|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Top Model - część II
Cytat:
W ogóle w trakcie robienia sesji pare razy pokazywali monitor na którym były różne fotografie i widziałam tam sporo ładnych, a na eliminacje wybrali totalnie z dupy te zdjęcia, chyba najgorsze, jakie mogli... dramat.
|
|
|
#2372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurcze żałuję ,że nie oglądałam dzisiaj tego odcinka. Kiedy są powtórki ?
|
||
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się co do Michaliny, z odcinka na odcinek coraz mniej mi się podoba, brakuje mi w niej subtelności. Poza tym, nie podobała mi się ani w platynie, ani w tych odrostach teraz.
Olga super zdjęcie, ale jak dziś wypowiadała się do kamery, to taka zwyczajna ta jej buzia, jakaś spuchnięta, niewiem ![]() Doroty zdjęcie nie podobało mi się w ogóle - nie widziałam w nim emocji, takie zwykłe, nie wiem czemu zostało wybrane jako najlepsze ![]() Jak dla mnie na zdjęciach wychodzą najlepiej oprócz Olgi - Viera i Viktoria, i to one fascynują mnie najbardziej. Oliwia jest śliczna, ale te jej wiecznie smutne oczy, i ten sam wyraz twarzy... co do uzależnienia od programu - byłam zmuszona dziś wybiec spod prysznica,cała spieniona, bo zaczęło się moja ulubione show ![]() mama powiedziała że jestem walnięta musze się z nią zgodzić :P
|
|
|
|
#2377 |
|
Wtajemniczenie
|
mi sie zdjecie Oliwi nie podobalo, jakies takie zwyczajne...
za to wg mnie najlepiej wyszla Olga ale rozsmieszylo mnie zdjecie na stronie top model z podpisem "Dorota pozuje z watroba "
|
#2378 |
|
Naczelny Hipster
|
Dorota jest ładna, ale nie podoba mi się na zdjęciach.
Olga ładnie wyglądała na castingu, fajne ma zdjęcia, ale mnie nie porywa. Oliwia ładna, ale coś mi nie pasuje w niej, nie jest osobą, którą się zapamiętuje. Asia jest fajna, ale powinna bardziej się starać, poprzednie dwa odcinki trochę sobie odpuściła. Michalina wg mnie jest bardzo męska, przykro mi. Rozumiem, ze czuje się dziewczyną, ale jak ja na nią patrzę to widze mężczyznę jeszcze z tymi krótkimi włosami...Viera i Viktoria |
|
|
|
#2379 |
|
Rozeznanie
|
Jak Anka mogła nie znać żadnego z gości na tej imprezie?
Rozumiem, że Viera ich nie kojarzyła, ale ten tekst Anki
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
stresci ktos odcinek?
nie ogladalam i raczej na necie nie obejrze, skonczyl mi sie transfer i wszystko chodzi mi straaasznie wolno... wiem tylko ze natalia odpadla, male zaskoczenie. |
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no kto jak kto ale ona sie chyba rzuca w oczy ![]() w ogole... czasami sie przyczepiaja tu wyszłas brzydko mało ciekawe zdjęcie blabla... a na sesji maja robione mase fot i czasami jak pokazuja na aparacie to sa nawet nawet a potem nie wiem kto to wybiera te zdjecia do eliminacji... przeciez to nie wina kandydatek
|
|
|
#2382 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem za Vierą! Najbardziej podoba mi się Wiktoria, ale jest niska i pewnie daleko nie zajdzie, chociaż moim zdaniem na zdjęciach wychodzi najfajniej... Viera jest druga w moim prywatnym rankingu, więc stawiam na nią!
|
|
#2383 |
|
Raczkowanie
|
Honorata,Viera i Viktoria są najbardziej fotogeniczne,co wiem od początku i dzisiaj się tylko potwierdziło
![]() Olga o dziwo całkiem fajne zdjęcie,ostatnio radzi sobie trochę lepiej,zaczęła nad sobą pracować. Ania jest dla mnie drugim po Oldze zaskoczeniem - na zajawkach w ogóle jej nie poznałam,zdjęcie z energią bez tego "miauczącego" wyrazu twarzy co zazwyczaj. Jak dla mnie to ona na pewno nadaje się do finałowej 3(choć nie chciałabym żeby wygrała),bo warunki fizyczne idealne,do tego na zdjęciach zazwyczaj wychodzi dobrze. Pominęłam oczywiście kwestię charakteru... Oliwia trochę słabo...Ot,zwyczajne zdjęcie - niebrzydkie,ale też niezapadające w pamięć. Jak dla mnie to ona i Olga pomimo niewątpliwej urody, są dosyć nijakie i nie mają siły przebicia. Joanna wypadła w sumie dosyć słabo.Mam wrażenie, że to nie jest program dla niej i się męczy. Po Natalii,na którą zdecydowanie nadszedł już czas, następna w kolejce jest na pewno Dorota. Kiepsko dzisiaj wypadła - po prostu wzięła mięso do rąk i dała sobie zrobić zdjęcie. Zero pracy twarzą, nic nie wyrażająca mina...Mam nadzieję, że poleci w następnym odcinku,bo już nic z siebie nie wykrzesa... |
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Anka - nawet nie chce mi się komentować. ;p Jej osobowość, sposób mówienia DOBIJA.
Asia - ona się zachowuje jakby jej było wszystko jedno. "Gadżet" Doroty był tak paskudny, że wielki rispekt dla niej, że w ogóle wzięła to do ręki. Podobało mi sie zachowanie Honoraty przy celebrytach, Oliwii też. Tej drugiej zdjęcie było nie najlepsze, ale takie ktoś wybrał - cóż. W następnym odcinku mam nadzieję że odpadnie Joanna (bo na cud, że Anka chyba nie ma co liczyć ;p).
Edytowane przez tenebris Czas edycji: 2011-10-27 o 00:01 |
|
|
|
#2385 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2386 |
|
Konto usunięte
|
Obejrzawszy...
Nie rozumiem, jak osoby hmm... pretendentki do bycia modelką nie znają czołowych polskich projektantów nie wiem czy to świadoma próba pokazania "ach ja tu jestem przez przypadek, ale no wiecie, jestem śliczna więc po co mi ta wiedza" czy one naprawdę są takimi ignorantkami.A co do sesji: zdjęcia były paskudne wg. mnie dobrze wyszła tylko Olga reszta to jakaś masakra, a pierwszeństwo dzielnie dzierży Michalina. Jakbym takie zdjęcie zobaczyła w jakieś gazecie, nie domysliłabym się że to kobietaA Anka cierpi chyba na rozdwojenie jaźni albo nawdychała się za dużo środków halucynogennych nie znając ich przeznaczenia
|
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,10541745,Nie_trze ba_sie_rozbierac__by_zost ac_top_modelka_.html
Anka po raz kolejny przeszła samą siebie przy pierwszym zadaniu ![]() Z tego co zobaczyliśmy, to rzeczywiście Honoracie należała się ta nagroda, ale irytujące jest to, że pokazali tylko połowę dziewczyn, a przy ocenie jury nawet nie odniosło się do ich prób nawiązania kontaktu ![]() W poprzedniej edycji, kiedy dziewczyny miały zdobyć wizytówki, jurorzy poświęcili temu chociaż kilka słów, z tego co pamiętam. Edytowane przez a34 Czas edycji: 2011-10-27 o 00:49 |
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie znam tych osób;p Ewę Mingę jedynie kojarzę, bo parę dni temu oglądałam jakiś wywiad z nia w necie, przez przypadek zresztą na niego natrafiłam.
Ale może to wynika z tego, że nie mam i nie oglądam tv, nie czytam pudelka ani innych tego typu portali, więc generalnie jestem zielona w tych sprawach A co do samego odcinka, to ten cały Jacykow wg mnie przesadził stosunku do Olgi Nie miał prawa mówić jej rzeczy typu, że jest niewychowaną dziewczynką, czy że chyba zwariowała- to dopiero było niekulturalne- powiedzieć tak do jakiejkolwiek osoby, a już zwłaszcza do kobiety...
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2011-10-27 o 00:24 |
|
|
|
#2389 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A wg Jacyków dobrze się zachował, wiadomo było po co one tam są i jakie jest ich zadanie więc wypadałoby chociaż się przedstawić. Nie bawimy się w gwiazdorzenie jeśli gwiazdami nie jesteśmy |
|
|
|
|
#2390 |
|
Zadomowienie
|
joanna w ogole nie zapada w pamięć. Przez pierwsze dwa odcinki zastanawialam sie która to wgl jest. Teraz tez, albo jest albo nie , program nie ucierpi .
|
#2391 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- chyba jakas pomylka;p
|
|
#2393 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz nie wiem- nie znam dziewczyny. Tak czy siak- zachował się niekulturalnie, zwłaszcza machając na koniec ręką z tekstem Idź już sobie
|
|
#2395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Takie teksty "dziecko" "źle wychowana dziewczynka", "zwariowałaś" też nie są szczytem dobrego wychowania.
|
|
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Konto usunięte
|
Ale to jest szoł bizness i nie ma zmiłuj. Jakieś zasady obowiązują zwłaszcza jeśli dana osoba chce się wybić. Owszem można być pyskatym i bezczelnym ale "do końca" a nie jedno zdanie i już rumieniec, łzy w oczach i czarna rozpacz.
|
|
|
|
#2398 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Mitsukki;30170787]Ja się nie posługuję angielskim na codzień, akcent mam poprawny, słyszę u innych czy jest dobry czy nie. I co w związku z tym? Mam czuć się lepsza, czy co?
Ona ma umieć się dogadać, jej akcent nie jest najistotniejszą rzeczą. Zobacz sobie na FashionTV kiedyś jakiś pokaz, po którym wypowiadają się modelki, projektanci itp. Naprawdę rzadko zdarza się tam ktoś z poprawnym akcentem, z reguły każdy nawija po angielsku zaciągając swoim ojczystym akcentem. Jak widze nie dogadam sie z wami w zadnym jezyku I nigdzie nie napisalam ze czuje sie lepsza tylko ze majac takie mozliwosci (prywatne korepetycje, dostep do angielskich filmow itp.) moglaby mowic o niebolepiej. Mi byloby wstyd tak zaciagac i dazylabym do perfekcji, zwlaszcza ze to nic trudnego. ---------- Dopisano o 03:08 ---------- Poprzedni post napisano o 03:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 03:31 ---------- Poprzedni post napisano o 03:08 ---------- Olga na twarzy wyglada na grubsza niz jest. Moze powinna zmienic diete? Poza tym jej tok myslenia mnie rozwala. Wszyscy mysla ze jest zarozumiala, bo ma taka twarz? Hmm, a moze cos sie z tej twarzy "wydobywa", czyli moze ludzie bardziej zwrcaja uwage na to co mowi? Swoja droga bezcenne bylo spojrzenie dziewczyn jak Honorata wygrala bon na zakupy Ja bym w zyciu nie zjadla tego co dziewczyny mialy u Magdy Gessler. Nawet jakbym nie wiedziala co tam jest, no nie smakuje mi "dziwne" jedzenie ![]() Biedna Dorota Chyba bym zwymiotowala!
|
|
|
|
|
#2399 |
|
Konto usunięte
|
Obrzydliwe... makaron czy czekolada to pikuś, ale jakaś wątroba, czy bycze jądra oooo
![]() Honorata jeszcze tak jakby chciała lizać te j.... A Dorota z tą wątrobą nawet sobie poradziła. |
|
|
|
#2400 |
|
Raczkowanie
|
Na miejscu tego fotografa to bym dorwala jakis tasak i odciela odpowiedni kawalek z tej watroby. Nie rozumiem czemu Gessler sie tak oburzyla na grzeczne pytanie, tak jakby byla jego (bardzo zarozumialym) szefem?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

jeszcze z tymi krótkimi włosami...
Rozumiem, że Viera ich nie kojarzyła, ale ten tekst Anki

Takie teksty "dziecko" "źle wychowana dziewczynka", "zwariowałaś" też nie są szczytem dobrego wychowania.
Chyba bym zwymiotowala!