|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Ale nawet jak kupisz w sieci może się zdarzyć, że akurat ktoś będzie miał taką samą, kupioną z tego samego lub innego źródła.
Mama krawcowa to dosyć duże ułatwienie, żeby nie powiedzieć "skarb" Pamiętam jak w liceum pożyczyłam od koleżanki kurtkę zimową bo bardzo mi się podobała (a nie bardzo było nas stać na zakup) a mama zrobiła sobie formę, kupiła materiał i uszyła mi identyczną
|
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie wiem, dlatego chce kupic gdzies gdzie kazdy nie szuka xD
|
|
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedziałam TŻ'owi o moich głupich myślach o farbowaniu włosów i stwierdził kategorycznie, że nie mam mowy bo znowu wyjdzie mi coś nie tak (pół tonu inny kolor niż miał być czy coś w tym stylu
) i znowu będę wyć a on miał dość po ostatniej nieudanej zabawie z pasemkami ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- A wiecie, że dzisiaj jest dzień kundelka?
|
|
|
|
|
#1234 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Z psikaczy to już chyba tylko jeden . No ale mam jeszcze jakieś 1,5 maski do zużycia.I wcześniej chcę jeszcze kupić spray Mypa. Całe szczęście to tylko 100 ml. Ale drożyzna. Kupiłam ostatnio Provit do włosów wypadających. Niezły skład. W przeliczeniu na pojemność wyjdzie tyle co Sebo, ale jednorazowo jakoś mniej zaboli w kieszeni ![]() Cytat:
Cytat:
Szkoda, że moja krawcową nie jest. Jako dziecko zawsze marzyłam o fajnych ubraniach, z oczywistych przyczyn nie mogłam sobie na nie pozwolić, bo nawet ich w sklepie nie było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiedziałam
|
|
|
|
#1235 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przeczytałam i kupię zapewne. Dzisiaj jadę po zakupy, to zajrzę do tego sklepu, w którym puder kupiłam. Może będą. Cytat:
To się nazywa : potpourri Jeden odcinek Chirurgów i jeden odcinek Dextera . Nie wzięło mnie . A Plotkary też już nie ma ? Cytat:
![]() Cytat:
To nie dla tego, że on jest przeciwny, tylko dlatego, że Ty jojczysz .Moja marchewka pomogła ! Z tego wynika, że i ten Gliss Kur nie dla mnie . Dawać następne propozycje . Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Plotkara jest nadal
|
|
#1237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslałam, ale nie wiem jak tam szukac takich sukienek ![]() Cytat:
![]() a co za problem oglądac w sieci? na uszycie sukienki u krawcowej raczej mnie nie stać, nie chodziłam, wiem tylko o 1 takim sklepie u mnie w miescie, wiec tam pójde ale pewnie ładne mają ceny i tak nie zapamietam cały czas wychodzą nowe odcinki tylko w tv pewnie nie emitują
|
||
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam dziś fajny sklep. Różne kolory spodni, 39zł za sztukę
Nienawidzę też swojego brzucha
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
ta jest ładna
http://www.ebay.pl/itm/Cherlone-Sati...item5646b5decb co myslicie o takim kroju? musiałabym sie zmierzyć Edytowane przez NaKrawedzi Czas edycji: 2011-10-26 o 19:33 |
|
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Niezła
|
|
#1241 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jak tylko będę wiedziała kiedy mogę wziąć urlop to dam Ci znać
Cytat:
) więc jak zamówię Seboradin to się wyrówna ![]() Cytat:
Mnóstwo miałam rzeczy szytych przez mamę, zwłaszcza w dzieciństwie. Nikt nie miał takich ładnych sukienek w przedszkolu jak ja ![]() Mam nadzieję, że Psota (chociaż ona chyba bardziej rasowa niż kundelek) dostała jakiś przysmak? ![]() A co z Ryrem? Nie pisałaś czy jest jeszcze z Wami czy musieliście go oddać? Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawe czy u mnie się sprawdzi? ![]() |
||||
|
|
|
|
#1242 | ||||
|
|
Cytat:
Dexter faktycznie nudnawy może się wydawać, ale dałabym mu szansę. Spróbuj może jakieś 3 odcinki jeszcze ![]() A Chirurgów nie odpuszczaj, bo to naprawdę fajny serial No i Californication , chyba, że już oglądałaś ![]() No to pewnie w grudniu kupię, albo w styczniu. Muszę mieć odżywkę w sprayu, bo po zwykłych mi włosy teraz wypadają bardzo. Pewnie hormonalne sprawy... Cytat:
] czarnym, może taka kombinacja się sprawdzi, to chociaż na odżywce zaoszczędzisz ![]() Koniecznie Cytat:
Powiem Ci, że po cichu żałuję trochę, że nie poszłam do jakiegoś technikum odzieżowego, żeby się nauczyć szyć. Cytat:
![]() Ryr ostatecznie został wciśnięty szwagrowi [czyli tak, jak zakładaliśmy] - niby na miesiąc, ale jak znam życie, to zostanie tam dłużej. A jak nie, to już się kuzynka oferowała, jak tylko się przeprowadzi do nowego domu [zawsze jej się Rysiek podobał ]. Myślę jednak, że u szwagra zostanie. Byliśmy już nawet w odwiedzinach, ale Yao szalała...Robiłam właśnie remanent w szafach, przy okazji zbiórki odzieży przez jakąś fundację... wreszcie mogę się pozbyć ubrań, których jakoś szkoda mi było ot tak wywalić, bez wyrzutów sumienia. Ty bardziej, że spora część to nigdy nie używane rzeczy, jakieś nietrafione prezenty i ubrania sentymentalne ![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:41 ---------- A zapomniałam napisać, kupiłam sobie buciory O takie w fasonie: http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,30091 tylko nie lakierki, ale zamszowe. A tu fajowa zabawa http://en.akinator.com/ -
|
|
|
|
#1243 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Jak Dziewczyny piszą - w sieci . Łeeeee ! Cytat:
Wchodzisz i mówisz : szukam sukienki cocktailowej lub takiej na wczesny wieczór. Albo takie szyją, albo nie . Nie przypuszczam, żeby u krawcowej było dużo drożej niż w sklepie. Jak chodzę po mieście i widzę co na wystawach eksponują, jako cocktailowe sukienki, to nie tylko szczęka opada, ale i włosy wypadają. Ja wolałabym do krawcowej dopłacić. Cytat:
No wiesz - jeśli masz zamiar występować w cyrku lub w programie Mam Talent - to się nada . ![]() Cytat:
Taka sama prawda, jak to, że silikony to zło . Cytat:
To jutro mają być te horrory ? Cytat:
Cytat:
Kupiłam w Biedronce tę reklamowaną jako nowość kawę : Tchibo, do ekspresu, w takim granatowym opakowaniu, bodajże 250 g. za około osiem zł. Całość wylądowała w śmietniku. Niech Was nie podkusi kupować. Rzeczywiście zmielona na pył, tak jak do ekspresu, ale smak okropniasty - nadpalona opona. Nie dało się pić. Za to odżywczy krem do rąk - BeBeauty , green nature {pomarańczowy}, śmiało możecie kupować. Balsamu do ciała z tej serii nie kupiłam. Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu buty odważne
![]() Kasiu obrzydziłaś mi tą sukienke |
|
|
|
|
#1245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajna gra ![]() Cytat:
![]() Byłam wczoraj na imprezie i piłam pyszne shoty Nie,żebym nadal ledwo żyła
|
|
|
#1246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale Ty nie widziałaś moich włosów... Wiesz jakie są przerzedzone na czubku? ![]() No i jeszcze to nieustające swędzenie nie wiadomo od czego Kupiłam sobie próbki podkładu Lumiere (jakoś tak mnie naszło) i chyba się zakochałam ![]() Aha, dotarł mój duo fiber z ebaya (na trzonku jest napisane MAC ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Myślicie, że jak nałożyłabym na włosy balsam Venity to nie będzie przeszkadzało, że miałam farbowane? Bo myślałam, żeby zamiast farbą czy szamponem spróbować tym balsamem, może nie będę łysa Kupiłabym sobie kolor bronze albo czekolada
|
||
|
|
|
|
#1247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1248 | |||||
|
|
Cytat:
Poszukałabym jeszcze, na pewno trafisz coś fajnego. Kiedyś nawet oglądałam kiecki, ale nie pamiętam nicków sprzedawców. Cytat:
Cali nie dają już chyba w tv. Ale to 'must have' do obejrzenia No co??? ![]() Wal szczerze ![]() Cytat:
Chociaż bardziej chciałam upolować Eveline 5 w 1 czy coś takiego. E tam, normalne ![]() Muszę zrobić real foto, to zobaczycie, że nie takie straszne ![]() Cytat:
bo teraz to nie mam za bardzo gdzie w takich łazić ![]() Cytat:
No i trzeba brać poprawkę na platforemkę w środku, to też dużo daje.Zarzuć linka do pędzlaku ![]() Na moim eyelinerze żelowym też MAC napisali ![]() Możesz nałożyć Venitę na farbowane Najpierw może jednak spróbuj pofarbować pasemko i przetestować, jak kolor będzie schodził, żeby wiedzieć, jak włosy się zachowają i jaki będzie efekt po myciu. *** Zobaczcie jakie cuuuuuda. Heh, chciałabym po tym kursie z grupona tak pięknie cieniować
|
|
|
|
#1249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten sprzedawca akurat nie ma w tym momencie żadnych pędzlaków ale sprawdzam co jakiś czas bo chciałabym drugi Są też (chyba te same) na innych aukcjach ale trochę drożej. Za ten Lancrone zapłaciłam 2 dychy plus przesyłka więc nawet jeśli kupię drugi na ebayu za 15 zeta to i tak się opłaca bo ten wydaje mi się lepszy ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że tak późno wpadłam na ten pomysł bo w sobotę robimy imprezę dla znajomych z oglądaniem horrorów - taka powtórka z zeszłego roku ![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
|
#1250 |
|
|
No właśnie teraz patrzę, że linka nie dałam
![]() http://nireyna.livejournal.com/ Nadal internet mi słabo działa w lapie. Chyba karta dogorywa
|
|
|
#1251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
I dobrze . Leci w TV reklama jakiegoś nowego czasopisma . Występuje w niej Małgorzata Socha w w rożnych outfitach . Między innymi w czerwonej sukience . Matkoicórko, orgazmiczna ! Może nasze studentki podpowiedzą, gdzie swoje kiecuszki kupowały . To nie takie proste . Jest parę zawodów, których się nie nauczysz jeśli nie masz drygu i palec boży Cię nie dotknął. Do takich zawodów należny i krawiectwo. Ja uczyłabym się i dziesięć lat i nic by z tego nie wyszło. Także samo jak i fryzjerstwo . Cytat:
Coś Ty, ogrodnik jesteś ? Przesadzasz i przesadzasz . Cytat:
Nie wiem. Nie używałam . Henny nie polecam . Cześć ! Ja się nie znam na tej dzisiejszej modzie . Obcas w tych Twoich butach mnie nie przeraża, bo jak wiesz - "kocham" wysokie obcasy . Te buty to dla mnie z lekka pomieszanie stylów : "oksfordki", kojarzące się z płaskim obcasem, na szpilce . Ani to do sukienki, ani to do spodni. Chociaż, od momentu kiedy widziałam tenisówki i trampki na obcasach, chyba nic nie jest mnie w stanie zaskoczyć . Cuda, jak cuda - ale jakie linie brwi Ja się załamię ! Pojechałam wczoraj w trasę i co ?! W samochodzie coś wali . Dzisiaj "kaczuszka" znowu do wujka mechanika . On mówi - jeździć, a ja - pocałuj mnie w nos, boję się . Już raz miałam sytuację, że mechanik {inny} na szesnaście śrub w kołach, tylko jedną dokręcił. Jeździłam i coś waliło, łomotało. Odwiozłam do innego, a ten do mnie : przecież pani ma niedokręcone śruby w kołach . Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jedna w ciuchu znalazłam, a drugą w zwykłym sklepie Kurna chora jestem;/ Migdałki mi całe gardło zajmują
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
ok, nie kupię sukienki, chyba nie chce wyglądać jak treserka lwów, choc brzmi to oryginalnie xD
Aga za fajną cene wylicytowałaś ten pędzel!
|
|
|
|
|
#1255 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
eeee ja tu chyba z rok temu ostatni raz byłam wstyd wiem wiem... ale włosy rosły jak rosły, coś tam czasem trochę je podkarmiłam, odżywka po myciu i na końcówki, czasem olejek, czasem przyciełam... ale przyznam się że niezbyt intensywna ta moja pielęgnacja. Kazałam mężusiowi zrobić mi zdjęcie włósów, bo jakieś brzydkie końce mam i takie cienkie i chciałam widzieć jak to naprawdę "od tyłu" wygląda ... i zjawiam się tu po radę. Ile dziewczyny byście obcieły na moim miejscu żeby wyglądały przyzwoicie??Estelle, cieniowanie niesamowite!! ale jeszcze bardziej zachwycają mnie brwi i rzęsy, choć te chyba są "podrasowane" ![]() A co do butów to też podziwiam odwagi co do wysokiego obcasu, pewnie teraz nogi na nich do nieba ![]() Heroldin, ja myślałam że po trampkach na obcasie w formie kozaków też nic mnie nie zaszokuje, ale jednak!! gumaczki na obcasach to zrobiły
|
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Noo, mam nadzieję, że uda mi się wylicytować drugi niewiele drożej
![]() Cytat:
![]() I chociaż byś tych swoich włosisków nie pokazywała bo mi się włącza syndrom zielonookiego potwora
|
|
|
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
Hej nicki
kupiłam ten żelowy podkład rimmela, posmarowałam nim kawałek ręki i serio wtapia się
|
|
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Asia, świetne te makijaże
- Cytat:
Muszę sobie kupić Vitapil bo włosy lecą ![]() NK, jaki kolor Venity miałaś? |
|
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale testowac dokładnie bd jak zuzyje do konca obecny podkład ![]() nie pamiętam, cos w odcieniu czerwieni
|
|
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

Pamiętam jak w liceum pożyczyłam od koleżanki kurtkę zimową bo bardzo mi się podobała (a nie bardzo było nas stać na zakup) a mama zrobiła sobie formę, kupiła materiał i uszyła mi identyczną 

) i znowu będę wyć a on miał dość po ostatniej nieudanej zabawie z pasemkami 

Ciekawe czy u mnie się sprawdzi? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Nie,żebym nadal ledwo żyła