![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ czyli porządki u Villete - MAC, Bobbi Brown, Azja, Chanel, EcoTools, L
Witaj,
dziękuję za propozycję wymiany ale nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrowienia
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: WRZESIEŃ czyli porządki u Villete - MAC, Bobbi Brown, Azja, Chanel, EcoTools, L
Wymieniłabyś za kredkę Essence 10 Almost Famous, Flat Topa z Everyday Minerals i MAC Studio Finish Concealer NW20?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
hej
![]()
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za E.L.F. Eyes Lips Face pędzel do załamania powieki Defining Brush.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
Znalazłabym, znalazła u Ciebie parę interesujących mnie rzeczy, tylko że te co chciałaś ode mnie to chyba słonik zabierze.. czyli Creme anglais i próbki AwGM (btw - kliknij link do google docs, tam są rozpisane kolory), czyli zostałby tylko seanik
![]() ![]() Pozwól najpierw, że dogadam się ze słonikiem i wtedy będę wiedziała na 100% czy te rzeczy zostaną wymienione ![]() EDIT: Czytam drugi raz Twoją wiadomość i jestem prawie pewna że chodzi Ci o wielkość próbek ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Ja dermacolu nie potrzebuję, po prostu oferuję Ci mój jako że szukasz jaśniejszego ![]() EDM w formie o-glo nie posiadam, nawet sampla żadnego, udało mi się trafić z odcieniem i formułą od razu i była to intensive ![]() AwGM tylko sample, zawsze mogę zapytać czy odstąpi Ci tę jedną próbeczkę ![]() A pędzelki posiadam ale nie do oddania, sama bardzo je lubię, używam i czaję się jeszcze na kilka ![]() EDIT: Wiem co jeszcze! Maseczki beauty friends, bardzo fajne są ![]() Edytowane przez Kathja Czas edycji: 2011-10-22 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
jestem chętna na pędzelki do oczu eco toolsa
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- niestety nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Interesuje mnie to:
MAC - Conjure Up róż mineralny MAC pomadka w kolorze BEACHBOUND z kolekcji MAC To The Beach Collection – zużycie na zdjęciu. Co do pieniążków to neistety nic... czekam na reakcje policji i banku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
Miałam dać znać: z lusha został mi tylko szampon, pomadka nyxowa aktualna i próbka ta którą chciałaś też ewentualnie zostaje dla Ciebie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Pytałaś o mojego Zagorska. Podobają mi się u Ciebie:
S.Lutens Douve Amere Comme des Garcons Jaisalmer Maitre Parfumeur et Gantier, Santal Noble S. Luteus Ambre Sultan Histoires des Parfums Moulin Rouge L'Artisan Parfumeur, Tea For Two Parfumerie Generale Tonkamande Coś z tego bym powąchała, co mi proponujesz? Lubię zapachy paczulowe, stęchłe, ozonowe, terpentynę.. Podobają mi się Dzing i Gris Claire Serge Lutensa, może coś masz z takich klimatów? A jeśli nie to zaproponuj jakąś wymiankę po prostu ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- A w jakiej ilości masz te zapaszki ![]()
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
coś za LIVE LIVE ORGANICS SPF 30 Orange?
jaki długo jest wazny po otwarciu? mam tez lekkie ksiązki po angielsku w stylu marion keyes |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Wtajemniczenie
|
Ok,rozumiem
![]()
![]() |
#347 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Kici kici miau miau
|
moge oddac za miniature Angela i Sensuous EL
![]() byloby po rowno bo chce jeszcze odpsikac z buteleczki cosik dla Wizazanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1314949765 cos u mnie? oddam wiele
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Kici kici miau miau
|
nic innego nie znajde niestety. za jedna miniature nie oddam CdG
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Oprócz:
S.Lutens Douve Amere S. Luteus Ambre Sultan Histoires des Parfums Moulin Rouge L'Artisan Parfumeur, Tea For Two Mogę jeszcze przygarnąć: Comme des Garcons Jaisalmer (ile?)
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
INGLOT pusta paleta magnetyczna, wycofana ze sprzedaży już
INGLOT paleta magnetyczna na okrągłych cieni, nowa wersja na ile cieni te palety?
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Pytałaś się u mnie jakiś czas temu o perfumy Dsquared ale nic nie wypatrzyłam w Twoim wątku. Teraz widzę dokładkę i kilka rzeczy mi się spodobało, nadal jesteś zainteresowana? Tylko zmierzyłam linijką
![]() Podoba mi się u Ciebie: INGLOT pusta paleta magnetyczna, wycofana ze sprzedaży już - jakie wymiary? INGLOT paleta magnetyczna na okrągłych cieni, nowa wersja - na ile cieni? MAC cień Humid LUSH scrub do ust waniliowo-czekoladowy AVON kredki SuperShock w kolorze BLACK SHIMMER oraz BRONZE, kultowe żelowe pomadki porównywane z Urban Decay. Nigdy nie temperowane, tylko testowane.
![]() |
#357 |
Wtajemniczenie
|
ale mi się u Ciebie podoba
![]() Clinique - Dramatically Different Moisturizing Lotion, nowy, 30ml, krem nawilżający do skóry suchej la roche posay lipikar paletka na cienie inglot o korektorze Skinfood Salmon już nie wspominam ![]() może cokolwiek u mnie? ![]()
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, to stary wątek
![]() ![]()
![]() |
#359 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Może znajdziesz coś u mnie?
---------- Dopisano o 03:09 ---------- Poprzedni post napisano o 03:06 ---------- Aaa, to stary wątek - właśnie przeczytałam ![]() Ktoś skutecznie odkopał ![]() Zapytam zatem w nowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.