|
|
#4201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy II
Zygmus wyslalas mi kosmetyki??
Minelo juz troche czasu i niec nie dostalam..
|
#4202 |
|
Wtajemniczenie
|
xiah, pakuję przesyłkę dla Ciebie. Przepraszam za ilość bąbelków, butelki nie dało się inaczej zapakować. Polecam melisę przed dorwaniem się do przesyłki
![]() Jeszcze nie, bo z tymi setami był problem, przychodzą ciągle uszkodzone, czekam na Gold Kiwi, może tym razem będzie ok.
|
#4203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4204 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj juz nie ogarniam, znieczulenie puscilo i i czuje sie fatalnie...
|
|
#4205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zostaw arkusz, on nie ucieknie... a może ja w końcu nauczę się w niego coś wpisywać. Część to moje zapasy, część resztki rozbiórkowe, wpiszę to w osobny arkusz żeby nie było bałaganu.
|
|
#4206 | |
|
Raczkowanie
|
wez cos p/bolowego typu Ketonal czy Aulin i poloz sie.
|
|
|
#4207 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zygmus a pamiętasz o tej próbce Tony Moly Expert bb z bloga (1,50zł), próbce innisfree natural cover bb #1 i próbce SkinFood'a sugar coś tam. I czy na pewno je podliczyłaś, bo nie ma ich w arkuszu, to chyba nie jest za darmo a i próbka holiki color change. Ale się cieszę!!
|
|
#4208 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Arkusz swiruje troche z formulami, ale z tymi dokumentami google to chyba standard. Ide po jakies prochy przeciwbolowe i ciepla kolderke, podspiewujac sobie "Nie lubie goooo, nie lubie nananana..." (to o dentyscie )---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
Ta radocha przy odwijaniu sloiczkow i wyciaganiu kolejnych probek to najlepszy punkt programu Czlowiekowi banan z twarzy nie schodzi
|
|
#4209 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4210 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4211 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4212 |
|
Rozeznanie
|
Wszystko nienaruszone, rewelacyjnie zapakowane, te słoiczki z białymi nakrętkami są booooskie. Wszystko bardzo fajne, zaczynam testy. |
|
|
|
#4213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Próbki wrzucone do koperty ![]() I tu się zgodzę U mnie nawet ostatnio tata zobaczył jeden z męskich kremów BB i zapytał czy to dla niego.
|
|
#4214 |
|
BAN stały
|
Dzielę się
Ona jest nawet ich większą entuzjastką, bo ja do tej pory wolałam super matowy efekt, teraz powoli nastawiam się na glow ![]() Tyle że ona nie maluje się na dzień, ale zostawię jej kilka jaśniejszych na jakieś uroczystości Trwałości tym BB kremom to nie sposób odmówić o__o
|
|
|
|
#4215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4216 |
|
BAN stały
|
Zgięłaś mnie
![]() Ale wiesz co, na zmarchy cuś masz? Bo jak tak, to moooże... Bo jak już, to moja rodzicielka tylko takie rzeczy, na resztę leje (mam to po niej ._. ) A na zmarchy pod oki to już w ogóle naj. Takie to poproszę
|
|
|
|
#4217 |
|
Raczkowanie
|
Zygmusiu , bardzo dziękuję za paczuchę z kosmetykami
Jeśli masz jeszcze Holike Color Change to ja bym chętnie wzięła 3 ml jak jest taka możliwość. Poproszę też pozostałe 20 ml peelingu Snail Mucus , 3 szt. peelingu Hera Amore i 5 szt. maseczki Hera Aquabolic. Przetestowałam czerwoną iFionę i niestety jest za ciemna dla mnie a na dodatek po nałożeniu odrobiny strasznie ją było widać i czuć na twarzy.Jak na razie u mnie najlepiej się sprawdziła iFiona niebieska. |
|
|
|
#4218 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Pakuję dla Ciebie kolejną przesyłkę, ale tam będą słoiczki (maska Skin79, Tea Tree Pure Night Jelly), butelka olejku i chyba lepiej to będzie wysłać jako paczkę.
Edytowane przez zygmus Czas edycji: 2011-10-25 o 22:09 |
||
|
|
|
#4219 |
|
BAN stały
|
Ja teraz mam wymówkę jeszcze inną
Wymiguję się studiami - chemia kosmetyczna
|
|
|
|
#4220 |
|
Zadomowienie
|
zygmus które plasterki The Face Shop Black Head Ex lepsze - węglowe czy nie?
|
#4221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Siostra (za zawodu chemik) gdy zrobiła z mieszkania małe laboratorium i robiła swoje kosmetyki też tłumaczyła to studiami... Teraz mieszkanie wygląda jak hurtownia kosmetyczna.
|
|
#4222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4224 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja swoje laboratorium przeniosłam do garderoby - nic już nie leży na wierzchu i nie muszę się wstydzić małych torebeczek z białymi substancjami w środku ![]() Prawdę powiedziawszy, jak sama sobie chciałam zrobić krem, to taniej było mi kupić gotowca... Jednak hurt jest tańszy
|
|
|
|
|
#4225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz doczytałam,że leci do Ciebie różowa iFiona , cenowo wychodzi podobnie jak niebieska?
|
|
|
|
|
#4226 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisałaś kiedyś o plasterkach
![]() Oj ciężko było, bo nie mogłam przekonać tym, że mają kolor, uważał, że to nawet lepiej, bo mu się kolort skóry wyrówna W końcu dostał przeciwzmarszkowy i nie zabiera już BB kremów. Tak, to mniej więcej ta sama cena.
|
#4227 |
|
Raczkowanie
|
zygmus, wysłałam przelew za 13 zamówienie, a mam pytanie czy coś z 12 to dla mnie już jest ?
Słowa są ponadczasowe. Powinieneś je wypowiadać lub pisać ze świadomością o ich wieczności. "Światło myśli, że podróżuje szybciej niż cokolwiek innego. Ale myli się. Nieważne, jak szybko światło podróżuje, dowiaduje się, że ciemność dotarła tam pierwsza i czeka na nie." |
|
|
|
#4228 |
|
Rozeznanie
|
Zymus czy ten Lioele triple.. to jest ten co dziewczyny piszą Lioele zielony?? Bo ma dużo pozytywnych opini. Jeśli to inny, miałabyś jakąś próbke ewentualnie odlewke 5-10ml tego zielonego. Jeśli nie to czy można go rozebrać ( nawet jeśli już kiedyś był w rozbiórce)????
I jeszcze jedno pytanie u kogo zamawiałaś ten olejek DHC. Jest świetny, buzia czysta i promienna , może bym się na pełny wymiar skusiła.? Edytowane przez dentico Czas edycji: 2011-10-26 o 09:46 |
|
|
|
#4229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czy będzie jeszcze dla mnie: Swanicoco SNAIL Mucus Cell Repair Gommage Peeling Gel - 20ml? |
||
|
|
|
#4230 |
|
Zadomowienie
|
naila Ty chyba brałaś BB ze ślimaczkowym śluzem? Fajny?
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

a i próbka holiki color change. Ale się cieszę!! 

jestem również