|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Dziewczyny, musiałam
wiem, jestem na odwyku, ale kupiłam nowy podkład... usprawiedliwiam się tym, że mój max factor smooth effect konczy sie, a jest to jedyny jasny odcien jaki posiadam i ktory moge teraz uzywac. Mam jeszcze podklady Loreal i Revlon, ale sa zdecydowanie za ciemne na zime, nadaja sie tylko na lato. Moge czuc sie usprawiedliwiona?
|
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() możesz ![]()
|
|
|
|
|
#1503 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
tez tak mysle
![]() aaa kupilam Catrice Photo Finish Liquid Foundation 18h https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zy.html&next=1 http://www.catrice.eu/products/face/...ation-050.html |
|
|
|
#1504 | |
|
Zadomowienie
|
hej
Troszke mnie nie bylo ale tak jakos nie mialam o czym pisac. Chyba znowu przestalam dbac o siebie... Jutro ide na rozmowe kwalifikacyjna na 11;20 do polomarketu mam nadzieje ze mnie przyjmna bo juz nie wyrabiam z tym siedzeniem w dom. Ile mozna siedzieć! A pozatym finansowo tez juz wolałabym sie odbic...Wyobraźcie sobie że moja kolezanka brała ślub z facetem z którym już była od dawna czyli jakoś w czerwcu i własnie sa w toku rozwodzenia sie hm... byli ze sobą po ślubie 2 miesiące ona załamana a on podobno dupek. no ale cóż... a jak ich razem widywałam to naprawde było widać że sie kochają i wogóle....aż im zazdrościłam takiej harmonii w związku![]() Cytat:
![]() Monia dziekuje za pamiec
|
|
|
#1506 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam sobie opaske do włosów
![]() Lakier do włosów z avonu i dopaznokci ale kolor jakis dziwny.. Juz moja mama nie jest konsultantka i juz nic nie dostaje ![]() Noi zdjecie moich włosków które odzyły po skróceniu
|
|
#1507 |
|
Zadomowienie
|
Wydaje mi sie że dobrze mi w takich włoskach
juz sie przyzwyczajiłam ale zapuszcze i tak haha
|
|
#1508 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Party - ladna sukienka Na pewno bedziesz fantastycznie wygladac I podziwiam za checi organizacyjne, zawsze mnie zadziwialy przyszle panny mlode pelne energii w kwestii planowania slubu i wesela - ja to bym najchetniej zaplacila komus za to zeby to porzadnie zrobil za mnie ![]() Buahhot - nieladnie ![]() Ja sie twardo trzymam ![]() Ubran mam juz tyle ze mi sie nie mieszcza i ostatnio jak je ukladalam to znalazlam 1/3 o ktorej w ogole zapomnialam wiec teraz jak tworze zestawy to sie czasem czuje jakbym miala cos nowego Jedynie co kupilam ostatnio to dwupak grubych bawelnianych rajstop z takko - czarne i czerwone. Chcialam szare i granatowe ale juz nie bylo. W czarnych juz bylam, sa cieplutkie, czerwone nie wiem czy sie odwaze zalozyc, na bank nie do szpitala, moze do drugiej pracy, plus szara spodniczka i granatowo - czerwona koszula w kratke ![]() Jutro wybieram sie w ramach relaksu na japonski manicure a potem kawa z przyjaciolka ![]() Aaaa co do grupona - to ja baaardzo czesto korzystam - bylam juz 2 razy u fryzjera, na 5 masazach, na myjni samochodowej, w pizzerii i zawsze bylo wszystko ok, moi znajomi rowniez nie narzekaja, kolezanka byla nawet na weekendzie wykupionym przez grupon wiec moim zdaniem nie jest prawda ze nie warto bo warto |
|
|
|
#1509 |
|
Zadomowienie
|
tallulah ja tez mam czerwone rajstopy i czasami założe ale jakos sie nie widze w tym kolorze na nogach
zakładam do czarnej spódnicy ja już dawno nigdzie nie byłam
|
|
#1510 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale pomimo tego wybryku dzielnie się trzymam trzymam kciuki, żeby Tobie sie udalo, bo ja sie nie poddaje, dalej trwam na odwyku a ja jutro zrobie przeglad szafy, poukladam wszystkie ciuchy, posegreguje je, bo ten balagan mnie osłabia
|
|
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Byłam dziś u dentysty i kolejny ząb za mną jak dobrze pójdzie to za jakiś rok wylecze wszystkie zęby ![]() Wkurzył mnie strasznie dziś ochroniarz w Biedronce, który komentował do kasjerki w pewien sposób ubraną laskę tzn. stwierdził, ze tyle jest gwałtów bo tak a nie inaczej sie dziewczyny ubierają no jak ja słyszę takie cóś dostaje białej gorączki wyszłam sarkając głośno, że jak kobieta mówi nie to znaczy nie Cytat:
![]() O dziękuję ![]() A co się działo, że Ciebie nie było?
|
|
|
#1512 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1513 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane.
Ja to dzis miałam ciężko ale przyjemny dzień, byłam na lumpku kupiłam sobie cieplutki komin za 5 zł, bluze za 6 i mega fajne spodnie do spania za 3 zł. dodatkowo weszłam do rosa, i 80 zł poszło. Kupiłam szampon i maske na wlosy z alterry z granatem, micel z Bourjois, podkład z Manhatanu do mieszanej cery, waciki, masło z isany, maseczki ziaja, nową syrenkę, Oliwke Hipp, i chyba cos jeszcze ale teraz to nie pamiętam. Ze spa miałam juz na włosach oliwke hipp, szampon alterry i teraz mam maske alterry. blondyneczko fajnie że juz wróciłas. ładne włoski ładne
Dbam o włosy i zapuszczam Edytowane przez ramoncia217 Czas edycji: 2011-10-24 o 20:26 |
|
|
|
#1514 | |
|
Zadomowienie
|
Buahhot mnie tez czeka porządek w szafie...połowa moich rzeczy nadaje sie do kosza...mam zero wszystkiego..
![]() Cytat:
![]() a ja nie mówiłam nic....a mnie przez weekend tak ząb bolał ostatni że masakra...nie spałam 2 dni..po ścianach chodziłam z bólu
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
blondyneczko trzymam kciuki
A co do rozwodu koleżanki to makabra.... nie znali się wcześniej czy co?
|
|
#1516 |
|
Wtajemniczenie
|
ok ja lecę zmyc maske a potem spa i spac, rano wstaje i jade z tż do olsztyna (64 km odemnie).
Buziaki
|
#1517 |
|
Zadomowienie
|
ramoncia dziekuje kochana
a ja dawno w lumpku nie bylam....ale spokojnie, spokojnie bez obaw haha nadrobie zaległości ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Czasami po ślubie dopiero wychodzi na wierzch to co sie ma za skóra. Pozory potrafią mylić oj oj... oni byli długo zesobą razem mieszkali no ale cóz..
|
|
#1518 |
|
CABIN CREW
|
blondyneczko od razu widać że włoski zdrowsze
ramoncia to zaszalałaś
|
|
#1519 |
|
Zadomowienie
|
ramoncia ładnie Ci kolorek wyszedł i chyba tez wypróbuje ta Londe kiedys
a jaka ona ma wode?
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym wydałam dziś przedostatnie pieniądze na książki Jak czekałam na przystanku na autobus w kiosku ruchu który tam jest wypatrzyłam 3 ksiązki na których było napisane, że każda jest po 5 zł, były z jakieś serii ale nie widząc tytułów podeszłam tam i zapytałam o te książki,są na tyle fajne biografie, że od razu wszystkie 3 wziełam
|
|
|
#1521 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam za jakość tych zdjęc które wstawiłam i za to że wyglądam w nich jak paszczur!!! Ale jak sie nie pomaluje to niestety tak jest
![]() Wy też tak macie? No mnie makijarz zmienia nie do poznania....
|
|
#1522 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
widze w podpisie, ze zrezygnowalas z farbowania, wracasz do naturalnych wlosow?
|
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym małżeństwem to dziwni są, jak mieszkali ze sobą wcześniej to nie wiedziała, jak on jest.
|
|
|
#1524 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja sie tylko boje ze jak cos na slubie i weselu pojdzie nie tak to potem bede zla jak diabli bo przeciez przez ponad rok wszystko dokladnie planowalam wiec jak moglo nie pojsc?... ale zobaczymy, poki co spokojnie sobie mysle nad roznymi opcjami![]() fajnie ze idziesz na kawe,wlasnie przyjaciolka tez mi napisala i moze jutro sie z nia spotkam ![]() ja w listopadzie jestem umowiona na mikrodermabrazje z grupona, nie moge sie doczekac ![]() Cytat:
TZ juz pojechal chyba widzimy sie dopiero w piatek lub w sobote.. u mnie pielegnacja dzis kiepska, sama podstawa... ale moze naloze olej na noc na wlosy chociaz.
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1526 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale robie przerwe, chce zrobic pół roku przerwy ale nie wiem czy dam rade z tak wielkim odrostem chodzic chodzi o to że moje włoski są rzadkie takie, chce narazie ich niczym nie palić żeby mi wyrosły nowe babyhair. Bo kolezanka moja stwierdziła że mam takei przerwy w przedziałku że ona tak nie ma takich duzych. I żebym zrobiła przerwe w farbowaniu żeby mi urosło ich więcej i żebym kupiła jakieś ampułki w aptece na włosy i smarowała głowe. i wtedy po paru miesiacach będe miała więcej włosów![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- wiadomosc w klubie zostawiłam
|
|
|
#1527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wykorzystaj co do minuty ![]() blondyneczko znacznie ci lepiej w takich włosach ![]() Cytat:
![]() ja jutro na lumpki pójdę przed zajęciami może akurat coś wyhaczę
|
|
|
#1528 |
|
Zadomowienie
|
własnie zauważyłam że napisałam makijarz przez rz
przepraszam! nie mysle jak pisze.Ide spać z moja kochana córeczka która 27 listopada kończy 3 latka dlatego mam nadzieje że mnie przyjmna jutro do polo bo chce jej wyprawić duże urodzinki jakie to szczęście że mam taką kochaną istotke...
|
|
#1529 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. moim zdaniem to i tak lepiej teraz niz za kilka lat ( bo teraz niby za szybko), a potem ratowac dla dzieci . przynajmniej nie krzywdza wlasnie dzieciaczkaa co do zwiazkow z boku i ich idealnosci - z mojego doswiadczenia- dalsi znajomi/ludzie na ulicy brali moj poprzedni zwizek za ideal ( sek w tym, ze realnie to bylo bagno )powodzenia na rozmowie Cytat:
, i poprosze realcje z japonskiego mani, kusi mnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|||
|
|
|
#1530 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziękuję Cytat:
Cytat:
![]() O fajnie Ci się jutro zapowiada ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

mam nadzieje ze mnie przyjmna bo juz nie wyrabiam z tym siedzeniem w dom. Ile mozna siedzieć! A pozatym finansowo tez juz wolałabym sie odbic...
hm... byli ze sobą po ślubie 2 miesiące
i juz nic nie dostaje 

ale pomimo tego wybryku dzielnie się trzymam
no jak ja słyszę takie cóś dostaje białej gorączki 

Jak czekałam na przystanku na autobus w kiosku ruchu który tam jest wypatrzyłam 3 ksiązki na których było napisane, że każda jest po 5 zł, były z jakieś serii ale nie widząc tytułów podeszłam tam i zapytałam o te książki,są na tyle fajne biografie, że od razu wszystkie 3 wziełam 

. moim zdaniem to i tak lepiej teraz niz za kilka lat ( bo teraz niby za szybko), a potem ratowac dla dzieci