|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Nurek wspołczuje , mam nadzieję, że z tatą będzie dobrze.
Princeska ja uzywam ziaja sopot spa krem nawilżający, on niby +30, ale ma juz działanie przecizmarszczkowe troche. Lili STO LAT!!!! Witam, ja właśnie wszamałam bigos od babci. Wczoraj od rana byłam w szkole, potem jechałam na imieniny do małej od Tżta brata. Fajnie było, dużo jedzenie i alko.Chyba z 10 lampek wina wypiłam i troche mnie wzięło. Zaraz muszę budzic małego i się ogarnać. W domu mam mega bajzel, gary od 2 dni w zlewie, wszędzie syf masakra jakaś. Odwioze małewgo do przedszkola, wstapie do biedry, ogarnę troche domek i zabiera sie za artykuły bo na 16 do pracy. Miłego dnia
|
#3062 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Lili- najlepszego Spełnienia marzeń ![]() Weekend minął jak zwykle mega szybko, ale też bardzo przyjemnie. Imprezka u znajomych bardzo udana i zrelaksowałam się troszkę. Dziś rano byłam na zakupach w Rossmanie. Kupiłam potrzebne kosmetyki, ale najbardziej mnie cieszy świeczka pomarańczowa o zapachu brazylijskich kwiatów mango Cudnie pachnie i w zestawie z nią była foremka na ciasteczka w kształcie choinki ![]() Po za tym dziś u mnie dość ciepło, bo 13 stopni, niestety póki co słońca brak . Na obiad ugotowałam wczoraj fasolkę po bretońsku i mam nadzieję, że wystarczy na dwa dni ![]() Miłego dnia
|
#3063 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Zamordowałaś mnie tym stwierdzeniem
Cytat:
Ja nie mam pojęcia co na obiad... TŻ ma pierogi a sobie coś ze szpinakiem wyczaruję chyba. Może jakąś pychastą sałatkę jeszcze zrobię. Mam dzień do ![]()
|
|
|
#3064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My dziś mamy pierogi z kapustą i pieczarkami Narobiłam sporo więc obiad z głowy ![]() Kupiłam w B. suszarkę, poprzednia - tez z B. wytrzymała bardzo długo więc mam nadzieję że ta również będzie współpracować ![]() Będziemy mieć papużkę
|
|
#3065 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj obiadu nie robie, nie zdąże już teraz, zaraz muszę isc po małego, potem idę do babci na spóźnione imieniny i do pracy. Nic się nie chce. Pogoda u mnie barowa.
Odwiedziła mnie na chwile kolezanka, ale rozmowa się nie kleiła. Mam jakiś humor dzisiaj skopany. Pewnie cisnienie niskie. Jutro wolne to zrobie porządek w mieszkaniu i zabiore się za artykuły bo dzisiaj nie mam weny. Ja mam też suszarkę z biedry. Upatrzyłam sobie śliczne botki granatowe za 39,99. Problem w tym, że mam już kozaki i emu, ale na te chyba sie skusze.
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Kilka dni mnie nie było, zabiegana byłam ![]() Dzisiaj zrobiłam zupę kalafiorową i 100 sztuk kopytek Większość już zamroziłam w porcjach W przyszłym tygodniu planuję zrobić pierwszy raz w życiu pierogi z mięsem ![]() Muszę jeszcze dziś posprzątać, bo syf mam ![]() dziękuję za życzenia
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-24 o 14:53 |
|
|
|
#3067 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem i ja, odsypiam imprezę
i drogę :/ uwielbiam, jak panowie od remontów rozpieprzają drogę na długości 30 kilometrów, raz jedną stronę drogi, raz drugą, robią progi, dziury, nieoznakowane, że tu trzeba zwolnić żeby nie rozwalić sobie auta (w nocy nic nie było widać na obiad mam pyzy, na podwieczorek ciasto z wesela (bardzo dobre) a na kolację wiejskie domowe wędliny - szyneczka wędzona i kiełbasa jałowcowa i idę nadrabiać
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakby ktoś chciał zrobić kopytka to ja robiłam z tego przepisu http://dlalejdis.pl/artykuly/kopytka i super wyszły
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
|
|
|
#3069 |
|
Wtajemniczenie
|
ja uwielbiam, a te brat mój robił, z teściem, rewelacja
i chciałam się pochwalić, że na weselu miałam kieckę kupioną a chyba 7 lat temu (i NIGDY NIGDZIE nie założoną nie było okazji -kupiłam bo była za✂✂✂ista, prześliczna i pięknie mi podkreślała to co we mnie jest ładne ) kiecka odbyła premierę, a ja się cieszę, że figura jaka była taka jest a nawet lekko zeszczuplałam czyli jest dobrze
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn. mam do dziś kieckę z balu gimnazjalnego i wchodzę z powodzeniem, ale ona jest rozciągliwa, więc to się nie liczy
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
nurek119 mam nadzieję, że wszystko się ułoży.
Lili wszystkiego najlepszego! Dzisiaj od rana na zajęciach, a potem pojechaliśmy kupić kuchenkę. Wybraliśmy zelmera pod zabudowę za 1128 - bardzo mi się podoba i jestem zadowolona ![]() Rozmawiałam też ze znajomymi i wszyscy zjeżdżają na weekend do domu. Umówiłam się też z kumpelami w poniedziałek na kawę. Jakieś pozytywy w końcu są. |
|
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę tego wybierania wyposażenia ![]() Mam nadzieję, że pochwalisz się nam efektem końcowym ![]() Ja dziś miałam kolację Tż z głowy- zjadł w pracy także się cieszę Zawsze to jakaś oszczędność ![]()
|
|
|
#3073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam tylko nadzieję, że uda nam się wprowadzić na koniec listopada... |
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
super ze sa pozytywy Kelpie
u nas leje doslownie wyszlam do sklepu ale wszystko mokre a na drogach tyle wody dawno nie widzialam jutro moze mi dojdzie paczka z kosmetykami z drogerii internetowej i juz zacieszam teraz nadrabiam,, pierwsza M " |
|
|
|
#3075 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, ja z przemęczenia wczoraj zasnęłam w łóżku w grubym swetrze i po 1 się obudziłam. Masakra. Nie wiem czy ta pogoda tak na mnie działa, czy ten zeszły tydzień gdzie byłam ciagle w pracy, albo w szkole. Nie wiem.
Miałam mieć wolne, a muszę iść od 10 do 14. Na dodatek usłyszałam od matki szefowej, że jestem zdrajczyni bo zmieniam prace. Myślałam, że ja zabiję wzrokiem za ten tekst. Po pracy muszę jechać małemu po koszulę białą, potem wysprzatać mieszkanie i zrobic obiad, bo w zeszłym tyghodniu nic nie ugotowałam i Tż żył na grzankach i kiełbasie. Dzisiaj mam schabowe, ziemniaki + kiszona kapusta. Może wieczorem uda mi się zabrać za artykuły, a jak nie to jutro do południa to zrobie. Ja się mieszczę w jeansy z liceum, ale z gimnazjum juz bym nie weszła bo wtedy byłam chuda jak przecinek. 45 kg ważyłam. Teraz mam 65kg, masakra. Ale wtedy byłam w grupie tanecznej i ćwiczyłam 3 razy w tygodniu po 3 godziny i jeszcze w domu sama. Tak jak w 3 gimnazjum przestałam tańczyć tak zaczęłam tyć. Cały czas jednak odmawiam sobie czekolady i chipsów, więc może cos schudne. Oby Miłego dzionka!!! Aaaa wiecie, że na tvn leci znowu Magda M. Dobry serial to był, jakoś o 11: 30 leci.
" Najtrudniejsze na tym świecie jest życie, miejmy odwagę... by żyć " 9kg mniej ![]() ![]() No to mieszczę się w spodnie z LO ![]() Edytowane przez effie22 Czas edycji: 2011-10-25 o 08:05 |
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj chyba Tż'owi na obiad kiełbasę zesmażę ![]() Muszę zaraz wyjść po mleko dla małej, bo pewnie wieczorem się skończy ![]() Ja byłam szczupła zarówno w gimnazjum jak i w liceum. Teraz mam trochę więcej kg, ale też bez przesady Mam 170 więc rozkłada się po kościach Jak pójdę na swoje to sobie kupię stepper i rowerek stacjonarny, bo stary mam popsuty i może wtedy schudnę do wyglądu z liceum... Tutaj nie mam miejsca na sprzęt
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-25 o 09:33 |
|
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po kolejnym męczącym dniu w pracy. Czemu moja szefowa robi nam pod górkę
![]() W ogóle moja dobra koleżanka z liceum miała pod koniec września rodzić i byłam teraz na jej profilu na facebooku i jeżeli dobrze wywnioskowałam to poroniła. Normalnie nie mogę w to uwierzyć! Niedawno już się rozwiązania nie mogła doczekać. |
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coraz częściej słyszy się o poronieniach.Dziś na obiado-kolację serwowałam callennoni z mięsem mielonym - wyszło pyszne i obowiązkowo zagości w naszym menu Podobają mi sie coraz bardziej te obiado-kolacje. Z winem jest idealnie. Palec się goi. Dzielna ![]()
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorem
![]() Upiekłam pałki na jutro, trochę poprzestawiałam dekoracje, a jutro muszę wcześnie wstać posprzątać, bo koło 11 koleżanka na chwilę przyjedzie mnie odwiedzić ![]() Najchętniej bym już poszła spać, ale muszę jeszcze posiedzieć ![]() Masakra z tym poronieniem.... co innego na początku ciąży poronić, a co innego później...
|
|
#3080 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jednak wczoraj nie posprzatałam bo z małym to było nierealne. Dzisiaj jak będzie w przedszkolu to posprzatam. Nie wiem czy nie pojade z nim jeszcze do lekarza, bo taki bombel mu wyszedł przypalcu u nogi i tam ropa mu się zbiera. Miał juz takie coś w zeszłym roku ale samo zeszło.
Poronienia to masakra, ja w ciaży leżałam dwa razy na podtrzymaniu w 8 tygodniu ciąży i w 7 miesiącu. A jak leżałam w tym 7 miesiącu to mnie połozyli z kobieta, która rano urodziła martwe dziecko. Bo jak juz ciąża zaawansowana to trzeba urodzić, nawet jak dziecko martwe jest. Straszne to.
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ poszedł do pracy, ja idę po 11. Wstałam razem z nim to coś zdążę zrobić. |
|
|
|
|
#3082 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
A jeśli na prawdę straciła dzieciątko to bardzo jej współczuję ![]() Cytat:
Dobre jedzonko, winko i fajny seks ![]() Cytat:
No Golden, fajna laseczka jesteś Tyle lat i ten sam numerek, nie jedna panna Ci zazdrości ![]()
|
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mi się nie chce iść do pracy...Zwłaszcza, że wiem co mnie tam czeka dzisiaj
|
|
|
|
|
#3084 |
|
Wtajemniczenie
|
dobiłam w końcu do wątku
![]() jeszcze jestem u siebie, ale zostaję u małego od soboty do soboty i się ślini strasznie i gada gardło mnie pobolewa ale zaleczam czym mogę. po weselu, bo młodzi wymyślili sobie sesję zdjęciową. nikt mi nie powiedział GDZIE. ano - na alejach a ja tylko zarzuciłam na kieckę płaszcz myśląc, że do studio jedziemy, buty też z sali, peeptoe zamiast kozaków. i d... , ponad godzinę łaziliśmy po alejach i przemarzłam potwornie no i wylazło. ![]() obejrzeliśmy wczoraj dextera ![]() i pogadaliśmy, muszę zacząć uświadamiać P w pewnych tematach, bo widzę, że kompletnie zielony jest ale NA RAZIE to widzę, że moje podejście rozumie i jest ZA. oby mu to podejście do sprawy zostało wszystkie SPD proszę o kciuki w ważnej sprawie, i oby się skończyła tak jak my chcemy Punto no wiem wiem ![]() dziękuję codziennie rano patrzę w lustro i mówię sobie - Waluś, jesteś za✂✂✂ista figura modelki, długie kłaki, gładka buzia, nic tak rano humoru nie poprawia i cieszę się, że genetycznie w mojej rodzinie po ciąży jest tak samo, nie zmieniamy rozmiaru Naduś bohaterze mój Kelpie współczuję koleżance, straszna rzecz dziecko stracić a co się w pracy u Ciebie dzieje?? odnośnie kłaków, niezbyt długo będą takie długaśne. mam zamiar popełnić zbrodnię i lekko ściąć je u fryzjera ale w związku z planem odbudowy to jest to konieczne.
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-10-26 o 10:24 |
|
|
|
#3085 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Cytat:
Ja myślę, że na każdym etapie ciąży strata dziecka jest bardzo bolesna, ale nieporównywalnie większy musi być ból jak się już czeka na urodzenie dzidziusia. ![]() Cytat:
![]() U mnie dziś na obiad mielone, ziemniaczki i mizeria. Muszę obmyśleć jeszcze obiad na jutro, bo rano będę bardzo zabiegana. Cytat:
Golden to super laseczka. Co do zazdroszczenia, to na bank nie jedna panna co to wiecznie się odchudza pozazdrości ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() Aaaa i kciuki oczywiście są
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-10-26 o 10:40 |
||||
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Od rana wzięłam się za robotę- mopowanie, zmywanie garów, umycie łazienki, blatów w kuchni.... ![]() Koleżanka za chwilę na trochę wleci więc musiałam porządek zrobić ![]() Zaraz po nią wychodzę, więc się przewietrzę przy okazji ![]() effie- masakra, rodzenie martwego dziecka Koszmar to musi być ![]() Co do obiadu to u mnie dziś ziemniaki i ryba oraz pałki pieczone dla mnie( mała pewnie też zje w międzyczasie)
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-26 o 10:43 |
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis mam powrot do rzeczywistosci
praca po 1,5 tyg wolnego to cos pieknego juz mi sie w domu nudzilo Effie ja bym napewno nie dala rady jak ta babka - musieli by mnie pokroic .. Kelpie wspolczuje kolezance Walus oczywiscie kciuki
|
|
|
|
#3088 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już skończyłam sprzatanie, wszystko lśni
Teraz mam przerwe na kawke i może jakiś artykuł walne bo mam mało czasu, a 6 artykułów do napisania. Koło 13 wstawie pranie i zabiore się za obiad. Potem ogarnianka i do pracy na 16 ![]() ![]() Troche się martwie dojazdami do nowej pracy, ale licze na to, że z kimś się bede zabierała.
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
napewno sie ulozy Effie
jak pisalas troche ludzi tam dojezdza wiec jakos pewnie sie pouklada |
|
|
|
#3090 | ||||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Nic tak nie poprawia nastroju jak za✂✂✂iaszczy widok w lustrze Ja mam tą samą wagę (plus minus kg-dwa) od wielu lat i mi z tym dobrze Nigdy się nie odchudzałam i prócz zdrowej diety żadnej nie stosowałam. Czasem odstawię nadmiar słodyczy albo kawę na pół roku w ramach ćwiczenia woli Dietkowanie to nie dla mnie, praca nad sobą i nawykami jak najbardziej Cytat:
Cytat:
Na jutro chyba zapiekankę pyknę ![]() Cytat:
![]() Ja dziś spałam 5 godzin Znajomi wyszli po 2 wczoraj a dzisiaj rano do lekarza. Dostałam antybiotyk i zwolnienie. No ale cholerstwo już tydzień się ciągnie. Dostałam zakaz leżenia w łóżku (bo już nie wstanę ![]() Oprócz tego muszę odpisać koleżance na list Wrócę przez chwilę do angielskiego Aura jesienna ale słonko jest. Lubię taką pogodę, nie ma co narzekać przynajmniej dopóki nie pada. Miłego popołudnia SPD
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zamiast kozaków. i d... , ponad godzinę łaziliśmy po alejach i przemarzłam potwornie 
dziękuję