Top Model - część II - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-26, 22:55   #2371
Narrhien
Zakorzenienie

Dot.: Top Model - część II

Cytat:
Napisane przez agaola89 Pokaż wiadomość
Ej, może ze mną coś nie tak, ale one mają po prostu brzydkie zdjęcia z tej sesji. Chyba Olga mi się tylko podoba.
Mam bardzo podobne wrażenia.

W ogóle w trakcie robienia sesji pare razy pokazywali monitor na którym były różne fotografie i widziałam tam sporo ładnych, a na eliminacje wybrali totalnie z dupy te zdjęcia, chyba najgorsze, jakie mogli... dramat.

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 23:04   #2372
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaola89 Pokaż wiadomość
Ej, może ze mną coś nie tak, ale one mają po prostu brzydkie zdjęcia z tej sesji.
Też mi się nie podobają. A zdjęcie Anki jest totalnie komercyjne.

Cytat:
Napisane przez smitten Pokaż wiadomość
Od początku byłam za Olga, ale zmieniłam zdanie po tym odc. Faktycznie wydaje się być trochę zarozumiała, no i wcale nie jest taka ładna jak myślałam, szczególnie bez makijażu.

Stawiam na Viere!
No mi się Olga nigdy nie podobała , a bez makijażu to już w ogóle.

Kurcze żałuję ,że nie oglądałam dzisiaj tego odcinka. Kiedy są powtórki ?
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 23:06   #2373
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez valercia Pokaż wiadomość
u mnie antena odmawia posłuszeństwa i jestem zmuszona czekać aż program pojawi sie na necie
ja rownież dołączam się do czekania na netowy odcinek i chetnie dowiedziałabym się jaki jest jego adres,bo przegapiam program
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 23:07   #2374
malagaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
ja rownież dołączam się do czekania na netowy odcinek i chetnie dowiedziałabym się jaki jest jego adres,bo przegapiam program
http://tvnplayer.pl/odcinek,top-mode...2E08,3836.html
Stary 2011-10-26, 23:16   #2375
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Cytat:
Napisane przez szafiarka Pokaż wiadomość
czepialiście sie ze ktos nie umie angielskiego a teraz ktoś go umie to ma akcent zły omg
ekzakli
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 23:18   #2376
shine_sky
Zakorzenienie

Zgadzam się co do Michaliny, z odcinka na odcinek coraz mniej mi się podoba, brakuje mi w niej subtelności. Poza tym, nie podobała mi się ani w platynie, ani w tych odrostach teraz.

Olga super zdjęcie, ale jak dziś wypowiadała się do kamery, to taka zwyczajna ta jej buzia, jakaś spuchnięta, niewiem

Doroty zdjęcie nie podobało mi się w ogóle - nie widziałam w nim emocji, takie zwykłe, nie wiem czemu zostało wybrane jako najlepsze

Jak dla mnie na zdjęciach wychodzą najlepiej oprócz Olgi - Viera i Viktoria, i to one fascynują mnie najbardziej.
Oliwia jest śliczna, ale te jej wiecznie smutne oczy, i ten sam wyraz twarzy...

co do uzależnienia od programu - byłam zmuszona dziś wybiec spod prysznica,cała spieniona, bo zaczęło się moja ulubione show

mama powiedziała że jestem walnięta musze się z nią zgodzić :P
shine_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 23:29   #2377
kasieni887
Wtajemniczenie

mi sie zdjecie Oliwi nie podobalo, jakies takie zwyczajne...
za to wg mnie najlepiej wyszla Olga ale rozsmieszylo mnie zdjecie na stronie top model z podpisem "Dorota pozuje z watroba"

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 23:29   #2378
Mitsukki
Naczelny Hipster

Dorota jest ładna, ale nie podoba mi się na zdjęciach.
Olga ładnie wyglądała na castingu, fajne ma zdjęcia, ale mnie nie porywa.
Oliwia ładna, ale coś mi nie pasuje w niej, nie jest osobą, którą się zapamiętuje.
Asia jest fajna, ale powinna bardziej się starać, poprzednie dwa odcinki trochę sobie odpuściła.
Michalina wg mnie jest bardzo męska, przykro mi. Rozumiem, ze czuje się dziewczyną, ale jak ja na nią patrzę to widze mężczyznę jeszcze z tymi krótkimi włosami...

Viera i Viktoria Są cudowne.

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 23:35   #2379
ta_iwona
Rozeznanie

Jak Anka mogła nie znać żadnego z gości na tej imprezie? Rozumiem, że Viera ich nie kojarzyła, ale ten tekst Anki
ta_iwona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 23:44   #2380
kaja2301
Zakorzenienie

stresci ktos odcinek?
nie ogladalam i raczej na necie nie obejrze, skonczyl mi sie transfer i wszystko chodzi mi straaasznie wolno...

wiem tylko ze natalia odpadla, male zaskoczenie.
kaja2301 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 23:44   #2381
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ta_iwona Pokaż wiadomość
Jak Anka mogła nie znać żadnego z gości na tej imprezie? Rozumiem, że Viera ich nie kojarzyła, ale ten tekst Anki
jak mozna nie kojazyc w ogole EWY MINGE ? no kto jak kto ale ona sie chyba rzuca w oczy

w ogole... czasami sie przyczepiaja tu wyszłas brzydko mało ciekawe zdjęcie blabla... a na sesji maja robione mase fot i czasami jak pokazuja na aparacie to sa nawet nawet a potem nie wiem kto to wybiera te zdjecia do eliminacji... przeciez to nie wina kandydatek tylko osób wybierajacych te zdjęcia.
Stary 2011-10-26, 23:58   #2382
Nicponianka
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie! W ogóle nie trzeba się interesować modą itd. żeby wiedzieć kto to Ewa Minge albo Tomasz Jacykow, czy Rosati... Moja babcia wie kto to!

Ja jestem za Vierą!
Najbardziej podoba mi się Wiktoria, ale jest niska i pewnie daleko nie zajdzie, chociaż moim zdaniem na zdjęciach wychodzi najfajniej... Viera jest druga w moim prywatnym rankingu, więc stawiam na nią!

Zapraszam do siebie papierowo --> Wszystko, co kocham https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=598830
Nicponianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 23:59   #2383
cornflake-girl
Raczkowanie

Honorata,Viera i Viktoria są najbardziej fotogeniczne,co wiem od początku i dzisiaj się tylko potwierdziło

Olga o dziwo całkiem fajne zdjęcie,ostatnio radzi sobie trochę lepiej,zaczęła nad sobą pracować.

Ania jest dla mnie drugim po Oldze zaskoczeniem - na zajawkach w ogóle jej nie poznałam,zdjęcie z energią bez tego "miauczącego" wyrazu twarzy co zazwyczaj. Jak dla mnie to ona na pewno nadaje się do finałowej 3(choć nie chciałabym żeby wygrała),bo warunki fizyczne idealne,do tego na zdjęciach zazwyczaj wychodzi dobrze. Pominęłam oczywiście kwestię charakteru...

Oliwia trochę słabo...Ot,zwyczajne zdjęcie - niebrzydkie,ale też niezapadające w pamięć. Jak dla mnie to ona i Olga pomimo niewątpliwej urody, są dosyć nijakie i nie mają siły przebicia.

Joanna wypadła w sumie dosyć słabo.Mam wrażenie, że to nie jest program dla niej i się męczy.

Po Natalii,na którą zdecydowanie nadszedł już czas, następna w kolejce jest na pewno Dorota. Kiepsko dzisiaj wypadła - po prostu wzięła mięso do rąk i dała sobie zrobić zdjęcie. Zero pracy twarzą, nic nie wyrażająca mina...Mam nadzieję, że poleci w następnym odcinku,bo już nic z siebie nie wykrzesa...
cornflake-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 00:00   #2384
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Anka - nawet nie chce mi się komentować. ;p Jej osobowość, sposób mówienia DOBIJA.
Asia - ona się zachowuje jakby jej było wszystko jedno.
"Gadżet" Doroty był tak paskudny, że wielki rispekt dla niej, że w ogóle wzięła to do ręki.
Podobało mi sie zachowanie Honoraty przy celebrytach, Oliwii też. Tej drugiej zdjęcie było nie najlepsze, ale takie ktoś wybrał - cóż.

W następnym odcinku mam nadzieję że odpadnie Joanna (bo na cud, że Anka chyba nie ma co liczyć ;p).

Edytowane przez tenebris
Czas edycji: 2011-10-27 o 00:01
tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 00:11   #2385
ta_iwona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nicponianka Pokaż wiadomość
Dokładnie! W ogóle nie trzeba się interesować modą itd. żeby wiedzieć kto to Ewa Minge albo Tomasz Jacykow, czy Rosati... Moja babcia wie kto to!
Właśnie. Dlatego coś mi się wydaje, że ściemniała z tym
Stary 2011-10-27, 00:16   #2386
201609062117
Konto usunięte

Obejrzawszy...

Nie rozumiem, jak osoby hmm... pretendentki do bycia modelką nie znają czołowych polskich projektantów nie wiem czy to świadoma próba pokazania "ach ja tu jestem przez przypadek, ale no wiecie, jestem śliczna więc po co mi ta wiedza" czy one naprawdę są takimi ignorantkami.

A co do sesji: zdjęcia były paskudne wg. mnie dobrze wyszła tylko Olga reszta to jakaś masakra, a pierwszeństwo dzielnie dzierży Michalina. Jakbym takie zdjęcie zobaczyła w jakieś gazecie, nie domysliłabym się że to kobieta

A Anka cierpi chyba na rozdwojenie jaźni albo nawdychała się za dużo środków halucynogennych nie znając ich przeznaczenia
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 00:20   #2387
a34
Zakorzenienie

http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,10541745,Nie_trze ba_sie_rozbierac__by_zost ac_top_modelka_.html

Anka po raz kolejny przeszła samą siebie przy pierwszym zadaniu
Z tego co zobaczyliśmy, to rzeczywiście Honoracie należała się ta nagroda, ale irytujące jest to, że pokazali tylko połowę dziewczyn, a przy ocenie jury nawet nie odniosło się do ich prób nawiązania kontaktu
W poprzedniej edycji, kiedy dziewczyny miały zdobyć wizytówki, jurorzy poświęcili temu chociaż kilka słów, z tego co pamiętam.

Edytowane przez a34
Czas edycji: 2011-10-27 o 00:49
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 00:22   #2388
solll
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie. Dlatego coś mi się wydaje, że ściemniała z tym
a ja nie znam tych osób;p Ewę Mingę jedynie kojarzę, bo parę dni temu oglądałam jakiś wywiad z nia w necie, przez przypadek zresztą na niego natrafiłam.
Ale może to wynika z tego, że nie mam i nie oglądam tv, nie czytam pudelka ani innych tego typu portali, więc generalnie jestem zielona w tych sprawach

A co do samego odcinka, to ten cały Jacykow wg mnie przesadził stosunku do Olgi Nie miał prawa mówić jej rzeczy typu, że jest niewychowaną dziewczynką, czy że chyba zwariowała- to dopiero było niekulturalne- powiedzieć tak do jakiejkolwiek osoby, a już zwłaszcza do kobiety...

Edytowane przez solll
Czas edycji: 2011-10-27 o 00:24
solll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 00:28   #2389
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez solll Pokaż wiadomość
a ja nie znam tych osób;p Ewę Mingę jedynie kojarzę, bo parę dni temu oglądałam jakiś wywiad z nia w necie, przez przypadek zresztą na niego natrafiłam.
Ale może to wynika z tego, że nie mam i nie oglądam tv, nie czytam pudelka ani innych tego typu portali, więc generalnie jestem zielona w tych sprawach

A co do samego odcinka, to ten cały Jacykow wg mnie przesadził stosunku do Olgi Nie miał prawa mówić jej rzeczy typu, że jest niewychowaną dziewczynką, czy że chyba zwariowała- to dopiero było niekulturalne- powiedzieć tak do jakiejkolwiek osoby, a już zwłaszcza do kobiety...
Ale Ty nie występujesz w programie pt Tap Madl

A wg Jacyków dobrze się zachował, wiadomo było po co one tam są i jakie jest ich zadanie więc wypadałoby chociaż się przedstawić. Nie bawimy się w gwiazdorzenie jeśli gwiazdami nie jesteśmy
Stary 2011-10-27, 00:30   #2390
szafiarka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cornflake-girl Pokaż wiadomość

Joanna wypadła w sumie dosyć słabo.Mam wrażenie, że to nie jest program dla niej i się męczy.

.
joanna w ogole nie zapada w pamięć. Przez pierwsze dwa odcinki zastanawialam sie która to wgl jest. Teraz tez, albo jest albo nie , program nie ucierpi .

szafiarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 00:32   #2391
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
http://warszawa.gumtree.pl/c-Nieruch...AdIdZ325414523

Anka po raz kolejny przeszła samą siebie przy pierwszym zadaniu
Z tego co zobaczyliśmy, to rzeczywiście Honoracie należała się ta nagroda, ale irytujące jest to, że pokazali tylko połowę dziewczyn, a przy ocenie jury nawet nie odniosło się do ich prób nawiązania kontaktu
W poprzedniej edycji, kiedy dziewczyny miały zdobyć wizytówki, jurorzy poświęcili temu chociaż kilka słów, z tego co pamiętam.
A o co chodzi z tym ogłoszeniem na gumtree? Bo chyba mam jakiś ciężki tok myślenia i nie rozumiem

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 00:33   #2392
szafiarka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
"Gadżet" Doroty był tak paskudny, że wielki rispekt dla niej, że w ogóle wzięła to do ręki.
kurde a mnie jakos zdziwilo ze robiła wielkie ale , przecież to tylko wątroba. Juz lepsze od jąder wg mnie

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
A o co chodzi z tym ogłoszeniem na gumtree? Bo chyba mam jakiś ciężki tok myślenia i nie rozumiem
chyba jakas pomylka;p

szafiarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 00:36   #2393
ta_iwona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szafiarka Pokaż wiadomość
kurde a mnie jakos zdziwilo ze robiła wielkie ale , przecież to tylko wątroba. Juz lepsze od jąder wg mnie
Ale była ciężka - 8kg mówili - i ś
mierdziała
Stary 2011-10-27, 00:39   #2394
solll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
Ale Ty nie występujesz w programie pt Tap Madl

A wg Jacyków dobrze się zachował, wiadomo było po co one tam są i jakie jest ich zadanie więc wypadałoby chociaż się przedstawić. Nie bawimy się w gwiazdorzenie jeśli gwiazdami nie jesteśmy
a ja myślę, że to bardziej stres był niż gwiazdorzenie chociaz nie wiem- nie znam dziewczyny. Tak czy siak- zachował się niekulturalnie, zwłaszcza machając na koniec ręką z tekstem Idź już sobie

solll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 00:42   #2395
Sugarbomb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez solll Pokaż wiadomość
Zgadzam się, może dziewczyna z tego wszystkiego zapomniała się przedstawić a on ją zrugał jakby niewiadomo co powiedziała Takie teksty "dziecko" "źle wychowana dziewczynka", "zwariowałaś" też nie są szczytem dobrego wychowania.
Sugarbomb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 00:49   #2396
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
AAaa, już edytowałam, przepraszam za zamieszanie
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 00:58   #2397
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sugarbomb Pokaż wiadomość
Zgadzam się, może dziewczyna z tego wszystkiego zapomniała się przedstawić a on ją zrugał jakby niewiadomo co powiedziała Takie teksty "dziecko" "źle wychowana dziewczynka", "zwariowałaś" też nie są szczytem dobrego wychowania.
Ale to jest szoł bizness i nie ma zmiłuj. Jakieś zasady obowiązują zwłaszcza jeśli dana osoba chce się wybić. Owszem można być pyskatym i bezczelnym ale "do końca" a nie jedno zdanie i już rumieniec, łzy w oczach i czarna rozpacz.
Stary 2011-10-27, 04:31   #2398
Magiciatko
Raczkowanie

[QUOTE=Mitsukki;30170787]Ja się nie posługuję angielskim na codzień, akcent mam poprawny, słyszę u innych czy jest dobry czy nie. I co w związku z tym? Mam czuć się lepsza, czy co?
Ona ma umieć się dogadać, jej akcent nie jest najistotniejszą rzeczą.
Zobacz sobie na FashionTV kiedyś jakiś pokaz, po którym wypowiadają się modelki, projektanci itp. Naprawdę rzadko zdarza się tam ktoś z poprawnym akcentem, z reguły każdy nawija po angielsku zaciągając swoim ojczystym akcentem.

Jak widze nie dogadam sie z wami w zadnym jezyku I nigdzie nie napisalam ze czuje sie lepsza tylko ze majac takie mozliwosci (prywatne korepetycje, dostep do angielskich filmow itp.) moglaby mowic o niebo
lepiej. Mi byloby wstyd tak zaciagac i dazylabym do perfekcji, zwlaszcza ze to nic trudnego.

---------- Dopisano o 03:08 ---------- Poprzedni post napisano o 03:00 ----------

Cytat:
Napisane przez valercia Pokaż wiadomość
nie można mieć wszystkiego.... no bez przesady, na świecie jest tyle "odmian" angielskiego że akcent ma tu chyba najmniejsze znaczenie. to tak jakby sie czepiać ślązaka że nie umie mówić po góralsku
Akcent ma znaczenie, to ze jest wiele jego odmian nie jest zadna wymowka. Zwroc uwage ze jak ktos chcialby sie nauczyc polskiego to nikt by go nie uczyl goralskiego czy slaskiego, chyba zeby ktos sobie zazyczyl. Poza tym slask czy podhale to region a nie kraj tak jak Australia czy Anglia i poza tym sa o wiele bardziej oddalone od siebie, wiec nie rozumiem skad to porownanie? A teraz ogladam program.

---------- Dopisano o 03:31 ---------- Poprzedni post napisano o 03:08 ----------

Olga na twarzy wyglada na grubsza niz jest. Moze powinna zmienic diete? Poza tym jej tok myslenia mnie rozwala. Wszyscy mysla ze jest zarozumiala, bo ma taka twarz? Hmm, a moze cos sie z tej twarzy "wydobywa", czyli moze ludzie bardziej zwrcaja uwage na to co mowi?
Swoja droga bezcenne bylo spojrzenie dziewczyn jak Honorata wygrala bon na zakupy
Ja bym w zyciu nie zjadla tego co dziewczyny mialy u Magdy Gessler. Nawet jakbym nie wiedziala co tam jest, no nie smakuje mi "dziwne" jedzenie
Biedna Dorota Chyba bym zwymiotowala!
Magiciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 07:22   #2399
201605021613
Konto usunięte

Obrzydliwe... makaron czy czekolada to pikuś, ale jakaś wątroba, czy bycze jądra oooo

Honorata jeszcze tak jakby chciała lizać te j.... A Dorota z tą wątrobą nawet sobie poradziła.
201605021613 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 07:27   #2400
Magiciatko
Raczkowanie

Na miejscu tego fotografa to bym dorwala jakis tasak i odciela odpowiedni kawalek z tej watroby. Nie rozumiem czemu Gessler sie tak oburzyla na grzeczne pytanie, tak jakby byla jego (bardzo zarozumialym) szefem?
Magiciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości