Żonki 2009 cz. XXX - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-25, 11:22   #3151
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

hej
Stary 2011-10-25, 11:47   #3152
ktosia86
Zakorzenienie

Witajcie!

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Heloł
u nas dzis noc masakra..... wstawałam milion piencet razy Natka tak popłakuje przez sen usypiam ją i zanim zdaze zasnac to znow musze wstawac bo ona znow popłakuje:/
siedze w biurze i prawie zasypiam:/

(...)

Guciol apropo jeziora powiedziałam w pracy chłopacy twierdzą ze jezioro jest obejsznięte

a tesciowa jednego z chłopaków
tu cytuję:

J- Jacek
T- Tesciowa

J: Jacek obszedł jezioro, jezioro zostało....
T: no jezioro zostało w środku.
łączę się w bólu jak chodzi o noc. Wczoraj co prawda Marcelutek zasnęła bez problemu, ale za to w nocy się obudziła i przez 1,5 godz. nie mogła zasnąć. Czyżby to ciśnienie tak wariowało, ze dzieci maja problemy ze snem? Aż się boję przestawiania zegarków

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
(...)
Kuźźźźwa. Zadzwoniłam do laboratorium i co?? I 31 paźdz. mają wolne pracują za to w sobotę 5 listopada. Tyle, ze mi wyniki nie zdążą się zrobić. Nie wiem co teraz. Dobrze , że zadzwoniłam.
Zwolnij się z pracy, przecież masz do tego prawo. I wcale nie trzeba tego odrabiać.

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ja kiedyś robiłam. Nie pamiętam przepisu, ale bardzo mi smakowały

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
mam pytanie która propozycję ustawienia szafek byście wybrały

wczoraj spodobały mi się meble z BRW nowa kolekcja Areka
http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...enny/210-Areka
ale jeszcze tych mebli nie ma w ich planerze, więc wrzucam jakiekolwiek- chodzi tylko o ustawienie . Koniecznie chciałabym komodę kwadratową z 4 kwadratów i szafkę rtv - a oprócz tego nie wiem co...

nie patrzcie na kolory tych wizualek, sa koszmarne, ale nie da rady ich zmienić. Sofa u mnie bedzie czarna, kolor ścian waniliowy
Gold ja mam meble ustawione tak jak na zdjęciu z wysokim regałem, stolik rtv i komoda. Tylko, ze kanapę mam naprzeciwko tv. Więc wydaje mi się, że najbardziej optymalnie u ciebie sprawdzi się rozwiązanie z ostatniego zdjęcia jakie pokazałaś
A mebelki bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
Laski proszę was jutro od 9 do 10 o dużoooo kciuków, mam zajęcia otwarte dla rodziców, i to mnie tak nie stresuje jak to że będzie też na nich moja opiekunka stażu a trafiła mi się stara panna czepialska totalnie, od której zero pomocy ale za to tona uwag.. już nawet dyra mi powiedziała że jak będzie mi z nią źle to mi zmieni ale póki co musi mi ją dać bo jako jedyna nikogo nie ma.. (nie dziwie się zresztą) acz póki wszystko jej się podobało do konspektu też nie ma zastrzeżeń, ale jutro się okaże co to będzie..
Troszkę się spóźniłam, ale jestem pewna, ze dałaś sobie radę

Cytat:
ja wiem ze jestem boska gorzej z opiekunką która wiesz przyczepi się do wszystkiego ona ostatnio nawet nam powiedziała że nie jesteśmy nauczycielami bo nie mamy stopnia mianowania i nie powinnyśmy być na imprezie z okazji dnia nauczyciela.. co z tego że tam są tylko 3 ponad mianowaniem, a reszta albo stażyści albo kontraktowi.. albo swojej stażystce w zeszłym roku zajęć nie zaliczyła bo nie dała podpisanych kartek dzieciom do malowania - ona jej mówiła że chciał podpisać potem ołówkiem żeby później zrobić karteczki i powiesić na wystawę a nie wie gdzie co dzieci pomalują, wiesz żeby jej podpisów nie zamalowały... ale jej to wytłumaczenie nie pasuje i tyle.. nudzi jej się podobno

więc mimo wszystko prosze
Psychiczna kobieta Co ona nie wie, że stażysta to też nauczyciel? przecież takie jest stanowisko "nauczyciel stażysta/kontraktowy" Ona pewnie z tych co uważają, że na 5 umie Pan Bóg, na 4 ona, a uczeń co najwyżej na 3

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zuzka ma drugiego zeba
To się posypało

Cytat:
heloł

India niestety dzisiejsza noc była jeszcze gorsza od wczorajszej, polozyłam sie kolo 24 i wstawałam co dwie godziny chyba z polgodzinnym usypianiem małej:/ koszmar
idzie se strzelic w łeb
Siły Ci życzę kochana!

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
ja też dostałam
A ja nie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
na stronie hippa też można zamówić paczuszkę.
A jak ja już dostałam z ankiety, to chyba drugi raz nie przyślą, co?

Katuniu trzymam kciuki za Tomaszka!

Skończyłam czytać "Gorzką czekoladę", polecam, bardzo dobra książka. Nie jakoś specjalnie szczęśliwa, ale można powiedzieć, że happy end był.
Teraz z Celusią na kolanach oglądam Magdę M. i idziemy na mały spacer potem. Muszę kupić coś na obiad
Stary 2011-10-25, 11:53   #3153
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 11:56   #3154
bzyczka1
Zakorzenienie

Ktosiu to oglądamy w czwórkę my też zaraz wychodzimy bo nie mam nic na obiad...nawet nie wiem czy ylko dla siebie coś kupić czy dla tż też. nie wiadomo czy wróci dzisiaj a co do hippa, spróbuj tam są różne paczuszki na różne etapy.

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2011-10-25 o 11:59
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 12:27   #3155
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-25, 12:33   #3156
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Treść usunięta

noooooooooooooooo

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 13:03   #3157
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
to jest plan saloniku jak widzicie będzie jeszcze stół dlatego własnie braliśmy małą sofę i pufę, zeby nie zagracic pokoju, musi być troche przestrzeni a dla mnie stół w pokoju to jest podstawa dzieki takiemu ostawieniu będzie można ogladać tv zarówno siedząc przy stole jak i na kanapie
A to zmienia postać rzeczy. To sofa nie może być na środku salonu.
To chyba faktycznie tak musi zostać. Chociaż ja kierowałabym się tym, że ma mi się wygodnie telewizor oglądać z kanapy. Bo tam się w końcu będę relaksować
A może tak?:

kanapa pod okno
telewizor na ścianę na której teraz jest kanapa
stół na ścianę przy której teraz jest szafka rtv...

Cytat:
Treść usunięta
Jakoś sobie nie potrafię tych placuszków wyobrazić? Masz gdzieś przepis pod ręką? poka
Jedno co to serek wiejski jadłam podgrzany z pomidorem. Całkiem smaczne to było

Cytat:
Treść usunięta
jaaaaaa teżżżżżżż

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Rossi znalazłam jakiś przepis. Powiem Ci szczerze, że myślę, że będą smaczne. Takie racuszki tylko mniej roboty z nimi

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-10-25 o 12:47
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 13:03   #3158
martucha84
Zakorzenienie

jeżdzem

zajęcia się udały, dzieci zadowolone, rodzice wychodzili uśmiechnięci wiec dobrze
dwoje dzieci miałam ochotę udusić albo wywalić przez okno bo mi co chwile przeszkadzali.. nawet przy dzwoneczku ciszy jak zawsze siedzieli cicho to przed rodzicami pełen popis i rzucanie brzydkimi słowami.. mamusie ich za to były zadowolone i uśmiechnięte.. boskooo
miałam od razu omówić zajęcia z opiekunką ale poszła do dyry coś załatwiać i siedziałam niepewna acz mi się podobały ja byłam zadowolona więc stwierdziałam że niech sobie pogada i luz
chlebek w miedzy czasie się super upiekł, cudnie pachniał już panie z kuchni pozamawiały kromki, jak wystygnie to moja iwi będzie z dzieciakami częstować
jeden rodzić się śmiał że on taki odważny by nie był i by nie próbował

no i potem zawołałam mnie dyra bo chciała zobaczyć chleb jaki wyszedł i powiedziała ze słyszała od mojej opiekunki że świetne zajęcia że potrafię zapanowac nad grupą i mam lekkość prowadzenia zajęć i jest w szoku bo zwykle takich rzeczy ona o innym nauczycielu nie mianowanym (i tu się zaczęła śmiać) nie mówi... więc mi gratuluje
no ale za to jak się spotkałam z opiekunką to mi powiedziała że przeprasza ze wchodziła i wychodziła ale miała ważne telefony, zajęcia jej się bardzo podobały były ciekawe ale ma 2 zastrzeżenia jedno to takie że trochę za dużo mówiłam za dzieci przy opisie obrazka, ale już wie dlaczego - bo rozumie że najpierw ja im opowiadałam skąd się bierze chleb a po zabawie z mąkami, zabawie ruchowej przed bezpośrednim pieczeniem one jeszcze raz opisywały ale same, więc to wykreśla z minusów bo fajnie sprawdziłam czy słuchali, a drugie zastrzeżenie to takie że powinnam więcej rzeczy kazać mojej salowej bo UWAGA to nie przystoi nauczycielowi żeby odkładał pomoce na stolik obok, powinnam je zostawić na dywanie a moja salowa powinna od razu je sprzątać bo jak sobie nie wychowam salowej to mi na głowe wejdzie.. (no boskooo mam se ją wychować... wiecie salowa mi pomogła, i to sporo jak nalewali wode do ciasta i ktos wylał to ona wycierała, jak rozsypali mąkę to też ale kurde jak pomoc jakaś mi się nie przydaje to odkładałam na bok żeby mieć swobodę działania szczególnie ze stolik miałam za plecami i nie musiałam nawet wstać.. więc niekomentuje..)
no ale dodała to co mówiła mi dyra że mam swobodę wypowidzi, dostosowuje język no i panuje nad dyscypliną i podobają jej się nasze zawołania dla przywrócenia ciszy
więc chyba ok

teraz pozostaje mi nauczyć sie "wychowywać" sobie salowe...

ale się rozpisałam idę czytać co u was

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-10-25 o 13:06
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 13:07   #3159
gold-fish
Zakorzenienie

Guciu, rtv musi stać na tej ścianie, są tam poprowadzone wszystkie potrzebne kable już w ścianie i nie bedziemy teraz tego zmieniać. Zresztą ten salonik jest bardzo słoneczny i chyba najmniej słońca pada na ściane z rtv dlatego tam planowaliśmy postawić telewizor

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 13:09   #3160
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

no skad ja wiedziałam ze bedzie w porządalu

Stary 2011-10-25, 13:10   #3161
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Marta gratulacje

A ja chyba jednak pójdę 5 list (sobota) na to badanie. Dzowniłam do przychodni i wszystkie wyniki mam mieć tego samgo dnia tylko WR w ciągu 3 dni. Więc bez sensu sie zwalniać. A 9 list. mam wizyte u gina. A i tak jeszcze co miesiąc się bedę musiała zwalniać .

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 13:13   #3162
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-25, 13:23   #3163
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
jeżdzem

zajęcia się udały, dzieci zadowolone, rodzice wychodzili uśmiechnięci wiec dobrze
dwoje dzieci miałam ochotę udusić albo wywalić przez okno bo mi co chwile przeszkadzali.. nawet przy dzwoneczku ciszy jak zawsze siedzieli cicho to przed rodzicami pełen popis i rzucanie brzydkimi słowami.. mamusie ich za to były zadowolone i uśmiechnięte.. boskooo
miałam od razu omówić zajęcia z opiekunką ale poszła do dyry coś załatwiać i siedziałam niepewna acz mi się podobały ja byłam zadowolona więc stwierdziałam że niech sobie pogada i luz
chlebek w miedzy czasie się super upiekł, cudnie pachniał już panie z kuchni pozamawiały kromki, jak wystygnie to moja iwi będzie z dzieciakami częstować
jeden rodzić się śmiał że on taki odważny by nie był i by nie próbował

no i potem zawołałam mnie dyra bo chciała zobaczyć chleb jaki wyszedł i powiedziała ze słyszała od mojej opiekunki że świetne zajęcia że potrafię zapanowac nad grupą i mam lekkość prowadzenia zajęć i jest w szoku bo zwykle takich rzeczy ona o innym nauczycielu nie mianowanym (i tu się zaczęła śmiać) nie mówi... więc mi gratuluje
no ale za to jak się spotkałam z opiekunką to mi powiedziała że przeprasza ze wchodziła i wychodziła ale miała ważne telefony, zajęcia jej się bardzo podobały były ciekawe ale ma 2 zastrzeżenia jedno to takie że trochę za dużo mówiłam za dzieci przy opisie obrazka, ale już wie dlaczego - bo rozumie że najpierw ja im opowiadałam skąd się bierze chleb a po zabawie z mąkami, zabawie ruchowej przed bezpośrednim pieczeniem one jeszcze raz opisywały ale same, więc to wykreśla z minusów bo fajnie sprawdziłam czy słuchali, a drugie zastrzeżenie to takie że powinnam więcej rzeczy kazać mojej salowej bo UWAGA to nie przystoi nauczycielowi żeby odkładał pomoce na stolik obok, powinnam je zostawić na dywanie a moja salowa powinna od razu je sprzątać bo jak sobie nie wychowam salowej to mi na głowe wejdzie.. (no boskooo mam se ją wychować... wiecie salowa mi pomogła, i to sporo jak nalewali wode do ciasta i ktos wylał to ona wycierała, jak rozsypali mąkę to też ale kurde jak pomoc jakaś mi się nie przydaje to odkładałam na bok żeby mieć swobodę działania szczególnie ze stolik miałam za plecami i nie musiałam nawet wstać.. więc niekomentuje..)
no ale dodała to co mówiła mi dyra że mam swobodę wypowidzi, dostosowuje język no i panuje nad dyscypliną i podobają jej się nasze zawołania dla przywrócenia ciszy
więc chyba ok

teraz pozostaje mi nauczyć sie "wychowywać" sobie salowe...

ale się rozpisałam idę czytać co u was
Cudnie! Ogromne gratulacje! Świetnie sobie poradziłaś!

A kobieta widać nie miała do czego się przyczepić to znalazła sobie wyimaginowany problem

Cytat:
Guciu, rtv musi stać na tej ścianie, są tam poprowadzone wszystkie potrzebne kable już w ścianie i nie bedziemy teraz tego zmieniać. Zresztą ten salonik jest bardzo słoneczny i chyba najmniej słońca pada na ściane z rtv dlatego tam planowaliśmy postawić telewizor
No to musi tak zostać. I na pewno będzie dobrze
U nas też tak było, że wszystko ustawiliśmy, a później zaczęliśmy kombinować,a le nic z tego nie wyszło, bo kable nas trzymały. Ale jest ok

Magda jak w ciągu 3 dni to powinni się wyrobić na 9list.
I po co było wczoraj tyle myśleć, pytać się jak i tak robisz po swojemu

Rossi z tym betonem mnie rozwaliłaś

Stary 2011-10-25, 13:23   #3164
martucha84
Zakorzenienie

india baja Katunia Gucia Ana Madzialenka Scio dziękuję

Katunia kochana sinymi usteczkami się nie martw, tzn super że jedziecie do lekarza bo trzeba sprawdzić, ale pewnie wyjdzie mu wypadanie płatka zastawki - ja to mam i też mi czasem sinieją usta i czasem palce, to taki urok nie robi się operacji ani nic, trzeba po prostu czasem odpocząć mimo że sinieją nie tylko po wysiłku ale z tym jak widać (na mym przykładzie) da sie żyć
a ramkę cyfrową maja znajomi wrzucili tam kilka fotek i one sobie mrygają fajny gadżet ale nie włączają jej cały czas

Gucia trzymam kciuki za Danielita, patrząc na przygodę z garniturem to zakręcony jest jak ruski słoik no i cudne popołudnie się wam zapowiada

Ana kciuki!!!

gold-fish plan salonu wygląda całkiem fajnie ja chyba tylko zamieniłabym sofę z pufą miejscami tylko czy starczy na taki szacher macher miejsca
a link miażdży

idę nadrabiać dalej
Stary 2011-10-25, 13:24   #3165
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Cześć

Marta gratulacje

A ja chyba jednak pójdę 5 list (sobota) na to badanie. Dzowniłam do przychodni i wszystkie wyniki mam mieć tego samgo dnia tylko WR w ciągu 3 dni. Więc bez sensu sie zwalniać. A 9 list. mam wizyte u gina. A i tak jeszcze co miesiąc się bedę musiała zwalniać .

no widzisz wystarczyło zadzwonic z tak 3 dni marudziłas kiedy masz isc na badanie i czemu nei pracują....

ps. tak wogole to nalezy ci sie wolne na wykonanie badań wiec nie rozumiem czemuz tego eni korzystasz.... tym bardziej ze masz tak przyjaznie nastawioną dyrekcje...
serio nei rozumiem utrudniasz se zycie na wlasne zyczenie

Stary 2011-10-25, 13:26   #3166
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anika bo ja jestem pracoholik i wolę iść do pracy skoro mam możliwość zrobić badania w sobotę. Drugi raz będę musiała sie już zwolnić, bo ta sobota tak wyjątkowo wypadła.

Stary 2011-10-25, 13:30   #3167
Gucia0987
Zakorzenienie

Martucha no jest zakręcony i to nie mało... dziękuję w jego imieniu. Zaczynam się stresować, bo za pół godziny powinien już być w sali...

Rosi znalazłam taki przepis http://paulako.blogspot.com/2011/10/...iejskiego.html i na prawdę mi się podoba Zrobię w weekend na śniadanie

Stary 2011-10-25, 13:38   #3168
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Troszkę się spóźniłam, ale jestem pewna, ze dałaś sobie radę

Psychiczna kobieta Co ona nie wie, że stażysta to też nauczyciel? przecież takie jest stanowisko "nauczyciel stażysta/kontraktowy" Ona pewnie z tych co uważają, że na 5 umie Pan Bóg, na 4 ona, a uczeń co najwyżej na 3
dziękuję za kciuki
no kobieta psychiczna.. ona dla dzieci to jest super na prawdę fajna tylko ma taki "biurkowy" sposób bycia, nie pójdzie z dziećmi na dywan się bawić, kubka jak zostanie czy talerza nie odstawi na wózek bo to nie do niej należy, a jak salowa nie sprzątnie farb to każe karty pracy dzieciom na podłodze wypełniać.. no po prostu lubi zaznaczyć że ona tu jest nauczycielem a salowa to wiesz... tak jak i nauczyciele niżsi stopniem..
ja rozumiem ze nie musi za dzieci odnosić talerzy czy wycierać stolików, ale cholera salowe to też ludzie i mają po dwie sale do ogarnięcia to jej chyba by się nic nie stało jakby jej czasem coś pomogła szczególnie że na zajęciach życzy sobie jej pomocy... (zaznaczam ze nie chodzi mi o sprzątanie a właśnie o syt. sporadyczne zwykłe odstawienie na bok farb nożyczek kubka etc)
ale to długa historia

Cytat:
no skad ja wiedziałam ze bedzie w porządalu

Cytat:
Marta gratulacje
dziękuję

Cytat:
Treść usunięta
dziękuję
jakie poniosło dobrze mówisz
ale dałam rade zajęcia przeprowadzone a oni nadal żyją acz wyobraźnia ma działa..

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Cudnie! Ogromne gratulacje! Świetnie sobie poradziłaś!

A kobieta widać nie miała do czego się przyczepić to znalazła sobie wyimaginowany problem
dzięki
wiesz jak zaczeła mi wyjeżdzać o tych minusach to se myśle jak to dzieci mają historię obrazkową omówić skoro one dopiero mają poznać to jak powstaje chleb owszem wcześniej one gadały ale to była burza mózgów na zasadzie - z piekarni, ze sklepu itd, dopiero ja im historyjkę omówiłam o zbożu kombajnie młynie itd.. już widzę jak dzieci same by to mi omawiały
ale potem się zreflektowała i już wie o co mi chodziło
ale z tym wychowaniem salowej...

a w ogóle jeszcze jeden motyw, bo miałam obecnych dziś 20 dzieci, a mi przyszło 14 rodziców, i się laski ze mnie śmiały że rodzice przyszli sprawdzić nowy narybek nauczycielski, bo jako że otwarte zajęcia są raz w miesiacu to rodziców zwykle jest po 5-6 osób bo nikomu sie nie chce no i nie ma takiej możliwości żeby co miesiąc się zwalniać.. no a u mnie 14 na 20 i się teraz ze mnie śmieją

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-10-25 o 13:41
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 13:43   #3169
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Anika bo ja jestem pracoholik i wolę iść do pracy skoro mam możliwość zrobić badania w sobotę. Drugi raz będę musiała sie już zwolnić, bo ta sobota tak wyjątkowo wypadła.
oj do pracoholika to baaardzo daleko nawet bardzo bardzo

Stary 2011-10-25, 13:47   #3170
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-25, 13:49   #3171
martucha84
Zakorzenienie

anika kochana przepraszam zapomniałam o was, urwanie głowy miałam, padam do stóp!!! już ci wszystko napisałam na gg !!! jeszcze raz przepraszam
Stary 2011-10-25, 14:09   #3172
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
anika kochana przepraszam zapomniałam o was, urwanie głowy miałam, padam do stóp!!! już ci wszystko napisałam na gg !!! jeszcze raz przepraszam

słonce wiesz ze nam tez to wyleciało mielismy gosci potem mysmy w gosci pojechali i tak mamy wtorek siade w domu na gg to pogadamy

Stary 2011-10-25, 14:11   #3173
gold-fish
Zakorzenienie

Marta pamietaj żeby zawsze być sobą ludzkie podejście, bez pokazywania kto tu rządzi jest zawsze w cenie jak ta pancia lubi sie ,,nosić" to niech sie nosi

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 14:19   #3174
Gucia0987
Zakorzenienie

Marta będzie szok, jak co zajęcia otwarte będziesz miała taką frekwencję To dopiero zrobi na nich wrażenie

Stary 2011-10-25, 14:30   #3175
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Trzymam mocno kciuki i czekam na dobre wieści!

dziękuję w imieniu Daniela!

śmiech na sali... mam nadzieje, że w końcu się uda!

Trzymam kciuki! Dasz radę!

Hej!

Witajcie!

Jestem lekko nie przytomna. Chyba denerwuję się za Daniela... wczoraj na niego nakrzyczałam, że ma iść już spać, nie uczyć się, wypić meliskę i relaks, a sama pół nocy nie przespałam No i wstałam z bólem głowy... ech.

Za to dzisiaj mój mąż ma wolne i stwierdził, że po mojej pracy spotkamy się z Danielitem, żeby mu pogratulować,a później porywa mnie na obiad! Czad
dzieki i napisz koniecznie jak Danielowi poszla obrona!!

Cytat:
heloł

India niestety dzisiejsza noc była jeszcze gorsza od wczorajszej, polozyłam sie kolo 24 i wstawałam co dwie godziny chyba z polgodzinnym usypianiem małej:/ koszmar
idzie se strzelic w łeb
ojjj aniu a moze to zęby ??

Cytat:
Treść usunięta
dziekiujemy

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
a pójście na wizytę do pierwszego gina oznacza, że musisz prowadzić u niego całą ciążę? Bo jęli nie to ja bym teraz poszła do pierwszego lepszego, a potem jak pomyślnie uda się załatwić ubezpieczenie to umówiłabym się do tego wyczekiwanego

a więc trzymam my mieliśmy mieć pasowanie w tym tygodniu, ale dzieci nam mocno chorowały i nie było szans na opanowanie programu artystycznego, więc mamy dopiero w listopadzie

A tak w ogóle to cześć
baju nie musisz do niego potem chodzic
mozesz w sumie pewnie w kazdej chwili zmieniac lekarza i nawet podczas ciazy,chociaz wiadomo ze jesli nie trzeba to najlepiej chodzic do jednego

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć!

Martucha, Gold trzymam kciuki!

żabcia nosz kur*e ja bym dawno zrobiła tam zadyme, jak można ciągnąć tak sprawe z ubezpieczeniem, czepiają się pierdół a tak naprawde to chyba sami nie wiedzą czego chcą

Gucia kopnij Danielita na szczęście

Katunia mam nadzieję że to sinienie to nic poważnego.
Jak byłam mała to rodzice tez mnie ciągneli po lekarzach, w końcu stwierdzili że może mam jakąś wade wrodzoną ale nie wiedzą jaką czasem nie kłuje w sercu ale żyję
dzieki monus za dobre slowa, mam nadzieje ze u nas bedzie podobnie i nic groznego nie bedzie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
dostałam paczuszkę z johnsona
a co tam dostalas w niej ? gdzie zamawialas?

ja niedawno dostalam proboku bebiko-z ich strony zamawialam

Cytat:
Kasiu a moze to tylko jakies zaburzenia krązenia... mam nadzieje ze lekarze szybko zdiagnozują co to jest i nie bedzie sie bujac od lekarza do lekarza

Gucia kopniak dla Daniela i ode mnie

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Rosi złudne nadzieje

guycia nie wiem co sie dzieje zawsze tak mocno spała a teraz nie dosc ze sie kreci i włazi cała pod kołderke przez co tez ryczy bo jej gorąco to jeszcze jak spi podokrywana to popłakuje poryczy pare sekund i dalej spi a ja juz na nogach
mozliwe ze to bedzie cos z krazeniem - oj poczekamy zobaczymy co powie lekarz

Cytat:

Katuniu trzymam kciuki za Tomaszka!
dzieki Ktosiu

Cytat:
india baja Katunia Gucia Ana Madzialenka Scio dziękuję

Katunia kochana sinymi usteczkami się nie martw, tzn super że jedziecie do lekarza bo trzeba sprawdzić, ale pewnie wyjdzie mu wypadanie płatka zastawki - ja to mam i też mi czasem sinieją usta i czasem palce, to taki urok nie robi się operacji ani nic, trzeba po prostu czasem odpocząć mimo że sinieją nie tylko po wysiłku ale z tym jak widać (na mym przykładzie) da sie żyć
a ramkę cyfrową maja znajomi wrzucili tam kilka fotek i one sobie mrygają fajny gadżet ale nie włączają jej cały czas

idę nadrabiać dalej
po pierwsze brawo za zajecie!!
i wierze w to bardzo ze u nas tez to sinienie okaze sie niegrozne

U nas dzis dzien zaczal sie lekarzowo-laboratoryjnie! bylismy na badaniu krwi z Tomciem. Na szczescie nie pobierala mu z zyly tylko z paluszka. Nie umiala dostrzec zadnej zyly wiec z paluszka pociegnela troche wiecej bo lekarka zlecila duzo badan. Juz lepiej ze poplakal tylko dlatego ze go trzymalismy mocno niz by mial plakac od pobierania z zyly-bo to by na pewno bolalo.
Jade jeszcze dzis na zajecia poprowadzic za kolezanke.
Jutro znow wizyta u lekarki.

W koncu zadzwonili z serwisu ze nasze auto juz naprawiaja i w tym tyg bedzie. Mielismy tyle klopotow z ubepieczalnia ze szkoda bylo palcowna pisanie o tym,najwazniejsze ze juz naprawiaja i bedzie autko gotowe.
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 14:48   #3176
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Jak dla mnie są pyszne A mąż zarąbisty

Cytat:
Ktosiu to oglądamy w czwórkę my też zaraz wychodzimy bo nie mam nic na obiad...nawet nie wiem czy ylko dla siebie coś kupić czy dla tż też. nie wiadomo czy wróci dzisiaj a co do hippa, spróbuj tam są różne paczuszki na różne etapy.
Hmmm kusisz mnie

Cytat:
Treść usunięta
Dobranoc

Cytat:
Treść usunięta
eee Rosi to nie tak Najpierw za kudły, potem powbijać im igły pod paznokcie, zrobić BMW a dopiero potem o beton i z buta

Marta świetnie, że wszystko się udało! Zdolniacho Ty No i proszę, poskromiłaś panią zołzę

Katunia cieszę się, że Tomuś dzielnie zniósł badanie.

Wyspacerowałyśmy się, Marcelinka zjadła szpinak z ziemniakami i teraz śpi. Pranie się pierze, zupa się gotuje, tylko cholercia samo posprzątać się nie chce Więc jeszcze muszę ogarnąć salon, bo podłogę w przedpokoju i schody już umyłam no i przygotować się do korków. I chyba do wieczora jestem dziś sama, bo mąż ma robotę po godzinach
Stary 2011-10-25, 15:01   #3177
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-25, 15:22   #3178
bzyczka1
Zakorzenienie

a jak się robi BMW?? Co to jest w ogóle??

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 15:27   #3179
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Mam to we krwi Powiedzmy, że wyssałam z mlekiem matki - nauczycielki przedszkola od 30 lat

Cytat:
a jak się robi BMW?? Co to jest w ogóle??
BMW to nic innego jak Bolesne Miętoszenie Worów

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-10-25 o 15:28
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 15:28   #3180
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
BMW to nic innego jak Bolesne Miętoszenie Worów
padłam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości