy, jednak tu już musimy się bardzo kosztowo ograniczac.

Co do wódki my kupiliśmy 192 butelki x 0,5l . Gości będzie 150 proszonych, poprawiny takie przy domu, więc ciekawe ile osób przyjdzie. Raczej najblizsi. Wybraliśmy Sobieskiego, płaciliśmy 18,70 za butelke.

Ale mam doła, bo nie mam sukni A bez niej nic nie mogę dalej dobierać i ona mnie blokuje. I tak gdybym miała sukienke to bym buty, bizu, TZ garniak dobrała a tak to nic.I jeszcze non stop myśle o kosztach wesela i jednak nie będzie tak różowo.

Dziewczyny, które kupywały używane sukienki, jak je znalazłyście? Jakie stronki polecacie oprócz allegro?

A co do gotowania, ja mojemu juz 3 rok gotuje i aż tak źle nie ma. Chociaż jak go zapytać co zrobić to mówi "obojętnie, bo ty wszystko pysznie robisz" i musze sie glowic. A jak on ma cos gotowac(choc rzadko sie zdarza:P) to musze mu powiedziec co. Najgorsze jest wlasnie to wymyslanie, szczególnie jak się wróci późno po pracy do domu.

Moja siostra miała przedłużane rzesy i wygladaly super, swoje jej nie wypadly. Nie wiem czy to zalezy od kosmetyczki czy od rzes.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu

Edytowane przez marcia45
Czas edycji: 2011-10-24 o 17:58
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 18:04   #1347
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
słabo pachną tulipany, a najmniej chyba storczyki

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

a co do graweru, to my mamy na jednej "gdzie ty", a na drugiej "tam i ja"
Stary 2011-10-24, 18:08   #1348
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
A możesz powiedzeć o co chodzi z tym gestym welonem bo za bardzo nie rozumiem
pozwolę sobie powielic link kici.... http://moda.allegro.pl/atelier-welon...889145109.html bo o taki mi chodziło...
mam nadzieje że nie bedzie sie gniewać
Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
to chyba chodziło o to żeby było więcej warstw na przykład 2 lub 3 a nie tylko 1
dokładnie jakby miał te 2 warstwy to byłoby super

Cytat:
ja też mam zamiar sobie zrobić przed ślubem tylko nie takie mega sztuczne, że od razu to widać, tylko delikatniejsze. Wiem, że moja makijażystka czy ten efekt mnie zadowoli? rzęs, ale nie wiem czy ten efekt mnie zadowoli? Koleżanka teraz na ślubie miała kępki ale tylko na zewn stronie oczu
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 18:11   #1349
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Ja u siebie będę miała na pewno przyklejane kępki rzęs. Sprawdziłam to przy makijazu, który miałam robiony w sierpniu i tak chcę też na swój ślub. Widziałam efekt po metodzie 1:1 i tak na pewno nie chce.
Jeżli chodzi o gotowanie to mój K też jst wszystkożerny i wszystko mu smakuje i jeszcze mnie przy znajomych i rodzinie zawsze chwali, że świetnie gotuje. A tak naprawdę to uważam, że średnio mi to wychodzi tzn. mam swoje sprawdzone dania i one zawsze wychodzą, gorzej z nowościami, ale np. lasagne Jagodzi zrobiłam i wyszła rewelacyjna.
Zaprzestałam juz dań ze szpinakiem bo mimo, że szpinak uwielbiam to nie umiem zrobić dań z nim tak żeby mi smakowały.
Widziałam pokazywałyście spinki - a ja chcę chyba swojemu K kupić rowerowe spinki i nawet znalazłam takie tylko kurcze jakoś one takie trochę przydrogawe są tzn. jakieś 85zł.
A czy mogłabyś mi przesłać ten przepis Jagodzi na priv
Kiedyś robiłam podejście jedno i w sumie nie była zła, jednak chciałabym porównać tamtą z jakimś innym również sprawdzonym przepisem

Kolory- tez uważam ze koszula TŻ nie musi być w kolorze przewodnim.. Ja też zdecyduje się na jedynie dodatki.

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

co do rzęs- nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba można też wybrać ilość sztucznych rzes, doczepianych na jedno "oko"- czyli np 50 albo ileś tam.
Może niektóre miały po prostu za dużo i normalne że im więcej wypadało.
Ale nie wiem- nie byłam :P

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 18:14   #1350
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Koziczko napisałyśmy identyczne posty

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

a jesteś uczulona na zapach? czy na pyłki?
Jestem ogólnie pojętym pyłkowcem. Ale jak mam w pobliżu mocno pachnące kwiaty to mnie na dokładkę dusi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości