mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-26, 08:25   #2941
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6

Darusiaaaa też tak miałam do niedawna, ale teraz to zdarzają mi sie chwile spokoju.

mol_aa dzięki za odpowiedz

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Idę sie napić kawy i czepię się jakiejś roboty - bo na razie to się czepiłam kompa
Zajrzę później.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 08:30   #2942
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

to jest zupelnie normalnie, no spojrzcie nawet na siebie, czy wy caly dzien biegacie?? nie usiadziecie nawet na chwile??
to jest malutki czlowiek ktory tez spi wiec spokojnie laski, dzieciaki tez musza odpoczac.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 08:35   #2943
glamourous
Zakorzenienie

dolaczam do grupy niewyspanych, ja dzis usnelam o 1.30 do 3.30 i potem 5.30 do 7... Organize sie przezwyczaja do spania po 3 godz na dobe jak sie maluchy urodza...
Na dodatek jak usnelam to mi sie jakies koszmary snily o poronieniach

Chawa jaka herbatke nasenna pijesz? Dziala? Bo ja juz myslalam zeby dzis dzwonic do gina czy moge jakies leki nasenne brac- przez to swedzenie juz 2 tyg kiepsko spie- ale ostatnie dni to w ogole masakra

Na obudzenie dzidzi- slodkie i mocno zimne napoje, ale w duzej ilosci- pol literka min
Stary 2011-10-26, 08:37   #2944
truscafka
Zadomowienie

hejka!wow udało mi się chyba pierwszy raz dziś zasnąć bez problemów....

mały tez się niwiele ruszał tej nocy, rano dał jednego małego kopniaczka a teraz siedzi cicho....

zmykam do gabinetu

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 08:43   #2945
ja_dalia
Wtajemniczenie

witajcie mamuski

no dziewczyny, chyba znów coś zaczyna się dziać lada moment, kolejne mamusie będą tulić dzieciaczki....extra

ja miałam dzis 1wszy sen porodowy... zrobili mi cc i od razu wstałam i funkcjonowałam normalnie, zdziwiona że innym aż tyle się schodzi.... ze szpitala wypuścili nas tego same go dnia mała była tak piękna że nie mogłam sie na nią napatrzyć.... potem nagle znalazłyśmy się na jakiejś działce... ona cały czas spała.... więc ja wziełam, żeby może sie wykąpała, bo był staw, a ona do mnie- mama mam mokra pieluszkę wiec mówie no dobrze to zdejmiemy mokrą i Cie wykąpiemy a potem założymy suchą.... ale nie zgodziła się.... więc lece z suchą a ona ze chce jej sie siku... wiec mysle- tylko nie teraz (bo wlasnie zakladałam nowa pieluche) a ona do mnie- mama podłóż starą to nasikam do zuzytej potem poszłyśmy się pluskać do tego jeziorka..... a dalej nie pamietam

normalnie co sen

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 08:51   #2946
nikaa2
Wtajemniczenie

Dalia
rezolutna dziewczynka ci pod serduszkiem rośnie
sen- bajer

Glam
no właśnie coś pamietałam, wiedziałam ze biją ale nie wiedziałam w którym kościele
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 08:55   #2947
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

glamourous piję taką jak w załączniku. Możesz też parzyć sobie melisę.

dalia niezły sen i jakie zdolne dziecko, zaraz po porodzie już mówi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg herbatka_uspokajajajaca_07.jpg (35,6 KB, 11 załadowań)
Stary 2011-10-26, 08:59   #2948
__Fallen Angel__
Zadomowienie

a ja się wyspałam tak ,że wszystko mnie teraz boli

zapomniałam się wam pochwalic że moja mam wróciła z niemiec i przywiozła mi całą ogromną torbę podróżną ubranek w sumie na poczatek nie musze już nic kupować.

A do tego wczoraj pojechaliśmy do sklepu z ubraniami i akcesoriami dla dzieci i okazało się że go likwidują, ceny tak niskie że nie mogliśmy się oprzeć zakupom kupiłam np wanienkę za 10 zł i kupiliśmy kilka par bucików po 10zł i po 20 zł, są ze skóry i zdrowe dla stóp dziecka. tylko nie wiem w jakim mniej wiecej wieku będą na Małą dobre, wzięliśmy rozmiar 20 i 21 . Z tym,że to buty raczej wiosna, ciepła jesień. I nie wiem czy wpasujemy w nóżkę zakładając że roczek będzie miała w zimie (grudzień/styczeń)

I need your love

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png

Moje Serduszko bije już

http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png
__Fallen Angel__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 08:59   #2949
princessskaa
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Wpadłam tylko na chwilkę, zobaczyć czy coś u kogoś się dzieje

No i widzę, że macie skurcze, więc trzymam kciuki Mamuśki

Zaraz jadę do rodziców. Jutro szpital. Jak wyjdę to postaram się skorzystać z neta u sąsiadów (bo u rodziców nie ma)

Wszystkiego dobrego Dziewczyny

Jak będę mogła to się odezwę. papa
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 09:07   #2950
ja_dalia
Wtajemniczenie

princessska trzymam kciuki za szspital.... wez nr do którejś z nas i dawaj znać co u was

a ja się doczekać nie moge.... dziś przylatuje moja mama, ale zobaczę się z nia dopiero jutro.... 3 lata się nie widziałysmy ciekawa jestem co tam dla małej ma, bo podobno.... sporawa torba podróżna zawiera większośc ciuszków dla małej

ciesze sie jak dziecko.... choc znajac siebie i moją mame w przyszłym tyg. juz bedziemy miec siebie dosc zobaczymy zreszta.....

za oknem leje, zimno w ✂✂✂✂u, a ja musze zmykać do urzedu :/ nie chce mi się jak nie wiem, bo nie mam za bardzo kurtki- nie dopinam się wiec mi zimno :/ ale jak mus to mus .... jutro bede miała za duzo na głowie zeby pedzić gdziekolwiek... poza tym trzeba jakos mieszkanie ogarnąć... no i nieszczesną prace pisac dalej, bo chciałabym juz czesc oddac do "recenzji" 04.11

zmykam dziewuszki... miłego dnia

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2011-10-26, 09:12   #2951
dygotka8
Zakorzenienie

hej
widziałam kilka fajnych rzeczy w smyku tylko niestety tam ceny sa jakie są...nie słyszałyście może czy mozna gdzieś jakiś kupon rabatowy znaleźć albo co?

Dalia-nie zapomnija kupić biletu,żeby kanar cię znowu nie złapał

ja wczoraj tyyyle kilometrów narobiłam,że hoho...ładnych kilka godzin chodizłam

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-10-26 o 09:14
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-26, 09:14   #2952
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
princessska trzymam kciuki za szspital.... wez nr do którejś z nas i dawaj znać co u was

a ja się doczekać nie moge.... dziś przylatuje moja mama, ale zobaczę się z nia dopiero jutro.... 3 lata się nie widziałysmy ciekawa jestem co tam dla małej ma, bo podobno.... sporawa torba podróżna zawiera większośc ciuszków dla małej

ciesze sie jak dziecko.... choc znajac siebie i moją mame w przyszłym tyg. juz bedziemy miec siebie dosc zobaczymy zreszta.....

za oknem leje, zimno w ✂✂✂✂u, a ja musze zmykać do urzedu :/ nie chce mi się jak nie wiem, bo nie mam za bardzo kurtki- nie dopinam się wiec mi zimno :/ ale jak mus to mus .... jutro bede miała za duzo na głowie zeby pedzić gdziekolwiek... poza tym trzeba jakos mieszkanie ogarnąć... no i nieszczesną prace pisac dalej, bo chciałabym juz czesc oddac do "recenzji" 04.11

zmykam dziewuszki... miłego dnia
Dziękuję za kciuki
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 09:17   #2953
glamourous
Zakorzenienie

Chawa a ta herbatka jest mocno slodka? Bo jak mialam z hippa na laktacje to pic jej nie moglam taki ulep

Angel gratuluje zakupow
Jesli chodzi o rozmiar to nie wiem czy dobrze pamietam ale zdaje mi sie ze soni pierwsze butki byly 19 ...a moze 20? Okolo 2 lat nosi 23 chociaz na zime kupilam 24, sa troche za duze ale wiadomo beda rajstopki pod spodnie i gruba skarpetka. Kolo 1,5 roku miala chyba 21-22Mysle ze to co kupiliscieze na przyszla wiosne beda jak znalalz, sonia w tych pierwszych butkach chodzila okolo 5 mcy jak patrze po zdjeciach.
Przy czym wiele razy sie przekonalam ze co producent to inna rozmiarowka, mamy adidaski 23 ktore sa juz dawno za male, inne ten sam rozmiar noga lata jak w stodole

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2011-10-26 o 09:26
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 09:22   #2954
Aniolina
Rozeznanie

tez nie sadzilam, ze rozwarcie moze sie cofac, strasznie niefajnie, czlowiek sie nameczy z tym samym 2 razy.

Cytat:
ja miałam dzis 1wszy sen porodowy... zrobili mi cc i od razu wstałam i funkcjonowałam normalnie, zdziwiona że innym aż tyle się schodzi.... ze szpitala wypuścili nas tego same go dnia mała była tak piękna że nie mogłam sie na nią napatrzyć.... potem nagle znalazłyśmy się na jakiejś działce... ona cały czas spała.... więc ja wziełam, żeby może sie wykąpała, bo był staw, a ona do mnie- mama mam mokra pieluszkę wiec mówie no dobrze to zdejmiemy mokrą i Cie wykąpiemy a potem założymy suchą.... ale nie zgodziła się.... więc lece z suchą a ona ze chce jej sie siku... wiec mysle- tylko nie teraz (bo wlasnie zakladałam nowa pieluche) a ona do mnie- mama podłóż starą to nasikam do zuzytej potem poszłyśmy się pluskać do tego jeziorka..... a dalej nie pamietam
Normalnie dzidzia z instrukcjia obslugi audio

Wspolczuje ciezkich nocy z waszych opisow wynika, ze ten porod to sie moze zaczynac kilka razy, oby potem nie czekac za dlugo jak to w koncu bedzie to

Ja sie dzis ladnie wyspalam, brzuch mnie caly czas leciutko pobolewa ale to juz chyba normalne na tym etapie ciazy.
NIe lapaly mnie zadne skurcze dzis w nocy, choc tak samo jak wieczor wczesniej bylam na basenie, jedyne co zrobilam inaczej to wczoraj sporo lezalam i nie cwiczylam miesni kegla rpzed snem. Mysle, ze to wlasnie te cwiczenia spowodowaly u mnie skurcze. Teraz bede cwiczyc tylko rano.
ja myslalam, ze czasy mojej najgorszej zgagi juz minely,a le chyba moja podswiadomosc pointerpretowala sobie wasze wpisy i wczoraj po basenie i zjedzeniu jablka na noc strasznie sie meczylam. Nie pomoglo mleko, a gavisconu nie mam ze soba. Moze dziecku rosna drugie wlosy? Tak na marginesie to ja tez nie wierze w ten przesad, pewnie sprawdza sie w 50 % przypadkow.
Pozdrawiam
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 09:26   #2955
nikaa2
Wtajemniczenie

Dalia
super, ze mama już będzie z Wami i ta ciekawośĆ o ciuszki by mnie zabiła chyba
ja ze swoją na drugi dzień mamy się dosyĆ

Princessska
3mam kciukasy daj znaĆ koniecznie jak było

bije się z myślami czy dzisiaj wyjśĆ- jak patrzę za okno, to tych wątpliwości mam coraz mniej, szaro, buro,wietrznie,pada
Stary 2011-10-26, 09:27   #2956
agulan82
Rozeznanie

Hej Mamusie i dzieciaczki

Długo sie nie odzywałam ale starałam się podczytywać, chociaż ostatnio znow zaszalałyście z ilościa postów

Mnie dopadło takie przeziębienie, że masakra - na dwa dni normalnie straciłam głos, sliny nie mogłam przlknąć, stan podgorączkowy czyli czułam sie zepsuta i do niczego, jeszcze moja Julia też coś podłapala w szkole i kaszel taki, że jak gruxlik normlanie ale już jest znacznbie lepiej więc postaram się być z Wami na bierząco.

Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych mamusiek i ich dzieciaczków no i sciskam kciuki za te , które na dniach będą już miały swoje maleństwa

My w weekend kupilismy auto więc juz mamy środek transportu gdyby cosik się działo no i zrobiłam juz trzy pralki prania, wieczorami siedzę i prasuję a jeszcze ze trzy będą także nie nudzi mi się. Łóżeczko tez już skręciliśmy także szykujemy
Stary 2011-10-26, 09:29   #2957
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość

Dalia-nie zapomnija kupić biletu,żeby kanar cię znowu nie złapał
słuszna uwaga
Stary 2011-10-26, 09:31   #2958
elf27
Zadomowienie

Mamcie ja odbiegnę od tematu - któraś z Was zna angielski na poziomie zaawansowanym? potrzebuję pomocy przy 1 zdaniu (by brzmiało piękną polszczyzną w tłumaczeniu)

While, in general, LCD monitor contrast ratios have gotten better, making it slightly less important, good information is still difficult to come by.
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 09:45   #2959
glamourous
Zakorzenienie

: aniolina ale smieszne jest ze jak lekarza pytalam o to rozwarcie- czy jak sie juz zacznie robic to mozna je cofnac- to powiedzial ze absolutnie nie
Ja tam tego nie czaje

Ale na pewno nie jest tak ze sie porod pare razy zaczyna i zatrzymuje to raczej my blednie interpretujemy- pod koniec przepowiadacze sa naprawde silne
Jest tez cos takiego jak ukryta faza porodu jak pamietam z sr- nawet 2 tyg przed porodem moze sie zaczac i wtedy sa skurcze ale nie dosc silne zeby rozwierac szyjke

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
Mamcie ja odbiegnę od tematu - któraś z Was zna angielski na poziomie zaawansowanym? potrzebuję pomocy przy 1 zdaniu (by brzmiało piękną polszczyzną w tłumaczeniu)

While, in general, LCD monitor contrast ratios have gotten better, making it slightly less important, good information is still difficult to come by.
ale to zdanie jest dziwne, czego dotyczy to IT?
Nadal ciezko jest znalezc pomocne informacje, mimo ze generalnie rozdzielczosc monitorow lcd ( nie wiem dokladnie co to jest ten contrast- to sie pewnie jakos fachowo nazywa- stopien kontrastowosci?) poprawila sie, sprawiajac ze jest to nieco mniej istotny parametr - jak mowie dla mnie zdanie o tyle bez sensu ze nie rozumiem czego dotyczy making it less important- tego kontrastu?
Stary 2011-10-26, 09:48   #2960
goferek33
Raczkowanie

glam, no to ja mam może/chyba te przepowiadacze

brzuch boli cały czas, zastanawiam się jak się o 15 zawlokę po małą do szkoły
mój tż pojechał na IP na EKG, coś to jednak więcej niż tylko skurcze łydek
goferek33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 09:49   #2961
owieczka86
Zadomowienie

Witam
ja tylko na chwilkę zobaczyć co się u was dzieje i widze że skurcze się zaczynają
Uciekam zaraz gotować zupkę pomidorową a po obiadku jadę do rodziców,mój tata wczoraj przyjechał później wyjdę z siostrą i jej córcią na spacer przy okazji zaniose telefon do naprawy i rachunek opłacę Może zajrzę do Was później
Miłego dnia rzycze
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 09:54   #2962
rudominka
Raczkowanie

Cytat:

Mimo, że ogólnie kontrast monitorów LCD się poprawił i nieco stracił na znaczeniu, w dalszym ciągu ciężko jest uzyskać (trafić na) dokładne informacje (na ten temat).
rudominka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 09:55   #2963
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:

ja to rozumiem w ten sposób:
Podczas gdy, generalnie, ocena kontrastu w monitorach LCD staje się większa, nadal jest to mniej istotny parametr, a znalezienie dobrych informacji na ten temat jest ciężkie.

a google przetłumaczyło tak:
Choć w zasadzie kontrastu monitora LCD wskaźniki są lepsze, co czyni go mniej ważnym, dobrych informacji jest nadal trudne do zdobycia

Dygotka, nikaa ide pieszo aż jedną przecznicę, więc bilet niepotrzebny

Daniel Fasolek w drodze

Edytowane przez ja_dalia
Czas edycji: 2011-10-26 o 09:56
Stary 2011-10-26, 09:56   #2964
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
hej
widziałam kilka fajnych rzeczy w smyku tylko niestety tam ceny sa jakie są...nie słyszałyście może czy mozna gdzieś jakiś kupon rabatowy znaleźć albo co?
jakaś panna sprzedawała na grono.net kupony do smyka

ale dziś się nie wyspałam co chwilę wstawałam do wc w nocy porażka. od 4 drzemałam bo usnąć nie mogłam

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 09:57   #2965
Jagooda_
Raczkowanie

Witam
dołączam do tych co miały ciężkawa noc .

Jak tylko się położyłam spać, to Mała zaczęła sie tak ruszać, jakby w tym brzuchu z czymś walczyła, do tego doszedł ból bo wbijała mi głowę w pęcherz, naciskała na jakiś nerw bo uda mi co chwile drętwiały i mega twardy brzuch. Latałam co chwilę do wc na siku, brzuch mnie trochę bolał jak przed @, w końcu mnie przeczysciło - dostałam z wrażenia dreszczy i jak udało mi się zasnąć to o 4 znowu ból jak na @ - znowu kibel i przeszło.

Lecz nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie.
Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi.
Sekret tkwi w tym, by się nie poddać.

Paulo Coelho

Jagooda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 10:02   #2966
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

princessskaa trzymam kciuki

glamourous jak dla mnie to ta herbatka jest mało słodka, ale to zależy ile kto słodzi - ja do zwykłej herbaty daję 2 łyżeczki cukru. Możesz spróbować parzyć melisę (mnie to parzenie odstręcza - leniuch jestem), Polecam z herbapolu - jest nieco droższa od innych firm, ale zawiera drugie tyle zioła

dalia fajnie, że będziesz mieć już mama przy sobie. Nie zapominaj, ze masz się nie przemęczać.

Ja zabieram sie za szycie pieluszki wielorazowej i związku z tym mam pytanko czy wiecie gdzie można kupić takie plastikowe napy?

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Jagooda nigdy bym nie przypuszczała, ze będę zazdrościć takiej nocy - chętnie bym sie zamieniła
Stary 2011-10-26, 10:03   #2967
elf27
Zadomowienie

GLAM ja też właśnie nie rozumiem tego fragmentu, mam taką broszurę o LCD i właśnie początek jest:

For a long time one of the most important things about LCD monitors was the contrast ratio; it was also the hardest to get good information on. While, in general, LCD monitor contrast ratios have gotten better, making it slightly less important, good information is still difficult to come by.

czyli to byłoby coś...

Przez długi czas jedną z najważniejszych części wyposażenia monitorów LCD był współczynnik kontrastu, o którym ciężko było też uzyskać jakiekolwiek rzetelne informacje. Choć, w zasadzie, Mimo, ze generalnie współczynniki kontrastu uległy obecnie ulepszeniu, nadal ciężko jest uzyskać pomocne informacje na ich temat, sprawiając, że jest to nieco mniej istotny parametr.

????

-----------------------

Piszecie o kopniakach - też słyszałam, zę im blizej porodu tym ruchy dziecka mogą być mniej odczuwalne...a ile w tym prawdy nie wiem..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-26, 10:03   #2968
muffinka90
Zakorzenienie

czesc kobitki

widze, z cuda sie dzieja nocami

goferku za meza, zeby to nie bylo nic powaznego

a ja mam jakiegos dola od kilku dni, mam juz dosc tej ciazy, a za wczoraj to az mi glupio, bo bylam wsciekla na wlasne dziecko, ze tak mnie tlucze, az sie wyprostowac nie moglam niech to sie juz skonczy

do tego dostalam maila od wykladowczyni, ze mam sie z nia spotkac 03.11 albo 11.11... taaa... a mowilam, ze w listopadzie to nie dam rady, bo albo bede tuz przed albo po porodzie i musze dojsc do siebie, no ale baba dzieci nie ma, to nie rozumie

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 10:06   #2969
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudominka Pokaż wiadomość
Mimo, że ogólnie kontrast monitorów LCD się poprawił i nieco stracił na znaczeniu, w dalszym ciągu ciężko jest uzyskać (trafić na) dokładne informacje (na ten temat).

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
ja to rozumiem w ten sposób:
Podczas gdy, generalnie, ocena kontrastu w monitorach LCD staje się większa, nadal jest to mniej istotny parametr, a znalezienie dobrych informacji na ten temat jest ciężkie.

a google przetłumaczyło tak:
Choć w zasadzie kontrastu monitora LCD wskaźniki są lepsze, co czyni go mniej ważnym, dobrych informacji jest nadal trudne do zdobycia

Dygotka, nikaa ide pieszo aż jedną przecznicę, więc bilet niepotrzebny
No to google daje radę
dzięki
Stary 2011-10-26, 10:06   #2970
Tincia
Wtajemniczenie

Bry,

Ja też mało śpię, ale kompa tak rano, to ja nie mam ochoty włączyć. Zazwyczaj koło 6:00 przytulam się do męża i czekam na jego budzik do pracy racząc go kopniakami małej

Ja od wczoraj jakaś wyluzowana, jak nie ja Nie mam już parcia na sprzątanie, itd. Może dlatego że pokoik gotowy, torba spakowana... Mam jeszcze troszku prania i prasowania, ale z tym się nie pali.
Dobrze mi w takim stanie

Brzuch czuje "jak na okres", ale wydaje mi się że takie uczucie to i miesiąc można mieć. A że ja na końcówce 38tyg. to co się będę spinać. Co ma być, to będzie i tak nie mam wpływu na to co i kiedy

Chawa, myślę, że jak nie na allegro, to pasmanteria zostaje i tyle
w pieluszkach robisz napy? Mi mama poszyła z lepszej tetry pare (drożej niestety wychodzą) i jeszcze mam pare dostać jak znajdzie czas na szycie

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości