|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
|
|
|
|
#3272 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3273 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ktosia, Katunia jeszcze tylko brakuje żebyśmy sobie na wzajem paznokcie malowali Ale prawda jest taka, że nasze wieczory z Magdą M, są zawsze przez nas wyczekiwane, bo możemy się wygadać za wsze czasy, popić pysznego winka do tego rozpieszczamy się jak tylko możemy, a my się po prostu bardzo lubimy w trójkę i to jest taki nasz czas. Wszyscy mężowie, partnerzy wtedy nie istnieją![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do tej dziewczyny to nie wiadomo albo teoria Bajusi, że wiecznie narzekająca, albo ma bardzo płaczliwe dziecko-to też się przecież zdarza ![]() Cytat:
Guciolku już kiedyś Cię o to prosiłam baty będą za nieposłuszeństwo 'Witam! ![]() Dzisiaj mega zakręcony dzień w pracy zdjęcia dzieci, potem koncert, a na koniec próba!! Jutro pasowanie!
|
|||
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Ana ups... postaram się poprawić. Z rozpędu napisałam Ana, oczywiście miałam na myśli Aniczkę
|
#3276 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() hahaha jak to mawia ma kuzynka taki przystojnyyy a do tego jeszcze taki zły podobał m isię też w świadku koronnym no facet idealny ![]() Waligurowie są fajni ale potem niepotrzebnie tam namieszali ale i tak najlepszym duetem jest Adamczyk Ostałowska UWIELBIAM ICH ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
wczoraj miałam przyjemność rozmawiać z aniaaa84 i mi opowiadała o ich pasowaniu bo są już po i mięli też kilka krótkich zabaw i super to wyszło
|
|
|
#3277 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3278 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Tu się nie ma nad czym zastanawiać moja droga
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziecko płaczliwe, na jej własne życzenie. Bo od samego początku jak tylko się urodziło i zapłakało, to ona bach do fotelika i bujała. Ale nie to, że fotelik stał na podłodze i ona nim kołysała, tylko podnosiła go i bujała i tak jest do teraz, a mała ma pół roku i waży konkretnie I nie potrafi się samo zabawić, bo nie jest do tego przyzwyczajone. Są dzieci, które dają popalić, bo takie po prostu są. Ale niektóre niestety stają się takie za sprawą rodziców, nie ma się co czarować. Zapomniałam wam wcześniej napisać, że Marcelina śmieje się głośno To znaczy nie umie jeszcze rechotać tylko wyrzuca z siebie pojedyncze HA HA HA ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
Oglądałaś wczoraj? ja z nich leje po prostu ![]() A co do Szapołowskiej to się zgadzam. Jak była jurorem w bitwie na głosy to myślałam, że zwariuję |
||||
|
|
|
#3279 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
madzia, gucia
dzieki ale z AZS mozemy sie z tym tułać do 3 roku życia
|
|
|
|
#3281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a potem do swoich sal i każdy robi tam to co uważa. U nas jest poczęstunek i chyba finito i Ci co chcą idą z rodzicami, a reszta zostaje ![]() No i mamy dla nich wstążeczki i medale zrobione i dyplomy Laska pokaż mi te balony- owoce, warzywa ![]() ![]() Cytat:
![]() Skoro mamusia sama sobie tak narobiła no to problem... gorzej maja mamy, które mają płaczliwe dzieci z natury- ja pisałam o tym przypadku ![]() A w podobnym temacie jeszcze dodam, że zadziwia mnie fakt, że rodzice ubierają 5 i 6-letnie dzieci... to jak my mamy tego wymagać od 3-latków tak jakoś mi się przypomniało...
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-10-26 o 15:18 |
|||
|
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
padłam... najpierw pomyślałam o Twoim mężu
Właśnie dzowniła do mnie teściowa czy mam ochotę na kapustę kiszoną, gruszki z jej ogródka i chlebek z ziarnami własnej roboty. No jak mogłam odmówić Mężowi do pracy podrzuci i do tego ogórkowa i mielone z pieczarkami
|
|
|
|
#3283 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (Waligurowie - widzisz zastanawiałam się przez jakie "u" dla mnie są świetnie w tym filmie, choć faktycznie namieszali tam później, ale i tak ona, jako żona i matka jest piękna w tym filmie! Nie dość, że piękna kobieta to jeszcze mądra )Adamczyk i Maja dają czadu! ja też ich uwielbiam. Nie ma lepszego duetu! Chociaż ten serial dla mnie jest wyjątkowy, bo z każdej grupki ludzi, którzy tam występują, można by spokojnie nakręcić osobny film![]() Cytat:
No proszę, to czeka Was operacja! Zróbcie to jak najszybciej bo stan posikiwania może mu się później jeszcze zdarzać, im szybciej tym lepiej ![]() mam nadzieje, ze jednak szybciej się z tym uporacie
|
|
#3285 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
rosette biedny kocur!
ostatnio widzialm jak sie kastruje psa[mamy znajomych weterynarzy] i akurrat przyszlam do nich jak robili zabieg ![]() niezbyt ciekawy widok od lampy Nie ma sie co bac, co ma Ci szczac gdzie popadnie ![]() godzinka i kot do odbioru ![]() madzia az mi slinka pociekla na te pysznosci. szkoa ze mi nikt nie chce zrobic nic do jedzenia. tesciowa moze jkaby nie przyla przezebiona to by cos naszykowala, zwlaszcza ze nie moge wyjsc z dpmu bo zuzka chora. :/ a w lodowce pusto. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-10-26 o 15:41 |
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Nasza sie do nas strasznie przymilała, później 1 dzień była lekko obrażona i wściekła, że musi chodzić w opatrunku, a później jej przeszło.
![]() Mam nadzieje, że Wasz się na Was nie obrazi jakoś bardzo, chociaż wiesz... to facet... jego klejnoty... jego skarb... a Wy go skalpelem potraktujecie
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie to mamy ze sobą dobry kontakt, gniew po tym jak nie chcieliśmy u niej zamieszkać dawno minął. Jedynie z teściem cienko Mąz go już mase razy do nas zapraszał a ten a tu mazury a to koledzy więc kit, a sam nas do siebie nie zaprosi. Troszkę jak obcy facet dla mnie.
|
|
|
|
|
#3289 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3291 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
Idę sobie pierogi zrobić ale gdybam czy ruskie z biedronki czy z serem od babci
Obiad będzie dopiero przed 19 więc do tej pory bym padła z głodu.
|
|
|
|
#3293 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Hm... jednak odgrzewam sobie kugla z ogórasem będzie
|
|
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
ojoj się będzie działo
![]() Kotka mojej koleżanki, po tym jak ją wysterylizowali, wpadła pod samochód - choć ja obstawiam wersję, że to bylo samobójstwo ![]() Cytat:
![]() Dostałam paczuszkę z Johnsona ![]() Rosi jak ja Ci zazdroszczę tych cotygodniowych zakupów, tej wycieczki po sklepach! Ja jeżdzę rzadko, raczej mąż robi zakupy po drodze z pracy, a ja tak to lubię! Zawsze jeździsz do kilku sklepów, czy w jednym robicie zakupy? Kliwia a jak Twoja psina? Doszła już całkiem do siebie? Już dawno miałam Ci się pytać, ale za każdym razem mi wylatywało z głowy. Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-10-26 o 16:03 |
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia, fajna paczka co nie?
![]() ![]() ja mam dwie
|
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama dzowniła, że tez dostałam paczkę z Johnosona
Nie wiem dlaczego zawsze podaję adres stary.
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi ja polecam na przebłaganie pierś z kurczaka przegotowaną dla hrabiego
moja hrabinka po sterylizacji się na nas nie gniewała, a szwy wylizała do wieczora. Ale byłam u weta a ranka już zagojona była to nie szył jej znowu. U kocurów to łatwiejszy zabieg jest, wieczorem już pamiętać nie będzie Nasza miała na boku wygolone i cięte.
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

eh

bo sa w promocji 
No to koleżanka jej powiedziała, że zależy jak kto się organizuje, bo ja mam młodsze dziecko, szczęśliwe i zadowolone, sama jestem zadbana i zadowolona z życia a do tego jeszcze studiuję, udzielam korepetycji i chodzę na aerobik

od lampy