|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#781 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 12 449
|
Dot.: Kluby Fitness w Krakowie-które polecacie???
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#782 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 224
|
wiesz co... ostatnio by³am tam w maju i bardzo mi siê podoba³o. Wczoraj jak wesz³am na ich grafik to poranne zajêcia prowadzi wiêkszo¶æ nowych osób tak wiêc nie wiem jak bêdzie teraz (popo³udniu widzê, ¿e jest "stara" kadra). Ale w Infinity pierwszy dzieñ masz gratis tak wiêc mo¿na i¶æ na ró¿ne zajêcia i zobaczyæ czy Ci odpowiada. Ja niestety ju¿ nie mogê skorzystaæ z gratisowego wej¶cia tak wiêc bêdê musia³a zaryzykowaæ. Ale cenowo jest to dla mnie najkorzystniejsza oferta.
|
|
#783 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Teraz tez dowiedzia³am siê ¿e ten trener bêdzie w tym nowym PERFECT GYM ZAKOPIANKA wiêc by³am znów wczoraj w tej Zakopiance ca³ej no i ju¿ ceny posz³y w górê, rosn± im blizej otwarcia, zreszt± na takich samych zasadach dzia³a Pure i tak sie zapisywa³am przy jego otwarciu. Tutaj na szcze¶cie uda³o mi sie troche wcze¶niej podejsc i mam lepsz± cenkê 150 karnet open 6.00 - 23.00 (a mog³am mieæ 140 to mi siê zachcia³o zastanawiaæ!) fitness + si³ownia + sauna, jacuzzi wiec tylko czas poka¿e jak mi sie klubik bêdzie podoba³, ale jest próbnych 10 dni, gdzie mo¿na siê rozmy¶liæ wiêc spoko aaa no i bêdzie POLE DANCE !!!!!
|
|
|
|
|
|
#784 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 5
|
Ja te¿ siê zapisa³am tam do klubu na Zakopiance. Narazie same wizualizacje, ale wygl±da nie¼le, pozatym tak jak piszesz zawsze jest to 10 dni. Mam nadzieje, ze jak na sieæ amerykañsk± przysta³o klub bêdzie na naprawdê wysokim poziomie. Podoba mi siê to, ¿e s± te 3 sale fitness no i pe³na ró¿norodno¶æ Joga, pilates .... funky, zumba, pole dance, shape step, tbc, abt, samoobrona dla kobiet, kick boxing, spinning, body pump, mma - czyli to co moze mnie w ci±gu najblizszych miesiêcy po koleji interesowaæ
Ja wypatrzy³am na ich filmiku mojego ulubionego trenera stad taka szybka decyzja o zmianie klubu od nowego roku.
|
|
|
|
|
#785 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#786 |
|
BAN sta³y
|
Ja te¿ zapisa³am siê do klubu na Zakopianke.
---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:12 ---------- U mnie posz³o w miare szybko! Na ich filmiku promocyjnym wypatrzy³am swojego ulubionego trenera no i nie mog³am siê nie zapisaæ, w razie gdyby co¶ mi siê nie spodoba³o, w co w±tpie jest to 10 próbnych dni na samym poczatku wiec mogê zrezygnowaæ tak jak piszesz. Poza tym jak klub bêdzie wygl±da³ tak jak na filmiku i wizualizacjach no to nie ma mowy zeby mi sie nie spodoba³
|
|
|
|
|
#787 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#788 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikt mi nie odpowiedzia³ na pytanie a'propos Pure w Angel City. Z tego co wyczyta³am na ich stronie i dowiedzia³am siê telefonicznie (chocia¿ zbyt wielu informacji nie chc± udzielaæ, zapraszaj± do przyj¶cia i poinformowaniu siê na miejscu), to jest tam opcja open za 145 z³ i umowa nie na 12 miesiêcy, co mnie zawsze automatycznie odstrasza, a na 2 m-ce. A dok³adniej rzecz bior±c na czas nieokre¶lony minimum 2 m-ce. No i w³a¶nie, czas nieokre¶lony... naczyta³am siê o Pure wielu niepochlebnych opinii, ¿e ciê¿ko zrezygnowaæ (przy takiej umowie pewnie trzeba z odpowiednim wyprzedzeniem), ¿e s± problemy z p³atno¶ciami itp.
Je¶li kto¶ chodzi/chodzi³ do tego klubu to proszê o informacje jak to wygl±da w praktyce, bo cena jest do¶æ kusz±ca a lokalizacja dla mnie idealna
|
|
#789 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
standardowy karnet open (fitness, si³ownia, relaks, sauna) jak sprawdza³am w Krakowie to powy¿ej 400 z³ zawsze!!! ze wzglêdu na lokalizacjê chodzi³am swego czasu do le premier - gdzie p³aci³am miesiêcznie 430 z³ za taki karnet si³ownia + zajêcia fitness!!! W Pure jestem ju¿ d³ugo, p³acê 200/miesiêcznie. Mam klub otwarty od rana do wieczora, mogê przyj¶æ kiedy mi sie podoba. To bardzo wygodne, wiec polecam! Z tego co sie orientuje w Angel sa tanie karnety bo to ma³y klub w porównaniu do tego co ja jestem najczê¶ciej (Galeria Kazimierz) nie ma sauny ani strefy relaksu, ale masz dostep do zajêæ jak ci siê podoba, nie znajdziesz nic tanszego open nawet je¶li chodzi o sam fitness. A sama forma umowy dodatkowo Ciê nakrêca i motywuje na pocz±tku, jak nie i¶æ jak p³acisz, a potem sobie ju¿ nie wyobrazasz jak masz nie i¶æ przeciez wszyscy tam na Ciebie czekaj±, no i napewno nie spotkasz sie z tym ze zajêcia bêd± odwo³ane!!!!
|
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mnie w tej sieci najbardziej podoba³o siê to, ¿e zajêcia s± full open no i za 145 z³?? super cena. Chodzi³am wcze¶niej do Cascady i za karnet miesiêczny open p³aci³am 280 z³ + doplata za zajêcia. ogólnie oko³o 300 - 400 z³ miesiêcznie!!!! W Pure mia³am to samo za mniej ni¿ po³owe tej ceny miesiêcznie, bez zadnych zapisów na zajêcia i problemów, nie my¶la³am tez czy zajêcia napewno siê odbêd±!! My¶lê, ze warto siê tam zapisaæ, choæ ja w tej chwili bêdê rezygnowaæ z cz³onkostwa ( mam ju¿ umowe na czas nieokre¶lony w zwi±zku z czym mogê zrezygnowaæ w dowolnym momencie pamietajac o miesiêcznym okresie wypowiedzenia- nie wiem kto pisze taki g³upoty na forach, umowa z klubem fitness to tylko ich zabezpieczenie, ale nikt nie zmusi Cie do chodzenia tam si³±, oczywi¶cie trzeba siê wybrac i odpowiednio to wyt³umaczyæ, pamiêtaj±æ o tym ze umowa to umowa, oni daj± dobr± cene a my mamy dostêp do wszystkiego, ich zysk bêdzie tylko po up³ywie odpowiedniego okresu stad taka umowa. Wiem, ze takie abonamenty tez mo¿na cedowaæ, ogólnie nie spotka³am siê z tym zeby ktos mia³ problem z moich znajomych z tym, zeby tez znale¿æ kogos na swoje miejsce.
|
|
|
|
|
|
#791 |
|
Wtajemniczenie
|
dziêki za odpowiedzi
|
|
#792 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
Mam pytanie - czy ostatnio która¶ z was chodzi³a do na ten fitness przy Koronie - chyba Fitness Team siê to nazywa. Ja s³ysza³am bardzo dobre opinie od jednej kole¿anki, ale podobno w miêdzyczasie zmienili siê instruktorzy, a to chyba do¶æ wa¿ne jest, wiêc wola³abym siê upewniæ, ¿e na pewno warto.
|
|
|
|
|
#793 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
.. ale z tego co pamiêtam ju¿ tam nie pracuj±.. Za to o managerze Fitness Team s³ysza³am same z³e opinie, wiec chociazby dlatego omijam z daleka...
|
|
|
|
|
|
#794 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 79
|
Dziewczyny,
czy która¶ z was bra³a udzia³ w zajêciach Jukari w Pure G. Kazimierz? Wygl±da fantastycznie, mo¿e kto¶ wie wiêcej jak zajêcia wygl±daj±? Pozdrawiam!! |
|
|
|
|
#795 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 803
|
taak-Dorota z Fitness Teamu to naprawdê prawdziwy znawca tematu. No i utytu³owana zawodniczka, bo sama podnosi ciê¿ary wyczynowo. Mia³am z nia zajêcia na kursie instruktorkim i nie mog³am wyj¶æ z podziwu dla jej wiedzy, pasjii, zaanga¿owania.
W fitness teamie ju¿ nie pracuje-jak robi³am kurs pracowa³a w Energymie na Wroc³awskiej, nie wiem czy dalej tam jest, ale o ile mi wiadomo to tak.
|
|
|
#796 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczynki
chcia³am chodziæ na zumbe :P polecacie mo¿e który¶ z Krakowskich klubów w którym jest ona na prawdê dobrze prowadzona? pzdr
|
|
|
|
|
#797 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 373
|
A co z klubem Niuton z Nowej Huty? Chodzi tam kto¶? Chodzi mi o t± si³owniê tylko dla pañ?
|
|
|
#798 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Witam. Mog³yby¶cie powiedzieæ co wiecie/my¶licie o Atlantic squash & wellness na Stradomskiej? albo ewentualnie o jakim¶ innym klubie w bliskiej odleg³o¶ci. Mieszkam w okolicy i w sumie lokalizacja mi pasuje, nic konkretniejszego jednak o tym klubie nie wiem. Warto? interesuje mnie tam fitness i si³ownia, do karnetów open maj± saune gratis. Boje sie tylko ze na si³owni to same "pudziany" bêd± i zgine tam pomiedzy nimi
Dodam, ¿e nigdy nie by³am jeszcze na si³owni, teraz chce sporóbowac, na fitness chodze juz od kilku lat. Je¶li sie Która¶ te¿ tam wybiera to proszê daæ znaæ, razem ra¼niej! |
|
|
|
|
#799 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Æwiczysz na specjalnie zamontowanych linach, zajêcia które mia³y okazaæ siê hitem sta³y siê klap±, g³ównie przez koncesje Pure na te zajêcia. Mój klub w którym wtedy æwiczy³am nie móg³ ich prowadziæ bo oni mieli wy³±czno¶æ. Niestety chyba nie umieli tego zbyt rozpromowaæ, a teraz to ju¿ chyba zaden z trenerów nie umie ich prowadziæ, bo profesjonalne szkolenie mia³o tylko pare osób które jak mi wiadomo w Pure ju¿ nie pracuj±. Mia³y byæ mega fajne, reklamowane w ka¿dym reeboku i ró¿nych gazetach jako zajêcia rozci±gajace, wzmacniaj±ce i poprawiaj±ce wytrzyma³osc. My¶le ze mo¿na by niez³e cuda robiæ, niestety tak nie bylo na zajêciach na ktorym by³am, a by³am na 2. |
|
|
|
|
|
#800 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#801 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 023
|
Dziewczyny, wiecie cos o clubie Energym W Nowej Hucie? Jak warunku, atmosfera? Polecacie?
|
|
#802 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 79
|
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Æwiczysz na specjalnie zamontowanych linach, zajêcia które mia³y okazaæ siê hitem sta³y siê klap±, g³ównie przez koncesje Pure na te zajêcia. Mój klub w którym wtedy æwiczy³am nie móg³ ich prowadziæ bo oni mieli wy³±czno¶æ. Niestety chyba nie umieli tego zbyt rozpromowaæ, a teraz to ju¿ chyba zaden z trenerów nie umie ich prowadziæ, bo profesjonalne szkolenie mia³o tylko pare osób które jak mi wiadomo w Pure ju¿ nie pracuj±. Mia³y byæ mega fajne, reklamowane w ka¿dym reeboku i ró¿nych gazetach jako zajêcia rozci±gajace, wzmacniaj±ce i poprawiaj±ce wytrzyma³osc. My¶le ze mo¿na by niez³e cuda robiæ, niestety tak nie bylo na zajêciach na ktorym by³am, a by³am na 2.[/QUOTE] A to szkoda. Mia³am nawet zamiar przej¶æ siê tam na zajêcia, tyle ¿e musia³abym zap³aciæ 50 z³ bo nie mam karnetu. ale w tym wypadku to chyba nie ma sensu. Szkoda... |
|
|
|
|
#803 |
|
Wtajemniczenie
|
Cholera, a ja ci±gle nie wiem gdzie i¶æ
Ju¿ praktycznie by³am zdecydowana na Pure w AC, do czasu a¿ sympatyczna dziewczynka oprowadzaj±ca mnie po klubie, poinformowa³a mnie, ¿e na wstêpie dodatkowo muszê zap³aciæ 225 (jakie¶ wpisowe i 25 z³ za wyrobienie karnetu)!!!! "Troszkê" chyba przesadzili
|
|
#804 | |
|
Przyjació³ka KWC
Wiadomo¶ci: 15 370
|
Cytat:
Natomiast sauna przyjemna - niedu¿a, strefa relaksu tylko za ma³a jak kto¶ chce rzeczywi¶cie skorzystaæ i zrobic kilka sesji a nie wej¶æ siê ogrzaæ (1 le¿ak to trochê za ma³o ).
|
|
|
|
#805 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Cytat:
![]() Ja chodzê teraz jeszcze do platinium na lea, widze, zê nikt sie nie wypowiada na ten temat za bardzo. Chcia³abym go poruszyæ, bo bardzo denerwuje mnie jedna sprawa, zreszta nie tylko mnie ale te¿ i innych klientów klubu na lea, którzy ¿yj± karmieni informacj± o tym ¿e do klubu bêd± mieli blizej. Chodzi ogólnie o kampanie reklamowa FITNESS PLATINIUM która poza tym, ze jest ¿enuj±ca (superbohaterowie... nawet nie jest to ¶mieszne!) jest jaka¶ nieprawdziwa!!!!! Czekamy na otwarcie klubu na Mogilskiej ju¿ kilka miesiecy!!! Rozumiem reklame itd bo teraz wszystko tak dzia³a, ale po co mówiæ klientom którzy korzystaj± z ich us³ug na lea ze ju¿ bêdzie otwarty na tej mogilskiej na pocz±tku wakacji potem ze koniec sierpnia, potem we wrze¶niu, pa¼dzierniku.. itd !!!!!! czyli co mo¿e za rok bêdzie? Czy to jaka¶ nowa forma namawiania klientów na nie rezygnowanie z klubu? (haha przechodzi³am podobn± musztre jak Pure kolejny mia³ sie otwieraæ ... niech Pani poczeka, przecie¿ mówi³a Pani ze to bêdzie blizej od pracy... i czeka³am jak g³upia p³ac±c za karnet) Powracaj±c do Platinium - Nie wspominam ju¿ o osiedlu Ludwinów, gdzie te¿ ju¿ klub mia³ byæ lada dzieñ! ... tak s³ysza³am od pracowników (oczywi¶cie nigdy siê nie otworzy³ - to akurat by³o jeszcze przed wakacjami) WRRRRR... a jak jeszcze zobaczy³am ostatnia reklame na mie¶cie to mnie ju¿ powali³o - reklamuj± 3 kluby a nie s± w stanie otworzyæ drugiego w Krakowie wogóle!!!!!! Og³upiaj± klientów... bardzo nie podoba mi siê ich polityka. Wielka promocja po ca³ym Krakowie a jak zapyta³am jaki sprzêt bêd± mieæ na tej Mogilskiej to nikt nie by³ w stanie mi odpowiedzieæ!!! |
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 373
|
Cytat:
|
|
|
|
#807 |
|
Przyjació³ka KWC
Wiadomo¶ci: 15 370
|
Nie widzê nic dziwnego w opó¼nieniu inwestycji, ani w tym ¿e pracownicy jednego klubu s± niedoinformowani na temat tego, co bêdzie w drugim.
Bardzo du¿o inwestycji odwleka siê z ró¿nych przyczyn, g³ównie finansowych i nie jest to nic nadzwyczajnego, zapewne w³a¶ciciele klubu te¿ ju¿ by chcieli zarabiaæ na nowych klientach i nie w smak jest im opó¼nienie.
|
|
|
#808 | |
|
Przyczajenie
|
No chyba nie zrozumia³a¶, ¿e w³a¶nie na mogilska mia³abym blisko i to troche niepowa¿ne, ¿e ¼le informuja. Nie ¿a ja sie pytam kiedy beda otwierac, tylko mówili sami a ju¿ w sierpniu siê Pani pewnie przeniesie na Mogilska do nas, bo pewnie bli¿ej domu lepiej.. Zanim skomentujesz przeczytaj uwa¿nie!
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#809 |
|
Konto usuniête
|
a mi siê ¶miaæ chce z ich has³a PLATINUM rze¼bi bohaterów - no i Ciê wyrze¼bili (z kasy)
|
|
|
|
|
#810 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
!!!! Wiedzia³am, ze nie zrozumia³am ich przes³ania dlatego mnie tak denerwowa³o, teraz to co innego.---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- A tak wogóle kto¶ co¶ wie nt. zajêæ Callanetics w Krakowie? Jaki klub? teraz ich siê troche otworzy³o ostatnio, 2 lata namiêtnie szuka³am miejsca gdzie by³by taki trening, jednak bezskutecznie, wiec da³am spokój, ale co¶ mi siê odnawia
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

ale od dwóch tygodni chodzê 4 razy w tygodniu i wszystkie zajêcia siê odbywaj±
tak jak napisa³am wcze¶niej, zajêcia bardzo mi odpowiadaj± ale 8 zajêæ w miesi±cu to stanowczo za ma³o, ja potrzebujê 2 x wiêcej no i cenowo mi siê to niestety nie kalkuluje...

to mi siê zachcia³o zastanawiaæ!) fitness + si³ownia + sauna, jacuzzi wiec tylko czas poka¿e jak mi sie klubik bêdzie podoba³, ale jest próbnych 10 dni, gdzie mo¿na siê rozmy¶liæ wiêc spoko
!!!!!

Dodam, ¿e nigdy nie by³am jeszcze na si³owni, teraz chce sporóbowac, na fitness chodze juz od kilku lat.
Ju¿ praktycznie by³am zdecydowana na Pure w AC, do czasu a¿ sympatyczna dziewczynka oprowadzaj±ca mnie po klubie, poinformowa³a mnie, ¿e na wstêpie dodatkowo muszê zap³aciæ 225 (jakie¶ wpisowe i 25 z³ za wyrobienie karnetu)!!!!
"Troszkê" chyba przesadzili
).
Bardzo du¿o inwestycji odwleka siê z ró¿nych przyczyn, g³ównie finansowych i nie jest to nic nadzwyczajnego, zapewne w³a¶ciciele klubu te¿ ju¿ by chcieli zarabiaæ na nowych klientach i nie w smak jest im opó¼nienie.