|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
skimoś - dziękuję za rady
|
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja czytam na fakultet i słucham muzyki to mnie nie ma przy was |
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
no a ja chcę Was i co?????????
![]() ![]() A dobrze Jestem pod wrazeniem tego jak Magda szybko opanowała Warszawę i dotarła do nas sama pociągiem Mrówka ją pokochała i powitała szerokim uśmiechem, a potem wzroku nie odrywała od niej i cieszyła się na całego to dopiero druga osoba, która wzbudziła u niej aż taką radośc Posiedziałyśmy pogadałyśmy, tż zrobił nam kanapki Potem przyjechała Stefka i znowu były pogaduchy W międzyczasie wykąpaliśmy i chwilowo uśpiliśmy Mrówkę ![]() No i pojechały....... ![]() I jeszcze chciałam powiedzieć, że bardzo, bardzo, bardzo dziękuję, za przysłanie mi zazdrośnicowego znaczka będę z dumą nosić w widocznym miejscu
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszę się, że się wygadałyście i pewnie nas obgadałyście ![]() a poza tym to zupełnie nie ma za co z tą plakietką taki mały (mam nadzieję, ze miły) drobiazg
|
|
|
|
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/sleek-makeup-oh-so...875582082.html |
|
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak naprawde niewiele o tym kraju wiesz a reprezentujesz strasznie stereotypowe podejscie.
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
utrzymują się cały dzień ale pod jego koniec mogą się zrolować choć nie zawsze tak robią. Może kupię sobie za 18 zł bazę z Art deco
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak zrobię
|
|
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
no tak
nawet w zeszłym roku pisano do Polsatu, który chciał wycofać Kevina
|
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
chyba czas na myju, myju..... małe co nieco..... i spanie
|
|
|
|
#1902 |
|
Polka Ogarniaczka
|
a ja nie mogę z tż skończyć pogaduch na gg, nie wiem kiedy się położę
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
fakju!
super, teraz mam w głowie tę superpiosenkę, zadowolona?!?! Cytat:
ale fajnie - w kwietniu planujemy nalot kilkudniowy idę lulu, dobranoc |
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po co kończyć coś, co jest przyjemne???? dobranoc ![]() papapappapapapappa |
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście niemożliwe! 12 stron od rana?! Seriously?
![]() Chciałam powiedzieć, że Wasze kciuki są magiczne Zdałam na - UWAGA! - 5- Co to za ocena w ogóle? Bardzo jestem szczęśliwa, bo to był ciężki egzaminJuż bardzo tęsknię za TŻtem... jeszcze 3 dni Dziękuję za uwagę
|
#1906 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Moje przeziębienie każe mi iść do kimania :P
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1908 |
|
MBZ♥
|
Kawka ile trwa taki kurs?
Stygmatku to oby Ci tak pozostało Grape co jadłaś? ![]() Frezyjko już lepiej? Justyś może Ci się marzy farafara na workach z mąką i stąd ta piekarnia ![]() Moje karmi dalej w lodówce Crozee jaka fryzura i jaki kabaret? Gwzidak ma świetne podejście, też bym chciała umieć to tak wyważyć-to zdrowe dla Wszystkich Członków RozinyTobie też się udaCarmi zazdroszczę poszukiwań U Was nie ma umów dla studentów na TV? Naj a próbowałaś podpytać na Zakręconych?doczytałam, że chcesz zajrzeć Med fajnie, a jak się udało z kablami? Ale Wam fajnie, że się znacie i tyle spotkań, krakowski i warszawskiArrakis kciukam za znalezienie pracy Claris jak się Mama czuje? A gdzie się podziewa Peach??????? Aniołku to co by było jakbyś strzeliła sobie całe włosy? ![]() Smerfetko przepraszam, nie zauważyłam-każda z nas ma gorszy dzień ale grunt to nie dać się opanować dołomOla ale to zło i ten demon pomoże Ci wyrzeźbić ciałoooo na następnych zajęciach będzie lepiejMaya dużo zdrowia, lekarz faktycznie nie popisał się Frezyjko tyknij Go stópką. No ale tekst Męża miażdży Hej Rem Carmi krótkie rozłąki są mega. Te przytulasy smakują potem są magiczne Fiu fiu ale biznesy się tu kręcą ![]() Arrakis dobrze, że mój TŻ tego nie czyta o kilku materiałach i zmianie wizerunku bo bym dostałą szlaban na zakupy sama z chęcią bym poszła na takie zajęciaSimply chcę do Was-na czeko i na zakupy ![]() Justyna pomyślałam jak Rem-masz artstę ![]() Naj ja kupuję w warzywnym na osiedluwidziałam też w kuaflandzie czy innym Tesco ale takie jakieś zmasakrowane. linka nie oglądałam bo mi net muli ale ja ostrym nożem drążę tunel i wciskami. wcześniej śliwki namaczam Też mam bazę artdeco i jak ją nałożę to mi zimno w powiekę Gwizdaku fajnie, że spotkanie się udało ![]() Magda zazdroszczę orientacji w terenie ![]() mnie W-wa przeraża. jak się tam przeniesiemy to nie wiem jak będę funkcjonować przez pierwsze dni, tygodnie Capri Zdolniacho i dzień dobry
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-25 o 07:43 |
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Właśnie, gdzie Piczka? Mój ząb najpierw narobił mi nadziei i się przyjął, a tera zrobiła mi się ropa pod nim. Czyli idzie do wyrwania czy jest na sali dentysta?
|
|
#1910 |
|
MBZ♥
|
ale jak podniosło? może spróbuj popłukać szałwią to pomoże na stan zapalny
|
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
By, a jak samopoczucie dzisiaj?
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
HI
Lecę na śniadanie i potem znowu na szkolenie.BYou, wcale nie mam orientacji w terenie Wczoraj to sobie uświadomiłam Może do celu trafiłam wszędzie, ale za to duuużooo się nachodziłam Dziś nóg nie czuję...I chciałam tylko napisać, że Gwizdak jest super! Mrówka jest super! I TŻ Gwizdaka jest super i robi pyszne kanapki!
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna mogę go wyrwać
![]() Capri gratuluję piąteczki ![]() ja też mam bazę art deco (i jestem z niej zadowolona) oraz jakąś paletkę ze sleeka - całkiem dobre rzeczy za niewielką cenę ![]() a tak w ogóle wczoraj przed snem zaczęło mnie boleć prawe oko i dzisiaj nadal mnie kłuje - ciekawe od czego to...
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-10-25 o 08:08 |
|
|
|
#1914 |
|
MBZ♥
|
Justyna lepiej dziś-dziękuję
![]() kiedy masz wizytę? ![]() Magda jak ja się zgubię to albo dzwonię po TŻ, albo bliska płaczu szukam taksówki ![]() także mój szacun![]() Osz masz cęgi w biurku?
|
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale coś może wykombinuję![]() pamiętam jak byłam zimą w W-wie, wtedy kiedy ją zasypało - podjechałam jeden przystanek autobusem potem się nachodziłam, ale dotarłam na miejsce co się potem okazało, że od dworca idzie się jakieś niecałe 10 minut skrótem ale najważniejsze, że cel osiągnięty
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Osz, doceniam Twoją troskę
ale dam se radę chyba ![]() By, no to się cieszę, że lepiej a ja nie mam właśnie wizyty umówionej...
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Byou, no kable położył tak bardzo fajnie facet. Przyłożył się
Justi, no to masz niezły problem z zębami A do mnie zadzwonił dziekanat, że znaleziono moje dokumenty i że zgubiłam, prawda? Ja: nie, nie zgubiłam... Kobieta: ale dzwonili z Plazy, że mają pani dokumenty i prosili by się zgłosić do obsługi klienta. Ja: no, chyba, że wczoraj... I wiecie co - faktycznie nie mam saszetki z dokumentami i 150zł
|
|
#1919 |
|
MBZ♥
|
Justyna to może lepiej zadzwoń, bo tak się męczysz.
Osz po co Ci śrubopręt? ![]() **************** ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Med jak dobrze, ze Ktoś oddał jeszcze jak z pieniędzmi to wogóle...chociaż moja siostra w tamtym roku odzyskała netbooka także są uczciwi ludzie ![]() i fajnie, że siętak udało z kablami
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-25 o 08:29 |
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a swoją drogą gapciu zauważaj jak Ci brakuje 150 zł ![]() kurczę, mama mi zapomniała zostawić kluczyków, tata ogląda mecz i mnie nie chciał podwieźć a już było za późno na tramwaj bo autem się jedzie szybciej i muszę iść na drugi wykład :/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

13.03.2008
Jestem pod wrazeniem tego jak Magda szybko opanowała Warszawę i dotarła do nas sama pociągiem 

Tak naprawde niewiele o tym kraju wiesz a reprezentujesz strasznie stereotypowe podejscie.

ale grunt to nie dać się opanować dołom

nie, nie zgubiłam... Kobieta: ale dzwonili z Plazy, że mają pani dokumenty i prosili by się zgłosić do obsługi klienta. Ja: no, chyba, że wczoraj... I wiecie co - faktycznie nie mam saszetki z dokumentami i 150zł