|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
mam pytanie
która propozycję ustawienia szafek byście wybrały wczoraj spodobały mi się meble z BRW nowa kolekcja Areka http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...enny/210-Areka ale jeszcze tych mebli nie ma w ich planerze, więc wrzucam jakiekolwiek- chodzi tylko o ustawienie . Koniecznie chciałabym komodę kwadratową z 4 kwadratów i szafkę rtv - a oprócz tego nie wiem co... nie patrzcie na kolory tych wizualek, sa koszmarne, ale nie da rady ich zmienić. Sofa u mnie bedzie czarna, kolor ścian waniliowy
Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2011-10-24 o 15:31 |
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Gold jaka jest różnica między 1 i 2?? Choc jak dla mnie to nr 3 najlepiej. A kanapa będzie tak bokiem do TV stała??
|
|
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
salonik ![]() w wersji 1 obie komody są tej samej wysokosci, a w 2 jedna jest niższa o około 10 cm
|
|
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
a moze tylko 2 szafki i półka? ewentualnie bliżej drzwi stojący duży kwiat
|
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
ooo tak najlepiej.
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Gold jak dla mnie wersja 3. Tylko telewizor do rogu (półka pod rtv), później komoda, a regał na samym końcu pod drzwi
U nas tak w zasadzie jest ![]() No i nie będzie Was męczyć takie patrzenie na telewizor z boku? Ewentualnie bym go powiesiła, żeby go troszkę przekręcić w stronę sofy.
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-10-24 o 16:00 |
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś zamulony dzień, oczy mam na zapałkach
Cytat:
Ja utrzymuję kontakt z niektórymi osobami ze studiów, ale chyba największy własnie z laskami z L.O i właściwie ten czas w życiu wspominam najlepiej. Szalone czasy Z podstawówki to mam przyjaciółkę. Kiedyś jeszcze z kilkoma dziewczynami z podstawówki mocno się trzymałam, nawet będąc na studiach, bawiły się u nas na weselu i często gęsto się spotykałyśmy, ale dziś kontakt jest znikomy, każda swoim życiem żyje i jakos tak wyszło, że rzadko się widujemy, chociaz mieszkamy w jednej miejscowości.
|
|
|
|
|
#3098 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej hej hej
![]() fajnie że piszesz Maksio rewelacyjny ![]() ![]() super dywan ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i też uważam jak Rosi, wolne brać i tyle.. a nie szukać dziury w całym.. a na badania pani w ciązy wchodzi bez kolejki tylko trzeba zacząć wołać o swoje,.. Cytat:
bo ja boska jestem ![]() idę czytać dalej ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
Goldi jak dla mnie 3 ale kanapę dałabym skosem do rogu Laski proszę was jutro od 9 do 10 o dużoooo kciuków, mam zajęcia otwarte dla rodziców, i to mnie tak nie stresuje jak to że będzie też na nich moja opiekunka stażu a trafiła mi się stara panna czepialska totalnie, od której zero pomocy ale za to tona uwag.. już nawet dyra mi powiedziała że jak będzie mi z nią źle to mi zmieni ale póki co musi mi ją dać bo jako jedyna nikogo nie ma.. (nie dziwie się zresztą) acz póki wszystko jej się podobało do konspektu też nie ma zastrzeżeń, ale jutro się okaże co to będzie..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-10-24 o 17:39 |
||||||
|
|
|
#3099 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
laski jesli na FB zostanie sie fanem Reserved to otrzymuje sie kupona rabatowy na 20% na asortyment, nie objety inna promocja
wazny do 30.10 e---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- gold pozniej popatrze na Twoje wizualki, bo sie musze skupic a teraz nie moge:d a chetnie podziele sei swoim zdaniem:d mebelki fajne Choc ja u Ciebie do tych bialych dzrwi do pokoju to widzialambym meble z IKei tez biale
|
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem ze jestem boska
gorzej z opiekunką która wiesz przyczepi się do wszystkiego ona ostatnio nawet nam powiedziała że nie jesteśmy nauczycielami bo nie mamy stopnia mianowania i nie powinnyśmy być na imprezie z okazji dnia nauczyciela.. co z tego że tam są tylko 3 ponad mianowaniem, a reszta albo stażyści albo kontraktowi.. albo swojej stażystce w zeszłym roku zajęć nie zaliczyła bo nie dała podpisanych kartek dzieciom do malowania - ona jej mówiła że chciał podpisać potem ołówkiem żeby później zrobić karteczki i powiesić na wystawę a nie wie gdzie co dzieci pomalują, wiesz żeby jej podpisów nie zamalowały... ale jej to wytłumaczenie nie pasuje i tyle.. nudzi jej się podobno ![]() więc mimo wszystko prosze
|
|
#3102 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki bylam własnie w hurtowni kwiatow co by sie na wszytskich swietych zaopatrzyc w kwiaty i dodatki do stroików na groby i liiiiipa, zawsze pelne polki a teraz pusto jak by huragan przeszedł:/
no to tychy city witaja w sobote
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro po pracy zerkne a Ty byś chciała szampon i odzywke tak? w gazetce po 14,99? sa rozne rodzaje czy tylko jeden? jakby co to mam kupowac czy na razie tylko sie zorientowac?A ja sie tak jakos kijowo czuje... piersi mnie cale bola i nie wiem od czego, bo nigdy mnie tak chyba nie bolaly jeszcze, a do cioty daleko...ehhh Aha Goldfish zapomnialam napisac ze jak dla mnie zestaw 2 chociaz niezla lamigowke mi zrobilas z tym zestawem 1 i 2 - z cyklu znajdz roznice hehehe
Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2011-10-24 o 18:25 |
|
|
|
|
#3105 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3108 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
zuzka ma drugiego zeba
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
o to teraz beda zabki lecialy
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia super
Brawa dla Zuzki ![]()
|
|
#3113 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe ![]()
|
|
#3115 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis pierwsze co zrobiłam po wejsciu do domu to zwymiotowałam ledwo powstrzymałam sie w autobusiezaraz zerkne Cytat:
mam nadzieje, ze dzisiejsza noc bedzie spokojniejsza Cytat:
Cytat:
ale co zrobic, ze TZ kreci nosem i mu sie nie podoba ;/ ale ta druga w pasy tez fajna, musze ja na zywo zobaczycCytat:
![]() Cytat:
dla zuzinki
|
||||||
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
czesc z wieczora
Gold - mi sie osobiscie wersja z wysokim regalem podba, ale tak jak gucia sugeruje stolik rtv dalabym do rogu i to jeszcze pod ukosem zeby bylo wygodniej z kanapy ogladac. My tak mamy i jest OK. Marta - kciuki beda powodzenia i nie daj sie !kliwia - brawo dla Zu za zebola ![]() Mielismy dzis troche szalony dzien-Tomus spal krotko wiec juz od ponad pol godziny nyny. Niestety w nocy trzeba bylo znow uzyc smoczka bo sie boroczek budzil,No coz malymi kroczkami dojdziemy do celu. Bylismy dzis na kontroli u lekarki-tym raziem nie u tej ktora osluchiwala go w najwiekszym placzu a u naszej lekarki. I bylo spokojnie, bez placzu. Ale niestey mamy nadal antybiotyk-i 80zl w aptece wydane ![]() ![]() Juz kiedys mial niedotlenienie i zapalenie pluc z ktorym wyladowalismy w szpitalu a troche z innej beczki - kupowala moze ktoras albo miala do czynienia gdzies (w pracy, u kogos) z RAMKA CYFROWA ?? maz wymyslil takie prezent dla rodzicow a nie znam sie na takim sprzecie kompletnie
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-10-24 o 20:15 |
|
|
|
#3117 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szalejecie widzę! ![]() Cytat:
Cytat:
a co do ramki, to my kupiliśmy na któreś święta teściowej. była bardzo zadowolona. W zasadzie trzeba tylko zwrócić uwagę na rozmiar, żeby była odpowiednia no a im troszkę większa tym lepsza No i ceny są przeróżne, my kupiliśmy za jakieś 200-300zł.Uczyłam się dzisiaj z moim Danielem i jutro ma obronę. Chyba bardziej się denerwuję niż swoją. mam nadzieje, że świetnie sobie poradzi, robaczek mój
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie ceny ramek sa bardzo rozne-juz mi brat kazala zwrocic uwage na rozdzielczosc-mam jakis punkt zaczepienia Powodzenia dla Daniela! |
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu do kardiologa jedziecie? ![]() Ja mam ramke cyfrowa dostalam na urodziny tesciom napewno sie spodoba Dalej nie wiem co z ubezpieczeniem .. dzisiaj dzwonili ze pielegniarka zle sie pod tzn tylko imieniem i nazwiskiem a powinna tez tytul dodac no masakra jak robia wszystko pod gorke .. ale bylam juz u lekarza wyslalam nowy papier ... zobaczymy co mi teraz powiedza w poniedzialek mam wizyte z pielegniarka a ja nie wiem na czym stoje .. jesli do piateku sie sprawa nie wyjasni .. zmieniam lekrza ktory przyjmuje moje ubezpieczenie trudno sie mowi .. nie mozna miec wszystkiego .. a wkoncu nie tylko moj gin jest na swiecie ...
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2011-10-24 o 21:26 |
|
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia trzymam kciuki za Tomka! Ale powiem Ci, że moje siostry od małego były pod opieką kardiologa. Starsza siostra miała ubytek międzykomorowy a młodsza szmery. Żadnej nic nie jest, nie leczy się tego ani nic. Starszej siostrze w końcu ubytek zarósł. Tak więc ja jestem dobrej myśli
Żabciu a piorun by ich tam strzelił, szukają problemów tam gdzie ich nie ma. Jak ja nie cierpię sama spać ;(
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.

która propozycję ustawienia szafek byście wybrały
nowa kolekcja Areka

Za to przyjaźnię sie z dwiema dziewczynami z podstawówki 

masz zdjęcie jakieś? 

Jakbyś jeszcze miała okazję to daj znać 
- z cyklu znajdz roznice hehehe

dzis pierwsze co zrobiłam po wejsciu do domu to zwymiotowałam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
powodzenia i nie daj sie !