|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Dzień dobry
a ja dziś na uczelnię na 13:15 tyle dobrego na tych studiach ![]() a popołudniu wybieram się do rossmana na szaleńcze zakupy |
|
|
|
#3932 |
|
Zadomowienie
|
siemano
gotuję grochówkę a w poniedziałek zrobiłam rosół ![]() potem jadę rozwozić oferty później wracam do domu i siedzę
|
#3933 | |
|
Zadomowienie
|
Ty gruba świnia? To Ty chyba świni na oczy nigdy nie widziałas
Jakby świnia była taka szczupła to by się pewnie ucieszyła ![]() a co do spodni.. one mogą się tak 'nierówno' układac, bo są troche za długie. Moje też się tak układają, ale je zaczęłam lekko podwijac. Fałdki na nogawce się wyrównały i ładnie teraz układają się na nodze a portfel bardzo ładny Też zamierzam sobie kupic o podobnym 'fasonie'. Bardzo mi się podobają. Mój składany 'na pól' już mi się znudził i trochę zniszczył ![]() Cytat:
TŻ nigdy nie dał mi powodów bym mogła go podejrzewac o zdradę czy o rozglądanie się za inna. Ja po prostu za bardzo byłam zazdrosna (zdrowo, ale baardzo bo TŻ jest kurka taki cudowny! ) o Niego i stąd te moje sny Może to obawa, że kiedyś mogłabym Go stracić.. nie wyobrażałam sobie, że mogłoby się tak stac w rzeczywistości. Wiem, że mnie kocha i tylko ze mną chce byc. Ale mi się wydaje czasem, że to byłoby za cudowne Ale te moje obawy wynikają po prostu z obserwacji co się dzieje na swiecie. Wiadomo różnie bywa w życiu.. tak się człowiek nasłucha tego wszystkiego.I to nie wynika z mojej samooceny, bo siebie akceptuje i znam swoją wartość.. ale kurde dziewczyny, jak Nam się uda ( a MOCNO W TO WIERZE) to będę najszczęśliwszą kobietą na ziemi! Już jestem Ale wiecie co mam na myśli.. Chociaż.. nie powinno się myśleć co będzie za 10, 20 lat.. powinno się życ chwilą i cieszy się nią jak najdłużej! ![]() PS. Kurcze, ledwie kilka dni mnie nie było, a tu już się tyle stron nazbierało!!! zwolnijcie, bo nie nadążam Kiedy ja to zdołam przeczytać?! ![]()
|
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Siemanko
Zarobilam dzisiaj dodatkowe 50 zl szef znalazl banknot pogryziony przez psa i mowi: - Ala, chce ci sie chodzic po bankach? - no jak musze to pojde - bo znalazlem banknot. Jak ci sie uda wymienic to masz 50 zl ![]() - o, nagle mi sie zachcialo isc do banku ![]() smial sie
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3936 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny, wpadłam się pochwalić, chajtam się w Wielkanoc
![]() nie będzie wesela, negocjuję obiad u nas w mieszkaniu i potem kilkudniowy wypad do Rzymu, myślę że się uda i teściowa się przekona (nie ma wyjścia - )
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() btw, przeciez ja mialam byc nastepna
|
|
|
|
|
#3939 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja czekam na powrót księciunia
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
ale dziś cisza
![]() Ala ja tak kiedys 10 zl zarobilam . zawsze coś. kasjerka wydala dyche mojej mamie taka przerwana i pobieglam wymienic![]() moniq gdzie bylas cv rozwozic? ![]() dziś leniuchowalismy caly dzien, zjedlismy obiadek i tyle w sumie mama mnie namowila zebym poszla dziś spać do nich- powiedzialam, ze przyjde ale pod warunkiem , że ktoś przyjedzie po mnie -więc zaraz sie zbieram , obym noc przespala bo dzis to nic prawie nie spalam- noc bez tżta= nieprzespana noc://
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3943 |
|
Zadomowienie
|
HEJ!!
Clood - gratuluję!! Ja wpadłam sie tylko przywitać. Zaraz muszę zbierać pupkę, bo mój TŻ ma jakąś "niespodziewankę" dla mnie = jak pytam gdzie jedziemy:"na kebaba do Chorzowa" ... czyli gdzieś na kolację, ale gdzie - NOBODY KNOWS! No nic... dam się zaskoczyć, po raz pierwszy w życiu nie mam kompletnie pojęcia co zaplanował, ale OK - niech ma :P w sumie ...głodna nie jestem, ale wyjście z domu dobrze mi zrobi.
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja chyba nawe jaki smak ma ten kebab
tylko zebow se na tym zlocie nie polam
|
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo trzymamy kciuki
|
#3946 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej laski
Cytat:
Cytat:
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Podobaja ,podobaja ,ale portfel bardzije ,bo fioletowy Cytat:
Czesc rudy kot ![]() Sylvi kuruj sie kochana Jak mowilam mam tydzien wolna chate,w poniedzialek mowie do tz ,zeby nie przyjezdzal tylko sie kurowal ,zeby mnie nie zarazic,wczoraj juz nocowal ,wrocil do domu z pracy wzial pare rzeczy i mowi mamie ,ze idzie do mnie nocowac,a ona oczywiscie ,"a po co" ![]() ![]() ![]() A propo lezymy sobie wieczorem przed tv, gadamy ,nagle zasnelismy ,spimy ,spimy ,tz mnie budzi przed 2 w nocy" kochanie czy my prrrrrzypadkiem o czym nie zapomnielismy" A teraz zmykam ,bo za pol godziny bedzie ide ziemniaki mu nastawic.
|
|
#3948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3949 |
|
Zadomowienie
|
A ja znów zmieniłam pracę, znów jestem w telefonach, ale u konkurencji. Nie mam siły przyznam, ale warto się męczyć. Mam umowę o pracę, żadnych śmieciówek, fajnego szefa. Jestem zadowolona.
Muszę nadrobić co u Was pamiętacie może na której stronie jest relacja kassiki ze ślubu? bo chciałabym poczytać. Buźki
|
|
#3950 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale jutro TŻ przyjedzie koło południa (ma się zwolnić wcześniej z pracy jak da radę)
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez na al.legro nie narzekam...
Kinia, skad ja to znam ![]() ![]() mam dzisiaj wstretny dzien... nie luuuuuuubiiiieeeee!!! |
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Clood kochana gratuluje daty slubu
![]() ja nadal sie kuruje. mam antybiotyk wiec goraczki nie mam ale gardlo nadal boli, no i glowa;/ musze isc do swojej lekarki po zwolnienie..ciekawe czy mi wyda dwa dni wstecz;/
|
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
santom a co sie dzieje?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
juz wiem co dam P. na swięta ... teraz na to wpadlam
on uwielbia kawe wiec mu kupie jakis tam zestaw kaw smakowych
|
|
|
|
#3955 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja w zeszłe wakacje znalazłam 90zł! raz 50zł i 20zł i za tydzień znów 20zł już nigdy nic takiego mi się nie przytrafiło ![]() Cytat:
bez zbędych ceregieli i kosztów po prostu być razem! cudownie! też chciałabym wtedy szybko zamieszkałabym z TŻ ![]() a to dziś będzie ? myślałam że w niedziele ma przyjechać... chyba coś pomieszałam no nic, w każdym razie cieszcie się sobą!yyy kurde, nie pamiętam dokładnie, bo wczoraj tyle listów motywacyjnych napisałam, że już mam dość ale dziś składałam do urzędów, do Policji na referendarza i urzędu cudzoziemców czy jakoś tak i do mswia coś... nie pamietam stanowisk, ale tam zwykle to samo sie przewija: podreferendarz, referendarz, sekretarz... i gdzieś na kierowce nawet do jakiego urzędu Cytat:
pierścień i kebab mmm ![]() no właśnie! i to są ludzie zdecydowani, wiedzą czego chcą od życia i już, chłopak kocha to oświadcza się i cześć, leci przed ołtarz! ja to za przeproszeniem do us*anej śmierci się nie doczekam jestem z TŻ 3 razy dłużej a On myśli o niebieskich migdałach Cytat:
2. hehe to a propos robienia tego pierwszego bobasa, o którym mówiłaś jak usłyszałaś tekst teściowej hehe
|
|
#3956 | |
|
Zadomowienie
|
co się stało?
ja dziś byłam u TŻ krótko, ale byłam wcisnęłam się w lukę pomiędzy pracą a siłownią fajnie było niby nic, ale wspólnie spędzony czas zawsze miło nastraja ![]() teraz wcinam jogurt naturalny z gruszką ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
fajnie, że masz już pomysł ![]() ja w ogóle nie mam pomysłu, na żaden prezent dla nikogo a mam 5 osób do obkupienia
|
|
#3957 |
|
Wtajemniczenie
|
rudy monique, księciunio przyjeżdża za 2tygodnie.... sam mi robi taką ochote rrrr,że uch .... a ja cierpię, ostatnio wspominał o dużej wannie...na tak długo to on nie wyjeżdżał cierpię strasznie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do reszty to tez za bardzo nie wiem co kupic.. to co roku czyli kosmetyki chyba.. nie mam pomyslow. moja mama i ciocia sa trudne bo zadna bizuterii nie nosi, nie maluja sie, z ciuchami tez trzeba trafic.. co ewentualnie moge kupic to jedynie kosmetyki ktorych czesto uzywaja |
||
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sylvi, kuruj się, ale chyba mnie coś tu zaraziłaś, bo mnie gardło zaczyna boleć :/ Fajnie, że masz juz pomysł na prezent Ja mam pomysł na prezent dla mamy Jakąś torebkę jej kupię ![]() A ja kupiłam sobie dzisiaj rowerek!
|
|
|
#3960 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przetrzepiesz mu skórę jak wróci, skoro Ci robi taką ochotę ![]() a później znów wyjeżdża? jeśli tak to na ile? Cytat:
a mój TŻ lubi yerba mate miał swój sprzęt, ale narzekał że ma za dużą pojemność, więc kupiłam mu mniejszą tykwę (naczynie), bombillę (rurka) i yerbę której nie pił był zadowolony, ale w tym roku przecież nie kupię mu tego samego myślałam nad termosem, widziałam fajny za ok. 110zł, ale to dużo spodobała mu się pewna koszulka, ale jednej koszulki nie dam mu przecież... brata zapytam co chce (pewnie jakąś płytę), dla taty wymyślę coś jajcarskiego a dla mamy nie wiem... też jest z tych 'trudnych' co Twoje może masaż relaksacyjny tylko nie wiem czy to jej się spodoba ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- ekstra! ![]() zdjęcie musi być jaka tam u Was pogoda? pewnie piękna
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

później wracam do domu i siedzę

Mój składany 'na pól' już mi się znudził i trochę zniszczył
(nie ma wyjścia -
)

wybran ia daty

ja w zeszłe wakacje znalazłam 90zł! raz 50zł i 20zł i za tydzień znów 20zł
no nic, w każdym razie cieszcie się sobą!
ale dziś składałam do urzędów, do Policji na referendarza i urzędu cudzoziemców czy jakoś tak
jestem z TŻ 3 razy dłużej a On myśli o niebieskich migdałach
spodobała mu się pewna koszulka, ale jednej koszulki nie dam mu przecież...