Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości et.31 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-25, 14:46   #4831
moniuleczka
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
biedactwo dużo zdrowia życzę

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

JA TAK MAM ZAWSZE !!!!! to jakaś ich sprawka jest !

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Widziałam nawe go dzisiaj już wykorzystałam

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

ja bym ją chetnie klikneła ale dopiero na wiosnę, albo najpierw musiałabym się innej pozbyć np fioletowej Sigrid
co ciekawego kupiłaś? ja w czwartek podjadę do Tesco po zajęciach, jakieś rękawiczki by mi się przydały, ale to przecież nie wydatek rzędu 50zł może coś mi w oko wpadnie i dozbieram do 50zł

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
dzień dobry
helloł jak tam mija wtorkowe popołudnie?

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 14:48   #4832
kali765
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość

Kali
coś mi migło że prawko zdałaś??? GRATULUJĘ !!!
Tak! Dziękuję

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
to ty nie szalej
Już się nie mogę doczekać samotnej jazdy

Dzień dobry

Ale nuda dzisiaj i deszcz się rozpadał
Stary 2011-10-25, 15:41   #4833
monica80c
Zakorzenienie

ja na chwilę, nadrobiłam i lecem do kina- dałam radę filmowi z jednym facetem w jednej trumnie /ledwo dałam/ dam i dwóm facetom w samochodzie- myślę

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Ja mam z teatrem mniej więcej jak Ty z kinem, bardzo często chodzę, najczęściej jak tylko mogę,
Dziś idziemy na premierę "jesteś piękne.. mówię życiu" poezja Szymborskiej pierwszy raz na scenie teatralnej. Grają Joanna Żółkowska Paulina Holtz i Anna Moskal. Nie kocham Szymborskiej ale ciekawa jestem interpretacji
ja bym chętnie chodziła do teatru, ale kino mi zajmuje za dużo czasu

oj ani autorka ani obsada kompletnie nie w moim typie- zazdraszczam tylko połowicznie, chociaż mój dzisiejszy film też tak sobie
Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Ja na razie przystopuje z torbami,może jeszcze kupię czarną carlę i koniec na razie.
Zaczęłam wybierać już co nie co i na razie to jestem tylko pewna tych dwóch rzeczy : ten plafon do wiatrołapu:http://www.italux.pl/lampy/styl-dekoracyjne/typ-plafoniery/ricky,MP5581-8 i to łóżko do sypialni:
http://www.sklep.meble.pl/p26914,bed...-ekoskora.html
mnie z kolei trudno się kupuje coś do domu- tzn bez przesady ale w sumie tzw."urządzanie" mnie trochę nudzimuszę wymienić blat kuchenny i płakać mi się chce, że muszę się za to zabrać
Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
to ty nie szalej

to pochwal się ile ich tam masz

wazne że jakoś ci poszło to pisanie
i trzymam kciuki żeby ta odłożona sukienka była ta twoją wymarzoną sukienką

ty znowu moni do Kina

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

fajna lampa

a łóżko boskie jaki kolorek wybrałaś?
znowu
a jutro to już w ogóle
Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Witam

wpadam tylko wydrukować notatki do czytania w tramwaju i znikam, miłego dnia dziewczyny
czarli już nas nie kocha
Cytat:
Kliknęłam ale nie powiem co

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
czerwona vivi
mam już czarną i ta mnie zauroczyła do tego stopnia że kupiłam i czerwoną ,

same zalety :
-ładna i wygląda na solidną ,
-skórka chropowata , gruba , miła w dotyku ,
-torba trzyma fason nie zależnie ile w niej się znajduje ,
-pojemna mimo małych wymiarów - mieści A4 ,
-wygodny zamek - torba szeroko się otwiera , nic w niej nie ginie a wszystko jest pod ręką
-kolor według mnie to żywa pomarańcz , raczej nie marchewka i nie stęchła bynajmniej - fajny energetyczny kolor na rozjaśnienie jesiennych dni ,
- wygodne rączki do noszenia na przedramieniu i łokciu , długi pasek do noszenia na ramię - -wszystko wygląda solidnie , warta swojej ceny
-podszewka z grubego materiału - bardzo porządna ,
-jedna komora główna i liczne przegródki i kieszonki wewnątrz ułatwiają życie

kolor na zdjęciach zbliżony do realnego - bardziej "żywy "
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 15:51   #4834
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Wiecie co, nigdy więcej nie upiekę nic drożdżowego, nigdy mi nie wychodzi tak jak powinno, nie poddaję się i ciągle próbuję, ale nic z tego
moja babcia zawsze drożdżowe robiła na oko, nie "cackała" się z nim, a ciasto drożdżowe wychodziło przepyszne! zawsze wyrośnięte, po prostu idealne. do dziś pamiętam, jak najpierw wyjadałam ciasto, które leżało sobie przy kaloryferze, a potem po upieczeniu jeszcze ciepłe wcinałam z masłem i popijałam kakao . niestety babcia już nic nie robi w kuchni, więc drożdżowe niedziele się skończyły. za to moja druga babcia zawsze strasznie się stara, ale drożdżowe nic a nic jej nie wychodzi. mi z resztą tak samo . ja zawsze zwalam na piekarnik . chociaż na pewno trzeba mieć rękę do drożdzowego . a mam czasem ochotę na takie prawdziwe ciasto drożdżowe te ze sklepu się nie umywają . może w niedzielę spróbuję coś zrobić
Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
co ciekawego kupiłaś? ja w czwartek podjadę do Tesco po zajęciach, jakieś rękawiczki by mi się przydały, ale to przecież nie wydatek rzędu 50zł może coś mi w oko wpadnie i dozbieram do 50zł

ja sobie kupiłam fajne rękawiczki ze skórki ekologicznej w Realu jakieś 3 tygodnie temu. po 10zł wychodziły. i jestem zadowolona, kupiłam dwie pary. już się niestety przydają

zbieram się, żeby iść do kuchni i sałatkę gyros zrobić. ale tak nie lubię z tym mięsem się bawić . no i obiecałam sobie, ze nic niezdrowego nie będę jadła, a zgrzeszyłam dziś pikantnym w MD.

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

charal, zazdroszczę teatru .

w ogóle powiem Wam, że uwielbiam klimat teatru, opery, filharmonii . muszę coś ciekawego wyczaić i namówić innych żebyśmy gdzieś poszli .
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 16:02   #4835
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
moja babcia zawsze drożdżowe robiła na oko, nie "cackała" się z nim, a ciasto drożdżowe wychodziło przepyszne! zawsze wyrośnięte, po prostu idealne. do dziś pamiętam, jak najpierw wyjadałam ciasto, które leżało sobie przy kaloryferze, a potem po upieczeniu jeszcze ciepłe wcinałam z masłem i popijałam kakao . niestety babcia już nic nie robi w kuchni, więc drożdżowe niedziele się skończyły. za to moja druga babcia zawsze strasznie się stara, ale drożdżowe nic a nic jej nie wychodzi. mi z resztą tak samo . ja zawsze zwalam na piekarnik . chociaż na pewno trzeba mieć rękę do drożdzowego . a mam czasem ochotę na takie prawdziwe ciasto drożdżowe te ze sklepu się nie umywają . może w niedzielę spróbuję coś zrobić

ja sobie kupiłam fajne rękawiczki ze skórki ekologicznej w Realu jakieś 3 tygodnie temu. po 10zł wychodziły. i jestem zadowolona, kupiłam dwie pary. już się niestety przydają

zbieram się, żeby iść do kuchni i sałatkę gyros zrobić. ale tak nie lubię z tym mięsem się bawić . no i obiecałam sobie, ze nic niezdrowego nie będę jadła, a zgrzeszyłam dziś pikantnym w MD.

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

charal, zazdroszczę teatru .

w ogóle powiem Wam, że uwielbiam klimat teatru, opery, filharmonii . muszę coś ciekawego wyczaić i namówić innych żebyśmy gdzieś poszli .
nudi nie wiem czy to nie zwyczajne uwielbienie życia towarzyskiego ja też to trochę mam i myślę, ze to to samo
Stary 2011-10-25, 16:36   #4836
Dominiique
BAN stały

Cytat:
dzień dobry

faktycznie można i tak ale ja nie lubię plątających się przedłużaczy lampki dają urok a przedłużacz go psuje
Fakt. Ale te lampki mają wg opisu na stronie ponad 2 m kabla, nie sięgniesz do kontaktu?

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Ja na razie przystopuje z torbami,może jeszcze kupię czarną carlę i koniec na razie.
Zaczęłam wybierać już co nie co i na razie to jestem tylko pewna tych dwóch rzeczy : ten plafon do wiatrołapu:http://www.italux.pl/lampy/styl-dekoracyjne/typ-plafoniery/ricky,MP5581-8 i to łóżko do sypialni:
http://www.sklep.meble.pl/p26914,bed...-ekoskora.html
Fajne łóżko, też mam pikowany zagłówek, ale w materiale.

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
A ja kupiłam tę kurtkę ! dawno nie miałam kurtały!!!
Fajna i zgrabny krój Skąd jest?
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 16:40   #4837
losek78
Zakorzenienie

Dominiique - może i sięgnie - muszę przemyśleć sprawę z układem mojego pokoju bo bardzo mi się podobają , mam taką półkę nad łóżkiem i myślałam tam powieśić , ostatecznie to na karniszu bym też mogła powiesić i bliżej do kontaktu jest

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-25, 16:54   #4838
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Ooo, chyba mówisz o takich lampkach o których ja myślałam. Chcę powiesić aby zwisały z karnisza jakie kupiłaś i gdzie?
Jeszcze ich nie mam Chodzi mi o Cable & cotton z secretlife.pl
Są różne kolory, mi się podoba Marocco i Mexican najbardziej.

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Dominiique - może i sięgnie - muszę przemyśleć sprawę z układem mojego pokoju bo bardzo mi się podobają , mam taką półkę nad łóżkiem i myślałam tam powieśić , ostatecznie to na karniszu bym też mogła powiesić i bliżej do kontaktu jest
Można je też włożyć w coś szklanego, na parapecie rzucić - różne wersje widziałam w necie, wpisz sobie w grafikę google "cable & cotton"
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 17:13   #4839
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość

kupiłam czapkę chyba pilotkę z kozuszkiem i rękawiczki do kompletu - były przecenione łącznie dały ponad 50zł ;]
Stary 2011-10-25, 18:23   #4840
CharLizZie
Zakorzenienie

Wróciłam, ale zaraz wracam do czytania
Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
j
czarli już nas nie kocha
kocha, kocha, ale ma tyle roboty, że brak czasu na cokolwiek

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 18:28   #4841
kali765
Zakorzenienie

Ale się źle czuję...
Czy z czekolady można się rozchorować? Zjadłam pół tabliczki i brzuch mnie boli + niedobrze mi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-25, 18:57   #4842
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Ale się źle czuję...
Czy z czekolady można się rozchorować? Zjadłam pół tabliczki i brzuch mnie boli + niedobrze mi
na pusty żołądek jadłaś? ja czasem jadałam całą na raz i wszystko było ok, także nie sądzę
wypij herbatkę

Monia - nooo towarzyskie względy, to kompletnie inna sprawa. ktoś pisze, coś proponuje - ja już mogę wychodzić . ale kocham klimat takich miejsc jak teatr, filharmonia - o wiele bardziej wolę to, niż kino. tylko nie mam z kim chodzić . hmmm, ciekawe jak tam mój Przystojny Pan Pracujący w Filharmonii
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 19:19   #4843
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Monia - nooo towarzyskie względy, to kompletnie inna sprawa. ktoś pisze, coś proponuje - ja już mogę wychodzić . ale kocham klimat takich miejsc jak teatr, filharmonia - o wiele bardziej wolę to, niż kino. tylko nie mam z kim chodzić . hmmm, ciekawe jak tam mój Przystojny Pan Pracujący w Filharmonii
ja mam jedną przyjaciółkę, która uwielbia teatr równie mocno jak ja no i, na kierunku na, którym jest znalazłam także kilkoro pasjonatów i jestem super zadowolona
ale w tym miesiącu już byłam raz, może w listopadzie... nie wiem jak to będzie, bo jeszcze wybieram się na 2 koncerty i z mojej studenckiej kieszeni trudno będzie wysupłać

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 19:43   #4844
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kliknęłam ale nie powiem co
och ty zdradź tajemnicę?

Cytat:
Kliknełam a po 10 minutach przyszła informacja że na konto rabatowe wpłuneło mi jakieś zaległe 11 zyla, no to chyba za karę
no ładnie jak na złość
Cytat:
czerwona vivi
mam już czarną i ta mnie zauroczyła do tego stopnia że kupiłam i czerwoną ,

same zalety :
-ładna i wygląda na solidną ,
-skórka chropowata , gruba , miła w dotyku ,
-torba trzyma fason nie zależnie ile w niej się znajduje ,
-pojemna mimo małych wymiarów - mieści A4 ,
-wygodny zamek - torba szeroko się otwiera , nic w niej nie ginie a wszystko jest pod ręką
-kolor według mnie to żywa pomarańcz , raczej nie marchewka i nie stęchła bynajmniej - fajny energetyczny kolor na rozjaśnienie jesiennych dni ,
- wygodne rączki do noszenia na przedramieniu i łokciu , długi pasek do noszenia na ramię - -wszystko wygląda solidnie , warta swojej ceny
-podszewka z grubego materiału - bardzo porządna ,
-jedna komora główna i liczne przegródki i kieszonki wewnątrz ułatwiają życie

kolor na zdjęciach zbliżony do realnego - bardziej "żywy "
śliczna
Cytat:
A ja kupiłam tę kurtkę ! dawno nie miałam kurtały!!!
ja też długo kurtki nie miałam i kupiłam zeszłej zimy i teraz zimy bez kurtki nie wyobrażam
Cytat:
na pusty żołądek jadłaś? ja czasem jadałam całą na raz i wszystko było ok, także nie sądzę
wypij herbatkę

oo własnie najwyzszy czas odwiedzić pana

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 22:25   #4845
monica80c
Zakorzenienie

"Baby..." to nie jest komedia, tylko ponury dramat egzystencjalny prędzej/serio/- bardzo smutny i nie jest to film męsko- szowinistyczny: nie:- bo wg mnie opowiada o kompleksach, smutkach i niepokojach mężczyzn w typowo "drastycznym" dla Koterskiego stylu....

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Wróciłam, ale zaraz wracam do czytania

kocha, kocha, ale ma tyle roboty, że brak czasu na cokolwiek
no to rozumiem- kocha to powróci
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Ale się źle czuję...
można bidulko napij się herbaty i poleż
Cytat:
wypij herbatkę

ja się boję chodzić do filharmonii- bo.... trochę lubię muzykę poważną i się boję jak oni tam w łódzkiej filharmonii sobie radzą- ale powinnam dać im szanse w końcu
teatr też bardzo lubię, ale ostatnio tak musiałam polować na bilety, ze trochę mnie to zniechęca

dobranoc wszystkim
Stary 2011-10-26, 07:12   #4846
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Charal a może przypadkiem kliknęłaś jacky niby czerwoną Bo mnie interesuje czy jest taki kolor jak vivi Zgodzisz się ze mną prawda?
Przykro mi ale jacky kliknę dopiero w listopadzie, koło 10-go, oczywiście że się z Tobą zgodzę, ale mam wrażenie że jacek jest przede wszystkim z innej skóry i jest mimo wsio bardziej czerwony niż marchwiowy

Dzień dobry

Dziękuję za skorzystanie z mojego kodu wczoraj wieczorem
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 07:20   #4847
iwonkap19
Zadomowienie

GG do iwonkap19

HEJ DZIEWCZYNY
Ja dziś zakupiłam sobie vivien w kolorze kawy z mlekiemchodziła za mną już od jakiegoś czasu
Mogłybyście mi napisać, jak długo będe za nią czekała, jeśli pieniądze już wpłaciłam z samego rana??
Stary 2011-10-26, 07:23   #4848
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwonkap19 Pokaż wiadomość
HEJ DZIEWCZYNY
Ja dziś zakupiłam sobie vivien w kolorze kawy z mlekiemchodziła za mną już od jakiegoś czasu
Mogłybyście mi napisać, jak długo będe za nią czekała, jeśli pieniądze już wpłaciłam z samego rana??
Jutro będziesz ją u siebie miała
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 07:33   #4849
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwonkap19 Pokaż wiadomość
HEJ DZIEWCZYNY
Jutro powinna być To super torba, ja swoją uwielbiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-26, 08:49   #4850
iwonkap19
Zadomowienie

GG do iwonkap19

Bardzo się cieszejuż nie mogę się doczekać
Stary 2011-10-26, 09:13   #4851
dodeczka84
Zakorzenienie

Dziewczyny, podpowiedzcie mi jakiś krem do twarzy 30+
Muszę wyskoczyć po pracy i coś kupić, do tej pory używałam dłuższy czas Olay Age Defying, jestem z niego maksymalnie zadowolona, ale używałam już dłuuuugo i chciałabym zamienić na coś dobrego. Cel zmary mimiczne, regeneracja, nawilżanie + ujędrnienie
Trzydziestolatki do tablicy

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Jutro powinna być To super torba, ja swoją uwielbiam
Ja też z nią śmigam teraz - kocham
Stary 2011-10-26, 09:27   #4852
losek78
Zakorzenienie

dzien dobry

dziękuje za skorzystanie z mojego kodu rabatowego dziś rano

dodeczka84 - co do kremu to ja nie pomogę - smaruję się dziecięcymi kremami bo tylko po nich się nie świecę jak choinka , trochę czytałam składy na biochemii i tak naprawdę te kremy na zmarszczki nic nie dają(przynajmniej te drogeryjne) - raczej kwasy , złuszczanie i zabiegi w gabinecie bym ci poleciła
Stary 2011-10-26, 09:38   #4853
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry

dziękuje za skorzystanie z mojego kodu rabatowego dziś rano

dodeczka84 - co do kremu to ja nie pomogę - smaruję się dziecięcymi kremami bo tylko po nich się nie świecę jak choinka , trochę czytałam składy na biochemii i tak naprawdę te kremy na zmarszczki nic nie dają(przynajmniej te drogeryjne) - raczej kwasy , złuszczanie i zabiegi w gabinecie bym ci poleciła
Dzięki za odzew maseczki i peelingi domowe + kawitację w gabinecie robię co jakiś czas, stosownie do potrzeb. Ale jakiś dobry kremik też muszę mieć
Dobre wspomnienia jeśli chodzi o kremy zostały mi tylko po Dermedic Effectival i teraz Olay Age Defying, całkiem całkiem też Nivea któraś tam seria. Na wszelkie Lirene, Soraya, AA, Vichy.. nawet nie patrzę, kiedyś tam miałam je w swoim posiadaniu i niektóre wręcz nadawały się jedynie do wsmarowania w kolano hehehe
A na noc, już któryś raz zamawiam naprzemiennie Avon Anew Emulsja Szafirowa 30+ lub Olay i też rewelka!

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2011-10-26 o 09:44
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 09:43   #4854
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, podpowiedzcie mi jakiś krem do twarzy 30+
Muszę wyskoczyć po pracy i coś kupić, do tej pory używałam dłuższy czas Olay Age Defying, jestem z niego maksymalnie zadowolona, ale używałam już dłuuuugo i chciałabym zamienić na coś dobrego. Cel zmary mimiczne, regeneracja, nawilżanie + ujędrnienie
Trzydziestolatki do tablicy

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Ja też z nią śmigam teraz - kocham
No to ja polecę Resilience Lift Estee Lauder, super modeluje i ujędrnia, skóra ma lepszy koloryt, no ale minusem jest cena oczywiście, a z tanich rzeczy to polecę nowy krem anew Genics, mam i krem i serum, jest naprawdę świetny, zwłaszcza serum.
Ja wprawdzie jakichś zmarchów strasznych nie mam jeszcze, odpukać

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-10-26 o 09:45
Stary 2011-10-26, 09:43   #4855
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

koleżanka z Krk być może przyjedzie do mnie ok 9 listopada i przywiezie mi Ethel
nie mogę się doczekać!

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 09:57   #4856
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
No to ja polecę Resilience Lift Estee Lauder, super modeluje i ujędrnia, skóra ma lepszy koloryt, no ale minusem jest cena oczywiście, a z tanich rzeczy to polecę nowy krem anew Genics, mam i krem i serum, jest naprawdę świetny, zwłaszcza serum.
Ja wprawdzie jakichś zmarchów strasznych nie mam jeszcze, odpukać
Jakie odczucia masz odnośnie zapachu tych kosmetyków? Miałam próbki serum... źle mi się ten zapach skojarzył..
Stary 2011-10-26, 09:58   #4857
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dzień dobry
Stary 2011-10-26, 10:06   #4858
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie odczucia masz odnośnie zapachu tych kosmetyków? Miałam próbki serum... źle mi się ten zapach skojarzył..
Faktycznie zapach niezbyt, ale nie drażni mnie tak bardzo żebym nie mogła uzywać, ogólnie kosmetyki anew mają niezbyt przyjemne zapachy, ale uważam że są skuteczne
Stary 2011-10-26, 10:20   #4859
monica80c
Zakorzenienie

Dzień dobrrry!

charal- jak teatr? i która torebka w nim była?

dodeczka ja dość lubię wszystkie loreale , ale w sumie też jestem zwolenniczką prostych kremów o prostym działaniu
Stary 2011-10-26, 10:31   #4860
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Dzień dobrrry!

charal- jak teatr? i która torebka w nim była?

dodeczka ja dość lubię wszystkie loreale , ale w sumie też jestem zwolenniczką prostych kremów o prostym działaniu
Za dużo vipów było bo to premiera, a była ze mną sigrid granatowa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości