Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r. - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-24, 17:40   #4981
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Mmonika ładny ten wózek, podoba mi sie, ja jednak bede miala ten co dostalismy, bo nic nie jest przy nim uszkodzonego, a po co kupować nowy?

Jeju ja bym cały czas spała
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 17:41   #4982
NataliaM1103
Rozeznanie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ponawiam pytanie............ Dziewczyny co myślicie o tym wózku??? Bardzo mi się podoba- 2w1 szukam właśnie, trochę ciężki, bo 17 kg ale cena nie wiem czy nie za niska, czy jak?
Wózki na 4 równych kołach są podobno bardzo dobre,najlepiej poszukac opini w necie.

Ja zastanawiam się nad wozkiem http://www.tutek.pl/ model grander albo camaro.
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 17:41   #4983
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość

Pytanko. Ile mg/dl wynosil test obciążenia glukozą??? U mnie wyszedł 162,7.
a jaki jest zakres referencyjny w lab nie powinnyśmy porównywać wyników między lab bo moga być przesunięcia....
Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość

wróciłam od gienka i jestem happy cała powiedziała mi że ten lekarz co mnie w szpitalu badał jest młody i niedoświadczony a szyjka mi się nie skraca bo by musiał mnie monitorowac przez jakiś czas żeby stwierdzic że się skraca.
szyjke mam o dł30mm i taka była wczesniej i jest wszystko ok. owszem mała leży główką w dół ale to o niczym nie świadczy i w ogóle jest wszystko dobrze tylko muszę się oszczędzać, zakaz współżycia, ręce precz od brzuszka(bo wtedy się stawia najbardziej) no i nakaz spania po obiedzie przez2godz, spacerowac mogę i nawet na ćwiczenia w szkole rodzenia mogę chodzićale z ograniczeniem...no i kręciła nosem na zajęcia w szkole że pewnie długo musze siedzieć no ale jak mus to mus jedyne co to mąż ma mnie wozić na nie

Agatku mam zakaz wstawiania fotek dzidzi do neta już kiedyś pisałam o tym mąż się buntuje więc trudno
to super, że wszystko ok ja nie umiem powstrzymać się od pogłaskania czasem jak się zaczyna wyciągać świrować z robieniem mi stożków z brzucha itp no i tż lubi czasem nas pomacać po brzuszku

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Agatku ale zes nakupila;p mnie prawie to samo czeka tylko czekam na wyplate
ja też czekam, już w tym tyg bedzie
Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
ufff wróciłam ze sklepu a że był on aż na Bródnie to mi trochę zeszło
Zuzia miałaś rację - cenę mi zaproponowali fajną, trochę pojojczałam i zamówiłam:
wózek spacerowy
gondolę Fashion
osłonkę na nóżki do spacerówki
moskitierę
torbę
rączkę skórzaną
adaptery do fotelika
fotelik maxi cosi cabrio
i baza easy fix jak mówiłam

aaaaa i mam mufkę

aaaa i z kolorami to dopiero zaczeła się jazda
spacerówka będzie w kolorze takim beżowym szarawym ( b. ładny) i środek w bezowo - białe kwiatki
a z gondolą miałam mega problem bo się nie mogłam zdecydować i stanęło na tym że będzie taka szaro - perłowa buda, pałąk i spód a wnętrze takie hmmm mocno malinowe wyglada fajnie

a Twoje kolory też super dla synusia też bym wybrała turkusowe bo fajne zestawy mieli

ja popijam i nie będe rezygnować

a wózek hehe dostałam kasę i w pół godz pojechałam na zakupy

moja siostra i jedna i druga piły kawę i w ciąży i jak karmiły i dzieciaki spały i u jednej ( 4 dzieci) i u drugiej ( 2 ).
Tak wygląda moje doświadczenie, dlatego nie stresuj sie na zapas

zaszalałaś

sprzed ciąży
( pisałam, że ciąża upośledza noooo

yyy to nie wiem jak Ci w każdym coś nie pasuje to ja bym szukała jeszcze czegoś innego

alez jestem zadowolona z wózka
gratuluję zamówienia - cieszę się, że mogłam pomóc ze sklepem. ale express u ciebie a ten malinkowy w welurze wzięłaś jak tak to musi wyglądać bajecznie

Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość

Co do kawy to ja pije jedna dziennie,moja lekarka jest jakas dziwna powiedziala,ze do 5 filizanek mozna,wszystko mozna robic,nawet na nartach moge jezdzic.A jak powiedzialam,ze twardnieje mi brzuch i wydaje mi sie ze juz nie powinnam pracowac,tymbardziej,ze jest to praca fizyczna to mialam wrazenie,ze uwaza mnie za leniwca ktoremu nie chce sie juz pracowac.Masakra,mam ochote zmienic lekarza,ale jeszcze zostalo mi dwa miesiace...Jutro mam wizyte,musze z nia powaznie porozmawiacW Polsce chyba bardziej przejmuja sie ciaza lekarze,nawet jak plamilam w 6 tygdniu nie dostalam zadnych tabletek.Juz glupio mi latac w pracy z tym brzuchem.Niby to tylko trzy razy w tygodniu,ale to jest dla mnie wysilek,potem brzuch twardy i boli.Boje sie,zeby wczesniej nie urodzic.Mysle,zeby sie zwolnic...To sie wyzalilam
współczuje ci sytuacji może zmień lekarza, tak będzie chyba lepiej niż zwalniać się z pracy, no chyba że socjal ci przysługuje i są to ok pieniązki

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
ja też mam straszny ucisk na pęcherz, momentami bardzo boli

właśnie zaproponowano mi sesję ciążową
mam nadzieję że tż się zgodzi sesja byłaby jakieś 55 km od mojego domu
fajnie, polecam!!! do mojej już tylko 6 dni

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
kropeczka heheeh dobre

neska aaa dzięki cieszę się jak dziecko no i największy wydatek za nami

ja chyba też sobie słabiutką z mlekiem zrobię bo najchętniej teraz poszłabym spać

a mufka to coś takiego :

http://www.teutonia.com/pl/produkty/...ria/mufka.html

taki gadżet ale strasznie mi się spodobał i jeszcze to futerko w środku
kur,de kusisz ta mufką wrrrr ciekawe czy mogę domówić

Cytat:
ponawiam pytanie............ Dziewczyny co myślicie o tym wózku??? Bardzo mi się podoba- 2w1 szukam właśnie, trochę ciężki, bo 17 kg ale cena nie wiem czy nie za niska, czy jak?
mi osobiście nie podobają się w takich wózkach koła - jeśli decydujesz się na 2w1 to koła powinny być skrętne dla spacerówki....cięzko ci będzie go pchać w miejscach gdzie będzie nierówno, a manewrować tym to już w ogóle jeśli wózek sam waży 17kg a dolicz dziecko i torbę, dojdzie do 22-25kg

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
http://www.sklep-smile.pl/wozki-dzie...o-ballila.html ja to się napaliłam na ten i cały czas o nim myśle, rodzicom też bardzo się podoba oni mi fundują wózek ale nie chcę ich na takie koszty naciągać wiec cały czas mysle może my wyłożymy 500zł a oni reszte?? nie wiem muszę to obgadać z tż bo naprawdę zakochałam się w tym wóziczku tym bardziej jak nim pojezdziłam po sklepie zawieszenie rewelacja extra sie prowadzi
moja ocena jak wyżej ze wzgl na koła. Poza tym bardzo fajny model!

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 17:43   #4984
MMONIKA9
Wtajemniczenie

http://allegro.pl/paris-classic-woze...4.htmlniedawno oglądałam en wózek i napisalam pytanie czy istnieje może możliwość zamontowania metalowego koszyka i innych kół-czarnych i bardzo miła pani mi odpisała że koła owszem ale jeszcze mam być troszkę cierpliwa ona zadzowni do producenta i się dowie o koszyk czy jest taka możliwość ten nawet mi sie też podoba i tani jest
własnei wyciagnełam sobie cieplutką pizze z piekarnika
Stary 2011-10-24, 17:46   #4985
NataliaM1103
Rozeznanie

ciezaroweczka U mnie test obciążenia glukozą wyszedł 145 mg,dzwoniłam do lekarza i muszę go powtórzyc,ale tym razem 75 glukozy i badanie bo 2 godzinach,tyle ,że dopiero za tydzien a do tej pory dieta,mało słodkiego.

Dziewczyny czy któraś z Was powtarzała test ??ja wczoraj zjadłam deser jogurtowy,jogur,herbatka z miodzikiem,cukiereczki - może to dlatego.
Czy mam sie czego obawiac???bo ja sie już denerwuje
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 17:50   #4986
kropeczka1984
Rozeznanie

Haniula piękny pokoik będzie miała Twoja córeczka

Pisałam do Agawoo. Zrobili jej w szpitalu badanie obciążenia glukozą. Teraz wszystko wyszło ok i nie ma cukrzycy Na twardnienia macicy dali jej no-spę i magnez. Troszkę chcą ją jeszcze poobserwować. Ale ogólnie dobrze się czuje i pozdrawia Was wszystkie
Pytała co u Was, ale pominęłam to milczeniem, nie chciałam pisać, że wszystko ok, skoro taka tragedia spotkała Maga83... A z drugiej strony o tym też nie chciałam jej informować, bo wiem jak sama to przeżyłam... Mam nadzieję, że nie będzie mi miała tego za złe.
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 17:53   #4987
likas
Raczkowanie

Cytat:
http://allegro.pl/paris-classic-woze...4.htmlniedawno oglądałam en wózek i napisalam pytanie czy istnieje może możliwość zamontowania metalowego koszyka i innych kół-czarnych i bardzo miła pani mi odpisała że koła owszem ale jeszcze mam być troszkę cierpliwa ona zadzowni do producenta i się dowie o koszyk czy jest taka możliwość ten nawet mi sie też podoba i tani jest
własnei wyciagnełam sobie cieplutką pizze z piekarnika
a patrzyłaś na Delti Leo. Ja mam deltim focus (obecnie puma) na dmuchanych kołach, nieskrętnych i sprawdził się super. Leo ma właśnie metalowy koszyk. Ja w fokusie spokojnie woziłam dwa baniaki 5L wody i przeżył No i nie jest ciężki - dla mnie wazne bo go tachałam na pierwsze piętro, np. :
http://allegro.pl/leo-prestige-glebo...882320255.html

Edytowane przez likas
Czas edycji: 2011-10-24 o 18:06 Powód: link
likas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 17:57   #4988
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.sklep-smile.pl/wozki-dzie...o-ballila.html ja to się napaliłam na ten i cały czas o nim myśle, rodzicom też bardzo się podoba oni mi fundują wózek ale nie chcę ich na takie koszty naciągać wiec cały czas mysle może my wyłożymy 500zł a oni reszte?? nie wiem muszę to obgadać z tż bo naprawdę zakochałam się w tym wóziczku tym bardziej jak nim pojezdziłam po sklepie zawieszenie rewelacja extra sie prowadzi
ja nie lubię ogólnie też takich wózków na tych dużych kołach, ale ogólnie b. ładny, taki klasyczny i elegancki
Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Wózki na 4 równych kołach są podobno bardzo dobre,najlepiej poszukac opini w necie.

Ja zastanawiam się nad wozkiem http://www.tutek.pl/ model grander albo camaro.
kurcze ja już wybrałam sobie wózek więc nawet nie oglądam, a ten mi się bardzo podoba, tym bardziej że b. podobny do mojego
Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Haniula piękny pokoik będzie miała Twoja córeczka

Pisałam do Agawoo. Zrobili jej w szpitalu badanie obciążenia glukozą. Teraz wszystko wyszło ok i nie ma cukrzycy Na twardnienia macicy dali jej no-spę i magnez. Troszkę chcą ją jeszcze poobserwować. Ale ogólnie dobrze się czuje i pozdrawia Was wszystkie
Pytała co u Was, ale pominęłam to milczeniem, nie chciałam pisać, że wszystko ok, skoro taka tragedia spotkała Maga83... A z drugiej strony o tym też nie chciałam jej informować, bo wiem jak sama to przeżyłam... Mam nadzieję, że nie będzie mi miała tego za złe.
może po prostu napisz, że ją pozdrawiamy i tyle, takie wiadomości jak jest w szpitalu nie są najlepsze.

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 18:00   #4989
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez likas Pokaż wiadomość
a patrzyłaś na Delti Leo. Ja mam deltim focus (obecnie puma) na dmuchanych kołach, nieskrętnych i sprawdził się super. Leo ma właśnie metalowy koszyk. Ja w fokusie spokojnie woziłam dwa baniaki 5L wody i przeżył No i nie jest ciężki - dla mnie wazne bo go tachałam na pierwsze piętro

patrzyłam byłam nawet na niego zdecydowana ale przeczytałam kilka opini o tym wózku i zrezygnowałam chodziło coś właśnie o te koła że nei mają możliwości blokowania i cięzko się potem jeździ , bo ja byłam na niego zdecydowana po 1.duża spacerówka po 2 te własnie skrętne koła przednie, poczytałam trochę o tym wózku i jakoś już tak zdecydowana nie jestem
Stary 2011-10-24, 18:05   #4990
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Cytat:
ciezaroweczka U mnie test obciążenia glukozą wyszedł 145 mg,dzwoniłam do lekarza i muszę go powtórzyc,ale tym razem 75 glukozy i badanie bo 2 godzinach,tyle ,że dopiero za tydzien a do tej pory dieta,mało słodkiego.

Dziewczyny czy któraś z Was powtarzała test ??ja wczoraj zjadłam deser jogurtowy,jogur,herbatka z miodzikiem,cukiereczki - może to dlatego.

też sie denerwuje troszkę Ale czytałam w internecie, że czasami wystarczy dieta z ograniczeniem cukru. Mi na początki ciąży, wyszedł zwykły cukier podwyższony... Wizyta za tydzień Zawsze coś...
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 18:07   #4991
nawojka8583
Zadomowienie

Cześć dziewczyny. Widzę, że tu się takie straszne rzeczy wczoraj podziały...
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałam się z Wami pożegnać. Niestety na połówkowym okazało się, że serduszko naszej Haneczki przestało bić. Dzisiaj wyszłam ze szpitala i wolę nie pisać o tym co przeżyliśmy. Jeszcze nasz czeka pogrzeb we wtorek
Maga83 tak mi przykro...
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 18:08   #4992
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
A mnie podoba sie 6.

Pytanko. Ile mg/dl wynosil test obciążenia glukozą??? U mnie wyszedł 162,7.
Wysoko ci wyszło to obciażenie,mi wyszło 70 ,ale ,że przed miałam 51 to musze stosować dietę jak w hipoglikemi czyli niedocukrzenie

Cytat:

Ja dzień przed zjadłam dużo krówek a i tak mi cukier wyszedł niski więc to chyba nie ma znaczenia
Idę zjeść kolację bo mnie ssie ,ale najpierw muszę policzyć co i ile mogę
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 18:11   #4993
likas
Raczkowanie

Cytat:
patrzyłam byłam nawet na niego zdecydowana ale przeczytałam kilka opini o tym wózku i zrezygnowałam chodziło coś właśnie o te koła że nei mają możliwości blokowania i cięzko się potem jeździ , bo ja byłam na niego zdecydowana po 1.duża spacerówka po 2 te własnie skrętne koła przednie, poczytałam trochę o tym wózku i jakoś już tak zdecydowana nie jestem
Ja miałam tego bez skrętnych kół więc tego nie wiem. Ale fokus rządzi w porównaniu z innymi wózkami - gondola jest naprawdę olbrzymia a puma to jego ładniejsza wersja. Co do kosza to jest naprawdę mocny i pakowny.
Stary 2011-10-24, 18:17   #4994
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja miałam tego bez skrętnych kół więc tego nie wiem. Ale fokus rządzi w porównaniu z innymi wózkami - gondola jest naprawdę olbrzymia a puma to jego ładniejsza wersja. Co do kosza to jest naprawdę mocny i pakowny.

http://allegro.pl/super-wozek-delti-...882912635.html ja myślałam nad tym a teraz jeszcze oglądam tego http://allegro.pl/deltim-klasyczny-p...883874963.html podoba mi się w nim to że jest ze skajki więc super do czyszczenia szkoda tylko ze innego koloru nie ma
Stary 2011-10-24, 18:21   #4995
likas
Raczkowanie

Cytat:
http://allegro.pl/super-wozek-delti-...882912635.html ja myślałam nad tym a teraz jeszcze oglądam tego http://allegro.pl/deltim-klasyczny-p...883874963.html podoba mi się w nim to że jest ze skajki więc super do czyszczenia szkoda tylko ze innego koloru nie ma

Są - link wzięłam ze strony deltima: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=15961234
Stary 2011-10-24, 18:26   #4996
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Wysoko ci wyszło to obciażenie,mi wyszło 70 ,ale ,że przed miałam 51 to musze stosować dietę jak w hipoglikemi czyli niedocukrzenie

Ja dzień przed zjadłam dużo krówek a i tak mi cukier wyszedł niski więc to chyba nie ma znaczenia
Idę zjeść kolację bo mnie ssie ,ale najpierw muszę policzyć co i ile mogę

Ja też od jutra zaczynam dietkę nisko-cukrową Mam nadzieję, że to wystarczy
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 18:44   #4997
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Są - link wzięłam ze strony deltima: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=15961234
nie ma to są wersje limitowane czyli w jednym kolorze , owszem są tam jakieś ze szlaczkami ale takeigo w różowe czy czerwone kółka nie wezme czy różowy cały - bo śmiesznei by to wyglądało przy chłopcu jest tez cały czarny ale to za przeproszeniem jak karawan wygląda chodziło mi bardziej o np, niebieski,zielony,granato wy itp te ze skajki
Stary 2011-10-24, 18:48   #4998
uska000
Zadomowienie

Cytat:

mi wyszlo 145 i powtarzalam, 10 dni pozniej. jadlam wszystko nrmalnie tylko dzien przed zero owocow, slodyczy,lodow,sokow i napoi slodzonych.
kolejny wynik idealny

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 18:49   #4999
MMONIKA9
Wtajemniczenie

dostałam odpowiedz że jest możliwosć zamontowania koszyka czarnego lub srebnego a tak wygląda z innymi kołami i innym koszykiem ostatnei podaje jeszcze raz linka dla porównania
http://allegro.pl/paris-classic-woze...892073414.html
kolorek jaki mi się podoba to granatowo/błękitny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2217.jpg (92,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2218.jpg (81,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2229.jpg (107,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2230.jpg (103,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2231.jpg (107,3 KB, 2 załadowań)
Stary 2011-10-24, 18:49   #5000
eliza1984
Zadomowienie

Agatku a jak ty to robisz ,że zamiast linku wyświetla Ci sie to co napisałaś ,bo jakos nie umiem tego zrobić .Ty to specjalistka od leczenia i od informatyki
Stary 2011-10-24, 18:53   #5001
uska000
Zadomowienie

dawajcie na polsat cafe

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 18:57   #5002
Haniula
Zakorzenienie

Lecim dziewuszki na nowy wątek !
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 18:59   #5003
eliza1984
Zadomowienie

To żeby nie było ,ze któraś nie zauważyła gdzie
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post30126206
Stary 2011-10-24, 18:59   #5004
kamciurka
Zakorzenienie

ja włączyłam i się skończyło

yyyyyy pomylilam watki

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 19:19   #5005
n1kotynka
Zadomowienie

juz nie wiem gdzie odpisywać jeszcze tu czy już tam
Cytat:

mi też!!! ciekawe czy to pasuje do każdego rodz wózka czy tylko od nich
ona jest na klipsy, które się zapina na rączkę ale nie jestem pewna czy będzie pasowac do kazdego wózka
Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
Nikotynka sliczny ten wozek
aaa dziękuję
Cytat:
n1kotynka super ta mufka i wózek! kolorki są świetne do wyboru!

Cytat:
jak dla mnie ciężki strasznie bo jeszcze dzidzia dochodzi przeciez

i co sie awanturujesz
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość

gratuluję zamówienia - cieszę się, że mogłam pomóc ze sklepem. ale express u ciebie a ten malinkowy w welurze wzięłaś jak tak to musi wyglądać bajecznie

kur,de kusisz ta mufką wrrrr ciekawe czy mogę domówić

tak jest malinowy w welurku i właśnie całkiem ładnie wyszło bo ten szary kolor budy to jest taki bardziej gołąbkowo - perłowy

a mufke możesz domówić i się targuj kochana
trzeba było mnie zabrać to bys tez gratis dostała

Cytat:
dostałam odpowiedz że jest możliwosć zamontowania koszyka czarnego lub srebnego a tak wygląda z innymi kołami i innym koszykiem ostatnei podaje jeszcze raz linka dla porównania
http://allegro.pl/paris-classic-woze...892073414.html
kolorek jaki mi się podoba to granatowo/błękitny
fajny, ale ja wolę jak są przednie koła skrętne - mi się taki wózek znacznie lepiej prowadzi
Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
ja włączyłam i się skończyło

yyyyyy pomylilam watki
ja jeszcze odpisuje tu ale juz uciekam tam
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 21:18   #5006
MartuNiunia87
Rozeznanie

:p
Sakramentalne TAK - 11.06.2011
Martynka- 23.02.2012

...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic...

Edytowane przez MartuNiunia87
Czas edycji: 2011-10-24 o 21:28
MartuNiunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 21:38   #5007
*Agatek*
Zakorzenienie

soryy nie tu

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 23:38   #5008
monika_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aptak Pokaż wiadomość
Hej,

ja bardzo chętnie bym chodziła, ale niestety jeszcze pracuję i nie mogę się wyrwać z pracy. Na zwolnienie ide od 1 grudnia więc wtedy mogłabym zacząć. Szkoda, że te zajęcia nie są wieczorem... Chodziłam we wrześniu na gimnastykę dla kobiet w ciązy (czwartki 18.00) do centrum perfekcyjni rodzice na Zawiłej, ale nie zebrała się 3 osobowa grupa na pazdziernik i zajęcia zostały zawieszone. Może są jakieś dziewczyny z Krk chętne na zajęcia gimnastyczne wieczorem...?
No to szkoda, ja akurat mam taką pracę elastyczną, że mogę chodzić o tej 11, ale byłam dzisiaj i mimo zapisanych 4 osób, byłyśmy tylko we 2 i instruktorka powiedziała, że jeszcze następny tydzień daje szansę, a potem dla 2 osób już nie będzie zajęć. Ciężko wszystkim dogodzić, ja z kolei na Zawiłą mam za daleko.
monika_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 10:31   #5009
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzień dobry!

Nie wiem kiedy was nadrobię teraz kocioł wokół mnie i nie mam czasu na nic.

Za to wyspałam się dzisiaj jak nigdy, spałam do 9.45 :brzyda l:

mam nadzieję, że na stronach które pominęłam same dobre wiadomości są

na obiad robię naleśniki z twarogiem i bananami
Stary 2011-10-25, 10:42   #5010
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

zostal mi polecony ten wozek:
http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyj...885430497.html

jest w miare lekki,ma skretne (z mozliwoscia blokady) spory koszyk na zakupy kolory sa kiepskie do wyboru no ale chodzi o funkcjonalnosc
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości