|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
Trzy godziny mi to zajęło. W nagrodę kupiłam sobie bluzkę potem ![]() Haniu, nie panikuj, nie ma sensu się nakręcać |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Hania ja tez miałam takie jazdy po glukozie.
A teraz mam jazdy z grypą : /wszystkie mozliwe atrakcje zoładko-jelitowe _bol gardła,kosci,gorączka ... TZ został w domu ,ja tylko karmię młodą i się kuruję ,reszta nalezy do niego
|
#33 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
![]() Cytat:
Ja kupiłam sobie zapinany sweterek na allegro.Tanio ![]() Jutro idę do dentysty ,ale dopiero popołudniu.Do pracy nie idę, bo jadę na zebranie do centrali i będę cały dzień myśleć o zębach ehhh nie lubię tego
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
nieładny?
![]() później wpadłam na fajniejszy. ale już nie pamiętam. Cytat:
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Biia fajny fajny
ja bym tylko zamiast "pierścień" dała "pierdzień" ![]() wybaczcie,cos mi na mozg pada
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Jakaś senna jestem. Nie mam weny ostatnio do udzielania się - nawet nie wiem dlaczego... |
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć! Poniedziałki mam masakryczne. Jak wracam do domu, to nie mogę dojść do siebie, znaleźć sobie miejsca, jestem zbyt zmęczona, żeby odpoczywać
![]() Wczoraj próbowałam obejrzeć "Boską" w Teatrze Telewizji (wybierałam się na tę sztukę od dawna do teatru), ale w połowie drugiego aktu odpłynęłam... muszę dokończyć w internecie, jeśli będzie. Poza tym zaczyna się coroczna październikowo-listopadowa akcje trądzik. Trzecia jesień z rzędu! (trwa to zwykle do grudnia-stycznia) ![]() Już nawet nie wybieram się do dermatologa, bo musiałabym chyba do jakiegoś super specjalisty, ostatni, u których byłam, nie przekonali mnie ani nic specjalnego mi nie przepisali. Mój sposób to Effaclar H La Roche Posay - jedyne co mnie ratuje, i jakiś krem punktowo przysuszający. Zobaczymy. Cytat:
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#40 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Nie no, fajny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś też jest średnio, teściowa zamówiła lekarza do domu. Teraz do pracy jeżdżę autobusem i w końcu mogę coś poczytać - wygrzebałam z półki Leszka Kołakowskiego i jego "Mini wykłady i maxi sprawach". Muszę znacznie więcej czytać, bo zauważyłam dziś z przerażeniem, że się strasznie uwsteczniłam - nie potrafię sformułować myśli w głupiej ankiecie |
|||
|
|
|
#41 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
U mnie w ciągu roku pojawiają się czasem jakieś niespodzianki, ale w październiku jest wysyp: czoło, nad łukiem brwiowym, skronie. Jest tego cholerstwa bardzo dużo! No i są to inne niespodzianki niż zwykle, duże, czerwone i bolesne. Cytat:
Mam "Mini wykłady..." w formie audiobooku, fajne! Ale nigdy nie przesłuchałam wszystkich Polecam też "13 bajek z królestwa Lailonii".
|
||
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu dla jakiegoś dziecka szukają "mojej" krwi, w Łodzi...
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
To może spróbuj się zgłosić... jeśli chcesz. Tj. przynajmniej dowiedzieć się, czy mimo odległości możesz oddać krew dla określonej osoby.
A ja właśnie znalazłam dwa magazyny pomocy rzeczowej, chcę jak najszybciej pozbyć się zalegających ciuchów, w piątek na fali "weny" działaniowej przekopałam szafy, połowa ich zawartości to dobre, a nawet nowe rzeczy, których od roku a nawet dłużej nie noszę. |
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk, a gdzie się zgłosiłaś, że dostajesz takie informacje? Z czym to się wiąże? Przechodziłaś jakieś badania?
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nienoszone rzeczy przekazuję raczej do konkretnych osób, mniej zamożnych - znajomych rodziców, dalszej rodziny. Nie, akurat taką informację znalazłam na FB, na profilu fundacji DKMS, zapewne takich ogłoszeń jest więcej, nie szukałam gdzie indziej. |
|
|
|
|
#46 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej,
No w końcu jakikolwiek ruch..bo wczoraj-to normalnie wstyd mi było za Was Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ----------- Skoro miałyście po glukozie jak ja top jestem spokojna.
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
E tam, ja pojechałam sobie na glukozę autobusem, musiałam siedzieć pomiędzy pobraniami 2 godziny na krzesełku w poczekalni, a po wszystkim pojechałam prosto do pracy
Nie przypominam sobie, żebym miała "odjazd".
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obyło się bez ofiar, ale z bojowym nastawieniem tam jechałam, wiedziałam, że się stamtąd nie ruszę, dopóki wszystkiego nie załatwię. Mam wszystkie wyniki, w czwartek mam mega ważną wizytę u specjalisty, od którego mam nadzieję wszystkiego się już konkretnie dowiem, co dalej. Mam też pewien niekonwencjonalny pomysł na leczenie |
|
|
|
|
#49 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki, żeby w końcu TEN specjalista pomógł...bo już się biedna tyle nałaziłaś
|
||
|
|
|
#50 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też jestem ciekawa pomysłu
|
||
|
|
|
#51 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..a ja od wczoraj na taki wynik się nastawiałam.Cytat:
![]() Oby w końcu ruszyło do przodu!!!- bo tych lekarzy specjalistów przewinęło się już wielu i do tej pory guzik z tego wynikał
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
KLUB
![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- z moich raybanów nici, mają jakiś dziwny kąt soczewek, zupełnie mi to nie odpowiada. Także nie kupuję na siłę, no i nawet się cieszę, kupuję okulary no name u optyka koło pracy i będą kosztować razem z soczewkami połowę tego, co raybany.
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Ad. oczu - ja ostatnio chodzę cały czas w okularach... muszę przerzucić się na soczewki, bo zaczyna się parowanie szkieł po wejściu do pomieszczeń z dworu, nie lubię tego. Ostatnio mam jakieś swędzące oczy, mimo, że soczewek nie noszę ponad miesiąc... nie wiem w czym rzecz... mam nadzieję, że się nie nasilą objawy po soczewkach.
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam, kupiłam inne okulary, też w czarnych oprawkach plastikowych, ale nie rayban i kształt inny, trochę mniejsze i całkiem prostokątne, zadowolona jestem, bo nie zapłacę dużo i jutro już będą
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------------ Odebrałam wyniki- jestem zdrowa jak rydz. ![]() Cukier idealnie w normie, a hemoglobina poszła w górę mimo że oszukuję z braniem żelaza ![]() W nagrodę udam się do kuchni upiec sobie ciastka francuskie z serkiem białym
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu super. Ja idę robić badania w sobotę następną. Nie chce mi się z pracy zwalniać a akurat wtedy odrabiają 31 paźdź.
|
|
|
|
#58 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nagroda się należy ![]() Ja też dziś w nagrodę idę na kawę i ciacho z koleżanką. Planuję wuzetkę
|
||
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu jak robisz te ciastka z srem białym?? mam cały kawałek sera białego ważnego do dziś
|
|
|
|
#60 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wuzetka zawsze dobra ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

,ale dopiero popołudniu.Do pracy nie idę, bo jadę na zebranie do centrali i będę cały dzień myśleć o zębach
ehhh nie lubię tego
Mozna juz na podstawie tych wszystkich wpisow napisac scenariusz serialu