|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Weredko dobrze kojarzę, że ty ze śląska, czy coś pokręciłam? Będziesz jutro w Sosnowcu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nic innego nie pomaga... Trzymaj sie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy teraz pimafucord, a nowy mam a...cośtam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Zadomowienie
|
Uciekam spac...
Dobrej nocy wszystkim (bezpobudkowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | |
Zakorzenienie
|
nie wiem ...
Cytat:
dostaje też UU przed deserkiem, ale przecież nie będę jej dawać mm przed słoiczkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Raczkowanie
|
Hej! Ja jak zwykle jak po ogień, ale muszę napisać, bo maleńka Gabusia kończy jutro 5 miesięcy !!!!!
![]() ![]() ![]() Daisy 100 LAT dla córeńki ![]() ![]() ![]() U nas w sumie bez zmian, naczyniak (czy też inne ch*olerstwo) na powiece nadal się trzyma, 15 listopada wizyta to dowiem się więcej. No i mam kolejne zmartwienie, bo od ok. dwóch miesięcy wyczuwam u małej nad szyjką z tyłu głowy powiększone węzły, dwa zgrubienia wielkości zielonego groszku. Przy ostatniej wizycie lekarz kazał nie martwić się , tylko obserwować, bo wg niego niemowlaki czesto tak mają, ale ja znowu schizuję ![]() Z lepszych wiadomości to to, że od tygodnia mała wcina dania ze słoiczków. Na pierwszy ogień poszedł deserek : marchewka z jabłuszkiem i zero negatywnych reakcji. Z tym, że lepiej jej wchodziła Bobovita niż Gerber. Po dwóch słoiczkach dałam banana z leśnymi owocami i jedynie kupka miała kolor, hmm prawie czarny, taki ładny grafit, ach .... szkoda że to kolor kupki, bo taki kolorek swetra by mi się podobał ![]() Jutro zaczynamy zupkę jarzynową, bo widać, że małej gotowe dania i smakują i jednocześnie nie szkodzą na brzuszek, czy też nie uczulają. Utknęłam na 93 stronie i zapytam tylko, gdzie mogę zdjęcia ze zlotu zobaczyć? Bo nie doczytałam chyba, a u morii nie widzę ![]() ![]() Daisy, dzięki za pamięć, remont dachu zakończony, ale dopiero przedwczoraj oddaliśmy starszej córce dobudowany pokój. Ach jaka zadowolona, ma teraz większy pokój - 18m.kw. a jej były pokoik spokojnie będziemy odnawiać dla Lenki.
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kiara76 Czas edycji: 2011-10-26 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
a co tu takie pustki?
dzien dobry! u nas pobudki o 1:20 i dopiero o 6:45!!!! znaczy byly jeki i placz przez sen o 4-tej i 5:30 ale spala , jak wstalam o 5:30 mowie ok juz nakarmie to spala ![]() ![]() mam od rana krzyki z radosci i kupa byla,. wiec musze wszystko ogarnac, ale stwierdzam, ze wlasny pokoj malej to jest TO!! dopije kawe i was doczytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zakorzenienie
|
eweska Ale foty
![]() ![]() Kiara ![]() ![]() Szymonku Najlepszego z okazji 6 miesiecy ![]() ![]() Gabrysiu Najslodszego Kochana i wiecej przespanych nocke dla Ciebie i Mamusi ![]() Dla Olenki, Stasia i Igorka rowniez moc zyczen miesiecznicowych ![]() ![]() Dzien dobry roza: Nocka do dupci ![]() ![]() ![]() ps. UDANEGO SPOTKANIA ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Anula ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Wtajemniczenie
|
![]() Pepe spał do 4, a ja również ![]() Potem pospaliśmy do 7.30. Wszystkim solenizantom najlepszego ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, bawcie się super na zlocie i zróbcie mnóstwo fotek ![]() (pomimo tego, że tak blisko, my nie pojedziemy - nie mam dzisiaj auta i kasy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3522 |
Raczkowanie
|
udanego spotkania dziewczynyyy !
![]() za nami już pół rokuu ! Majusia skończyła dzisiaj 6 miesięcy ! ![]() wszystkim solenizantom najlepszegooo ![]() u nas ncka była super. Maja poszła spać po 19 i obudziła się po 7.. teraz leży sobie grzecznie w łóżeczku to ogarnę troche w domku i obiadek zacznę robić .. ^^ . |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() zyczonka dla dzisiejszych dzieciaczkow ![]() doczytalam ze pisalyscie o jedzonkach.... norbi pije bardzo bardzo malo, nadrabia w nocy na szczescie, tz dzisiaj wstawal milion tysiecy razy w nocy dzien tez byl kiepski, nie wiem co z nim, znowu skok?
#3524 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Zlot dzisiaj? ja to jakaś zakręcona jestem... bawcie sie dobrze kochane ![]() Dziecko mi sie popsuło... spało od 19.00 tylko do 6.00 ![]() Karolcia je mleczko 5 razy - 7.00 samo mlesio, - 10.00 mleczko z kaszką ryżową, - 13.00 1/3 sloiczka (nie chce więcej) + mlesio - 16.00 samo mleczko, - 19.00 mleczko z kaszką.
#3525 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Przeleciałam was na szybko, bo na nic więcej nie mam siły przepraszam ![]() ![]() Eweska, chłopcy cudni ![]() Kiara, Twoje córy też słodziuchne ![]()
![]() |
#3526 |
Wtajemniczenie
|
poczytalam o skokach tych do 26 t i wszystkie symptomy ma norbi
wszystko sie zgadza, i te problemy z ubieraniem, i reakcja na obcych, nocne koszmary, brak apetytu, chwytanie dwoma paluszkami, no wszystko...... mam nadzieje ze minie niebawem
#3527 |
Zadomowienie
|
Moc buziaków i uscisków dzieciaczkom, które obchodzą dzisiaj swoje swieto
![]() ![]() U nas noc calkiem fajnie, oprócz płaczu z niewiadomych przyczyn ![]() ![]() Dzisiaj chyba mamy jakis dzień marudzenia ![]() Udanego spotkania dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3529 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() ago_pe u nas też nocka dosyć ciężka bo pobudki z jakimś dziwnym płaczem były, łezki się lały po buzi, nie wiem czy coś jej się przyśniło ale zasypiała na 5-10 minut i znowu płacz ![]() Cytat:
![]() Mąkę kiedyś kupowałam w młynie gdy piekłam nałogowo, po 2 chleby dziennie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gusia gratuluję Nadusiowego przewrotu ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3530 |
Wtajemniczenie
|
![]() kolejna noc do mega ![]() Dziewczyny powiedzcie, że jeszcze będzie tak jak kiedyś, gdy Aluśka spała od 21 do 7,8 rano ![]() Wszystkim dzisiejszym solenizantom, dużo zdrówka i radości ![]() Ewesko chłopcy przesłodcy ![]() Kiara córy urocze ![]()
![]() |
#3531 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3532 |
Raczkowanie
|
eweska
![]() Najlepsze życzenia dla Szymonka, Gabrysi, Oleńki, Majusi, Stasia i Igorka rośnijcie zdrowo maluchy ![]() Anula ![]() Dzień dobry, nienawidze jesieni jestem wkur........... mam dosyć tej pier............ pogody i tego przesileniaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() musiałam się wyżalić ![]() ide się zakopać w tonie liści
#3533 |
Wtajemniczenie
|
już wiem, co to "mimbusiowe" a raczej Misiowe "modły do allaha". Właśnie to przechodzimy :/
Paulizia - dziecko drogie, cos ty mi w tym albumie nawypisywała? Tobie się należy porządny klaps oooooo, a nie mnie
#3534 |
Zakorzenienie
|
Dziewczonka, oj kiepsko
![]() ![]() ![]()
#3535 | |
Wtajemniczenie
|
MoniaczKu
![]() ![]() Cytat:
![]() Śliiiiczna ![]()
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
HEJ WAM
wszystko dobrego dla Szymonka, Gabrysi, Oleńki, Majusi, Stasia i Igorka ![]() ![]() amarcia idz sie schowaj ![]() 11h nieprzerwanego snu ![]() ![]() olenka spala od 21 do 4.30 zjadla i spala do 8 rano ![]() ![]() zrobila mega kupęęęęę kaszel mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pobudki nocne mojej córki też mi nie pomagają uporać się z tym wisielczym nastrojem ![]() MoniaK u nas był dokładnie 1 miesiąc między skończonym 3 a 4 miesiącem kiedy Iga noc w noc spała bez pobudek po 10-11h a od dwóch miesięcy jest jak jest...
![]() |
#3538 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sandrunia sliczna majusia
moich dwoch chlopcow<3 zaczynamy od nowa dietowanie ![]() Edytowane przez agnieszka_pe25 Czas edycji: 2011-10-27 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3540 |
Wtajemniczenie
|
ide sie schować...
(dospać ![]() nooooooooo cooooooooooo!!! zaraz zacznie mi się skok 22-26 tydz i o śnie sobie tylko pomarzę...
Karolinka 03-06-2011 Wiktoria 18-10-2006 ![]() ![]() Edytowane przez amarcia Czas edycji: 2011-10-27 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.