|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
To fakt, że ciężko o ciepłe buty. Ja w zeszłym roku kupiłam sobie takie na koturnie właśnie, ale są baardzo ciepłe.
|
|
|
|
|
#3182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() Projektem, projektem no tesciowa...niestety ![]() Cytat:
![]() No to żeby maleństwo się ujawniło! i może jakaś fota dla cioteczek![]() Cytat:
Większość butów produkowana jest za granicą, gdzie w zimie temperatura nie jest tak niska jak u nas.... A ja mam wogóle fiola na punkcie butów mogłabym ich mieć seeetki kozaków na jesien/zime mam 7 par... ale obowiązkowo w tym roku trzeba ze 2 pary kupić póki co na jesień kupiłam 3 pary botków na szpilce, grubszym obcasie i płaskie.Podobają mi się rude na koturnie z beżowym kożuszkiem na zewnątrz Sie rozpisałam.... Lila się bawi na podłodze więc ja pędzę robić obiad dla męża i teścia - bo pracują razem... dzisiaj serwuję dziczyznę z opiekanymi ziemniakami i ćwikłą na ciepło
|
|||
|
|
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyślij trochęo matko no to faktycznie masz fioła, ja jakbym miała gdzie to wszystko pomieścić to z chęcią kupiłabym sobie jeszcze ze 2 pary ![]() e powiem szczerze że jak zobaczyłam te buty to nie poczyłam tego czegoś
|
|
#3184 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlaczego tak wcześnie!? Cytat:
i na pewno wszystko dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
o 7:45 hehno to faktycznie masz bzika na punkcie butów ale powiem Ci, że też bym miała gdybym sobie tylko mogła na to pozwolić.. ![]() no hej dziękuję Wam baaardzo za kciuki zrobiłam tej pani ten pedicure, ona ma zdać relacje szefowej (bo jej nie było) no i potem szefowa ma się do mnie odezwać co dalej ze mną także czekam dalej
|
||||
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się dzisiaj u teściowej stołuję. Nie chce mi się robic obiadu dla siebie samej, jak męża nie ma. ![]() A z butami mam tak samo, mogłabym miec niezliczoną ilośc, a i tak byłoby mało. Z tym, że ja jestem wybredna, jeśli chodzi o buty i często muszę się nachodzic po sklepac żeby kupic takie, które mi się na prawdę podobaja. Cytat:
|
||
|
|
|
#3187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz nie moge sie doczekac zdjec z usg ![]() mam do Ciebie pytanko Wasza Niunia skonczyla 2 miesiace niedawno i powiedz mi .. czy Ty zdecydowalabym sie na podroz lotnicza z takim dzieckiem czy jednak jest za malutka jeszcze? Cytat:
|
|
|
#3188 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Matko, co za teściowa! Wpadać tak wcześnie- masakra! Dawaj zdjęcia Lilci!Cytat:
!Cytat:
!Cytat:
Zmęczyłam się dziś w robocie, bo byłam z dzieciakami na sali zabaw i tam musiałam z nimi szaleć- włazić po tych drabinkach, zjeżdżalniach, wałkach, trampolinach, itp. A to było wszystko taaakie małe, że ciągle się waliłam w łeb . Ale fajnie tam jest .
|
||||
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Agula będzie foteczka dla cioć
jak tylko dostanę od Pani dr ![]() włosy odświeżone, ale nie wrzucę zdjęcia bo beznadziejnie światło zniekształca kolor jaki mam.
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Znów przybyło zdjęć od fotografa na tej stronce, więc jak Wam się chce, to możecie obejrzeć .
|
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, mam chwilę, podczytałam Was trochę i jest na tyle spokojnie, że co nieco napiszę nawet
...Dziękuję za wszystkie słowa otuchy jesteście wielkie... U mnie troszeczkę lepiej, Filipek zdrowieje chociaż strasznie mi żal, że zabraknie go w niedzielę na naszej Pierwszej Rocznicy spięcia na linii z teściami i szwagierka ciągle, ostatnio przybrały już ostrą formę, cóż... No, ale wyzbierałam się psychicznie i już jest lepiej ![]() Witam oczywiście nową PMkę Kathe ![]() Agula poganiam Cię ![]() Karo ściskam kciuki za wizytę, a Moni za sukces ![]()
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mam nadzieję, że już Młody się od tatusia nie zarazi . Może udałoby się Wam coś wynająć/ wziąć kredyt, żeby nie musieć mieszkać z teściową? Trzymaj się .
|
|
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez tą całą chorobę znów się oduczył spać w łóżeczku i co noc ląduje prędzej czy później z nami i doczekać się nie mogę od 2 miesięcy.....Dorzucam zdjęcia z wczoraj Łobuza i uciekam bo już łóżeczko na pasuje, a że Tatuś ma katar to znów ja mam pełen etat przy Filipku do usłyszenia No i jednak nie wstawię bo coś mi się dzieje z przeglądarką taki właśnie mam szczęśliwy tydzień, nie ma co
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
powiedzcie mi jak wam się widzi połączenie pomarańczu i fioletu w bukiecie i dodatkach wstawiam kilka przykładowych bukietów choć żaden nie podoba mi się na 100% jutro mam egzamin z praktyk eh nie byłam na nich ani razu bo babka nie chciała żebym przychodziła ![]() a dziś poszłam na zakupki i kupiłam sobie tylko szaliczek do kurki i płaszczyka
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To takie energetyczne, świeże, nowoczesne połączenie! Tylko trzeba uważać, żeby nie przedobrzyć i żeby nie było kiczowato, bo czasem kwiaciarki/ dekoratorki, itp nie potrafią zrozumieć naszych intencji i robią coś beznadziejnego . Ale pomysł super .
|
|
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie co do samego bukietu chciała bym pomarańczowe róże i do tego jakieś fioletowe kwiaty tylko nie wiem jakie... najlepiej drobne buty do kościoła już mam a chciała bym zamówić taneczne na salę i prawdopodobnie wzięła bym fioletowe bo potem bym je miała na inne okazje sali nie będę dekorować bo jest sama w sobie ok poza tym jest tam już tyle kolorów że dodanie jeszcze tych dwóch nie wyglądał by zbyt fajnie ![]() więc myślę że by było ok... bo sam pomarańcz mi sie opatrzył tyle dziewczyn już miało pomarańczowe bukiety a fiolet plus pomarańcz to taki kompromis jak dla mnie bo zawsze chciałąm fiolet a do TŻ garnituru ładnie by wyglądała pomarańczowa butonierka
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-10-26 o 21:00 |
|
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm wiesz co trudno powiedziec.. na bliższy lot to może jeszcze tak, ale na kilka godzin w samolocie to raczej nie. leciałam do niemiec z moją chrześnicą, miała wtedy niecały roczek... koszmar!! strasznie zniosła lot, nic nie pomagało, uszka ją bolały okrutnie, zbyt gwałtowne zmiany ciśnienia jak na takie małe dziecko.... a planujecie już wycieczke z maleństwem? ![]() Cytat:
Jak tylko wyskrobie chwile czasu Aguś ![]() Wróciliśmy z biedronki i spadam rysować Miłego wieczorku |
||
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Aga kurcze szkoda mi Ciebie, trzymam bardzo mocno kciuki, żeby z tą pracą w końcu się udało i żebyście mogli prędziutko się wyprowadzić
Kicia fajnie to wygląda.
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie jakos 8 tydzien Chcielibysmy bardzo leciec do Polski w wakacje z dzieciaczkiem ale im wiecej o tym mysle to chyba jednak nie jest dobry pomysl moze na swieta jak dzidzia bedzie wieksza No nic narazie nie ma co planowac
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak daleko bałabym się lecieć samolotem z takim małym dzieckiem...
|
|
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
i na 90% tak będzie bo też wiele bukietów które znalazłam pochodzą z amerykańskich stron a wiadomo nie wszystkie kwiaty w Polsce można dostać
|
#3205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, jeszcze sporo czasu do tego. ![]() Cytat:
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu tak cicho
|
#3208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak żywo Cytat:
a narazie na luzie zrób sobie prace do szkoły, powodzeniaCytat:
ale co dzieci to różne reakcje ![]() Muszę Wam się pochwalić (może nie zapeszę ) dopiero co wczoraj żaliłam się, że Filipek śpi tylko z nami a dzisiejszą noc spędził w łożeczku!! I to tylko z jedną pobudką o 3
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
I wreszcie chyba mogę dodać zdjęcia!
i nowych butów na jesień, bo widzę, że temat butów też był, ale mnie ominął
|
#3210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno się przyzwyczai i będzie grzecznie spał w łóżeczku bo ciężko jest jak dziecko przyzwyczai się spać z rodzicami mój siostrzeniec ma prawie 3 lata i nadal spi między rodzicami fakt nie mają miejsca na łóżeczko ale może bbyć nie ciekawe potem. Bo moja ciotka tak swoją córkę przyzwyczaiła że dziewczyna ma 13 lat i spi z mamą innej możliwości nie ma ![]() Cytat:
ależ on cudny i te oczka moje hormony świrują a dla was jako mam pewne info wstawiłam do klubu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

w ogóle denerwuje mnie to, że teraz produkują buty na sezon jesień-zima, bo jak można w jednych i tych samych butach chodzić jak jest +5 i jak jest -20
To fakt, że ciężko o ciepłe buty. Ja w zeszłym roku kupiłam sobie takie na koturnie właśnie, ale są baardzo ciepłe.

nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że wszystko dobrze u mojego maleństwa, no i dowiem się płci, chociaż wstępnie
żeby maleństwo się ujawniło! i może jakaś fota dla cioteczek
mogłabym ich mieć seeetki 

Zakończone: 2

o 7:45 heh

jesteście wielkie... U mnie troszeczkę lepiej, Filipek zdrowieje 

przez tą całą chorobę znów się oduczył spać w łóżeczku i co noc ląduje prędzej czy później z nami
moze na swieta jak dzidzia bedzie wieksza
na pewno się przyzwyczai i będzie grzecznie spał w łóżeczku bo ciężko jest jak dziecko przyzwyczai się spać z rodzicami mój siostrzeniec ma prawie 3 lata i nadal spi między rodzicami fakt nie mają miejsca na łóżeczko ale może bbyć nie ciekawe potem. Bo moja ciotka tak swoją córkę przyzwyczaiła że dziewczyna ma 13 lat i spi z mamą innej możliwości nie ma