![]() |
#1591 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24
|
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
Pojawia się w katalogu 17 na str 99 e cenie 20,9 i już jest z dzwoneczkiem. Nie ma go w demo.
#1593 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny przychodzą wam Pur Blanki???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też tego nie rozumiem... buch i nie ma.. potem buja się w netto pół roku i znowu na 2 katalogi wraca jako nowość jakiś towar |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciemniejszy to albo jako róż tylko i to przy ciemnej karnacji albo dla kogoś kto siedzi długo w solarium lub używa samoopalacza ![]() kuracja z liposomami ma chronić skórę głównie przed warunkami atmosferycznymi, jest świetna i bez granic wiekowych w zasadzie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dostałam paczuszkę: - kuferek z zestawu anew - trafił mi się sztywniejszy i idealnie układający się, jestem mega zadowolona ![]() - zegarek libby - kolor mega sraka, jutro fotki wrzucę ![]() - ręcznik arnie porażka w wodzie nie chciał urosnąć, materiał cienki i jest malutki, kolory też brzydsze niż w katalogu - nowe konturówki diamentowe ![]() - anew krem z rozświetlaczem, rozświetlacz rewelacja - torebeczka believe, nie podoba mi się pasek, jest długi, cieniutki i sztywny za bardzo, poza tym ładna i maleńka, fajna jako kopertówka bez paska Tyle teraz pamiętam, a i katalog 16 robi wrażenie naprawdę wyglądem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też dziś odebrałam paczkę. Zamówiłam sobie romantic voyage i normalnie szok! Powąchałam i zaraz mi niedobrze i aż do teraz nie mogę myślec o tym zapachu... a w próbce taki piekny mi się wydawał. Edytowane przez Charlotte York Czas edycji: 2011-10-26 o 22:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |
szeryfcio
|
Ale ledwo co go widać na oku
![]() Opinie są różne...Nie wiem czy to zależy od rzęs czy od wymagań... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1599 |
Wtajemniczenie
|
Kusi mnie z K15 biżuteria chinśki smok i luna. Macie może jakieś fotki? Byłabym bardzo wdzięczna
![]()
#1600 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Rozeznanie
|
Serdeczne dzięki za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Raczkowanie
|
Niekoniecznie.Ja złożyłam w poniedziałek raniutko a do tej pory nie ma paczki. Wcześniej nie było żadnych problemów, więc jestem trochę zaskoczona. Wyjeżdżam w piątek na cały tydz., więc zależało mi żeby dostać paczkę najpóźniej w czwartek( czyli:dziś).
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
a jaką dostawę wybrałaś ? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Raczkowanie
|
Taka jak zwykle od jakichś kilkunastu miesięcy - paczkomat. I nigdy nie było żadnego opóźnienia. W poniedziałek już zamówienie miało status "wysłane do dostawcy". Tak sobie myślę, że może nie ma miejsca w paczkomacie, ale ileż mogę czekać. Miało być szybciej i sprawniej.Dwa dni poślizgu uważam za granicę, przy której mam prawo stracić cierpliwość. Przemilczam braki w paczce...I ostatni problem z brakującymi katalogami i literaturą...Do tego poplamiona kosmetyczka...Chyba robię się marudna...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Rozeznanie
|
Który naszyjnik według was jest lepszy z kolekcji "Dare to Dazzle" czy "Spice Market" ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może zadzwoń do Avon i poproś o numer przesyłki (jak trafisz na miłą osobę to powinna ci podać, numer jest bardzo długi), a potem na stronie inpostu można sprawdzić co się dzieje z przesyłką i faktycznie możesz mieć paczkomat zawalony i dlatego nie mogą dowieźdź ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ahhh Dzięki! A juz myślałam ,że jest coś z nimi nie tak ![]()
![]() |
#1611 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
No właśnie czytać dziewczynki ze zrozumieniem, bo to Wy jesteście konsultantkami i nie możecie wprowadzać klientek w błąd.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
przecież wyraźnie na dole obok dzowneczka napisane:
"Ostatni raz w regularnej sprzedaży" oczywiście już nie raz tak było , że przy produkcie dawali dzwoneczke , jakiś czas nie było go w katalogu, a potem znowu wracał produkt |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Zakorzenienie
|
Tak, ale w katalogach świątecznych bardzo często jest dzwoneczek, a tak naprawde chodzi raczej o chwyt marketingowy. Nie mówię o wszystkich produktach, ale częściowo tak jest. Dzwoneczek=więcej sprzedanych produktów.
![]() |
#1614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1615 |
Zakorzenienie
|
taką odpowiedź dostałam na reklamację brakujących katalogów
Szanowna Konsultantko, Niezmiernie nam przykro z powodu braku katalogów, jaki wystąpił w Pana przesyłce. Mamy nadzieję, że podobne nieprawidłowości nie będą się powtarzać. Brakujące katalogi wysyłamy do Pana pocztą na adres dostawy paczki. Z pozdrowieniami, xxxxxxxxxxxx Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska nie wiedziałam, że jestem Panem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Zakorzenienie
|
czyli widać jak oni czytają te maile....z Pani robią Pana, albo całkowicie przeinaczają wiadomość
jak się pytałam o f-re elektr. to mi odpisali, że mam zły program do otwierania ![]() ![]() krem z liposomami także polecam, też do cery tłustej i mieszanej ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1618 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1619 |
Zakorzenienie
|
myślicie, że pojawi się dziś jakaś czwartkowa oferta w strefie?? niby na profilu na f-ku coś tam wspominają a ja z ciekawości co raz sprawdzam czy może się pojawiła
|
![]() ![]() |
![]() |
#1620 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do kosmetyczki to mi napisali ze przepraszaja i przyślą mi nową. A myslisz ze na tą kuracje z kwasem glikolowym moglabym spokojnie kłaść krem anew na noc 30+ ? bo akurat taki czeka w kolejce po clearskin professional ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.