|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013
cześć dziewczyny
ja jestem masakrycznie zmęczona... nie spałam pół nocy bo jakoś nie moglam... na uczelni nadal sie nic nie wyjaśniło... może dzisiaj sie coś uda zrobić,... mykam na uczelnie...Miłego dnia
|
|
|
|
#4622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013
Cytat:
Cytat:
Przed wyjściem do pracy łyknęłam Ibuprom i teraz na razie mam spokój. To jest jedyna tabletka, która mi pomaga. Jak ja nienawidzę pierwszych dni okresu Czuję się wtedy taka... brzydka![]() A u mnie dzisiaj piękna pogoda ale za to piździ ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Dzisiaj 1 rok, 9 miesięcy i 30 dni do ślubu
|
||
|
|
|
#4623 | ||
|
Konto usunięte
|
No ciągnie się jak to moja mama mówi - jak z dupy sierp
Cytat:
Dzięki Cytat:
A bratu nie wolelibyście dać pieniążków, żeby sam wybrał prezent? bo w sumie nie mam pojęcia co można by kupić chłopakowi na prezent
|
||
|
|
|
#4624 |
|
Raczkowanie
|
hej, nadrobiłam was
i wcale nie było tego tak malutko od wczoraj ;pale nic mi się nie chce, śniadania nawet jeszcze nie jadłam. musze sie pospieszyc żeby na uczelnie zdążyć |
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się cos wydaje, że jak przyjdę z pracy to już będzie nowy wątek
Oczywiście pewnie się na niego nie załapię
|
|
|
|
#4626 |
|
Zadomowienie
|
Wstałam!
Dziś bede dzwonic do sanepidu jakie mają tutaj wymogi i ile to kosztuje ta książeczka u mnie w mieście ( Tym dziewczyną które mi odpisały bardzo dziekuje za odpowiedz )Przede mną 6 dzień shreda! Dziś miałam potworny sen! śnił mi sie ślub tzn w sumie przygotowania w domu. Okazało sie (nie wiem dlaczego ,ze mama kupywała mi suknie) i była okropna jak porozrywany ręcznik-bezowy.Byłam załamana bo chciałam białą suknie piękna a nie taką szmatę;/ Później okazało sie,że nie mialam umówionej wizyty u fryzjera ani makijazystki;( aaa i do tego ślub był zamówiony na 17 ;/ Koszmar jakiś, jak sie obudziłam to ciśnienie chyba z 200 miałam i chciało mi sie płakac;/ masakra!!;/ 620 dni do ślubu! 1 rok 8 miesiecy 12 dni
NASZ DZIEŃ PM 2013 Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo,którego żona.., nie wypowiedziała. A.H Edytowane przez anuleczek19 Czas edycji: 2011-10-25 o 09:52 |
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio tez miałam koszmar ślubny ale z orkiestrą w roli głównej. Chcieliśmy zaoszczędzić i wzięlismy jakąś nieznaną z polecenia orkiestrę i po godzinie napili się tak, że nie mieli siły spiewać O pierwszym tańcu sami musieliśmy informować gości krzycząc na środku sali---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------
|
|
|
|
|
#4628 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i jeszcze mam wrażenie, że wszyscy patrząc na mnie wiedzą, że mam okres i że to jest takie fujj i w ogóle ![]() W Krakowie też piękne słońce, ale strasznie piździ, przez co wywietrzniki wydają taki dziwny dźwięk i dziwnie się czuje z tym Lubię to
|
|
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jaa... jak nie chce mi się ruszać po nic tyłka. Nie czuję się komfortowo
|
|
|
|
|
#4630 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja w sumie mogę go wykańczać, ale z kim jak wszystkie uciekają ![]() Cytat:
uwielbiam ślubne koszmary w ogóle tak piszecie, że te princeski są takie złe i że bezy i dziwnie się czuję mając wrażenie, że mnie się taka spodoba i taka mi będzie pasować, a Wy powiecie, że brzydka Cytat:
kurcze, na bank nie jedna para miała tak w rzeczywistości, a nie we śnie
|
|||
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeśli sama sie przekonam ,że nie pasuje mi lub cos podobnego to będe szukała innego modelu Moim marzeniem jest princeska , a i ważne abyśmy sie dobrze w niej czuły i wygladaly , a nie zdanie innych![]() Tak jak kiedys pisałam chce miec "pałacowe" wesele. No i wczoraj tez wybraliśmy kolor przewodni będzie to złoto Bukiet ew. żołty (np. tulipany) lub pomarańczowy
|
|
|
|
|
#4633 | |
|
Konto usunięte
|
Praca poczeka
dopiero wtorek, jeszcze zdążysz się napracować ![]() Cytat:
super w sumie, bardzo oryginalnie ja się zastanawiam nad kolorem przewodnim, ale chyba jeszcze na to za wcześnie - podoba mi się w sumie pudrowy róż + fuksja, ale nie będzie pasować, bo nasza sala jest taka w brzoskwinkę, chociaż nigdy nic nie wiadomo, bo właściciel mówił, że do naszego ślubu jeszcze aranżacja może się zmienić Chciałabym już pomierzyć suknie, ale wiem, że jeszcze za wcześnie
|
|
|
|
|
#4634 |
|
Zadomowienie
|
Kochana co do butów to chyba standardowe białe
Nie myślałam o kolorowych butach. Białe - to ślubne i takie kupuje sie "raz w życiu" chyba pozostane przy białych
|
|
|
|
#4635 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
więc walczę ze sobą i w sumie pewnie praktyka pokaże jak to się skończy
|
|
|
|
|
#4636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4637 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
NASZ DZIEŃ PM 2013 Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo,którego żona.., nie wypowiedziała. A.H Edytowane przez anuleczek19 Czas edycji: 2011-10-25 o 11:23 |
|
|
|
|
#4639 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4640 |
|
Zadomowienie
|
ok uciekam sie wziąść za 6 shreda
bede za pół godz
|
|
|
|
#4641 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4642 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
. Niedawno wstałam i już nadrobiłam zaległościCytat:
) przez 3 kolejne dni (ale nie musisz codziennie ja nosiłam chyba co 2 dzień ). Przy drugiej wizycie w sanepidzie (przynajmniej u mnie) placisz za badanie (co miasto to inna cena; ja płaciłam 51 zł, a w inym mieście i województwie dziewczyna płaciła 110 zł). Tydzień czeka się na wyniki. Z tymi wynikami i książeczką sanepidowską (którą kupujesz sama - koszt ok 5zł) idziesz do lekarza medycyny pracy i on Ci podbija pieczątkę. I ja miałam skierowanie z pracyCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- w ogóle wczoraj TŻ mnie zaskoczył
|
|
#4643 |
|
Rozeznanie
|
A dziękuję say ręka lepiej... tylko ten gips
a co do prezentu chyba na tym się skończy, że damy pieniążki... bo nie lubię nie trafionych prezentow ![]() Dastin mam to samo uczucie podczas @ czuję się nie dobrze i myślę, że wszyscy to widzą....ehhh.... CO do sukni to ja też mam misję na princeski Też nie zdecydowałabym się na rybkę bo gdzieś mi nie leży, niby figura ok, ale jakoś mi się ubzdurało, że do takiej sukni to nogi trzeba mieć do nieeba żeby to fajnie wyglądało... nie wiem jakoś tak mi się wydaje.. suknie tego typu są ładne ale nie dla mnie... Co do koszmaru jaki miałaanuleczek19 mojego TŻ kuzynka miała go w realu... to było straszne! ja też mogę dotrzymać towarzystwa w wykończeniu wątku...
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-10-25 o 11:54 |
|
|
|
#4644 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
No to wykańczajmy dziada, bo się ciągnie jak smród po gaciach czas się go pozbyć, a niewiele nam zostało!! Oglądnęłam właśnie odcinek Greysów jak Callie miała wypadek i ryczałam cały nie dość, że mi z nosa cieknie to jeszcze z oczu i zużyłam 3 paczki chusteczek na 40 minut serialu
|
||
|
|
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- nom
|
|
#4646 |
|
Zadomowienie
|
Melduję sie po shredzie!
I także jestem w gotowości żeby wykończyć dziś tego dziada!
|
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle widziałyście zwiastun Paranormal activity 3?
![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- więc jest nas już 3
|
#4648 |
|
Zadomowienie
|
kurcze wogole to ja mam takie wrażenie,że czym dłużej ten wątek się ciągnie tym mniej osób sie udziela;/ i z tego co mi wiadomo,że wpisane w kalendarzu mogą byc tylko os. ktore sie udzielają chociaz co jakis czas, a mam wrazenie ,że jest kilka takich osób co wogole sie nie udzielają;/ może się myle..
|
|
|
|
#4649 | |||
|
Konto usunięte
|
No wiem
dlatego cieszę się, że już go kończę ![]() Cytat:
Cytat:
a co jest w tym zwiastunie? o czym to w ogóle jest? W sumie 4, bo - ja, Ty, Aga I Anuleczek ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ok, juz nie ma zakwasów.. powoli do przodu heh ![]() Jestem za tym aby któraś zrobiła selekcje i wyrzuciła te os z kalendarza i klubu ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

ja jestem masakrycznie zmęczona... nie spałam pół nocy bo jakoś nie moglam... na uczelni nadal sie nic nie wyjaśniło... może dzisiaj sie coś uda zrobić,... mykam na uczelnie...
tayka 

Przed wyjściem do pracy łyknęłam Ibuprom i teraz na razie mam spokój. To jest jedyna tabletka, która mi pomaga. Jak ja nienawidzę pierwszych dni okresu
Czuję się wtedy taka... brzydka
PM 2013

i już nadrobiłam zaległości