![]() |
#2611 |
Polka Ogarniaczka
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
zakochałam się w tych produktach:
http://www.bogutyn.pl/go/_category/i...9295eab1f39b2c http://drbronner.pl/
#2612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ogromną nadzieję, że szybko wyjaśnicie sobie pewne sprawy i ze się ułoży.... i że w końcu będziecie się cieszyć tym czasem, który został Wam dany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2613 | |
Wtajemniczenie
|
to jej zdjecie mi sie dzis podobalo
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
Biska, trzymam za Was mocno kciuki - taki weekend we dwoje na pewno nie zaszkodzi, a oglądanie zdjęć może być dobrym zaczynkiem do rozmowy
![]() ![]() Jejku, oczy mi się kleją, taka jestem zmęczona, a jeszcze conajmniej godzina ![]() nuuuudnooo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | |
Wtajemniczenie
|
czesc
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
no my mamy różne akcje i non-stop się rozśmieszamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2618 |
Zakorzenienie
|
czyli wracasz do nas już na stałe??? ![]() ![]() jeeeeeeee :tańczę: |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Zakorzenienie
|
nie wiem, nie rozumiem tego czasem. Na podglądach na laptopie były lepsze zdjęcia tej z czekoladą czy tej z jajami a wybrali gorsze i przez to też jest inna ocena zdjęć. Ania mimo bycia beznadziejną płaczką umie pozować i ma dobrą figurę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Zakorzenienie
|
Taki mam plan
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my nie tylko wciągamy jak serial, ale i jesteśmy jak serial ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
biska czeeeść
![]() ![]() ![]() Nie lubię patobiochemii z panem O. ![]()
#2623 |
Zakorzenienie
|
Przeleciałam Was na szybko, mam nadzieję że było Wam przyjemnie
![]() Na wstępie: Witam nowe Zazdrośnice ![]() Kawa, powodzenia w psiej szkole ![]() Carmi, każda suknia na swój sposób jest piękna! Med, dobrze że się dokumenty znalazły ![]() Stygmatek, na płatny staż masz dwie możliwości iść: albo przez urząd pracy, albo że firma sama organizuje i ci opłaca. Generalnie przy firmach jest tak że jest jakaś rekrutacja i na staż wybierani są najlepsi, ale zdarza się też, że samemu się idzie i oni się zgadzają. Skoro chcesz teraz to chyba bardziej ci się opłaca pochodzić po firmach i popytać. Naj, oczywiście że pojawię się na Twoim ślubie ![]() Majasn, dynie czadowe ![]() Justyna, gratuluję podwyżki ![]() Karola, na co wydasz premię ? ![]() Lady, reklama z dzieciakiem zabawnie żałosna jak dla mnie, za to whiskasa, jak każda kocia reklama wywołuje u mnie śnilnotok zachwytu ![]() Bisia, trzymam kciuki żeby było jeszcze bardziej z górki i coraz lepiej ![]() Oto mój opis: Rzeczy które Ci sprzyjają kolor brązowy owoc gruszka kamienie kryształ górski cyfra 4 liczba 98 Rodzaje posiadanej inteligencji emocjonalna 11% psychoruchowa 20% logiczna 25% werbalna 21% wizualna 13% twórcza 11% Kilka faktów na Twój temat W trudnych życiowych sytuacjach potrafisz zacisnąć zęby i wyjść zwycięsko pomimo przeciwności Nie znosisz rutyny, jesteś urodzonym poszukiwaczem przygód Wykazujesz determinację w dążeniu do celu, nie zniechęcasz się napotkanymi przeszkodami Zawsze dotrzymujesz raz danego słowa, twoi przyjaciele i współpracownicy wiedza, ze można ci powierzyć odpowiedzialne zadania Jesteś osobą niezależną i nie tolerujesz rozkazów, samodzielnie podejmujesz ważne decyzje Drzemie w tobie wyjątkowy talent, pielęgnując go możesz osiągnąć bardzo wiele ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Ja za to spędziłam dziś fajny ranek z M. Ugotowaliśmy też pyszną zupę ze szpinakiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
Pomocy
![]() Pisze się "Potencjał w" czy "Potencjał przy" w znaczeniu możliwości. Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-10-26 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może być tylko potencjał czegoś, np. potencjał dziecka. jako możliwości, to może być np. dziecko ma potencjał. jak Ci nie odpowiada i koniecznie musi być w lub przy, to powinnaś użyć innego słowa ![]() Bisia, masz o jedną mniej osobę do połapania się w życiorysie - u mnie (klasycznie) bez zmian ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
siedzę zaryczana ze stosem papieru wokoło.... oglądam Miami Animal Police i ryczę..... jak ludzie mogą robić taką krzywdę zwierzakom.... tak je zaniedbywać?!?!?!? czemu na świecie jest tyle okrucieństwa wobec tak małych i nieporadnych żyjątek?
![]() okropnie mi źle po tym programie i mam doła..... chyba idę spać... dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ech, nie powinnam pisać, ale właśnie utylizujemy mole żywieniowe ![]() Tzn nie zabijamy każdego z osobna tylko wszystko z szafki do wora i do kosza. Tylko zastanawiam się, czy wszystko mam wywalić z jednej szafki czy ze wszystkich? I jak to wyczyścić, żeby małpy się nie pojawiły znów :/ Z czymś zostały do domu przyniesione ![]() Tylko z czym :/ Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-10-26 o 23:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Zakorzenienie
|
a "widzę potencjał w jej muzykalności" ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
żródło: https://wizaz.pl/kosmetyki/kodeks.php |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zaraz ide na pociąg, wracam za równiutki tydzień, nie biorę swojego kompa więc nie wiem czy uda mi się zajrzeć, także nie produkujcie zbyt dużo stron do nadrabiania ![]() Jak któraś dostanie pierścień to proszę o smsa! ![]() No to tego, jadę się zaręczyć ![]()
#2631 |
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Maju gratuluję ![]() Bisia wspólny wyjazd to dobry pomysł ![]() ![]() Aniołku mam nadzieje, że dziś już lepiej się czujesz? ![]() ![]() Aleks chcesz mieć krótką sukienkę?moja mama miała, tylko niedpoasowaną ale szeroką ![]() ![]() Ilsa rozumiem, że nie podoba Ci się Jego czapka, ale czasem warto ugryźć się w język i inaczej wyrazić swoje zdanie ![]() ![]() ![]() ![]() Gwizdak fajnie podsumowałaś temat frustracji ![]() ![]() Aleksteż nie odeszłabym od TŻ, z którym jest mi dobrze, jestem szczęśliwa z powodu braku pierścionka ![]() Naj trzymam kciuki za magisterkę bo to oznacza zaręczyny i ślubik ![]() ![]() Caprioszku udanego pobytu u TŻ ![]() ![]() ![]() Frezyjko ja nie mogę oglądać tego programu ![]() ![]() będziemy adoptować wirtualnie--dzięki podpowiedzi Naj- psiaka z naszego schroniska w rodzinnym mieście ![]() ![]() Arrakis ![]() Carmi a znasz taką restaurację ![]() ![]() Stygmatku wolę Cię w blondo-brązie ![]() co do tap żenadł to TŻ chciał mi wczoraj tv wyłączyć bo wyklinałam jak pokazywali tą Ankę-boszzzz jakie to puste dziewczynisko. mm nadzieję, że ludzie nie dadzą się nabrać na Papierską2 Pony ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- aaa Kawka ale Lola ma zabawek ![]() ![]() ![]() myjesz Lolce zębory? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() By, jak pojedziecie wybrać sobie psiaka do adopcji wirtualnej, to się może skończyć adopcją w realu ![]() ![]() Frezi, ja nie mogę oglądać takich programów, jestem wyczulona i potem bym się długo nie mogła ogarnąć ![]() Zwiesu, porównywać mole spożywcze do psów czy kotów ![]() ![]() A ja wczoraj włączyłam sobie film "Hachiko...", obejrzałam do połowy, bo czułam, że zaraz zrobi się źle i wyłączyłam. Dzisiaj dooglądam, ale nie wiem, czy mam siłę... http://pl.wikipedia.org/wiki/Hachik%C5%8D
![]() |
#2633 |
MBZ♥
|
Tysia bo mamy jednego
![]() ![]() ![]() Zwies radzę Ci wyrzucić wszystko, poodsuwać szafki, wymyć wszystko dokładnie. to długa walka. potem wszystko trzeba trzymać w zamykanych pojemnikach ************ Kochany i dzielny ten Pies z Linka ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Osz wyrelaksowałaś się wczoraj? ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-27 o 06:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bisiu bardzo się cieszę, że widać światełko w tunelu ![]() ![]() BYou mój piesior też ma taką fazę - od narodzin ![]() ja nie oglądam Tap Madl więc nie jestem na biężąco ![]() jeszcze dzisiaj i wolne ![]() BYou jeszcze przed kąpielą wykorzystałam, że męża nie ma i zapakowałam nawigację ![]() ![]() ![]()
RAZEM ![]() ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-10-27 o 06:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
Zakorzenienie
|
Osz, aaaaale Ci zazdroszczę wolnego
![]() ![]() Wiecie co, oglądam fotki takich dwóch dziewczyn ode mnie z miasta. Bogata rodzina, zresztą z ich mamą widuję się na siłowni, uczy w szkole mojej młodej. One mają wszystko, czego dusza zapragnie, serio. Kosmetyki, ciuchy, biżuteria, mieszkanie w Krakowie, no po prostu szał (żałoszczę, bo kurna, lubię luksusy ![]() ![]() EDIT: A w ogóle na monitorze w pracy mój podpis wygląda inaczej niż na lapku w domu i mi się tu nie podoba ![]()
![]() |
#2636 |
Zakorzenienie
|
... Boję się!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
MBZ♥
|
Pony
![]() Justyna trochę nie ogarniam-w jakim sensie straciłaś? ![]() ![]() ![]() naprzeciwko mojego domu jest gimnazjum-i jak widzę niektóre dziewczyny, nieporadnie pomalowane z nerkami na wierzchu, fajką w łapie i przerywnikiem na ustach to cieszę się, że chodziłam do podstawówki, w której było się po prostu dzieckiem, a na malowanie przyszedł czas w liceum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.