|
|
#1321 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24
zamółwiłam konturówkę Sugar plum i nie wiem w którym miejscu ona jest niby różowa jak w katalogu ;|
|
#1322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dobiłam jednak do tych 250, mamuśka poratowała trochę, no i żele z mysenses wzięłam, się przydadzą się:P |
|
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
zlożyłam wczoraj zamówienie w nocy i na fakturze mam: summer white, więc przychodzą już i torebkę czerwoną believe też
Dla siebie wzięłam: - czerwony krem pod oczy anew, jak zobaczyłam rozświetlacz na zdjęciu jamapi to musiałam go mieć - dezo w kulce ogórek i melon z netto 3 sztuki - podkład 24k z demo nude - zmywacz do paznokci - 2 kredki flashy cooper i sparkling silver nowe diamentowe - ręcznik arnie - córeczka lubi samochodziki ![]() - konfetti - też moja malutka mi w katalogu cały czas pokazywała , mam nadzieję, że jej nie uczuli- szminkę uwodzicielkę lilac shimmer I tyle. Całą biżu przełożyłam na następny katalog, bo przez ostatnie 2 miałam wysoki zamówienia bardzo i się boję, że w mikołajowym może być kiepsko, bo się klientki mogą nasycić |
|
|
|
#1324 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
szybkie pytanko, w COKu jak kupuję produkty to po cenie katalogowej czy naliczą mi opust? nigdy nie robiłam tam zakupów po za katalogami więc się nie orientuję.
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sama nazwa wskazuje jest - śliwkowa Cytat:
|
|
#1330 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Droga Konsultantko,
Informujemy, że w dniach 29 i 31 października w Twoim COK będzie przeprowadzana inwentaryzacja. Sklep i Kasa Główna będą nieczynne, możliwe będzie tylko odebranie paczki. Zapraszamy w pozostałe dni w godzinach 10:00 – 18:00 Przepraszamy za utrudnienia, Zespół COK ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Pan z InPostu dzwonił lecę po paczuchę |
|
|
|
#1332 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy te produkty z programu Belive liczą sie do wysokości zamówienia, bo wiem,że do upustu nie. Zamawiam we czwartek i nie wiem ile mi brakuje do tej kwoty na portfel, ponieważ kupowałam w COK-u i przez paczkę, to na ostatniej fakturze tych zakupów z COK jeszcze nie mam uwzględnionych.
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pytałam, bo miałam na styk do większego upustu i się bałam, że jak coś braknie to będzie mniejszy.
Przekroczyłam tysiaka Cytat:
I także nie dostałam wczoraj żadnej wiadomości o tym, że będą w grudniu. Cytat:
|
||
|
|
|
#1335 |
|
w krainie snu i marzeń
|
recenzja kremu - intensywnie pielęgnujący krem do twarzy z olejkiem z otrębów ryżowych i kompleksem nawilżającym Avon Carehttp://kulkaowszystkim.blogspot. com/2011/10/krem-do-twarzy-avon-care.html
|
|
|
|
#1336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki, czyli dla bezpieczeństwa musze zamowić cos z górką.
|
|
#1337 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale, że lubie kredki, to się nic nie zmarnuje;D A i dla siebei zamówiłam tylko ta konturówke,no i prezenty z Believe, jestem dumna z Siebie
|
|
#1338 | |
|
Raczkowanie
|
Ale którą Pur Blancę?
Cytat:
![]() Czy na dzisiejszych fakturach macie Pur Blance 50ml z atomizerem, tą klasyczną?? ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Będę bardzo wdzięczna, bo nie wiem co brać
|
|
|
|
#1340 |
|
Rozeznanie
|
A dostałaś taką książęczkę w kształcie kwadratu na temat farb do włosów ? Na okładce jest zdjęcie Fergie. W niej są podane wszystkie informacje i opisana numeracja - jaki nr odpowiada danemu kolorowi farby.
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej tak.
Tak wzięłam z górką, że wyszło 1035 zł
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które mają papierowe a nie elektroniczne faktury, trzymajcie na wszelki wypadek te faktury przez 3 miesiące- ja właśnie wyrzucałam, a teraz chciałam zrobić zwrot i no nie mam skąd spisać danych
|
|
|
|
#1343 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pierwsza cyfra (przed kropką) wskazuje kolor, od najciemniejszego do najjaśniejszego (2 to najciemniejszy, 12 najjaśniejszy). Druga cyfra (po kropce) określa odcień koloru, a jeśli dany kolor posiada dwie tonacje (dwie cyfry po kropce), to pierwsza z nich jest dominująca, druga mniej widoczna. Stopień jasności naszych farb (dotyczy pierwszej cyfry): 2. Naturalna czerń 3. Bardzo ciemny brąz 4. Ciemny brąz 5. Średni brąz 6. Jasny brąz 7. Ciemny blond 8. Średni blond 9. Jasny blond 10. Bardzo jasny blond 12. Ultra jasny blond Ton farb Avon (dotyczy cyfr po kropce): .0 Neutralny lub naturalny - odzwierciedla naturalny odcień włosów .1 Popielaty, chłodny ton - pomaga zminimalizować niepożądany odcień czerwieni lub złota .3 Złoty, ciepłe zabarwienie złotych tonów .4 Miedziany, ciepły ton czerwieni .5 Mahoniowy, chłodny ton czerwieni .6 Czerwonawy, luksusowa czerwień .7 Czekoladowy, bogaty to brązu, delikatnie ciepły.
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Czy te emulsje Anew z k15 str 15 wliczaja sie do upustu 45% przy zakupie 3? Wszedzie jest napisane, ze tylko kremy do rak sie nie zaliczaja, ale wole sie upewnic, zeby nie kupowac z normalnym opustem
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe nawet nie zauważyłam, że mam na nie 45% upustu miałam dwa kremy szafirowe + jeden pod oczy reversalist
|
|
#1346 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, będę robić swój pierwszy zwrot i chociaż teoretycznie wszystko jest ładnie wyjaśnione to mam jeszcze parę wątpliwości.
zwracać będę zestaw pędzli 24 k i BondGirl fioletową. zamówiłam zestaw pędzelków w K13, ale były braki, i jako zamiennik przysłali mi te 24k, ale dopiero z zamówieniem z K14. więc jako nr katalogu mam wpisać 13? i to się wpisuje normalnie cyferką, czy trzeba dodać literkę K, rok, cokolwiek?:P i nr faktury mam wpisać tą, z której za nie płaciłam, czyli z katalogu 14? i jeszcze jedno, jak właściwie mam to zapakować? i czy mogę to wysłać poleconym priorytetem, tak jak mówiłyście? bo na drugiej stronie formularzy piszą, że nie mogą przyjmować przesyłek typu 'list zwykły', tylko te z zadeklarowaną wartością i tak się zastanawiam, czy wam zawsze te polecone przyjmowali, bo jeśli rzadko, ale się zdarzało, że nie, to z moim szczęściem, czuję, że tak właśnie będzie:P |
|
|
|
#1347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam odwrotnie: jedna emulsja reversalist i dwa kremy pod oczy Super! Taniutnko bedzie ![]() A nie wiecie czy ta emusja to dobra jest? Dla siebie chcialam wyprobowac bo cena przystepna jest. ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
Po co przeplacac
|
|
#1348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo mi się to przyda przy wyborze |
||
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wysyłam w kopercie bąbelkowej, o ile mi sie nie spieszy zwykłym poleconym , a jak zależy mi na czasie to priorytetem |
|
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz przechodzę na elektroniczne, bo lubię mieć podgląd. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

właśnie klientka mi go zwróciła. Drobinek w nim żadnych, jest jak eyeliner do oczu
w dodatku skleja rzęsy i wcale go nie widać. Też byłam przekonana że to będzie taki brokat w żelu a tu zonk 

jak sama nazwa wskazuje jest - śliwkowa 

Bardzo mi się to przyda przy wyborze