|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 6
Witam was z herbatką i kolorowym makaronem
![]() Cytat:
Tylko nie spacerujcie za dużo bo mamy już drzewo i dużo krzaków, które wszystko widzą Cytat:
![]() No to ja też do Szanelci wskakuję ![]() Ja używam też cream antystresa, chciałam teraz jakiś inny, ciemniejszy ale czym bliżej zimy to bledzioch się robię i chyba jednak zostanę przy tym cream a jaka by to była symboliczna kwota? ![]() Ciepło dziewczynie, jak tam wszystkie chuchać zaczniemy ![]() To taki mały stworek, do słonia podobny, nie było go w starej wersji Kubusia, ja też nie wiedziałam, chrześniak mnie uświadomił ![]() Cytat:
No fakt, "wypnij się", coś mi to mówi
|
|
#3872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam chrapkę na Urbany, ale Benek będzie się na mnie darł, że mu nie potrzebne i ma już ode mnie AŻ 2 flakoniki innych - i oczywiście to i tak za dużo jak na faceta ![]() A do mnie dziś zawitają obie paczki W drugiej nic dla mnie nie ma, a w pierwszej coś na pewno tylko nie pamiętam co Nowy lakier na bank![]() Cytat:
Mało naskrobałyście... Poszłam po sweter dla Młodej, ale kobiecie się rozeszły i już nie kupiłam Były takie śliczne, które widziałam na alle A tak mi się podobały Dałam za nie 60zł (u innych 65), a ja takie same tylko z innymi kieszeniami mam za 79zł Także dorobiłam się drugiej pray świetnie podkreślającej tyłek Ale na zimę się nie nadają, bo to taki strasznie elastyczny materiał, który nie trzyma ciepłaI kupiłam sobie lakier za 3zł http://www.pinger.pl/szukaj/po_tagu?t=safari%20121Pomalowałam sobie paznokieć i myślę "cholera, ale brzydki", ale po dłuższym przyglądaniu się jednak mi się widzi Na allegro też są w okolicach 3zł, ale przesyłka od 7zł w górę
|
||
|
|
|
#3873 |
|
w krainie snu i marzeń
|
recenzja intensywnie pielęgnującego kremu do twarzy z olejkiem z otrębów ryżowych i kompleksem pielęgnującym Avon Care
http://kulkaowszystkim.blogspot.com/...avon-care.html |
|
|
|
#3874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ps. Dziewczynki, powiedzcie... Jak rozstępy są takie bordowe, ciemno fioletowe to jeszcze można coś z nimi zrobić prawda? Pomniejszyć czy cuś? Tylko czym? Jak?
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
Witam jeszcze z pracy! Za oknem ładna pogoda, słonko świeci, tylko wiaterek troszkę nie taki, ale damy rady:P
No dobrze, że w nocy nie poszalałyście zbytnio to was szybko nadrobiłam:P
|
#3877 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- mieszaną raczej
|
|
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdjęcia usg Wam nie pokaże bo to jest dla nas choć nie mam dużego brzucha, mam taki jak koleżanki w 5 miesiącu a ja jestem na początku 8 więc pewnie to też będzie podejrzane no to zakupki się udały
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie dostałam pakietu dla oms, bo moja jak zwykle ma długi i musi to spłacić żeby zamowic![]() A ja kupiłam taki długie swetry w paski w niedziele na naszym słynnym targu i też były po 35 zl, ale dali mi 3 za 100
|
|
|
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie poszperałam na allegro Ten kusiutki sweterek znalazłam, ale w wersji normalnej: http://allegro.pl/nowosc-kardigan-lo...887780201.html mogłam poszperać i sprawdzić czy nie było dłuższych 35zł to nie majątek![]() Zalotnico, przy okazji znalazłam ten swój http://allegro.pl/glamour-jesien-tun...884148605.htmlMogłam Ci dziś kupić i wysłać pocztą |
|
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smaruj czym masz i ile czasu masz, masaż jest w tym najistotniejszy - na udach mi się udało, na boczkach było za późno |
|
|
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tych pasków to teraz od groma I suwaków
|
|
|
|
|
#3884 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3886 |
|
Wtajemniczenie
|
no leci leci
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- mam tylko nadzieję że świąt w szpitalu nie spędzę i że się przed wyrobię
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to jaki sliczny |
|
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3890 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
po 2 w nocy w sylwestra zawieźli mnie do szpitala bo miałam bóle co 5 min a urodziłam 3 stycznia, bo to były tylko bóle bez skurczy i tak se leżałam w szpitalu...---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------
|
|
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Juz pokazuję
Mojemu się najbardziej podobałam w niebieskim mówi ze ten kolor mi pasuje![]() Jakoś mi sie tak powykrzywiały na tym zdjęciu
|
|
|
|
#3892 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też mam na wigilię eh zobaczymy kiedy dzieciątku się już znudzi w brzuszku, mam tylko nadzieję że wszystko będzie dobrze. fajnie by było gdyby do stycznia wytrzymało ale coś mam przeczucie że w święta będzie z nami w domku ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
A myślisz, że ja zaczęłam?
No mam 1 rozdział Bo musiałam napisać o strukturze demograficznej miasta, to skopiowałam z jakiegoś raportu czy czegoś takiego Może jest, w urojonej A wpiszcie sobie jej imię, nazwisko panieńskie i miasto w google Nie chwaliła się, że szuka też pracy jako hostessa
|
|
|
|
#3894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym wyznaniem.. no cóż chyba się zarumienię- jam nie godna Cytat:
skoro od wczoraj taki czas wyjaśnień.. chciałam Wam wyjaśnić dlaczego ciągle zaiwaniam z tą reklamą pod stopami (co staram się wynagrodzić Wam też plikami w bucikach)... otóż lider powinien( lub musi) - to tonia wie lepiej, uczestniczyć w prospectingu- ja nie mam na to ani serca, ani odwagi, ani czasu więc oświadczyłam że wykupię reklamę w necie - zapytano mnie do ilu osób ona dziennie trafi- rzuciłam od niechcenia że 50- ale żeby tak było to musiałabym latać i pisać chyba we wszystkich wątkach.. a ja mam w subskrypcji tylko ten, główny i katalogowy... ale mam z głowy problem z moimi obowiązkami liderowatymi.. |
||
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3896 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hmmmm....szef ochrony z takimi dochodami i awansem na 2 obiekty szuka pracy jako hostessa ....hmmmm....
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-10-25 o 13:25 |
|
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
Poskarżę się wam, ze stałam ofiara tego braku podglądu faktur
Nie wybrałam elektronicznej, bo część faktur wliczam sobie w koszty, no i z papierowymi jest łatwiej. A resztę faktur z zamówienia od klientek wyrzucam ( i już będę zostawiać wszystkie papierowe i wyrzucać po 3 miesiącach Muszę jeszcze dziewczyny swoje uprzedzić, a to później będzie płacz i lament Ale beznadziejnie zrobili
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

ostatnio we wtoreki spotykam kolegę którego uwielbiam i zawsze zagadamy słówko,więc szykuje się miły spacer
nie chcesz może
Chyba jestem zacofana
Ciężko idzie mi moje postanowienie, zgodnie z regułami muszę jeszcze wyrzucić 22 opakowania, zanim kupię następny kosmetyk
Były takie śliczne, które widziałam na alle
A tak mi się podobały

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nie wybrałam elektronicznej, bo część faktur wliczam sobie w koszty, no i z papierowymi jest łatwiej. A resztę faktur z zamówienia od klientek wyrzucam (