|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Cos dla nastolatki :)
Hej
![]() Moje wloski sa farbowane na ciemny braz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Cos dla nastolatki :)
a mozesz dać zdjecie takie z nieco wiekszej odległości? Bedzie łatwiej czegoś poszukać.
Na razie z nieco innej beczki - chyba nie najlepiej zrobilas sobie brewki, masz ładne oczka a takie brewki troche je 'ściągaja' optycznie w dół. Pozdrawiam
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
No z tymi brwiami to w sumie sie zgadzam ;(
Mam tu takie fotki! ![]() Dobierzcie mi cosik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie wloski mam swietnej dlugosci, kolorek tez wiec nie masz co zmieniac. Oamietaj jednak, ze prostownica niszczy wlosy i za jakis czas mozesz miec bardzo suche i zniszczone (wiec moze nie takie zle sa naturalne?)
I tak ja takze nie do konca do tematu, ale zgadzam sie z Nef, brewki tak troszke nie do konca... Moze wybierz sie do kosmetyczki, powie Ci gdzie zostawic zeby odrosly a gdzie wyregulowac. Moze przez pewien czas bedzie to wygladalo troszke dziwnie ale wyjscia chyba nie ma jesli chcesz zeby ladnie wygladaly. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja wloski prostuje juz od dobrych 9 miesiecy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Oj mi takze tak sie wydawalo. Szuszylam wlosy suszarka po kazdym myciu glowy przez ok 2-3lata. W koncu tak bardzo zniszczylam wlosy (a koncowki wygladaly okropnie) ze nie wiedzialam co z nimi robic. A takze uzywalam odzywek...i to dobrych.
Ale Twoj wybor... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
a ja tak z innej beczki , mam pytanko : jak bardzo masz krecone wlosy i jakiej prostownicu uzywasz ? i czy stosujesz jeszcze po umyciu jakies srodki prostujace ? pozdro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy jest sens zmieniac kolor, bo w tym bardzo ci ladnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Wloski mam srednio krecone tzn nie sa to takie calkowite spiralki ale takie loki no hm taki sredni skret
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Eh najmocniej przepraszam ale to co napisala netka14 to napisalam JA
![]() ![]() ![]() Sorki ![]() No i chcialam dodac ze zastanawialam sie nad jakims jasnym odcieniu brazu, takim karmelowym... Macie moze jakies fotki tego kolorku? Pasowal by mi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ok kolor masz dobry i taki ciemny dodaje Ci oryginalnosci. Na twoim miejscu bym nie zmieniala, bo istnieje duze ryzyko ze wyglad zrobi sie pospolity
![]() Co do ciecia to dlugosc sugeruje zostawic a jedynie wycieniowac gore i dookola twarzy aby zlikwidowac 'efekt trojkata' czyli opadnieta gore. Inna sugestia - uzywalabym blyszczykow na twoim miejscu i mocno tuszowala rzesy bedziesz wygladac super. Masz ladny usmiech i ciekawy ksztalt oczu - podkresl to. ostatnia sugestia - powinnas sie duzo usmiechac i uzywac ostrych wyrazow jak jest powod. Inaczej robi to dosc 'tanie' wrazenie (ja raczej mam diabla nature, ale zastanawiam sie nad okolicznosciami uzycia, inaczej nie robia 'odpowiedniego' wrazenia).
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Hm ta opadnieta gore mam dlatego ze nie mam na fotkach zbyt swiezej fryzury , zaraz po umyciu wygladaja 100 razy lepiej
![]() hehe spoko z tymi ostrymi slowkami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
ah zapomnialabym!!! a jak sadzicie ... lepiej by mi bylo w dluzszych czy krotkich wloskach? myslalam o takiej dlugosci jak ma avril lavigne...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
ja sugeruje pozostac przy taj dlugosci jaka masz, mozesz troszke zapuscic (tak do 'linii stanika'
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Hm linia stanika nazywasz mniej wiecej miejsce w polowie pacyfki na mojej bluzce...? Bo wlasnie o takiej dlugosci MARZE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Jutro ide do fryzjera
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Podbijam watek zeby sie dowiedziec o ta dlugosc ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Podbijam... sorry za upierdliwosc ale chce wiedziec ta dlugosc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.