![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia '09 - nareszcie część XXVI!
Heeeej!
U mnie nie najlepiej dlatego się nie odzywam, ale postanawiam poprawę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I pisać, pisać ![]() Mi właśnie nogi odpadają, a raczej stopy, cały dzien stania na obcasie, co prawda małym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
Na uczelni problemy.
Dalej cala grupa ma niezaliczony przedmiot, ten co mialam poprawkę we wrzesniu. Koles ciagle robi nas w ciula, nie przychodzi na umowione terminy, nie odbiera telefonów. Przez to nie mozemy zlozyc indeksów. Nie ma zlozonych indeksow = nie ma podbitej legitymacji = nie mogę kupić biletu ulgowego miesięcznego. Zaświadczenia o studiowaniu nie chcą mi wydać, tak to bym dała do biletu... Baby z dziekanatu straszą nas o skreśleniu z listy studnetów, ale nie wydaje mi się, że mogą to zrobić, bo musieli by usunąć całą specjalizację . Nie wiemy czy mamy brać wszyscy warunki czy jak, bo nie wiemy ten z✂✂✂any koleś to ma zamiar zrobić... Ogólnie jest do dupy. Męczy mnie to strasznie. Poza tym od 3 tygodni bez przerwy chce mi się spać. Jadę do szkoły - śpię. Na zajęciach usypiam, wracając autobusem ze szkoły - śpie. W domu śpię, masakra... i wyskoczyły mi wielkie najbardziej obleśne kurzajki na czole i we włosach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
Mucha jeżeli chodzi o senność to ja też miałam takie problemy, ale zaczęłam regularnie brać magnez i teraz jest o wiele lepiej
![]()
#1085 |
Zakorzenienie
|
ooo, muszę wypróbowąć, dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
Mucha, jeżeli koleś robi was w ciula, a kobiety z dziekanatu nie chcą pomóc to idźcie do Dziekana, albo do Rektora
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Zakorzenienie
|
Ja biorę Magvit B6. trochu drogi bo kosztuje ok 18 zł ale działa na mnie najlepiej
![]() Vinka dobrze radzi ![]()
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
to super
![]() Musia ![]() ![]() a co do wykładowcy-masakra, skąd tacy ludzie sie biorą.. ja mam stresa na biomechanice bo choć byłam na ćwiczeniach to mam nieobecność za to że niby jestem nieprzygotowana(jak cała grupa). Koleś każe nam prowadzić zajęcia i gadać fizycznym językiem i tłumaczyć reszcie grupie coś co dla nas jest niezrozumiałe-co z tego że czytam i staram sie zrozumieć.. jego to oczywiście nie obchodzi ;/ (dlatego nikt sie nie głosi do prowadzenia i on traktuje nas jakbyśmy w ogóle nic sie nie uczyli). Jeszcze 2 nieobecności i już będziemy wiedzieć że mamy warunki ![]() ![]() teraz robiłam zadanie z biomechaniki właśnie - zajęło mi to 2h20min a on myślał że my to na zajęciach w 30min zrobimy - no powaliło go ![]() a teraz czas się pouczyć jutrzejszego tematu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
Nienawidzę takich wykładowców
![]() A u mnie się sajgon zaczyna. Milion referatów i zaliczeń teraz, bo ambitnie się głosiłam jako pierwsza żeby jak najprędzej, a nie pomyślałam o tym, że mi się ponakłada to wszystko ![]() ![]() Nie wysypiam się i dziś mi się cały dzień we łbie kręci, do tego mdliło mnie rano co zostało oczywiście podsumowane tym, że jestem w ciąży ![]() I mam taaaaaaakie genialne zajęcia z plastyki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
maszyna, nie człowiek
|
Heh, ja wlasnie przepisuje notatki, bo nam facet zbiera zeszyty (nie pytajcie czym sobie na to zasluzylam...). Potem sie wezme za dopisanie czegos z fizyki, przespie sie i jutro kolejny dzien.
#1091 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja jutro idę na badania krwi. Najgorsze jest to, że wyniki dostanę dopiero na wizycie czyli za jakieś 3tygodnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | ||||
Zakorzenienie
|
On wie co to smok, wie co butla, bo walczyłam z laktacją na początku i musiał być dokarmiany
![]() ![]() na szczęście 6 miesiąc już niedługo i będziemy wprowadzać niemleczne posiłki- jakieś zupki przecierowe, ryż ![]() nikt mi nie odpisał na mail ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nie no najbardziej o tą laktację się boję i jego chęć do piersi po całym dniu bez ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jestem po ćwiczeniach (fizycznych ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
u nas w przychodni trzeba iść rano do laboratorium i potem odebrać samemu przed wizytą- wyniki samej krwi-morfologii lub moczu są w ten sam dzień po południu ![]()
![]() |
#1093 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
Nie załatwiłam
![]() Panie w dziekanacie zgnoiły nie, zrównały z ziemią, więc wyszłam z płaczem i nie pokazałam się aż do czasu kiedy musiałam dać legitymację do podbicia. Przyszłam ją odebrać to też zostałam zryczana z góry na dół, że mam sobie przyjść po legitymację następnego dnia. Jak grzecznie zwróciłam uwagę, że następnego dnia nie mam zajęć, a poza tym chciałabym mimo wszystko do domu wrócić, a do tego potrzebna mi jest legitymacja, a bus odjeżdża mi dosłownie za dwie minuty to mnie wyśmiała kobieta ![]() Pójdę załatwiać stypendium na listopad teraz jakoś. Może trafię na tą przyjemniejszą. Nawet chciałam załatwiać w drugim dziekanacie ale nie mogą mi przyjąć, bo to jest mój drugi kierunek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dacie sobie świetnie radę ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
No u mnie panie z dziekanatu na pewno.
Znaczy kiedyś je jeszcze usprawiedliwiłam tym, że jak telefon dzwoni to muszą się nieźle nagadać po odebraniu ![]() Ale jak wchodzę do dziekanatu to nie muszą, więc mogą oszczędzić swej miłości dla studenta. |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Poratuje ktoś jakąś dobrą nutką?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego po trochu, jestem otwarta na propozycje wszelakie, bo nie wiem, czego bym posłuchała
![]() Jej, ale jestem żałosna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Oj tam
![]() Z moich ostatnich perełek: The xx, Screaming Trees, Bjork ( ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
Nie oj tam, tylko tak
![]() ![]() Dzięki, zaraz popatrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja właśnie zaraz idę na zajęcia... Nienawidzę wstawania na 8, a dziś jeszcze długi dzień... Mucha, walczcie o swoje u Rektora albo Dziekana. Szkoda Twojej pracy w całym zeszłym roku. A najlepiej zorientujcie się, czy u Was na uczelni jest ktoś w stylu obrońcy praw studenta. Dziewczyny, czy któraś z Was pracowała może jako mystery client? Bo nie wiem, co z wypłatą. Niby mam ją na koncie internetowym (tej firmy), ale nie wiem, jak ją wypłacić na moje konto bankowe. A sama do tej pory się nie pokazała... Księgowość oczywiście nie odpowiada na maile. ![]() Zmykam. Chociaż strasznie mi się nie chce. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja dzisiaj tylko samoobrona, zaczynamy dziś boks ![]() Ja mam faceta od przestępczości kryminalnej który jak sam powiedział nie ma w sobie za grosz empatii dlatego robi co mu się podoba, i tak nawet na wykłady nie można przyjść np: godzinkę później bo jak cię zobaczy ( a facet ma super pamięć ) to karze ci powiedzieć co było na pierwszej godzinie. A ostatnio na ćwiczeniach zrobił nam wejściówkę powiedział że ma być absolutna cisza, na koniec powiedział że przecież nie zabronił korzystać z notatek, wszyscy po prostu zdziwieni, do tego na kartce nie było trzeba się podpisać, bo było napisane tylko rok grupa data i miejscowość, facet dochodził czy ja to praca po piśmie i porównywał z podpisami na liście obecności....
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja już wróciłam z badań, a teraz może zabiorę się za pakowanie, bo jutro do domu jadę. Macie wolny poniedziałek?? ![]()
If you think you can't, you are right." /Mary Kay Ash/ Edytowane przez organizm Czas edycji: 2011-10-26 o 08:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
ja mam
![]() ![]() ![]() ![]()
#1107 |
Zakorzenienie
|
Mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
maszyna, nie człowiek
|
Mam 5 dni wolneeego
![]() ![]() ![]() ![]()
#1109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a dziś nie poszłam na zajęcia bo obudziłam się z tak potwornym bólem ucha, że umieram -.- i to znowu to samo ucho, co mnie pobolewa od czasu do czasu od lutego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a byłaś u laryngologa z tym uchem?? Córka kuzynki miała zapalenie ucha i to podobno lubi wracać.. ![]() A mystery client to z tego co ja wiem osoba, która zachowuje się jak zwykły klient i sprawdza jak go obsłużą itp itd, bo obsługa oczywiście nigdy nie wie że to kontrola ![]() Vinka!! chyba wkrótce już masz egzamin, co? Bo widzę że coraz mniej jazd Ci zostało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.