|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Punciak ale pokażesz efekty weny cooo???
mnie też dopadło, jak co roku, jesień idzie a łeb mi puchnie od pomysłów. już zeszyt specjalny mam na nie, plany na najbliższe 10 lat Effie no ale nie byłaś tam na stałą umowę, tylko na dochodne, więc o co ta stara baba ma pretensje że sobie chcesz życie polepszyć? że lepiej płatną pracę znalazłaś? głupia jakaś czy co??? nie przejmuj się, ten wiek tak czasem ma jeszcze trochę i będzie lepiej byłam na zakupach (głównie mięso - 50 zł ), pchnęłam rachunki - 4 stówki jeszcze garaż i odstępne i reszta wypłaty moja a raczej nie moja biorąc pod uwagę sobotnią imprezę a teraz siedzę w ręczniku na głowie. na dzisiejszy obiad ziemniaczki + wątróbka + surówka, na jutro rosół, pojutrze pomidorowa, a na tydzień po niedzieli kupiłam dla P kurczaka, warzywa, rybę w panierce, niech nie marudzi, że nie ma co jeść i że godzinę musi robić ![]() czas mi przez palce ucieka dopiero wróciliśmy a już koniec środy... i pojutrze znów wyjazd. wariactwo
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu jestem
![]() Koleżanka poszła , mała nie chce spać i tym sposobem piję kawę, coby nie paść ![]() Mam natchnienie na sprzątanie w szafach i może się za to dziś wezmę, ale jeszcze zobaczę. Porządek ogólnie mam, bo sprzątałam rano, ale w szafach to wiecznie nieład ![]() golden wątróbka też bym zjadła
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
Effie może uda Ci się z kimś zabierać i nie będzie dużego problemu z dojazdami
Ja w sumie od pewnego czasu utrzymuję wagę na tym samym poziomie. Jak przesadzę to wystarczy odstawić słodycze, czy wieczorne jedzenie I zgadzam się z dziewczynami że Golden to super laska ![]() Ja mam na jutro udka a na pojutrze też pomidorową ![]()
|
#3094 |
|
Wtajemniczenie
|
Lilik to zapraszam, mam nadmiar
dokładniej wątróbka z jabłkami i z cebulką ofc ![]() ej dziewczyny wszystkie macie ten sam rozmiar co ja a nawet mniejsze wszystkie jesteście super nie tylko ja ale ja wyszłam na chwalipiętę bo się chwalę no ale przyjemnie mi było no to koniec chwalenia goldenka
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-10-26 o 14:45 |
|
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i do tego uwielbiam w panierce z mąki wątróbkę
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3097 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skleroza nie boli ale zapraszam bo i tak pyszna jest ![]() Naduś ofkors dla Ciebie też starczy ![]() dobra, znikam, jemy i jedziemy do kancelarii
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-10-26 o 15:01 |
|
|
|
|
#3098 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ogólnie hialuron polecam, pytanie jakie ma stężenie w tym kremie ![]() A jeśli to ma olej słonecznikowy to może być za tłustawe do cery tłustej/mieszanej (nie wiem jaką masz) Mnie żaden lirene do gustu nie przypadł. Jeśli miałabym budżet ograniczony to wolałabym stosować pantenol w żelu, żel z hialuronem (mój to było około 20 parę zł). A do tego na noc np olejek fur mam z rossmana. Ale ja mam niestety taką cerę, że mało co mi podchodzi, więc lubie proste rzeczy- pantenol, olejek arganowy, masło shea i kakaowe itd
|
|
#3099 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Słabe światło a nie mam czasu teraz na zabawę z namiotem ale pokażę tyle, że później
![]() Cytat:
Nie robiłam tak jeszcze. Ja oprószam mąką i duszę, później cebulka i sól na końcu żeby twarda nie była ![]() Eeeeeeee, chwalić się trzeba Cytat:
Więc ze swojej strony mogę polecić Triple Active
|
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o soli na końcu nie wiedziałam dobrze, że napisałaś
|
|
|
#3101 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
U mnie niestety tańszy niż za 50 zł się nie sprawdził chyba żaden. Te wysokopółkowe ala biother się także u mnie nie sprawdzają. Ja jednak lubię najbardziej (i moja skóra też) jak największą ilość naturalnych olejków i wyciągów w kosmetykach
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Wątróbkę koniecznie posolić pod koniec smażenia
![]()
|
#3103 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
TŻ padł w trakcie wgapiania się w ryby Mam chwilę dla siebie ![]()
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dotarłam do domu. Zmęczona jestem
|
|
|
|
|
#3105 |
|
Wtajemniczenie
|
a my wróciliśmy DOPIERO pół h temu, zjedliśmy i idziemy do wyrka. tm, film, seks i lulu
ale wszystko załatwione. też solę na koniec i mięso i wątróbkę ![]() jutro się odezwę jak wstanę ![]() Kelpie - no to kiedyś faktycznie weźmie, nie powie i jeszcze każe oddawać... oby nie ... szkoda, głupia sytuacja a macie kamerę nad kasą, tak w razie W? Punto - kiedyś czy teraz to ja sobie poczekam na zdjęcia tak w ogóle to się miałam pytać co czytasz, bo widzę, że licznik bije
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-10-26 o 21:17 |
|
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmawiałam z tą koleżanką co poroniła. Boże...jak mi mówiła co i jak to dla mnie jakiś kosmos. Był jakoś blisko termin porodu, ale się okazało, że odkleiło łożysko i serduszko dziecka nie biło i dwa dni po terminie rodziła naturalnie martwe dziecko. Mówiła, że żyła jak księżniczka w ciąży, miała super wyniki, usg ok. Za dwa cykle mogą znowu próbować i mają taki plan. Mówiła, że dopóki nie urodzi żywego dziecka to się nie pozbiera, ale z drugiej strony gdyby drugi raz się to zdarzyło to tego nie przeżyje. Siedzę i ryczę i nie mogę się ogarnąć. A co dopiero ona musi przeżywać. |
|
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi, to straszne. Koleżanka przeżywa teraz straszną tragedię. O Aniołku nigdy nie zapomni, ale mam nadzieję że szybko uda im się zafasolkować i będą mogli stać się szczęśliwymi rodzicami U mnie zapowiadają dziś ładną pogodę - słońce, 15 stopni Popołudniu wybiorę się na jakiś spacer ![]() Na obiad gotowane udka, muszę tylko dokupić jakieś warzywa na sałatkę Niech no ten miesiąc się już skończy bo z gotówką nie za dobrze stoję Miłego dnia ![]()
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja dziś na obiad robię to co wczoraj- ziemniaki z rybą dla Tż i małej, a ja może kopytka zjem z sosem brązowym i surówką. Ja też czekam na koniec miesiąca jak na zbawienie Tylko na benzynę tak naprawdę W niedzielę wieczorem zrobię listę i w poniedziałek zakupy trzeba będzie zrobić takie na tydzień
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-27 o 09:57 |
|
|
|
#3109 |
|
Wtajemniczenie
|
ema
![]() piękna pogoda dużo roboty mało czasu na obiad rosół zgodnie z obietnicą wczorajszą i leżącym w lodówce mięsem wczorajsza wątróbka meeega, ani sztuka nie została Kelpie - ja sobie nawet nie wyobrażam takiej tragedii. dopiero przy czyimś nieszczęściu człowiek sobie uświadamia czasem, jak dobrze ma i jak mało jeszcze przeszedł, ale nie chciałabym przeżywać czegoś takiego a kamera przemysłowa by się przydała, większość sklepów ma, na takie sytuacje, szefowa zakręcona, może nieumyślnie robi takie rzeczy, ale ludzie są wredni, ktoś kiedyś to może wykorzystać. oby nie, i życzę Ci polepszenia atmosfery w pracy ![]() o benzynie nawet nie wspominam, w ciągu tamtego weekendu machnęliśmy 630 km a w ten będzie 520... wczoraj P zalał auto za 170 zł. i to ma starczyć na wyjazd i powrót i jeszcze ma zostać. musi. kciuki nadal trzymajcie, jeszcze nic nie wiadomo no. idę do zadań specjalnych na dziś
|
#3110 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Witam się z herbatą Miałam dziś jechać na cmentarz zawieść kwiatki, ale nie zdążyłam Nic to, jutro pojadę ![]() Cytat:
Najlepszym lekarstwem na taki ból jest macierzyństwo ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3111 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Musi im się udać bo się dziewczyna wykończy. Bardzo jej współczuję [ * ] za Aniołka.Cytat:
![]() Kawa ![]() Cytat:
Zapowiada się dobrze
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-10-27 o 10:27 |
|||
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Lilo bo u nas ta pogoda lubi się dublować
![]() Rodzice kupili mi patelnię, wypasioną z tytanową powłoką, ciężka i zdatna do beztłuszczowego pitraszenia
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobietasukcesu ja mogę Ci polecić jeden kremik choć nie jest on tani sama długo wahałam się czy go kupić bo po 1 bardzo drogi a po 2 co będzie jak ten mi też nie podpasuje. I kupiłam dwa tygodnie temu po przetestowaniu chyba 5 próbek i jestem zadowolona choć płaczę nad ceną. Ale z czystym sumieniem mogę polecić ja mam cerę wrażliwą i przetłuszczają najgorsza mieszanka. poczytaj sobie o Snail Extract Regenerating Gel - Cream tutaj. |
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia super pokaz patelnie
ja ostatnio kupilam nnowa taka mala dla nas i puki co prawie codziennie uzywam i jakos sie sprawuje ( poprzednia juz po tylu dniach uzywania cos dawala znaki ze nawali) uff wyplata wplynela i juz musze wszystko rozplanowac ile na wynajem z tej wyplaty zostawic, ile na jedzenie i rachunki eh dobrze ze za urlop zaplacili bo gdyby nie to niewiem jakby bylo kelpie nawet sobie nie wyobrazam jaki to dla kolezanki bol[*] u nas teraz weekend bedzie tragedia bo nie dosc ze wlasciciel w koncu sie odezwal w sprawie ,,farelki " do lazienki ( ona taka ze sciany wystajaca i w tych lazienkach nie bardzo sie da inaczej mam nadzieje ze jak zwykle dadza pon i wt wolny |
|
|
|
#3115 |
|
Wtajemniczenie
|
Caroline WIDZĘ CIĘĘĘĘĘĘĘ
co tam słychać ??niech mi ktoś kupi kostki rosołowe culineo pliz. bo znów zapomniałam kupić na teraz już bo rosioł się robi
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
golden- niestety ja również o kostkach zawsze zapomnę
|
|
#3117 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Też nie mam kostek
Uwaga - liczę
|
|
#3118 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wszystko kupię, nawet głupią gorczycę mam, ale po kostki zawsze miesiąc chodzę, po te od września
nawet lista nie pomaga bo wtedy mam zaćmienie i nie wpisuję kostek i oczywiście miałam wziąć z domu pietruszkę świeżą i też zapomniałam dobrze, że mrożoną mam dziewczyny co gotujemy na święta BN? pasowałoby menu ustalić, pogotować przed BN i na święta błysnąć talentem swoją podstawową listę mam, leży w szufladzie ale może coś nowego by się spróbowało ja mam zamiar pierniczki lukrowane spróbować, w zeszłym roku robiłam bez lukru i super wyszły więc podstawę mam
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
super
golden- ty już o świętach
|
|
#3120 |
|
Wtajemniczenie
|
Lili nom myślę już
bo tak - tydzień mi minął teraz piorunem, następny też minie, wrócę już w listopadzie, do połowy listopada mam grafik prac zajęty, jak się znam, to jeszcze coś wypadnie i obudzę się w grudniu i momentalnie będzie 15 grudnia i święta. pamiętam o lecie zwłaszcza jak patrzę na moje wychuchane wreszcie kwiatki, wściekły sie i kwitną w porę no ale przyjemnie że w ogóle Punto - tylko dokładniutko co do minuty policz tu 5 minut tam 10 i prędko się extra godzina nazbiera liczyliśmy z P.ostatnio, nazbierało się
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

że sobie chcesz życie polepszyć? że lepiej płatną pracę znalazłaś? głupia jakaś czy co???
jeszcze trochę i będzie lepiej
a teraz siedzę w ręczniku na głowie. 

też bym zjadła 

skleroza nie boli 

a co się w pracy u Ciebie dzieje?? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Musi im się udać bo się dziewczyna wykończy. Bardzo jej współczuję 

nawet lista nie pomaga bo wtedy mam zaćmienie i nie wpisuję kostek