|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VI :)
Cytat:
Cytat:
u mnie jakos 8 tc Dalej nie wiem co z ubezpieczeniem .. dzisiaj dzwonili ze pielegniarka zle sie pod tzn tylko imieniem i nazwiskiem a powinna tez tytul dodac no masakra jak robia wszystko pod gorke .. ale bylam juz u lekarza wyslalam nowy papier ... zobaczymy co mi teraz powiedza w poniedzialek mam wizyte z pielegniarka a ja nie wiem na czym stoje .. jesli do piateku sie sprawa nie wyjasni .. zmieniam lekrza ktory przyjmuje moje ubezpieczenie trudno sie mowi .. nie mozna miec wszystkiego .. a wkoncu nie tylko moj gin jest na swiecie ...
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk szkoda
myślałam, że urodziłaś
|
#1893 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuje Cytat:
Oby to było niedługo Cytat:
dlaczego tak utrudniają ludziom życie? ehh... poszukaj kogoś innego Cytat:
no, ale ważne,że już coraz bliżej... do terminu porodu 5 dni! ja uciekam spać. ledwo widzę na oczy,mimo że spałam po południu... do jutra
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-10-24 o 22:24 |
||||
|
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokladnie ... wszystko robia zeby ludziom utrudnic zycie ![]() tak jak pisalam .. czekam do piatku jesli nic nie bedzie wiadomo szukam innego gina
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Żabciu szkoda, że tak wychodzi z tym ubezpieczeniem... :/ wkurzające to może być i to bardzo.
|
#1897 |
|
Raczkowanie
|
Hey Mamuśki
![]() Dawno mnie nie było, jakoś nie miałam czasu ehh:/ Widzę że troszkę się działo Agnesiuk- trzymam kciuki żeby Oliwka w końcu wyszła![]() Ja dziś jestem nie wyspana i strasznie podekscytowana. O 16:10 mam USG i prawdopodobnie dowiem się co za maleństwo we mnie siedzi jeżeli oczywiście będzie chciało nam się pokazać Jestem teraz w pracy ale na niczym nie mogę się skupić Za 4h spotykam się z Tż-tem i idziemy sprawdzić![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- No to Muffinka może Tobie szybciej się uda niż Agniesiukowi
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
muffinko to czekamy
zajunia to super a w którym tygodniu jesteś?
|
#1899 |
|
Raczkowanie
|
Karo89- w 21 kręcę się na krześle jakbym robaki w tyłku miała tak mnie ciekawość zżera
|
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj 18tydz +1d, w czwartek mam wizytę i też cicho liczę, że się dowiem co za płeć
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
zajunia to wielkie
a co byscie chcieli?zostwie Agnes pierwszenstwo, w koncu dluzej czeka ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Karo ja sie dowiedzialam w 18tc, ale wtedy jeszcze sie do konca nie nastawialam, poczekalam na potwierdzenie drugiego gina
|
|
|
|
#1902 |
|
Raczkowanie
|
Karo89- to trzymam kciuki
![]() muffinka90- Chłopca Leonka . No może uda Wam się razem
|
|
|
|
#1904 |
|
Zadomowienie
|
Chyba mnie rozłożyło na łopatki
![]() Agnes u mnie po badaniu ginekologicznym czop był podbarwiony krwią, później był znowu czysty Trzymam kciuki żeby był podbarwiony już na poród Normalnie myśleć mi się nie chce więc nie piszę
|
|
|
|
#1906 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczęta
No! to możemy rodzić Cytat:
do 16 już coraz bliżej,domyślam się jaka jesteś podekscytowana za wizytę. daj znać jak tylko wrócisz do domku fajnie mnie nazwałaś ![]() Cytat:
u mnie też znowu wszystko wróciło do normy i czop znowu odchodzi wodnisty ehhh... cóż, czekam dalej na jakieś objawy dzisiaj u mnie pogoda jakaś senna... wstałam o 10:30, ogarnęłam siebie, mieszkanie i znowu chcę mi się spać.
|
|
#1907 |
|
Raczkowanie
|
agnesuk- no już wysiedzieć w pracy nie mogę. Na dodatek jest tu zimno i strasznie tak jak Tobie chce mi się spać, chyba zaraz zasnę przy biurku:P. No jakoś tak mi się nazwało
martita_891- zdrowiej nam tu szybko
|
|
|
|
#1908 |
|
Wtajemniczenie
|
zajunia - wytrzymaj, szybko zleci do 16
TŻ tak samo podekscytowany jak Ty?
|
#1909 |
|
Raczkowanie
|
agnesuk- Też ale na pewno nie tak jak ja
|
|
|
|
#1910 |
|
Wtajemniczenie
|
hehehe
na pewno przed gabinetem by nie wytrzymał i wszedł by razem z Tobą ja jak dowiedziałam się o płci, to byłam akurat sama, bo TŻ był w pracy. Jak przyszłam do domu, to chciałam żeby zgadywał, ale nie chcący się wygadałam, bo powiedziałam : " jest zdrowa i rusza się jak szalona! " zamiast powiedzieć bezosobowo,to ja od razu mu podpowiedziałam kogo noszę w brzuszku był zachwycony,że będzie miał córeczkę
|
#1911 |
|
Raczkowanie
|
agnesuk-Ja bardzo bym chciała żeby był ze mną. Mam nadzieję że nic nam nie pokrzyżuje planów. Jak wczoraj rozmawiałam z Tż to powiedział mi, że chyba bardziej chciałby mieć synka. Więc liczymy na dużego, zdrowego Leonka
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym chciała pierw syncia, później córcię
ale oczywiście jak będzie córa teraz, to też będziemy szczęśliwi. ważne żeby zdrowe było
|
#1913 |
|
Raczkowanie
|
No pewnie że my też. Tyle że u mnie w rodzinie same baby
|
|
|
|
#1914 |
|
Wtajemniczenie
|
Zajunia - U mnie i u Tża cała rodzina od początku gadała,że chcą mieć wnuka i koniec. Jak dowiedziałam się,że będziemy mieć dziewczynkę, to się załamałam, bo wszyscy liczyli na syna, a ja ich zawiodłam. Wiem,że to było głupie myślenie, bo tak naprawdę nie miałam na to wpływu, ale Oni wywierali na mnie tak ogromną presję,że liczyłam na to,że w ciągu miesiąca, dwóch z dziewczynki zrobi się chłopiec.
Teraz jak o tym myślę,to stukam się w głowę! Mój Tż też chciał syna na początku, a teraz pęka z dumy,że będzie miał swoją ukochaną córeczkę dobra, ja uciekam oglądać pierwszą miłość i ugotować makaron na zupę pomidorową
|
#1915 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też wszyscy liczą na chłopaka zobaczymy mam nadzieje że dziś się okaże jeżeli maluch będzie wspólpracował
![]() No to smacznego
|
|
|
|
#1916 |
|
Zadomowienie
|
Mój mąż od początku mówił, że będzie miał syneczka Miłoszka
Później jak już wszyscy się dowiedzieli to też mówili, że chłopak bo nie tyje i ciąża dodaje mi uroku - zabobony. W końcu na usg chyba w 17 tyg. ginka powiedziała, że na jej oko córa ale poczekamy do następnego usg. W 19 tyg. Miłosz pokazał przyrodzenie i mieliśmy pewność Mężowi łzy stanęły w oczach, później powiedział, że nawet się przekonał do córy ale skoro jest synek to jest najszczęśliwszy na świecie Od razu pojechaliśmy kupić ciuszki dla chłopca ![]() teraz mówi, że będzie córa więc wierzę na słowo
|
|
|
|
#1917 |
|
Raczkowanie
|
martita_891- No to fajnie że Wam się sprawdziło
Ciekawe jak mój Tż zareaguje jak się dowiemy
|
|
|
|
#1918 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1919 |
|
Wtajemniczenie
|
Martita
za córcięTż-towi tak się spodobało, że mówi że za rok, albo dwa staramy się o dziewczynkę |
|
|
|
#1920 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Podczytuję Wasze forum od lipca ale dopiero teraz sie zdecydowałam dołączyć W marcu przyszłego roku zostanę mamą. Mam 20lat a na imię mam Iwona. Pozdrawiam serdecznie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

a na mdlosci pomaga, jak sie po obudzeniu zje cos drobnego, herbatnika czy biszkopta, tylko trzeba przy tym starac sie nie podnosic, potem polezec pare minut i dopiero pomalu wstac

jak czop jest podbarwiony krwia, to podobno porod bardzo blisko
dlaczego tak utrudniają ludziom życie? ehh...

to możemy rodzić