![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Carmi, a przeglądałaś Herm'sa?
Te mi się rzuciły w oczy: http://hermsbridal.com/hermspl/galer...ture-29734.jpg http://hermsbridal.com/hermspl/galer...%204-19485.jpg http://hermsbridal.com/hermspl/galer...2002-18697.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny orientujecie się jak się załatwia płatny staż? Tzn. chodzi mi o to, czy jak nie jestem zameldowana w Lublinie, to czy mogę się tu właśnie ubiegać o taki staż. Czy to tylko w miejscu zamieszkania? I w ogóle gdzie coś takiego można próbować załatwić itd.
Generalnie to chciałabym iść do kogoś na staż, ale wiem, że jak jeszcze studiuję to nikt mi za to nie zapłaci, a nawet marny 1000zł już by mi zrobił różnicę. Orientujecie się jak się takie sprawy załatwia?
#2434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale suknie Herm's są chyba bardzo drogie? Chciałabym się zmieścić w 5 tys. z butami, welonem/woalką, bielizną i dodatkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
![]() Ale powiem wam, że ja jestem zadowolona z mojej. A dałam za nią coś koło 1500zł - wydaje mi się, że jakościowo jest podobna do Herm'sa, etc ![]() Wykończenie, wykonanie, no nie mam co jej zarzucić. Ale w większości polskich producentów przerażało mnie wykończenie, tkaniny i wręcz uciekałam stamtąd. |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
zresztą moja suknia była z herms'a
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
Carmi ja bym Cię przygarnęła na chwilę do Warszawy - bo tu mniej więcej wiem co jest gdzie i gdzie można znaleźć w miarę tanio suknię. Firmową
![]() Nie wiem, czy kojarzycie tamtą w literę A z falbankami z Maggie Sottero? Powiedziano mi, że w 2000 zł się zmieścimy ![]() Także zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Pamiętałam ![]() Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-10-26 o 13:02 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2438 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Rzeczy które Ci sprzyjają kolor: czerwony owoc: jabłko kamienie: szafir cyfra: 7 liczba: 46 Rodzaje posiadanej inteligencji emocjonalna 12% psychoruchowa 14% logiczna 11% werbalna 21% wizualna 25% twórcza 17% Kilka faktów na Twój temat -Gdy obdarzysz kogoś zaufaniem, jesteś wiernym i oddanym przyjacielem -Znasz się na ludziach, zwykle od razu wiesz kto zasługuje na zaufanie, a kto nie -W głębi serca jesteś czuły i wrażliwy, nawet jeśli tego nie okazujesz. -Drzemie w tobie wyjątkowy talent, pielęgnując go możesz osiągnąć bardzo wiele -Mało kto posiada taką jasność umysłu jak ty, gdy raz coś pojmiesz potrafisz to wytłumaczyć tak, że wszyscy zrozumieją -Nie znosisz rutyny, jesteś urodzonym poszukiwaczem przygód
#2439 |
MBZ♥
|
Stygmatku jeśli chodzi o staż to musisz być zarejestrowana w urzędzie pracy. a Ty studiujesz dziennie i to CIę eliminuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, trudno.
![]() |
#2442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale spokojnie praktyki wątpię, żeby się różniły znacznie od stażu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w takim razie jak będę kiedyś w domu i będę miała czas to podejdę i popytam. ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() Praktyki od stażu różnią się tym, że są bezpłatne. A mi chodzi o coś, co się nazywa staż i jest płatne. Zresztą praktyki jest nieco łatwiej załatwić niż staż, bo ponoć teraz jest tak, że można przyjąć kogoś na staż, jeśli się ma ewentualną możliwość zatrudnienia go po nim.
![]() |
#2444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
Heh, z moich doświadczeń:
Sama miałam praktyki i dostawałam za to kasę. Ponadto np. w Deloitte masz praktyki a czasami i potem ofertę pracy. Ja nie dostałam po moich oferty pracy, bo potrzebny był im ilościowiec na chwilę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mimo wszystko najlepiej było mi tam, gdzie kupiłam w końcu suknię. Ale później kapnęłam się, że np. jest outlet sukni blisko jana pawła i żałowałam, że mnie tam nie było ![]() Pochodźmy, pomierzmy i będzie git ![]() Aparat już mam, szykować? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
Kwestia branży i rynku pracy. Ja nazasuwałam się na bezpłatnych praktykach w kilku firmach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
MBZ♥
|
Stygmatku nie możesz się starać
![]() O status osoby bezrobotnej ubiegać się może: 1. Obywatel polski zamieszkały w Polsce, poszukujący i podejmujący zatrudnienie lub inną pracę zarobkową na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej oraz zatrudnienie lub inną pracę zarobkową za granicą u pracodawców zagranicznych, ..... nie uczącą się w szkole, z wyjątkiem uczącej się w szkole dla dorosłych lub przystępującej do egzaminu eksternistycznego z zakresu tej szkoły lub w szkole wyższej gdzie studiuje w formie studiów niestacjonarnych, zarejestrowaną we właściwym dla miejsca zameldowania (stałego lub czasowego) powiatowym urzędzie pracy oraz poszukującą zatrudnienia lub innej pracy zarobkowej |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu pracodawcy nie są wylewni, bo raz, że jest problem z dostaniem się na praktyki, a dwa- nie chcą płacić. Dlatego pytam o staże z UP, na czym polega ich załatwienie. Aleks, tak by było najlepiej, żeby pracodawca odpalał jakiś grosz za praktyki, ale takiego ze świecą szukać. Każdy by chciał darmową siłę roboczą ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() porażka... No nic, dziękuję za informację ![]()
![]() |
#2452 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Same mnie znalazły ![]() Cytat:
![]() Salon z zielonymi kanapami ![]() http://www.susanblanche.eu/ I spróbowałabym coś tu poszukać: http://www.susanblanche.eu/sale/Wypr...a_Ferrera.html ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Ktoś tu mówił chyba o szerokich ramionach? Ta by chyba ukryła ![]() http://www.susanblanche.eu/sale/Wypr...errera.html#15 real foto: http://www.we-dwoje.pl/zjawisokwa;su...html?foto_id=2 A tej żałuję, że nie mierzyłam - byłaby za 200zł http://www.susanblanche.eu/sale/Wypr...ition=download http://www.susanblanche.eu/sale/Wypr...errera.html#56 Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-10-26 o 13:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta pierwsza ma strasznie nisko przedłużoną linię bioder... i jakoś to dziwnie wygląda :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
Zakorzenienie
|
Fakt, ze bardzo tanio te salonowe modele wysprzedają. No ale jakoś żadna mi się nie podoba. Ja nie wiem jak to jakaś dziwna jestem bo oglądam te kiecki i mam wrażenie, że wszystkie są takie same.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Zakorzenienie
|
No na pewno nie zamaskują szerokich ramion, przeciwnie.
![]() |
#2457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bardzo nie chciałam litery A - założyli mi taką na bazarze Różyckiego. No ok - leży ok, reszta też w miarę ok, ale mi się zupełnie nie podobała, bo większość panien młodych takie ma ![]() Ja jak przeglądałam suknie w styczniu 2011 to bardzo nie podobała mi się kolekcja z której ostatecznie kupiłam suknię ![]() Ale jak już zaczęłam mierzyć, to zupełnie inaczej do tego podeszłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Zakorzenienie
|
http://www.susanblanche.eu/public/re...posa_L546.html ta mi się w miarę spodobała jedynie ale totalnie nie na mnie, nie mam takich bimbałków by nosić taki dekolt
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
Zmierz najpierw
![]() One wszystkie są raczej na małe piersi ![]() Zamówienie część 1 przyszło, kosmetyczka i pędzelki. Kosmetyczka ma kropkę na suwaku, ale i tak się pobrudzi w trakcie używania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.