|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytul kolejnego wątku | |||
| Raczkujemy i wstajemy, wszsytko w domu popsujemy II-IV 2011 |
|
9 | 23,68% |
| Kilka ząbków już mamy, teraz pierwsze kroki stawiamy III-IV 2011 |
|
0 | 0% |
| Pół roczku już za nam,i coraz mniej czasu mamy III-IV 2011 |
|
0 | 0% |
| Dzieci nasze już raczkują, a mamusie ciągle plotkują III-IV 2011 |
|
0 | 0% |
| Dzieci wiosną się rodziły.. pierwszą gwiazdkę obchodzimy III-IV 2011 |
|
1 | 2,63% |
| Lato, jesień już za nami, pierwsza choinka z maluchami III-IV 2011 |
|
2 | 5,26% |
| Coraz mniej czasu na wizaz mamy, ale chętnie tu zaglądamy III-IV 2011 |
|
0 | 0% |
| "Mama" mówić zaczynają, dzieci łezka w oku się kręci III-IV 2011 |
|
0 | 0% |
| I do taty i do mamy sami już się przemieszczamy - III-IV 2011 |
|
1 | 2,63% |
| Zęby szczerzą, wszędzie właźą, co potrafią nam pokażą III-IV 2011 |
|
22 | 57,89% |
| Kilka ząbków już mamy, więc raczkować zaczynamy III-IV 2011 |
|
0 | 0% |
| Na czworaka świat zwiedzamy, pierwszego Mikołaja wyglądamy III-IV 2011 |
|
3 | 7,89% |
| Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieci nasze już siadają i zupeczki zajadają, III-IV.2011
Hejka
![]() Iza super,ze nocka dużo lepsza.U nas dzisiaj też nienajgorzej. Mordka ale ty masz zapał do sprzątania ![]() Ja wczoraj tez miałam dzień sprzątania,bo musze chałpę przed imprezą z okazji chrztu odsprzątać.W sumie to pretekst żeby wziąć się za większe porządki,bo tak to zwykle nie mam czasu. Umyłam 3 okna,powycierałam kurze,poodkurzałam,zrobił am porzadek na szafach w sypialni i powynosiłam niepotrzebne rzeczy do piwnicy.Zrobiłam porzadek i popakowałam w za małych ubrankach Lili i wywiozłam do siostry na strych.O ile mam więcej miesjca w szafie ![]() Ciekawe jak tam ada po chrzcie?Miała fotki pokazać ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- 8 listopada idę to popytam o ten "samolot",bo wciąż lata.Ile ona dziennie kilometrów przeleci-globtrotterka mała Ale na przemian prostuje wysoko ręce więc to dobrze
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
#4112 |
|
Raczkowanie
|
Hej w końcu Was odnalazłam
To ja ta, której synek wychodzić nie chciał i miał 11 dniową obsówę Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiątacie. W końcu po porodzie praktycznie wcale nie pisałam. Nawet nie ma mnie już na 1 stronie na liście Wpadłam w wir macierzyństwa. Kondziu jest wspaniałym dzieckiem,bardzo pogodnym. Chce aby ciągle się z nim bawić,szaleć,stąd mam mało czasu dla siebie, czasami nawet nie mam go aby zjeść. Mąż pracuje najczęściej od 8 do 20, a czasami dłużej,więc jestem skazana sama na siebie. Gdzie ja tam Kondziu i odwrotnie. Dlatego tak Was opuściłam. Dość juz tłumaczenia.Witam i mam nadzieję,że zmobilizuje się i będę regularnie się pojawiać
|
|
|
|
#4113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj i zagladaj częściej
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
|
#4114 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale masz wybaczone, bo chrzciny ![]() ![]() Cytat:
Stysia witaj ![]() mordka gratulacje dla Oliwki za 7 miesięcy ![]() Wrzuciłam parę zdjęć do albumu. |
||
|
|
|
#4115 |
|
Wtajemniczenie
|
czeeeść dziewczyny, wróciłam
![]() w końcu mam kontakt ze światem |
|
|
|
#4117 | ||||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ostatno kupiłam Szymusiowy, ale taki gruby misiowy, bo ma juz kurtke "śliską" i wydawalo mi sie że wygodniejszy będzie misiowaty![]() Cytat:
![]() Cytat:
Podziel się zapałem ) Cytat:
Mojego pralka też interesuje ![]() Cytat:
)Prunelle ja bym obstawiała rzodkiewkę lub brokuła.. Cytat:
Jak Ci się to wszystko udaje zrobić przy dzieciaczku? Mój nie jest bardzo zajmującym dzieckiem, ale jakoś cięzko mi to sobie wyobrazić.. Jednak zbyt długo sam się sobą nie zajmuje.. Cytat:
A NAdia zaczepia koty? Nie drapią jej? My jak jesteśmy u teściów to muszę uważać,bo Szymon łapie kota za łapę i ciągnie a kot się broni![]() Cytat:
Cytat:
) Współczuję nocki.. Cytat:
To dużoo tych fotek wywolujesz Majątek wydasz U Nas nocka ok, jadł dopiero o 6, ale ok 10 był taki głodny, że wsunął 180 zupy i 30 mleka ) teraz śpi Dziewczyny których dzieci są na MM czy wy zagęszczacie już wszystkie posiłki mleczne w ciągu dnia ? Tak jak jest w schemacie żywienia?? A jeśli tak to czym? Bo ja nie zagęszczam, ale Szymon zaczyna sprawiać wrażenie jakby był głodny po samym mleku...;/ W ogóle ostatnio jes ttak absorbujący że szok.. to nie jest tydzień skoku, więc nie mam na co zgonić.. ale niech się szybko skończy ten okres maruderstwa boo wysiadam powoli ![]()
|
||||||||||
|
|
|
#4118 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas ok, moja mała zapierdziela na czworakach jak perszing ![]() chyba dziś tż mi przywiezie kojec bo nie nadążam za nią ![]() już tu za chwilę już gdzie indziej, masakra ![]() no i wreściee doczekałyśmy się zęba wykluł się w sobotę ![]() bardzo mi się podoba takie mieszkanie w trójeczkę już mniej że muszę wszystko sama zrobić no ale jednak swój kąt to swój. nasze małżeństwo tak jakby na nowo odżyło. jest tak miłośnie, wręcz słodko aż za bardzo ![]() tyle tylko że mój tż jest gościem w domu więc całymi dniami siedzę sama z Malwinką i trochę mnie to wkurza;/ a wieczory dłuuuuuuugieeeee ![]() teściowa zagląda na szczęście na chwilę. są tu 2 siostry męza też zaglądają no ale te wizyty są do zniesienia.przynajmniej mi z małą zostaną a ja pranie wywieszę w ogrodzie. mam nadzieję że nachodzić mnie tu zbyt często nie będą. nie wiem co u którego dzieciaczka słychać. gratuluję każdemu skończonego następnego miesiączka. każdrgo nowego ząbka i każdej nowej umiejętności |
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Stysia witaj ponownie
Daj jakieś zdjęcia Kondzia ![]() Castia no to mnie pocieszyłaś z tym mieszkaniem A jesteśmy ze sobą prawie 9 lat ![]() A! Gratuluję ząbka ![]() tajka oj mop to bardzo dobra rzecz.... Leoś dzisiaj tylko raz się obudził
|
|
|
|
#4120 |
|
Zadomowienie
|
hejka jeszcze raz
pisałam rano ale wcięło mi posta i zrezygnowałam.tak pokrótce u nas nocka jedna z lepszych. Mała na jedzonko obudziłą się o 2 i 4 ![]() ja coś znów niewyraźnie się czuję, kaszl e, bola mnie mięscie i jak łapę powietrze to mam wrażenie, że coś ciezkiego lezy mi na oskrzelach Najgorsze, że Mała też pokasłuje...ale to jest takie jakby oszukane...ehe,ehe,ehe coralady a my w pon. jedziemy prywatnei do ortopedy...zobaczymy co powie o tych panewkach Stysia71 hello Castia super, że już na swoim. Jak się mieszka? dawaj fotki a moja Kala dziś znalazła sobie nową zabawkę...uwaga, uwaga...koc powypadkowy...zabawy co niemiara zdjęcia w albumie
|
|
#4121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie ja juz nie patrzę skok czy nie skok, machnęłam ręką Cytat:
Udało nam się wyrwać - poszłyśmy z koleżanką i jej 6-nym synkiem do kawiarni dla mam z dziećmi, co prawda dopiero raczkują z tym biznesem ale miałyśmy dla siebie pokój zabaw. Ale to odpoczynek jak się dzieciaki sobą zajmą a samemu pije się kawkę/czekoladę. Super wypoczęłam i tylko dwie godzinki a jaki relaks Stysia witaj, zapodawaj zdjęcia swojego Słoneczka
Edytowane przez żurawinka Czas edycji: 2011-10-26 o 13:40 |
||
|
|
|
#4122 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My na dzis standardzik , czyli spacerkowo-jedzonkowo i mam nadzieje,ze jak najwiecej spaniowo Obiad mamy z wczoraj , wiec luzik ![]() za mama i za babachyba pierwsze nasze forumowe dziecko, ktore mowi baba, bo nie kojarze, zeby ktoras sie tym chwaliła. Moja Mama przylatuje do nas za 2,5 tygodnia. Jejku gdyby uslyszala 'baba' to chyba poplakalaby sie, ale nic sie nie zapowiada Stysia71- nie tłumacz sie, tylko pisz juz regularnie. Ja Cię pamietam ! Cytat:
Cytat:
Fajnie, ze juz sie zadomowilas i ze podoba Wam sie. A najwazniejsze -> ze dobrze to wplynelo na relacje z Twoim TŻtem. Cytat:
Zdjecia z kocem wspaniałe |
||||
|
|
|
#4123 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiedziałam, że mieszkanie we trójkę Ci się spodoba, jednak nie ma to jak na swoim Cytat:
![]() Mój śpioch spał dziś po śniadaniu 2,5h, wstał po 12 i już go musiałam położyć, bo był marudny i tarł oczka. Mam nadzieje, że długo nie będzie spał i nie przespi pory obiadku ![]() A wczoraj nie było wieczorem zwykłej kąpieli, tylko mąż wziął Dawida pod prysznic mina małego bezcenna ciągle tłukł rączką w szybę, chyba mamusię wołała jeszcze do kompletu ![]() A ja sobie teraz zajadam resztki spagetti z woczoraj i chyba drugą kawę wypiję, bo dzień jakiś senny. Tity, n.ik.a super, że noc dzisiejsza udana Kasienkakg u nas pierwsze właśnie było baba - dokładnie 13 października mama dopiero po kilku dniach.
Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2011-10-26 o 13:57 |
||
|
|
|
#4124 |
|
Raczkowanie
|
Oto mój Konradek, który jutro kończy 7 miesięcy
|
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Blondynek po mamie? Uroczy chłopczyk, widać po oczkach ze już duzo rozumie
|
|
|
|
#4126 | |||
|
Raczkowanie
|
hej
Cytat:
o znalazłam taką - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60061967/ ale ja kupiłam plastikową juz wczesniej, wiec nie kupuję ja dzis miałam pracowity dzien, zakupy, sprzatanie, pranie i krótki spacer bo padac zaczęło, ale juz dzisiaj nie mam zamiaru nic robic do konca dnia ![]() Cytat:
ja podobnie do ciebie mam ze sprzataniem, na codzien nie wysilam sie za bardzo, w sumie to tak porzadnie to raz w tgodniu sprzatam ![]() Cytat:
![]() witaj, ale duzy juz Konradek a moje dziecko zjadło dzis pierwszy raz cukinię z łososiem - 3/4 słoiczka , ale smierdział tą rybą , i dałam mu dzis ta kaszkę ze sliwką "zdrowy brzuszek" czy jakos tak i nic, zadnej kupoli nie było po tym, Wiktora nic nie ruszy, chyba trzeba bedzie niedługom czopki glicer. stosowac
15.IV.11r. Edytowane przez maggol111 Czas edycji: 2011-10-26 o 16:09 |
|||
|
|
|
#4127 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś nie dam rady ci posprzatać. Zdąrzyłam ogarnąć z rana łazienkę, kuchnię, zrobić porządki w kosmetykach i szufladzie z bizuterią a jeszcze muszę pranie w ręku zrobić. Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE=Stysia71;30158277] hej, ja tez cie pamietam. Witaj i pisz co tam u was słychać. Cytat:
zdjęcia śliczne Cytat:
Cytat:
![]() fajnie wam teraz we trójke ![]() my od 5,5roku sami i czasem troche brakowało towarzystwa, ale Oliwka juz nam to uzupełniła ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- To nie jest tak, że mam błysk w domu bo niestety mój mąż to straszny bałaganiarz. Zeby nie ja to by zginął. Wyczołgałam się z Oliwką na spacer. Połaziłyśmy ponad godzinę. Właśnie wszamała obiadek i mam nadzieję, że da mi odsapnać przy kawce.
|
|
#4128 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my ze soba jestesmy 7 lat i dopiero teraz mamy chwile intymności w sumie takiej 'bez obaw" ![]() do tej pory zdarzały się one tylko na wakacjach fajnie jest tylko ta ciiiiszaaaa, jak Malwinka spi słyszę muchę jak lata. więc mam radio włączone cały czas bo bym chyba zwariowałą w tej ciszy ![]() Cytat:
![]() dobrze ze się nie rozsiada tylko zaraz idzie ![]() fajny wypad miałyście. ojej marzę o takim. dziczeję tu trochę ![]() Cytat:
tyle tylko że mój tż jest gościem w domu. i ja cały dzień sama z Malwiną. pewnie zaraz będą mi puszczać nerwy z tego pwoodu i będzie foch no ale to u mnie normalne. później tż trochę przystopuje,zabierze mnie gdzieś i spowrotem go nie będzie cąłymi dniami ![]() Cytat:
![]() brawo za "mama i baba" ![]() moja też coś próbuje tworzyć ale wychodzi jej jak narazie - mamuuuuuuu ,memeee ![]() stysia witaj, kiedys myslałam gdzie zaginęłaś. ślicznego masz synka ![]() wiecie co nie ma to jak leżące niemowlaki ![]() moja Malwina dziś wstawała o firanę ![]() czasem jak siedzi koło mojej nogi to ja myslę że ona siedzi a ona już stoi. oczy trzeba mieć dookoła głowy....ona wstanie i ma radochę a ja chce sie zabić do niej bo zazwyczaj wybiera sobie miejsca nie za bezpieczne na stanie ![]() mam już dzisiaj dość. kręgosłup mi wysiada od schylania się i przenoszenia jej z niedozwolonych miejsc
|
||||
|
|
|
#4129 |
|
Raczkowanie
|
My wlasnie przeżywamy zabkowanie. Niestety Kondziu bardzo źle to znosi-gorączka 39 stopni, biegunka. Jest taki biedny, tak mi go szkoda, płacze i pojekuje co chwilkę. Po prostu serce mi pęka, a to dopiero pierwszy ząbek ...
|
|
|
|
#4130 |
|
Zadomowienie
|
Ojej, biedny...
ząbki wyjdą i będzie po krzyku Co stosujesz na te bolesne ząbkowanie? mam nadzieje, ze Oliwia dobrze to zniesie, bo my bezzębni narazie
|
#4131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na gorączkę dawałam czopki, ale od kiedy Mały ma biegunkę daję Ibufen D, tylko,że to też wypluwa i nie wiem czy to coś zadziała czy nie. Gryzaczków Konradek nie chce Na gorączkę robię mu jeszcze zimne okłady na czoło i wieczorem mu zrobię kąpiel ochładzającą Mam nadzieję,że noc dobrze przetrwamy |
|
|
|
|
#4132 |
|
Zadomowienie
|
ja juz kupiłam zapobiegawczo Camilie
moze pomoze
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha, odkąd przyszłyśmy zrobiłam objad, lekko ogarnęłam kuchnię i zrobiłam powidła żurawinowe, no i teraz odpoczynek z mężem A juz mi się spać chce, a chciałabym obejrzeć Top Model Zmykam póki co, do jutra |
|
|
|
|
#4134 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja nie pracuję a też czasem nie wyrabiam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() śliczny chłopczyk ![]() Cytat:
![]() Malutki uciął sobie drzemkę a tu trzeba zaraz wstawać bo trzeba kąpać
|
|||||
|
|
|
#4135 |
|
Zadomowienie
|
Stysia71 na ząbkowanie są takie czopki Viburcol...podobno bardzo dobre. Ja dostałam od sąsiadki bo Kala tez miałą wysoką gorączkę przy ząbkowaniu ale chętnie piła ibum.
kochane moja mama posiadziła dziś Kalę na kanapie i...Mała nawet się nie maignęłą ja jestem padnięta niby nic nie robiłam ale przez to choróbsko jestem strasznie słaba, poza tym miałam na służbie 4 letnią chrześnicę i po prostu jestem wypluta. Na szczęście zagoniłam ją do pomocy przy [rzygotowywaniu Kali zupki z cukinii i pomagała mi kroić ziemniaczka i marcheweczkę. Potem nie chciała wracać do domu... a teraz mam czas na relaks, zarzuciłam na wielki brzuch pas wyszczuplajacy i się wibruję a mąż zajmuje się Kalą ![]()
|
|
#4136 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
witam wieczorową porą
![]() nika no widzisz, mała robi postępy, brawo! ![]() żurawinka, ale fajy pomysł na biznes, ja to na taki odpoczynek liczę... w grudniu, jak w weekend wyjedziemy na wigilię pracową męża. Tam wszyscy jak jeden mąż dzieciaci i dzieci w podobnym wieku do Krzysia, mają załatwić opiekunkę, a hotel ma być ze spa Już się wiercę z niecierpliwościCytat:
![]() do mnie też możesz zajrzeć posprzątać, pokazać teściowej jak to się robi ![]() próbowałaś? ![]() Cytat:
te placki są tylko takie suche i tylko na pośladkach, wielkości opuszka palca (naszego ) Pediatra tylko powiedziała, żeby smarować czymś nawilżającym, niekoniecznie tylko natłuszczającym, alantan albo nivea dla dzieci. Czyli u nas to nie skaza.Cytat:
Myślałam o kulkach z ryżu ugotowanego na lepko, prawie rozgotowanego, a, dawałam mu też ogórka ale nie smakował mu.heeej, witaj z powrotem! Kondziu śliczny blondynek, ale jaki się duży wydaje! I piękne ma oczy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może jakieś zdjęcia Krzyś też mówi babababa ![]() a my dziś po wizycie u pediatry, ostatnia szczepionka, tylko tym razem 5w1, bo hiberixu nie mieli, nawet w hurtowniach podobno nie ma...Na razie reakcji brak i oby tak dalej. Chociaż po pierwszej szczepionce pamiętam, że zaczął Krzyś przesypiać 8 godzin jednym ciągiem, potem się popsuło, to w sumie i tym razem mógłby taki skutek szczepienia być
|
||||||
|
|
|
#4137 | |||||||
|
Zadomowienie
|
heeej
![]() my cały dzień spędziliśmy u rodziców. fajnie było ale jestem tak nażarta że pęknę chyba. Mateuszowi po 16 załączyło się maruderstwo a na dobranoc mnie obrzygał na szczęście już śpi a ja sobie słucham muzyczki bo mąż znów przed kompem coś do roboty robi a wiecie co. dziś Mateusz przez cały dzień robił czarne kupy (sztuk 3) były gęste i czarne jak smoła i się wystraszyłam nie na żarty jak trzeci raz taką zrobił bo zawsze były pomarańczowe, ewentualnie zielonkawe a tu taka czarna. naczytałam się o krwi w kupie i już miałam czarne wizje, gdy przypomniało mi się że wczoraj po południu zjadł cały słoik jagód dla Oliwki Mordki za 7 m-cy Cytat:
![]() Cytat:
ja nie zagęszczam. mam w domu kleik kukurydziany i ryżowy ale jeszcze nie zagęszczałam. nie wiem dlaczego powinno się zagęszczać i jakoś tak ciągle wprowadzamy coś nowego i jakoś na te kleiki nie ma czasu ![]() Cytat:
za ząbka i fajnie że podoba wam się na swoim. nie ma to jak własne 4 kąty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to wy macie w domu takie rzeczy jak koc powypadkowy? zdjęcia świetne ![]() Cytat:
łał jaki słodki blondasek ![]() Cytat:
![]() ojej biedaczek, namęczy się. oby reszta zębów wychodziła bezobjawowo |
|||||||
|
|
|
#4138 |
|
Zadomowienie
|
hej. moja mała właśnie zasypia.
Kupiłam jej na all skoczek http://allegro.pl/show_item.php?item=1886640777 bo widziałam jak jej młodszy kuzyniak w tym szaleje. Zobaczymy czy się sprawdzi - ma któraś z was? Jutro jadę z Oliwia do mojej sis na noc. Idziemy na starówkę obskoczyć sklepy, bo od niej bliżej z tymi wózkami. ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- marta - dziękujemy spadam na tap mdl
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
nie raz
![]() Hej sliczny maluszek ![]() Witamy ![]() ![]() ![]() Hej nie bylo mnie caly dzien, bo bylismy w Maladze. Lena byla bardzo spokojna, jak na jej mozliwosci. Zrobila kupe i jej 12 letnia kuzynka ja przebierala... ale Lena nie skonczyla kupala i walnela jej reszte jak loda wloskeigo an reke hehe ale mloda miala chusteczke w dloni... ale sie poplakalam, jak nie wiedziala co zrobic ehhe. Nocka byla ok chociaz gorzej nzi zwykle, bo obudzila si o2.20 pozniej 6 i 9. Wydaje mi sie ze po syropie czuje sie lepiej.Dalam Lenie nowego owocka do sprobowania i bardzo jej smakowal cherimoya http://en.wikipedia.org/wiki/Cherimoya . Lena mysli, ze da rade stac bez trzymanki i co chwilke probuje zabierac z sofy, czy czego sie tam trzyma jej raczki... wiec musi baaardoz uwazac.
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
Stysia- super, ze ejstes, a twoj Konradek to wykapana mamusia
Mordka- najlepszego dla Oliwki z okazji 7 miesiecy Co do takich huśtawek-skoczkow, to jestem na nie, bo one negatywnie wpływają na stawy i wzorce postawy Nadia dziś dwa razy powiedziała tata, tyle, ze do...kota ![]() no i powoli robi pojedyncze kroczki w bok. a jutro czeka ja pierwsza impreza Halloweenowa w zlobku
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

co ci powiedział
Ale na przemian prostuje wysoko ręce więc to dobrze
Wpadłam w wir macierzyństwa. Kondziu jest wspaniałym dzieckiem,bardzo pogodnym. Chce aby ciągle się z nim bawić,szaleć,stąd mam mało czasu dla siebie, czasami nawet nie mam go aby zjeść. Mąż pracuje najczęściej od 8 do 20, a czasami dłużej,więc jestem skazana sama na siebie. Gdzie ja tam Kondziu i odwrotnie. Dlatego tak Was opuściłam. Dość juz tłumaczenia.Witam i mam nadzieję,że zmobilizuje się i będę regularnie się pojawiać
ale masz wybaczone, bo chrzciny 

no ale jednak swój kąt to swój. nasze małżeństwo tak jakby na nowo odżyło. jest tak miłośnie, wręcz słodko aż za bardzo