Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-26, 10:27   #1861
Malenka321
Zakorzenienie

Dot.: Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII

evoonia86 cieszę się, że ten wypadek to nic poważnego;*

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 10:29   #1862
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Patrzyłam czy jesli zamwiałabym oddzielne to wyszło by taniej i nic z tego

Dzięki

Dzięki za info

Ja na szyi nie lubie zbyt wiele nosić a na slub nie planuje nic, jesli wybiore suknie Agnes to tam tylko pas jest ozdobny wiec kolczyki i bransoletka wystarczy, nie lubie czegos czego praktycznie nie widać ale kolczyki można sobie skrócić do tej długości co się chcę i tak bym jest sobie zrobiła na ok 4 cm. Bransoleteke tez do swojej dłoni dopasuję i dla mnie nie jest jakas masywna, grubsza tak ale zalezy mi na tym żeby było ja widac a nie żeby sie coś troszę mieniała. Suknia nie jest mega zdobiona z kazdej strony wiec moge postawic na bardziej wyraźna biżu.
Skoro tak to super Ja też lubie duże kolczyki ale tym razem kupiłam mniejsze (a raczej Tż mi kupił) ;p zobaczymy jak to będzie wyglądać wstawie zdjecia jak dojdą

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 10:30   #1863
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
masz super wagę, nie chudnij...
zawsze się dziwiłam, czemy kuzynki takie zabiegane przy ślubie dbają o siebie etc a teraz robię to samo

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-10-26, 10:30   #1864
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Skoro tak to super Ja też lubie duże kolczyki ale tym razem kupiłam mniejsze (a raczej Tż mi kupił) ;p zobaczymy jak to będzie wyglądać wstawie zdjecia jak dojdą
Koniecznie
Stary 2011-10-26, 10:31   #1865
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
ja chyba z biżu poczekam póki nie wybiorę sukni....

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-10-26, 10:32   #1866
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
ja chyba z biżu poczekam póki nie wybiorę sukni....
Tak ci radze... Mi przed kupnem sukni podobała się inna biżu a teraz wybrałam delikatną pod sukienkę

Stary 2011-10-26, 10:35   #1867
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczynki wie któraś co z Paulą?? martwie się, czy sie pogodzili...

co do koloru sukni: nigdzie nie powiedziane , że musi być biel

współczuje zostawionej dziewczynie co za ham....

dziewczynki poradźcie coś... mam 168 cm wzrostu i waga 57 kg... ważyłam 52 wszyscy mówili, że za chudo. \teraz przytyłam mówią, że kwitne. Chyba poszło mi w biust, bo zrobil sie dość spory ale nie wiem, czy chudnąć, czy nie... wiecie , że chce wyglądac idealnie....
Jeśli wszyscy Ci mówią, że kwitniesz i sama się dobrze czujesz tak jak jest to ja bym też się nie odchudzała.
Ja nie mam zwyczaju patrzeć na wagę tylko jak wyglądam. Mam 175cm wzrostu i ważę 60 kg. Zawsze chciałam ważyć 55kg, ale generalni jakoś bardzo mi to nie przeszkadza. Przeszkadza mi natomiast mój brzuszek ( nie jest jakiś tragiczny ale mógłby być lepszy) wiec kupiłam ławkę do brzuszków i ćwiczę. Narazie efektów nie widać ale cud si nie spodziewam poprostu będę ćwiczyć i może zniknie. A ci do diety to byłam cały lipiec i polowe sierpnia na diecie. Waga się nie zmieniła,a za to zmalał mi biust i pupa co oczywiście wzbudziło sprzeciw Tż i jakoś tak wyszło, że jem normalnie ale staram się pilnować.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 10:37   #1868
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Tak ci radze... Mi przed kupnem sukni podobała się inna biżu a teraz wybrałam delikatną pod sukienkę
może w poniedziałek jak mama będzie mieć wolne wyruszę na poszukiwania
Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Jeśli wszyscy Ci mówią, że kwitniesz i sama się dobrze czujesz tak jak jest to ja bym też się nie odchudzała.
Ja nie mam zwyczaju patrzeć na wagę tylko jak wyglądam. Mam 175cm wzrostu i ważę 60 kg. Zawsze chciałam ważyć 55kg, ale generalni jakoś bardzo mi to nie przeszkadza. Przeszkadza mi natomiast mój brzuszek ( nie jest jakiś tragiczny ale mógłby być lepszy) wiec kupiłam ławkę do brzuszków i ćwiczę. Narazie efektów nie widać ale cud si nie spodziewam poprostu będę ćwiczyć i może zniknie. A ci do diety to byłam cały lipiec i polowe sierpnia na diecie. Waga się nie zmieniła,a za to zmalał mi biust i pupa co oczywiście wzbudziło sprzeciw Tż i jakoś tak wyszło, że jem normalnie ale staram się pilnować.
mój TŻ jak przytyłam jest wniebowzięty. Ciągle mnie przytula, leży sobie na brzusiu mówi, że w końcu sie do czegoś przytuli anie kości a jak wspomniałam o diecie chciał mnie udusić. Brzuszek mam sflaczały to może też zacznę ćwiczyć ale faktycznie bede jeść normalnie w końcu za rok dzidzia

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-10-26, 10:41   #1869
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Szukałam info o NPR i znalazłam w necie tyle, że się pogubiłam - łącznie ze stroną, na której można wykres robić i obserwacje cyklu wpisywać...

Maleńka 321- najważniejsze to podobać się sobie i TŻowi

Edytowane przez Wiktusiaczek
Czas edycji: 2011-10-26 o 10:43
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 10:43   #1870
Malenka321
Zakorzenienie

a co to?? wybacz jestem ciemna
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Szukałam info o NPR i znalazłam w necie tyle, że się pogubiłam - łącznie ze stroną, na której można wykres robić i obserwacje cyklu wpisywać...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-10-26, 10:43   #1871
(kicia)
Zakorzenienie

evonia to dobrze że nic się nie stało i mam nadzieję że siostra szybko dojdzie do siebie

maleńka jeśli dobrze się czujesz z tą waga to nie musisz chudnąć
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 10:44   #1872
Malenka321
Zakorzenienie

oho malutkie wstało to mykam będe potem

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-10-26, 10:44   #1873
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
a co to?? wybacz jestem ciemna
NPR - Naturalne Planowanie Rodziny czyli metody naturalne
Stary 2011-10-26, 10:45   #1874
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

mój TŻ jak przytyłam jest wniebowzięty. Ciągle mnie przytula, leży sobie na brzusiu mówi, że w końcu sie do czegoś przytuli anie kości a jak wspomniałam o diecie chciał mnie udusić. Brzuszek mam sflaczały to może też zacznę ćwiczyć ale faktycznie bede jeść normalnie w końcu za rok dzidzia
Ale ci zazdroszczę, że już za rok będziecie starać sie o dzidzie..my tez byśmy już chcieli ale nie mamy mieszkania ani stałej pracy wiec musimy wyjechać aby na to zarobić i tym samym nie wiem kiedy będziemy sie starać a instynkt macierzyński już mnie meczy od jakiegos czasu :/

Stary 2011-10-26, 10:56   #1875
Chatka
Wtajemniczenie

Dzieńdoberek!

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie mi co sądzicie o fioletowo pomarańczowym motywie wesela tzn chodzi o bukiet butonierkę makijaż itp

Kilka msc temu malwus wstawiła mi tu fioletowo pomarańczowy makijaż zdj numer 1 i tak od tmatej pory o tym myślę. Znalazłam kilka bukietów sama nie wiem... Myślałam o zakupie butów tanecznych w kolorze fioletowym na salę tylko jakoś sama nie wiem czy to by miało wszystko ręce i nogi
No całkiem fajnie to wygląda, jak dobrze podobierasz i nie przesadzisz, to będzie fajna i oryginalna dekoracja

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
no tak, lepiej teraz niż przed ślubem, a cała sytuacja tragiczna. Koleżanka strasznie płakała, gdy o tym mi mówiła. A najlepsze jest to, że on tą pracę zaklepał za jej plecami, mieszkanie też. POwiedział jej wczoraj, że nici ze ślubu, wyjeżdza... wszystko z zimną krwią zaplanował
Czyli nie tylko kretyn, ale w dodatku kawał chu.ja!!!! Oj, ja bym takiego

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Niestety mieszka w Niemczech. I przyznam się, że termin ślubu tez pod nią dostosowałam (wiem, może to i głupie, ale ona oprócz Wielkanocy i późnej jesieni nie ma urlopu niestety).
A moja w Hiszpanii Wczoraj jak Jej z Mamą wysłałyśmy esa, że żremy kebaby i pozdrawiamy (a Ona uwielbia kebaby), to nam odpisała, że jak tylko przyjedzie, to idziemy na kebsa, ale z drugiej strony to Ona przecież się musi odchudzać na moje wesele

Cytat:
Środek nocy, jutro szkoła i praca, a ja nie mogę spać... Tyle negatywnych emocji i smutnych myśli w mojej głowie, że nawet z bezsenności wątek zaśmiecam

Na stronie salonu Classa pojawiły się suknie z kolekcji 2012, jeszcze nie wszystkie, ale kilka już jest i jedna wpadła mi w oko... Zdradzam Mori Lee, co do której mam malutkie wątpliwości, no bo niby to jest TA jedyna i było "wow" itd., ale jest kilka "ale"... Wklejam tą "nową" i dla porównania Mori Lee i dobranoc
Mam nadzieję, że złe myśli szybko miną...
Z sukni w Mori Lee podoba mi się bardziej dół, a w tej drugiej góra Więc ja bym wzięła dół z Mori i górę z drugiej

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Helloł
nadrabiałam wątek i zostałam przyłapana
a ja mam dziś 7 miesięcy do ślubu
iiiiiiiiiiha!
A kolczyki śliczne, ale jak Cię głowa boli od ciężkich, to ja bym chyba nie ryzykowała, że na własnym przyjęciu weselnym Cię rozboli... I poszukałabym czegoś lżejszego.

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Gdzieś za godzinkę dzwonię rezerwować fryzjera
Na ile przed ślubem będziecie robiły próbną fryzurkę?
Próbną zrobię chyba tak z 2 miesiące wcześniej. Żeby w dniu ślubu już tylko przyjść z fotkami i żeby nie zajmowało to dużo czasu.

Cytat:
Co myslicie o tej biżuterii( załącznik + strona) http://allegro.pl/artsowa-swarovski-...896561301.html
Fajna, chociaż nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z zimą... Wiesz, jak taki szron

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
wczoraj nie zajrzałam do Was, bo moja młodsza siostra miała wypadek i cały wieczór wisiałam na telefonie z rodzinką. na szczęście nic jej sie nie stało, pasażer trafil do szpitala na obserwację, ale wygląda na to, że nic poważnego mu nie grozi. strasznie się przestraszyłam, że mogło im się coś powaznego stać, bo z auta praktycznie nic nie zostało. Moja mała była na tyle dzielna, że obróciła auto i uderzyli w drzewo przodem auta a nie żadną boczną stroną. Teraz tylko musi psychicznie dojść do siebie, bo praktycznie dopiero późnym wieczorem wszystko do niej docierało.

mój Prezes wyjechał na 3 dni w delegację i zostawił mi na glowie całą firmę, więc mam trochę do załatwienia, ale postaram się Was w międzyczasie nadrobić.
kochana, całe szczęście, że się Siostrze nic nie stało! To ten wypadek na Wisłostradzie?

Cytat:
Dokładnie, grunt, to się czuć dobrze ze sobą. Ja mam 169, ważę 58 i mi z tym super, tylko jeszcze właśnie brzusio mam do wyćwiczenia. Ale jak mówi justyna, nie ma co patrzeć na wagę, szczególnie, jak się zaczyna ćwiczyć, bo wtedy mięśnie rosną i zamiast chudnąć, to się na początku "tyje"

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 10:58   #1876
Blacky
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
ja mam biel naturalną
Ja też mam biel naturalną, a to jest tak naprawdę kremowy. Pewnie też sporo zależy od materiału (u mnie jest tafta). Biel bieli nie równa i podobno nie wszyscy dobrze wyglądają w czystej bieli - większość jest przełamana na ciepło albo zimno.

Z dobrych wiadomości - znalazłam już sklep, w którym mają koszule na spinki dokładnie w kolorze mojej sukni.
Zaczynam więc poszukiwanie spinek do mankietów. A koszulę kupimy pewnie najwcześniej w lutym, żeby M. nie zmienił za bardzo postury przypadkiem.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 11:02   #1877
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

No my tez za rok dzidzia

Na początku będziemy mieszkać z moimi rodzicami ale mamy działkę wiec chcemy wybudować sobie dom. Ja nie mam pracy i nie zanosi się żebym ją miała dostać nie mówiąc już o umowie na stałe i może to jest nierozsądne ale i tak chcemy się starać o dziecko. Tż dobrze zarabia wiec jakiś czas damy rade, a jak już mały będzie miał powyżej 2 lat to pójdzie do przedszkola (moja mama pracuje w przedszkolu wiec będę spokojna) a ja będę szukać dale j pracy w szkole wiec jak mi się uda to i tak będę miała dość dużo czasu dla dziecka.
A poza tym mojemu Tż podoba się takie samo imię dla chopca jak jego szwagrowi i siostrze wiec ostatnio im oświadczył kto pierwszy ten lepszy wiec trzeba się spieszyć :P

Laura

Stary 2011-10-26, 11:07   #1878
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Witajcie

Dzisiaj Was na spokojnie od dechy do dechy nadrobiłam-w końcu

Współczuję też zostawionej dziewczynie,brak słów na takiego dupka....

Dziewczyny jak ja mam ślub na 12 to na którą makijaż,fryzjer?
Przyjdą do mnie do domu.

Wy już niektóre macie biżuterię,albo i jej szukacie a ja jeszcze nic nie mam na oku....

Musiała bym się też powoli rozglądać za bielizną...

Miłego dnia wszystkim

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 11:08   #1879
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
No my tez za rok dzidzia

Na początku będziemy mieszkać z moimi rodzicami ale mamy działkę wiec chcemy wybudować sobie dom. Ja nie mam pracy i nie zanosi się żebym ją miała dostać nie mówiąc już o umowie na stałe i może to jest nierozsądne ale i tak chcemy się starać o dziecko. Tż dobrze zarabia wiec jakiś czas damy rade, a jak już mały będzie miał powyżej 2 lat to pójdzie do przedszkola (moja mama pracuje w przedszkolu wiec będę spokojna) a ja będę szukać dale j pracy w szkole wiec jak mi się uda to i tak będę miała dość dużo czasu dla dziecka.
A poza tym mojemu Tż podoba się takie samo imię dla chopca jak jego szwagrowi i siostrze wiec ostatnio im oświadczył kto pierwszy ten lepszy wiec trzeba się spieszyć :P
A to super A jakie to imie jeżeli mogę wiedzieć?? my chcemy mieć córeczkę Maje a jak syn to Patryk mój Tż obliczył kiedy mamy się starać aby miało fajne cechy charakteru hehe według zodiaku :P

Gdybyśmy tu dostali pracę w przyszłym roku to kto wie może nie trzeba by było wyjeżdżać...Mój Tż ma dostać po babci mieszkanie więc jak coś to sie je sprzeda i kupi nowe we Wrocku a za ten czas dorobilibyśmy w Londynie...ehh zobaczymy co czas pokaże

Stary 2011-10-26, 11:10   #1880
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że złe myśli szybko miną...
Z sukni w Mori Lee podoba mi się bardziej dół, a w tej drugiej góra Więc ja bym wzięła dół z Mori i górę z drugiej
Dzięki Chatko A suknia to jakaś tragedia- jak tylko wolne w jakąś sobotę będę mieć to idę z mamusią i tatusiem po wszystkich salonach w Bielsku, żeby pomierzyć, no a że już pomału są nowe kolekcje to może Mori Lee mi się całkiem odwidzi i znajdzie się jakaś inna, jak choćby ta z różami... Ale Wow w Mori Lee było i to chyba jest najgorsze, bo niby wow, a wątpliwości
Dobrze, że do lipca jeszcze dużo czasu zostało
Stary 2011-10-26, 11:14   #1881
megan713
Wtajemniczenie

Cześć Kochane PMki!

Dawno do Was nei zaglądałam ale po wszystkich delegacjach dopadło mnie choróbsko i średnio miałam czas i siłę na nadrabianie wątku... Obiecuję poprawę!

Evoonia - trzymam kciukiżeby siostra jak najszybciej doszła do siebie wspierajcie ją dzielnie i dużo z nia rozmawiajcie... obecnośc kochanych osób na pewno pomoże.

Co do koloru sukni - ja mam Ivory. I generalnie powinien być dostosowany do karnacji. Ja jestem z natury blada i mało "napigmentowana" więc w śnieżnej bieli uzyskalabym trupi efekt... cieplejsza biel mi służy o wiele bardziej kolor jak fason - trzeba się w nim czuć.

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 11:14   #1882
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
A to super A jakie to imie jeżeli mogę wiedzieć?? my chcemy mieć córeczkę Maje a jak syn to Patryk mój Tż obliczył kiedy mamy się starać aby miało fajne cechy charakteru hehe według zodiaku :P

Gdybyśmy tu dostali pracę w przyszłym roku to kto wie może nie trzeba by było wyjeżdżać...Mój Tż ma dostać po babci mieszkanie więc jak coś to sie je sprzeda i kupi nowe we Wrocku a za ten czas dorobilibyśmy w Londynie...ehh zobaczymy co czas pokaże
Filip dla chłopca, a dla dziewczynki Laura

Laura

Stary 2011-10-26, 11:17   #1883
Karolina_83
Raczkowanie

Kiciu wklejaj wszystko co masz z pomarańczem Moja siostra stwierdziła, że do mojej sukni będą bardzo pasować dodatki w kolorze pomarańczowym a ja tak do końca nie jestem przekonana więc chętnie będę oglądać różne inspiracje
Wczoraj oglądaliśmy płytę z wesele na którym byliśmy w sierpniu i kurcze chyba chce jednak kamerzystę tzn. chcę go tylko na weselu bo to jednak fajna pamiątka. Jak się uda to weźmiemy tego kamerzystę co był na tym sierpniowym weselu może jakością film nie powala ale ogólnie jest ok i z tego co się dowiedzieliśmy nie jest drogi.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 11:23   #1884
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Helloł
Gratuluję

Cytat:
dziewczyny, mój Mikołaj osobisty pyta, czy chcę te kolczyki:
http://allegro.pl/swarovski-piekne-d...852300666.html
mam chcieć ?
Jak Mikołaj chce kupić, to niech kupuje Chętnie bym przygarnęła taki prezent!!!!!

Cytat:
Tak swoja droga to ile dj bierze za poprawiny( ok 7 h grania) wiecie może?
Na poprawiny to chyba bierze 100zł od godziny. Ale pewna nie jestem.

Cytat:
Dzień dobry
wczoraj nie zajrzałam do Was, bo moja młodsza siostra miała wypadek i cały wieczór wisiałam na telefonie z rodzinką. na szczęście nic jej sie nie stało, pasażer trafil do szpitala na obserwację, ale wygląda na to, że nic poważnego mu nie grozi. strasznie się przestraszyłam, że mogło im się coś powaznego stać, bo z auta praktycznie nic nie zostało. Moja mała była na tyle dzielna, że obróciła auto i uderzyli w drzewo przodem auta a nie żadną boczną stroną. Teraz tylko musi psychicznie dojść do siebie, bo praktycznie dopiero późnym wieczorem wszystko do niej docierało.
Kochana jak dobrze, że Twojej siostrze i pasażerowi nic poważnego się nie stało Mam nadzieję, że siostra szybko wróci do "normalności". No i 3mam za nią mocno

Cytat:

dziewczynki poradźcie coś... mam 168 cm wzrostu i waga 57 kg... ważyłam 52 wszyscy mówili, że za chudo. \teraz przytyłam mówią, że kwitne. Chyba poszło mi w biust, bo zrobil sie dość spory ale nie wiem, czy chudnąć, czy nie... wiecie , że chce wyglądac idealnie....
Jeśli czujesz się dobrze ze swoją wagą i w lustrze akceptujesz siebie to po co się odchudzać. Nic na siłę.

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak ja mam ślub na 12 to na którą makijaż,fryzjer?
Przyjdą do mnie do domu.

Miłego dnia wszystkim
Najpóźniej fryzjera na godzinę 8, a makijaż na 10. Pamiętaj, że na fryzurę musisz mieć zarezerwowane spokojne 2 godziny, a na makijaż godzinkę. Później jeszcze z pół godzinki na ubieranie.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 11:24   #1885
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
kupiłam ten zdobiony welon za 50 zł
gratuluję

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

Ja mam makijaż na 10:30, a ślub o 15. Tylko ja muszę przeznaczyć 30 minut na dojazd.
ja też mam ślub na 15 i też 30 minut na dojazd myślałam, żeby się umówić na 10

Chatka bardzo ladny sweterek

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Jaki kolor sukienki macie lub będziecie miały?Biel....champagne.. ..ivory???
Bardzo mi sie spodobała pewna sukienka champagne....i tak sie zastanawiam czy to musi być biel koniecznie???
ja osobiście mam biały. ale to nie jest konieczność- jesli Ci się spodoba, to możesz mieć nawet kolorową

Cytat:

Wlasnie przed chwilą skonczylam rozmawiać z koleżanką, która miała brać ślub w grudniu na święta. Narzeczony ją zostawił i nie ma w ogóle możliwości by się pogodzili. Wyjechał do Holandii, znalazł tam pracę, mieszkanie, powiedział, że nie czuje się gotowy na ślub i zostawił wszystko tutaj. Cholera, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, co bym zrobiła, gdyby mnie mój TŻ zostawił i to jeszcze przed ślubem, gdy tak wszystko byloby zaplanowane, a ja bym żyła ostatecznymi przygotowaniami
strasznie mi szkoda tej dziewczyny. swoją drogą jak on to planował wcześniej, to może dawal jej jakies sygnały, że coś jest nie tak? kurde, nie wiem sama co bym zrobiła w takiej sytuacji.

Cytat:
Helloł
gratuluję kolczyki- jak dla mnie wyglądaja na ciężkie i takie masywne

dziękuję za ciepłe słowa w sprawie siostry. wypadek był poza Warszawą, na dość mało uczęszczanej drodze.
Stary 2011-10-26, 11:30   #1886
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Wlasnie przed chwilą skonczylam rozmawiać z koleżanką, która miała brać ślub w grudniu na święta. Narzeczony ją zostawił i nie ma w ogóle możliwości by się pogodzili. Wyjechał do Holandii, znalazł tam pracę, mieszkanie, powiedział, że nie czuje się gotowy na ślub i zostawił wszystko tutaj. Cholera, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, co bym zrobiła, gdyby mnie mój TŻ zostawił i to jeszcze przed ślubem, gdy tak wszystko byloby zaplanowane, a ja bym żyła ostatecznymi przygotowaniami

chyba bym się załamała totalnie... co za typ
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Idę spać Dziewczynki, a jutro przymiarka sukni Wezmę sobie mój nowy sweterek i zobaczę, jak wygląda z kiecą I oczywiście zrobię zdjęcia. Dobranoc

Cytat:

Na stronie salonu Classa pojawiły się suknie z kolekcji 2012, jeszcze nie wszystkie, ale kilka już jest i jedna wpadła mi w oko... Zdradzam Mori Lee, co do której mam malutkie wątpliwości, no bo niby to jest TA jedyna i było "wow" itd., ale jest kilka "ale"... Wklejam tą "nową" i dla porównania Mori Lee i dobranoc
jak dla mnie obie zbyt rozłożyste, ale moim zdaniem jeśli Ci się spodobała jeszcze jakaś inna to powinnaś mierzyć, bo będziesz żałować
Cytat:
Helloł

Cytat:
dziewczyny, mój Mikołaj osobisty pyta, czy chcę te kolczyki:
http://allegro.pl/swarovski-piekne-d...852300666.html
mam chcieć ?
przepiękne
Cytat:

Co myslicie o tej biżuterii( załącznik + strona) http://allegro.pl/artsowa-swarovski-...896561301.html
śliczny
Cytat:
Dzień dobry

mój Prezes wyjechał na 3 dni w delegację i zostawił mi na glowie całą firmę, więc mam trochę do załatwienia, ale postaram się Was w międzyczasie nadrobić.
dzielna siostra... dorbze z enic się poważniejszego nie stało
Cytat:

nie ma co patrzeć na wzrost i wagę jak uważasz ze wyglądasz ok to się nie odchudzaj ja mam 170 i ważę tez mniej więcej tyle, wolałabym mniej, ale nie jestem zbyt dobra w trzymaniu diety więc raczej nie schudnę, trudno

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 11:42   #1887
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Domówiłam grawer do obrączek, będzie data i imię nie mogę się doczekać...

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 11:46   #1888
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
jak dla mnie obie zbyt rozłożyste, ale moim zdaniem jeśli Ci się spodobała jeszcze jakaś inna to powinnaś mierzyć, bo będziesz żałować
Zrobię sobie maraton po salonach, żeby mieć pewność...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
nie ma co patrzeć na wzrost i wagę jak uważasz ze wyglądasz ok to się nie odchudzaj ja mam 170 i ważę tez mniej więcej tyle, wolałabym mniej, ale nie jestem zbyt dobra w trzymaniu diety więc raczej nie schudnę, trudno
Prawidłowe podejście

A co Kochane myślicie o żółto-biało-różowej dekoracji sali? Żółte będą kwiaty, białe lampiony na stołach a gdzieniegdzie "przemycone" różowe motylki Czy to nie będzie przesadą? Moja sala jest cała drewniana w stylu karczmy, więc żółty jest ok, ale pomyślałam sobie o różowych akcentach na sali i nie wiem, czy mi już odbija, ale spodobała mi się taka koncepcja
Stary 2011-10-26, 11:48   #1889
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Domówiłam grawer do obrączek, będzie data i imię nie mogę się doczekać...
A my jeszcze nawet nie oglądaliśmy obrączek bo zwyczajnie Tż nie ma kiedy a czas leci...
Stary 2011-10-26, 11:52   #1890
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
A my jeszcze nawet nie oglądaliśmy obrączek bo zwyczajnie Tż nie ma kiedy a czas leci...
my też nie mamy jeszcze obrączek i nawet nie wiadomo kiedy zaczniemy oglądać bo też nie ma czasu ale u mojego TŻ to standard
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości